Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tu-va neamurile in cur

Sporturi de iarna la TV

Cum e sugerat acest videoclip?

dom geodezic sau casa de caramida?
 Ce varianta ar fi mai profitabila?

Orange Romania SUCKS !

Ce poate face fara?

Reforma protestanta
 Basescu: Bercea, Abraham si Anten...

Budinca englezeasca de Craciun

Sfaturi despre o noua achizitie

Mali-450MP4 vs. Adreno 305
 Laptop in jur de 2000 lei!

Android - Jokes App

mirrorless vs dslr

Cautare web cu pastrare istoric
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Romtelecom-NextGen - Numai aici despre net & telefonie.

  • Please log in to reply
873 replies to this topic

#199
Sorinache2010

Sorinache2010

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 592,835

View Postrazvan1983, on 10th October 2010, 15:52, said:

Vad ca au o grila foarte buna, ce include posturile tv care fie sunt numai la Rcs, fie numai la Upc. Iata ca se poate sa existe o firma de cablu care sa le includa pe toate. Bravo lor. Eu sunt abonat la Rcs digital baza special + HD. Sunt multumit de grila si de pret. Eu fiind un microbist inrait m-am abonat la ei in special datorita Ligii 1 si a celorlalte campionate de fotbal. Norocul meu este ca am pe scara toti cei 3 provideri, Rcs, Upc si Nextgen. Asa ca daca la anul va castiga Liga 1 Dolce atunci o sa ma abonez la ei. Oricum sunt bucuros ca au o grila completa si mai mult decat satisfacatoare in toate domeniile. Din punctul meu de vedere, daca, sa zicem ca la anul ar castiga drepturile ligii 1 si ar lansa si un pachet HD chiar ar fi beton. Oricum am ramas placut surprins de grila lor si de pret.

Subscriu in mare pare.Nextgen totusi are niste scapari, anume canale germane si italiene.Mergea si ceva spaniol.

#200
planner26

planner26

    European sadea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,596
  • Înscris: 15.03.2009
  • ID membru: 427,009
  • Locație: Eastern Europe

View PostSorinache2010, on 15th October 2010, 12:26, said:

Subscriu in mare pare.Nextgen totusi are niste scapari, anume canale germane si italiene.Mergea si ceva spaniol.

Ooo ce bine ar fi fost sa aiba si cateva programe tv din tarile specificate de tine! Pacat! Poate cine stie o sa le introduca, sa speram, sau mai bine sa sunam si sa le propunem!

#201
aberatiu

aberatiu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.10.2010
  • ID membru: 629,094
  • Locație: Craiova

View Postplanner26, on 13th October 2010, 20:50, said:

In Giurgiu, a mers si merge perfect! Intradevar site-ul lor nu s-a putut deschide mai devreme am incercat si eu, in speranta sa mai revad tarifele, (acum 5 minute am incercat iar, si de data asta le ''merge'' site-ul) dar se pare ca nu mai le afiseaza, oare de ce? Nu sunt la fel in toate orasele, difera?

Acest topic nu-si are rostul sincer  :nonobad: ..Nextgen este o firma de mana a treia ce nu s-ar descurca nici macar in Africa, cu viteza alura masurata in kb...stiu asta pentru ca sunt abonat (ca m-a mancat undeva)

#202
seawolf

seawolf

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 703
  • Înscris: 16.01.2007
  • ID membru: 128,783
  • Locație: Mangalia
te-ai abonat recent ?

#203
bogdan4ice

bogdan4ice

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,395
  • Înscris: 15.04.2004
  • ID membru: 14,583

View Postaberatiu, on 19th October 2010, 02:16, said:

Acest topic nu-si are rostul sincer  :nonobad: ..Nextgen este o firma de mana a treia ce nu s-ar descurca nici macar in Africa, cu viteza alura masurata in kb...stiu asta pentru ca sunt abonat (ca m-a mancat undeva)
Si ti-ai facut cont doar pentru asta?
Si eu m-am abonat la ei si sunt multumit nu sunt perfecti, mai au multe de inbunatatit dar nu e cel putin la mine asa cum zici tu.
Ne poti pune un test de viteza aici?

#204
KaDaVeR

KaDaVeR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 21.01.2007
  • ID membru: 130,865
  • Locație: The city that always sleeps... bad...
si eventual sa spui si orasul in care intampini dificultati. ai luat legatura cu suportul tehnic?

#205
unchiujim

unchiujim

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,205
  • Înscris: 01.04.2007
  • ID membru: 162,378
  • Locație: Bacau

View Postaberatiu, on 19th October 2010, 02:16, said:

Acest topic nu-si are rostul sincer :nonobad: ..Nextgen este o firma de mana a treia ce nu s-ar descurca nici macar in Africa, cu viteza alura masurata in kb...stiu asta pentru ca sunt abonat (ca m-a mancat undeva)
si pentru asta ti-ai facut cont aici ? nu era mai simplu sa suni la suportul tehnic ? :nonobad:

#206
alinushus

alinushus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 05.01.2004
  • ID membru: 9,787
  • Locație: Giurgiu
Salut, am incheiat ieri un contract pentru televiziune digitala + internet 50mbs 51 Ron la Next-Gen Giurgiu. O sa revin cu primele impresii dupa instalare

Edited by alinushus, 20 October 2010 - 08:37.


#207
planner26

planner26

    European sadea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,596
  • Înscris: 15.03.2009
  • ID membru: 427,009
  • Locație: Eastern Europe

View Postalinushus, on 20th October 2010, 09:37, said:

Salut, am incheiat ieri un contract pentru televiziune digitala + internet 50mbs 51 Ron la Next-Gen Giurgiu. O sa revin cu primele impresii dupa instalare

si eu tot din giurgiu sunt, si chiar sunt curios sa stiu cum se comporta tv digitala de la nextgen! astept parerile tale!


@aberatiu   probabil nickul tau ales are legatura cu termenul aberatie, iata link-ul in caz nu nu stii ce inseamna aberatie: http://dexonline.ro/...nitie/aberație

Intradevar eu cand am creat acest topic eram fff dezamagit de serviciile NextGen, insa aceste probleme au trecut, si acum chiar sunt multumit de cee ce imi ofera la pretull care il platesc lunar! De acord si cu tine in ce priveste viteza de catiba kb, dar daca iei seama numai pe anumite site-uri ai aceasta viteza, adica site-uri unde trebuie ai un cont premium/vip pentru a putea descarca la o viteza superioara, in caz ca esti doar un useri iti limiteaza viteza, dar nu nextgenul ci site-ul de unde descarci!   Daca insa problema este generala si asa descarci de pe orice site, sau torrent, suna la suport tehnic si spune-le problema!

#208
alinushus

alinushus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 05.01.2004
  • ID membru: 9,787
  • Locație: Giurgiu

Au venit ieri si mi-au instalat internetul de 50 mbps si televiziunea digitala. Primele impresii:
- internetul l-am testat pe speed test pe Bucuresti si Frankfurt, pe ambele am avut download de aprox. 49 mbps, altceva nu am avut timp sa incerc, insa ala mic mi-a aratat ca a luat de pe torent cu 7MBps desi teoretic n-ar trebui sa ajunga la aceasta viteza. O sa-l testez si eu mai mult in weekend.
- televiziunea digitala, stb-ul este Kaon si prind 84 de programe digitale, calitate super fata de analog, desi tv este CRT, insa nu se compara. Semnal stabil si puternic, puteree semnal si calitate semnal intre 90-100% in functie de TP. Fata de grila din pliant pe care am atasat-o acum cateva zile apar urmatoarele modificari: Nu prind: Nextgen Info, topshop tv, hustler tv, daring tv si super 1 tv. Apar in plus: sport 1, bebe tv, palyboy tv. Decodorul se misca foarte bine, schimba posturile rapid. Ca minusuri: lipsa EPG si canale radio, insa cateva posturi de radio am vazut ca imi apar ca piste audio alternative pe cateva posturi romanesti(protv, antena3, etc) insa nu am avut timp sa le incerc pe toate. Acum marea problema, desi stb-ul are slot pentru conax, nu are cartela, iar solutia gasita de ei este parolarea meniului stb-ului. Practic nu pot da cautare nici automata nici manuala, si nici nu pot folosi alte functii din meniu decat afisarea listei de canale. Programele sunt asezate in grila exact cum este in pliant. Acum sa vad cum reusesc sa fac cu stb-ul sa nu mai fie parolat, astept sugestiile voastre. Resoftare, meniu ascuns sau pur si simplu sa cumpar un receptor de cablu FTA?

Edited by alinushus, 22 October 2010 - 09:13.


#209
planner26

planner26

    European sadea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,596
  • Înscris: 15.03.2009
  • ID membru: 427,009
  • Locație: Eastern Europe
In privinta la internet, nu stiu ce deosebire in bine ar fi, fata de abonamentul care il am eu. de 10 Mb/s. caci eu cu acest abonament prnd pe torenti maximul, adica 10, chiar 11 Mb/s cateodata, desi platesc doar 35 lei = ab internet + cablu tv analogic! Iar pe speed test pe Bucuresti ajung chiar si la 80 mbps!
Iar parolarea stb-ului mi se pare o prostie, poate o fi aceasta parolara doar o perioada, cine stie!
PS: super1tv, apare dupa 12 noaptea de acelasi post cu Music mix tv, iar Nextgen info din cate citisem pe pliantul respectiv, scria ca o sa il introduca in curand!

#210
alinushus

alinushus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 05.01.2004
  • ID membru: 9,787
  • Locație: Giurgiu
Am nevoia de ajutor, am reusit sa-i dau factory reset si am scapat de parolare, insa nu stiu sa-i dau parametrii la cautare automata, sau manuala. Cine ma poate ajuta si pe mine?

#211
alinushus

alinushus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 05.01.2004
  • ID membru: 9,787
  • Locație: Giurgiu
Am rezolvat, a mers prin cautare automata, acum prind 93 de posturi

#212
gandrei3

gandrei3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 25.01.2008
  • ID membru: 278,938
  • Locație: Ploiesti
Ne poti arata pe forum cum ai facut? :helpsmilie:

#213
planner26

planner26

    European sadea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,596
  • Înscris: 15.03.2009
  • ID membru: 427,009
  • Locație: Eastern Europe
aline m-ai convins! de luni ma duc si eu sa trec la tv digitala! insa cu o singura ''conditie''. eu am 3 televizoare, oare se poate la 2 dintre cele 3 tv sa fie semnal analogic, si decat la cel care pun recieverul sa fie digital? sau nu voi putea folosi celelalte 2 tv nici macar pe analogic?

#214
luci1tl

luci1tl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 21.05.2006
  • ID membru: 78,475

View Postplanner26, on 23rd October 2010, 00:47, said:

aline m-ai convins! de luni ma duc si eu sa trec la tv digitala! insa cu o singura ''conditie''. eu am 3 televizoare, oare se poate la 2 dintre cele 3 tv sa fie semnal analogic, si decat la cel care pun recieverul sa fie digital? sau nu voi putea folosi celelalte 2 tv nici macar pe analogic?

ai analogic pe toate tv,chiar si la cel unde ai digital.

#215
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
  • ID membru: 459,590
  • Locație: Sectorul 3, sectorul 4...
Astăzi m-am lămurit în privința unui lucru. Romtelecom ("#!€!%@%^&#) este hotărât să între în vața mea, chiar și cu picioarele dacă este nevoie. Și pentru că nu sunt un fan al lor și nu îi suport sub nici o formă s-au gândit să organizeze un bal mascat ca eu să nu îmi dau seama cu cine "dansez". Așa... acum două luni renunțam la serviciile romtelecom și acum iată-mă din nou la braț cu ei.
Dacă "parteneriatul" meu cu nextgen ar fi început cu dreptul chiar aș fi fost determinat să le dau o șansă să îmi demonstreze ce pot să îmi ofere. Dar iată că romtelecom își bagă picioarele în el de client indiferent de pseudonimul cu care se prezintă. Și spun asta deoarece eu am cablul tv plătit la avia sistem pe 12 luni, adică am plătit în ianuarie anul curent pentru tot anul și nimeni nu m-a bătut la cap timp de 9 luni, iar acum nextwhatever dorește să înfulece ce a păpat deja și îmi emite facturi pe aceeași perioadă pentru care am plătit deja. Nu am uitat nici o clipă pofta de bani a romtelecom dar acum este deja prea mult. Am de gând să dau în judecată nextgen dacă refuză să îmi storneze și apoi anuleze factura la prima mea înfățișare la sediul lor din debara. Domnii de la romtelecom au mai avut probleme cu mine și se pare că nu s-au săturat de hep-uri.
P.S. După ce se rezolvă problema cu factura bineînțeles că renunț la serviciile lor.
P.P.S. Greciii nu știu bine românește dar să greșești un plural în engleză mai ales că este vorba de o achiziție este deja grav.

Attached Files


Edited by kineceler, 23 October 2010 - 16:59.


#216
KaDaVeR

KaDaVeR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 21.01.2007
  • ID membru: 130,865
  • Locație: The city that always sleeps... bad...

View Postkineceler, on 23rd October 2010, 17:41, said:

Astăzi m-am lămurit în privința unui lucru. Romtelecom ("#!€!%@%^&#) este hotărât să între în vața mea, chiar și cu picioarele dacă este nevoie. Și pentru că nu sunt un fan al lor și nu îi suport sub nici o formă s-au gândit să organizeze un bal mascat ca eu să nu îmi dau seama cu cine "dansez". Așa... acum două luni renunțam la serviciile romtelecom și acum iată-mă din nou la braț cu ei.
Dacă "parteneriatul" meu cu nextgen ar fi început cu dreptul chiar aș fi fost determinat să le dau o șansă să îmi demonstreze ce pot să îmi ofere. Dar iată că romtelecom își bagă picioarele în el de client indiferent de pseudonimul cu care se prezintă. Și spun asta deoarece eu am cablul tv plătit la avia sistem pe 12 luni, adică am plătit în ianuarie anul curent pentru tot anul și nimeni nu m-a bătut la cap timp de 9 luni, iar acum nextwhatever dorește să înfulece ce a păpat deja și îmi emite facturi pe aceeași perioadă pentru care am plătit deja. Nu am uitat nici o clipă pofta de bani a romtelecom dar acum este deja prea mult. Am de gând să dau în judecată nextgen dacă refuză să îmi storneze și apoi anuleze factura la prima mea înfățișare la sediul lor din debara. Domnii de la romtelecom au mai avut probleme cu mine și se pare că nu s-au săturat de hep-uri.
P.S. După ce se rezolvă problema cu factura bineînțeles că renunț la serviciile lor.
P.P.S. Greciii nu știu bine românește dar să greșești un plural în engleză mai ales că este vorba de o achiziție este deja grav.

absolut, Romtelecom te vaneaza  :naughty:  paranoia much?

Legat de partea de comercial, go full throttle! :D sa ne tii la curent.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users