Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...
 Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?
 

iTab48R - media player hd cu TV tuner

- - - - -
  • Please log in to reply
414 replies to this topic

#253
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Pai in primul rand nu ai specificat ce fel de semnal ai pe cablu de rds , analogic sau digital
Daca este : analog mai bine renunta , avand in vedere claritatea/rezolutia prg. care sant prin acest standard , iar daca ai un receptor de dvb-c extern sau un lcd cu tuner dvb-t/c si conectezi media playerul la lcd prin scart/rca audio/video analogic ( fiindca ambele media playere nu au tuner dvb-c , ci doar fac inregistrari din surse audio/video externe prin intrarile scart/rca )
Solutia cu lcd-ul cu tuner dvb-t/c hd ar fii mai buna in privinta calitatii semnalului de iesire audio/video , chiar daca iese analogic prin scart/rca-uri
Legat de treaba cu iesirea semnalului audio/video cand tv-ul este in st-by , trebuie ca tv-ul sa aibe aceasta facilitate , altfel nu prea ai cum decat cu el pornit
Eventual sa-te interesezi pe acest forum la sectiunea componente pc - hardware , parca multimedia pentru un tuner analogic extern ( stand-all-one ) si sa-l folosesti pe el ca sursa de inregistrare pentru media player ( oricum are un consum mult mai mic in comparatie cu un tv ( crt sau lcd/plasma )


Idealul ar fii fost daca la aceste tipuri de media playere ( cu tuner si posibilitate de inregistrare ) s-ar putea adauga/conecta pe un port usb un tuner hybrid ( vezi Terratec Cinergy HTC USB XS HD , H5, H7 )
Asta presupunand o capacitate mai mare a memoriei flash pentru a contine driverele si optiuniile in plus pentru aceste modele pe usb , cel putin teoretic

Offtopic

Legat de "Idealul" de mai sus , am scris comparativ cu incercarea reusita la un receptor de satelit la care i-sa adaugat/conectat/recunoscut un tuner dvb-c pe usb si ruland cu Enigma2 ( tot pe Linux se bazeaza )
Receptorul in speta avand deja posibilitatea instalari/functionarii cu 2 tunere interne plug-in-play ( unul dvb-s/s2 si unul dvb-t ) , iar capacitatea memoriei flash fiind de 32Mb ( pentru cunoscatori )

#254
ghostmary7

ghostmary7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 08.09.2007
Am gasit Playon DVRHD Digital+Analog ACR-PV75100 sau acesta Playon!DVRHD Dual Digital ACR-PV75120 http://www.playondvr.com/en/#info .Nu pricep termemi astia tehnici,sa imi explice cineva daca pot inregistra cu tv oprit, cu vrunul din astea nai sus mentionate.Referitor la semnal e cablu e rds cum era  pe vremuri,probabil analogic, TV e samsung LE26R81B.Caut ceva sa inlocuiasca vechiul video.Poate ma lamureste cineva.

#255
adiiatan

adiiatan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 20.02.2010
Salut!

Quote

......iTab48R - dar e deranjant ce se spune pe forum : subtitrarea nu se incarca automat. Fara sa mai fie nevoie de interventia manuala ,de la un fim la altul ,pentru comutarea Central European / Unicode (UTF8)
- meniul e mai placut la eboda HD for all 500 Plus

- La ITab48r (nu ai inteles tu bine !) subtitrarea se incarca automat cand porneste filmul . Trebuie comutat manual din telecomanda,Central European / Unicode (UTF8), doar pentru afisarea  corecta a diacriticelor in subtitrare. Acest fenomen este comun pentru ambele MC ( nu cred ca este foarte deranjant) si probabil o sa se rezolve cu un firmware viitor.
- Afisarea meniului (gusturile nu sunt discutabile) . Meniul la Itab48R este simplu si accesibil cu cateva taste suplimentare de acces direct din telecomanda (USB,HDD,LAN), la celalalt MC pare mai stufos .Continutul meniului  este discutabil si depinde de exigenta personala......(aprofundeaza subiectul pentru o decizie corecta !)
- Aparatele practic sunt la fel ,din punt de vedere al Chipset-ului cu care sunt echipate:
ITab48r = Procesor: Realtek RTD 1283 DD, 400Mhz, RAM 256M (nu stiu ce inseamna DD)
E-boda 500 for all plus = Procesor: Realtek RTD 1283 ,RAM 256M

Sfat!
Pentru o decizie corecta si neregretabila .....citeste  cu atentie cartile tehnice ale aparatelor de pe paginile oficiale ,studiaza cap-coada topicul fiecarui MC in parte , selecteaza informatiile in functie de preferintele/dorintele/exigentele tale ......dupa toate acestea...."decizia finala" iti apartine.


P.S.

In legatura cu inregistrarea de pe cablu TV direct cu MC-ul ,prin tunerul analog incorporat .......noile MC in general sunt echipate cu tuner terestru HD digital DVB-T ,intrucat televiziunea analogica prin cablu este pe cale de disparitie . In anul 2012 conform normelor UE , o sa trecem si noi la televiziunea HD , deci nu-si mai bate nimeni capul cu echipamente analogice de receptie TV . Daca gasesti MC hibride ....trebuie sa vezi ce compromisuri faci si... "daca merita".

Succes!

#256
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Offtopic

Personal ti-as recomanda varianta cu tuner dvb-t dual , analogicul avand "zilele" numarate
Pentru mai multe discutii/info cred ca ar trebu sa schimbi topicul fiindca aici nu se discuta despre firma/modelul pe care-l vrei tu
Tot ca un sfat incearca si copiazati casetele cele mai importante pentru tine pe hdd-ul media playerului , ca apoi sa numai folosesti video-ul care deja este un device "mort" ( nu se mai foloseste , decat pentru astfel de transferuri , azi inregistrarile facandu-se doar in digital - mpeg2/4 sau alte formate video digitale - vezi camere video )

#257
ghostmary7

ghostmary7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 08.09.2007
Multumesc celor care au raspuns,am vrut sa iau  iTab48R, dar citind pe forum am inteles mai bine datorita voua,ca nu poate inregistra semnal analogic,nu e o chestie suparatoare pana la urma daca din 2012 o sa fie semnal digital,atunci sa imi raspunda cineva care e viitorul in tv a semnalui digital,
  1 - se transmite prin cablu doar si o sa fie digital ?
  2 - mai o sa fie nevoi de un aparat (cum e la upc sau rds digital) in care sa intre cablu si apoi in tv ?
  3 - daca cumpar  iTab48R o sa pot pe viitor o sa inregistrez cu tv off ?
  4 - o sa fiu plin de tunere - la tv
                                       - la apartul digital (ce til da firma de cblu)
                                       - media player
5 - La inregistrarea facuta cu iTab48R  postata "fileshare.ro_SP.mpg" apare o line orizontala jos si imginea tremura putin,
      ce sa inteleg?de ce ?

Chiar ma intereseaza dar vreu sa stiu la ce sa ma astept de la el.

#258
KapitaK

KapitaK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,654
  • Înscris: 03.03.2010

 ghostmary7, on 17th April 2010, 21:48, said:

...as dori sa imi recomanzi tu sau cineva care se pricepe un Media Player HD Recorder care sa înregistreze de pe cablu RDS TV in mod independent,cu tv oprit.
...

Nu are nici o legatura media playerul cu inregistrare cu aparatul legat la el pe linia exterioara pentru a inregistra programele tv (sau orice semnal AV scos de acesta), pentru ce vrei tu trebuie ca aparatul respectiv (TV, VCR, DVDR, STB, etc) sa emita semnal catre mediaplayer in momentul transmiterii programului ce il vei inregistrat pentru ca media playerul cu inregistreaza se porogrameaza la momentul ales si inregistreaza atunci ce ai vrut din SEMNALUL DIN EXTERIOR, daca aparatul sursa legat pe AV nu emite nimic nu inregistrezi nimic si eu nu am auzit de vreun aparat (TV, VCR, DVDR, STB, etc) sa scoata semnal cand e oprit.
Ca sa poti inregistra trebuie sa programezi media playerul cu inregistrare o data cu sursa respectiva  (TV, VCR, DVDR, STB, etc), sa porneasca si sa se opreasca simultan la intervalele programate!
Asta pentru ca nici unul nu are incorporat decat un tuner DVB-T cu care nu se pot inregistra programe tv (analog sau digital) de pe cablu!
Eu folosesc pentru aceasta operatie un COMBO VCR/DVDR (cu tuner analog incorporat) pe care il programez o data cu iTab48R cand vreau sa inregistrez ceva de la RCS, pornesc amandoua la intervalul programat, isi fac treaba apoi se opresc! ...si nu au nici o treaba cu TV-ul care poate fi lasat oprit sau folosit pe altele fara nici o problema!

Legat de aspectul asta  iTab48R are posibilitatea inregistrarii dupa doua surse externe (SCART si RCA) fata de HD for all 500 plus care are o singura sursa externa (RCA), asta mi se pare un avantaj serios...

Referitor la subtitrari nu ai inteles bine, se incarca automat fara nici o problema, trebuie comutat manual din telecomanda (Central European / Unicode UTF8 ), doar pentru afisarea corecta a diacriticelor in subtitrare)
Afisarea meniurilor este doar chestie de design pentru ca Eboda nu face nimic in plus, mai important insa mi se pare afisajul in plus pe fata aparatului la  iTab48R care iti permite sa vizualizezi tot timpul informatiile fisierului si operatiunilor fara sa dai click pe telecomanda "display" ca sa-ti apare peste imagine o fereastra in plus cu informatiile respective, ai acolo denumirea filmului sau a melodiei, fotografiei, postului de radio, etc, timpul de redare, etc ...la fel mi se pare foarte important butoanele in telecomanda pentru acces direct la anumite functii (HDD, USB, RETEA, etc) fara sa tot navighezi in meniu sa ajungi la ele mai ales cand la Eboda exista un meniu mai frumusel dar mult mai stufos!

Eu am avut de ales tot intre astea doua, le-am studiat o luna intreaga si in final am ales  iTab48R, tu nu te lua numai dupa noi studiaza cu atentie ce-ti ofera astea doua si ce ai tu nevoie si pe urma alegi!

 ghostmary7, on 18th April 2010, 11:20, said:

Multumesc celor care au raspuns,am vrut sa iau  iTab48R, dar citind pe forum am inteles mai bine datorita voua,ca nu poate inregistra semnal analogic,nu e o chestie suparatoare pana la urma daca din 2012 o sa fie semnal digital,atunci sa imi raspunda cineva care e viitorul in tv a semnalui digital,
  1 - se transmite prin cablu doar si o sa fie digital ?
  2 - mai o sa fie nevoi de un aparat (cum e la upc sau rds digital) in care sa intre cablu si apoi in tv ?
  3 - daca cumpar  iTab48R o sa pot pe viitor o sa inregistrez cu tv off ?
  4 - o sa fiu plin de tunere - la tv
                                       - la apartul digital (ce til da firma de cblu)
                                       - media player
5 - La inregistrarea facuta cu iTab48R  postata "fileshare.ro_SP.mpg" apare o line orizontala jos si imginea tremura putin,
      ce sa inteleg?de ce ?

Chiar ma intereseaza dar vreu sa stiu la ce sa ma astept de la el.

Iar ai inteles gresit, iTab48R poate inregistra semnal analogic de pe cele doua surse externe si inca la CALITATE EXCELENTA (DVD 4/3)!
Digital pe cablu se transmite demult in Romania, exista si acum la RCS... eu receptionez direct cu TV insa nici unul din media playerele astea nu or sa poata receptiona pentru ca au tuner DVB-T nu si DVB-C!
Pentru inregistrare digital cablu trebuie sa conectezi la mediaplayer un receptor DVB-C sau un TV cu DVB-C, altfel nu merge!
Daca o sa cumperi iTab48R poti inregitra cu TV OFF (oprit) daca nu inregistrezi de la el evident!
Nu am vazut inregistrarea de care vorbesti (sigur e din vina semnalului prost de la sursa) dar te asigur ca iTab48R inregistreaza la calitate excelenta chiar si sursele analogice ba chiar calitate impecabila daca setezi sa inregistreze "HQ" ...binenteles ca sursa sa emita un semnal bun si sa ai cabluri de calitate (contacte aurite, ecran bun la masa, etc) cum am eu!
Nu am folosit Eboda ca sa-ti pun cum merge insa iTab48R functioneaza perfect pana acum, nu am sa-i reprosez nimic! ...singura problema suparatoare era coolerul din spate ce l.am considerat cam zgomotos dar care ai vazut ca am "rezolvat-o" ...nu stiu daca am avut eu "ghinion" sau toate sunt asa

Edited by KapitaK, 18 April 2010 - 10:35.


#259
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Sant de acord cu Kapitak legat de cele 2 diferente care si pentru mine constitue niste atuu-ri in plus in alegerea unui media player :
  - diversificarea conectorilor de intrare , chiar daca sant numai pentru semnale analogice = scutirea de a cumpara/adapta cabluri diferite ( rca -scart si invers )
  - afisarea unor informatii pe un ecran separat , nu peste imagine = cazul cel mai elocvent este in ascularea muzicii , unde nu este nevoie de a tine deschis un tv/lcd pentru a urmari playlist-ul aferent ( afisarea playlist-ului pe un ecran mai mic este destul de multumitor )
Acum depinde de tine pentru si in ce conditii il vei utiliza cel mai mult , sau ce astepti de la el
Insa un lucru cert va fii ca indiferent de modelul ales de media player nu te va scutii de probleme mai marunte sau mai mari in functie de preferintele tale in conjunctura respectiva

#260
KapitaK

KapitaK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,654
  • Înscris: 03.03.2010

 lupull, on 18th April 2010, 09:30, said:

Offtopic
Personal ti-as recomanda varianta cu tuner dvb-t dual , analogicul avand "zilele" numarate
Pentru mai multe discutii/info cred ca ar trebu sa schimbi topicul fiindca aici nu se discuta despre firma/modelul pe care-l vrei tu

Varianta cu "DUAL TUNER" mi se pare un moft, nu foloseste decat la inregistrarea unui program DVB-T in acelasi timp cu vizionarea altui program DVB-T

#261
ghostmary7

ghostmary7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 08.09.2007
Am inteles si sunt lamuri multumesc,aproape ca sunt convins dar te rog KapitaK,pune o inregistrare,calitate SLP sau HQ de pe SCART semnal analogic sau RCA ,scurta 30 de sec,de pe un proggram cu un film sa vad cum se vede scrisul la sub, scrie ca se vinde cu wireless, cu adaptor opțional 801.11B/G sau 801.11N
1- care dintre cele 2 e mai rapid
2 -in cat timp copiaza prin wireless de pe comp pe hdd iTab48R un film de 700 mb,cati mb pe secunda ?

Daca rezolva se rezolva si "trebuie comutat manual din telecomanda (Central European / Unicode UTF8 ), doar pentru afisarea corecta a diacriticelor in subtitrare)"sa tina minte el.Cu asta am lamurit cam tot ce era de lamurit si pe alti care sunt nehotarati,astept rasuunsurile voastre si si filmuletul

#262
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Nu te contrazic ca in prezent "Varianta cu "DUAL TUNER" mi se pare un moft"" , dar tot odata ai dat si raspunsul singur
In plus nu se stie nici odata , poate va aparea si functia PIP ( la acest gen de media playere , la lcd-uri exista aceasta functie de ce nu si la media playere )
Mai ales ca in cazul acestor modele de media player , aceasta functie poate aveea 2 variante :
  - vizionarea a 2 programe tv consecutiv si
  - vizionarea unui program tv si a unui material audio/video de pe o sursa externa/hdd-ul media playerului
Personal prefer un astfel de media player cu tuner dual , decat varanta cu tuner hybrid ( tuner analog + dvb-t ) din cauza calitatii/rezolutei la inregistrare/vizualizare programe tv
Mai usor este sa modificii partea software , decat partea hardware

#263
KapitaK

KapitaK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,654
  • Înscris: 03.03.2010

 ghostmary7, on 18th April 2010, 14:07, said:

Am inteles si sunt lamuri multumesc,aproape ca sunt convins dar te rog KapitaK,pune o inregistrare,calitate SLP sau HQ de pe SCART semnal analogic sau RCA ,scurta 30 de sec,de pe un proggram cu un film sa vad cum se vede scrisul la sub, scrie ca se vinde cu wireless, cu adaptor opțional 801.11B/G sau 801.11N
1- care dintre cele 2 e mai rapid
2 -in cat timp copiaza prin wireless de pe comp pe hdd iTab48R un film de 700 mb,cati mb pe secunda ?
...

Cand ajung acasa o sa iti pun un fisier video inregitrat din analogic sa vezi cum e... cat priveste wireless-ul, el este util numai cand distanta e mare intre retea si media player fapt ce ar duce la "cablarea" inestetica prin casa, etc teoretic clasa N e cea mai buna la wireless insa cele mai bune performante le obtii tot printr-un cablu de retea legat direct la aparat!
La inceput, cand ii pui noul HDD pe care vrei sa transferi majoritatea fisierelor media din casa (cum am facut si eu, am cules tot ce am avut din pc, dvd-uri, cd-uri, etc si am pus pe HDD-ul iTab48R-lui de 1,5TB) e de preferat sa folosesti conexiunea USB 2.0 ce permite teoretic viteze de pana la 480Mbps

Eu am conectate printr-un Router wireless:
- pe cablu = TV, BlueRay, iTab48R, PC
- wireless = Laptop, Mobil, alt PC


 lupull, on 18th April 2010, 18:50, said:

Nu te contrazic ca in prezent "Varianta cu "DUAL TUNER" mi se pare un moft"" , dar tot odata ai dat si raspunsul singur
In plus nu se stie nici odata , poate va aparea si functia PIP ( la acest gen de media playere , la lcd-uri exista aceasta functie de ce nu si la media playere )
Mai ales ca in cazul acestor modele de media player , aceasta functie poate aveea 2 variante :
  - vizionarea a 2 programe tv consecutiv si
  - vizionarea unui program tv si a unui material audio/video de pe o sursa externa/hdd-ul media playerului
...

Pai TV meu (in general multe tv full hd au) are si PIP si PAP, nu are doua tunere insa opt folosi ca al doilea tuner cel de la DVDR sau de la VCR ...si chiar de la iTab48R si iti pot spune ca il folosesc foarte rar, nu poti urmarii confortabil doua programe simultan, folosesc asta numai la anumite "evenimente" prezente simultan pe canale diferite ...iar povestea cu digitalul din 2012 sigur se va amana pana in 2022 (oricum se vor permite emisii simultane analogic / digital pana isi vor permite toti digital), adica atunci cand deja noi vom avea alte "scule" electronice in casa  :thumbup:

#264
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Offtopic

Tin sa nu-ti dau dreptate 99% pentru "...iar povestea cu digitalul din 2012 sigur se va amana pana in 2022" din 2 motive destul de practice :

  1 - Nu stiu daca toate televiziunile actuale sau care vor mai aparea isi vor permite sustinerea/intretinerea financiara pentru cele 2 standarde de emisie : analog si digital consecutiv ( doar se platesc niste sume destul de marii pentru licentele de emisie , care nu cred ca se dau pe perioade nelimitate )
  2 - Un alt criteriu pentru C.E de a ne supraveghea si "taia" diferite "chestii" ( ca sa numai scriu de eventualele amenzii ) , care pana la urma tot asupra noastra se vor simti prin nivelul de trai

Poate intr-adevar nu o fii chiar la 01.01.2012 caderea definitiva ( 99% ) in toata tara , dar totusi ceva se va observa sigur
Stai linistit fiindca statul nu va astepta si nu va sista emisia in analogic pe motiv ca inca vor mai fii romanii/familii care nu-si vor permite un receptor dvb-t fie el si SD
Oricum aceasta problema din punctul de vedere al statului este de a subventiona doar pentru 1.400.000 - 1.500.000 de gospodarii/familii si personal nu cred ca sant doar atatea gospodarii/familii in Ro

Ideea cu functia PIP in viziunea personala nu era de-a urmari 2 programe consecutiv , ci in a usura userul in "preview-ul" diferitelor programe , decat sa stea ca in prezent cu prg. sus/prg. jos
Ca sa numai scriu ca ar fii o functie foarte folosita pentru microbistii fotbalului : sa urmareasca 2 meciurii consecutiv , iar la faza golului sa poata comuta din fereastra pe tot ecranul sau invers
Vezi tu , aceasta functie poate fii foarte utila/folosita in functie de interesul personal al fiecarui user

#265
adiiatan

adiiatan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 20.02.2010
Salut !

Am mai gasit inca doi "frati " pentru iTab48r ,prin Europa.
Unul este aici si celalalt este aici. Nu stiu cum stau acestia cu firmware-ul ,dar cred ca este interesant de studiat, daca este compatibil cu iTab-ul. Este interesant faptul ca pe "dincolo", sunt apreciate acele MC-uri cu ploatforma de baza ,ca si iTab-ul.

#266
KapitaK

KapitaK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,654
  • Înscris: 03.03.2010

 ghostmary7, on 18th April 2010, 14:07, said:

... te rog KapitaK,pune o inregistrare,calitate SLP sau HQ de pe SCART semnal analogic sau RCA ,scurta 30 de sec,de pe un proggram cu un film sa vad cum se vede scrisul la sub
...astept rasuunsurile voastre si si filmuletul

Ai aici 2 clipuri HQ ca sa vezi cat poate la calitate maxima, practic imaginea inregistrata arata la fel ca originalul, in mod normal poate inregistra calitate mai mica pana la LP, sub asta nu se merita...

Test PrimaTv -  http://www.netdrive.ws/306885.html
Test ProCinema - http://www.netdrive.ws/306881.html

Edited by KapitaK, 18 April 2010 - 22:19.


#267
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002

 ghostmary7, on 18th April 2010, 01:32, said:

Am gasit Playon DVRHD Digital+Analog ACR-PV75100 sau acesta Playon!DVRHD Dual Digital ACR-PV75120 http://www.playondvr.com/en/#info
Inca nu iti cumpara acel player deoarece are mari probleme. Era un forum in Singapore in care in 20 de pagini de topic lumea se plangea acolo. Din cate stiu eu cei de la AC Ryan au amanat distribuirea aparatelor catre cei care deja au platit si cred ca este mai bine asa decat sa se trezeasca cu marfa retur sau reclamatii la OPC-urile lor.
Asteapta sa il cumpere lumea pe afara in special olandezii pentru ca AC Ryan are sediu si in Olanda.

#268
KapitaK

KapitaK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,654
  • Înscris: 03.03.2010

 adiiatan, on 18th April 2010, 22:42, said:

...
Am mai gasit inca doi "frati " pentru iTab48r ,prin Europa.
...si celalalt este aici. Nu stiu cum stau acestia cu firmware-ul ,dar cred ca este interesant de studiat, daca este compatibil cu iTab-ul. Este interesant faptul ca pe "dincolo", sunt apreciate acele MC-uri cu ploatforma de baza ,ca si iTab-ul.

Dupa cum a fost dovedit iTab48R este facut dupa si din HMR600W cu mici inbunatatiri (card) ...dupa descoperirea ta se pare ca 4Geek Medley 2+ HD Mediacenter este facut dupa iTab48R, carcasa seamana mult, incarcarea HDD este pe aceasi parte si are aceasi forma, fata e identica ca display si butoane comenzi (pacat ca nu vad cele doua de HOME si POWER ca la iTab48R) insa observ ceva la el dupa care am "plans" la iTab48R: mufa DVI !!! ...deci se poate, bravo lor! Uite si foto unde se vede mica modificare din spate unde apare o intrare DVI in plus...

[ http://xs.to/image-D766_4BCB7E71.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

daca avea si  iTab48R atunci era perfect, asta e minusul lui major... ca nu poate inregistra digital din exterior ci numai de la DVB-T ce-l are incorporat!

#269
musicall

musicall

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 375
  • Înscris: 15.03.2004

 KapitaK, on 19th April 2010, 01:11, said:

insa observ ceva la el dupa care am "plans" la iTab48R: mufa DVI !!! ...deci se poate, bravo lor! Uite si foto unde se vede mica modificare din spate unde apare o intrare DVI in plus...


Acest aparat il gasesti si aici... http://www.elliondig...eng/350H_01.htm
[ http://www.elliondigital.com/eng/image/product/new/product_s_img15_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#270
adiiatan

adiiatan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 20.02.2010
Salut !

Treaba este ca, toti acesti "frati" din Europa  nu au cititor de card ca si iTab48r. Acesta este compromisul .....cititor de card sau mufa DVI. Oricum acele MC-uri nu se comercializeaza la noi in tara si nu au suport pentru diacriticele noastre. Daca iTab48r avea si mufa DVI ,era perfect din punctul asta de vedere......sau poate pe placa de baza are loc pentru ea si nu a fost atasata.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate