Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?
 

MOTOSAPA

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
5875 replies to this topic

#451
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006
Cutia de viteze descrisa de tine costa cat doua-trei motosape la indemana oricui.

Attached File  P4011872.jpg   95.22K   367 downloads

Si nu cantareste decat vreo 140Kg :w00t:
Transmisiile din aceasta categorie (surpermotoroto) nu pot fi atacate cu un biet benzinar nici macar daca-i in patru timpi; vb aici despre cupluri mari la turatii joase, respectiv offseturi pe ambielaj de peste 100mm.
Pentru aplicatiile "domestice" economia din piata ;) a impus demultiplicarea pe inventia lui Arhimede.
Motorasele care intra in "grafic" la 3-4,000RPM au nevoie disperata de rapoarte inalte.
Cred ca discutiile sunt totusi despre categoria hobby si nu cea profi, unde se schimba datele problemei si bineinteles rezolvarea lor.

Problema (subliniata de mai multi colegi de forum) este faptul ca nu poti gasi oameni la lucru; daca-i gasesti iti cer de parca ar fi fost manageri o viata-ntreaga.
Si rezolvarea logica poate fi numai o motosapa de care-o fi, sa-si faca si ea putintel treaba.

#452
eureur

eureur

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 600
  • Înscris: 15.07.2009
Eu vorbeam de sapa mea honda f560, care are 65 kg cu motor cu tot... si costa "doar" cat 3 lowcosturi.

"offseturi pe ambielaj de peste 100mm." tradu, te rog!

Quote

Problema (subliniata de mai multi colegi de forum) este faptul ca nu poti gasi oameni la lucru; daca-i gasesti iti cer de parca ar fi fost manageri o viata-ntreaga.
Asta e problema noastra cea mai grea, a tuturor...

#453
pufarin

pufarin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,581
  • Înscris: 21.02.2006
Mie cunoscuta poza aia :) Trebuia sa pui in foto si ceva pe post de etalon ca sa isi dea lumea seama de dimensiunile cutiei.

#454
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006
Vb despre lungimea bielei si artificiile de obtinere a cuplului maxim la turatii mici destinate exclusiv masinilor agricole (volanta) si navale daca vrei.
In fapt orice biela scurta denota un motor proiectat pentru turatii mari si viţeversa (Bobescu daca nu ma-nsel, sper sa nu-i fiu dator cu un miel ca eu de-abia am gasit la 9lei si 30bani in viu ;) ) Sper sa rezolv taiatul cu o jumate'
@pufarin: tu sa taci, ca esti in alta clasa de utilizatori !
Axul rotilor din photo are 55mm, etalon puteam pune numai sticla cu care ma distrez de azi-dimineata ca ploua si nu-i timp de lucrari agricole, ori, nu se face sa apara si sticla in photo :P

#455
amator67

amator67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.04.2010
Salut tuturor!
Sunt proaspat proprietar al unui Robix 156 DM cu motor B&S de 6 cp(de la Baumax in promotie cu 1500RON). Ieri am achizitionat un reductor pt. roti. Am recitit de mai multe ori interventiile de pe forum. Cum a fost si in cazul altora si eu am luat la cunostiinta de acest "agregat" prima data in Ungaria prin '90, unde tot micul agricultor avea unul. iar detalii de la alti utilizatori mai vechi de prin magazinele de specialitate. Cei din magazine chiar de specilitate sunt lemn Tanase. Evident, luni cand l-am cumparat am dat fuga la "mosie" si pac, in brazdele din gradina pt vreo 30 de min. Toate ok, soacra very happy. Acu' eu nu sunt decat amator in bransa agricola, iar soacra atehnica. As avea cateva intrebari pt. cei cu vechime:        
                                                            1)-pentru a "semana" cartofi cum se foloseste plugul de bilonat(este totuna cu rarita, nu?), fac un sant, pun samanata                          
                                                                 iar apoi tot cu el astup?
                                                            2)- porumbul se poate pune tot cu plugul de bilonat?
                                                            2) - la prasit porumb merg tot cu el sau cu freza redusa la doua cutite, sau trebuie o prasitoare?
                                                            3) - trebuie roti de fier mari sau mici (sau depinde de adancime la care vreau sa intre plugul)si cum calca ele, peste                        
                                                                  plante sau printre randuri, distanta o reglez din gaurile de pe ax?
Imi cer scuze daca unele intrebari sunt puerile sau ridicole. Solul este arat din toamna, iar in hotar este discuit, dar este destul de "dusmanos", lutos si dur, in general sarac. As cultiva cartofi si porumb ca in fiecare an dar fara cai, magari si alte utilaje hipo+iobagii aferenti (tigari, palinca, papa etc). Problema mea este ca soacra stie agricultura, dar nu pricepe cum functioneaza motoroto, la mine sunt deocamdata amandoua,
Multumesc oricui are rabdare sa explice unui profan plin de ambitii!
Paste fericit tuturor!

Edited by amator67, 03 April 2010 - 09:06.


#456
ucvph

ucvph

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,172
  • Înscris: 18.01.2010
Sa o stapanesti sanatos! in primul rand...cateva sfaturi:
1Am ales roti mici pt. ca permit un ecartament mic prin niste gauri suplimentare date de mine in teava care intra pe ax si astfel pot intra prin cartofii bilonati pana tarziu cand lujerul nu mai permite
La plantat cartofii procedez asa:
-pregatesc locul,normal
-fac niste santuri mai mici nu prea adanci cu rarita care trebuie reglata la o deschidere cat mai mica(are 3 pozitii de reglaj)...acum, ce sa zic ,trebuie un pic de experienta pana o sa tii randurile drepte dar nu conteaza le strici si o iei de la capat...eu am o obsesie cu randurile...musai sa fie drepte...distanta intre randuri 70-75cm
-plantez cartofii pe sant
-astup cartofii printr-o trecere cu rarita care trebuie deschisa mai mult acum...a doua sau a treia pozitie...depinde si de sol...o sa vezi dupa cum astupa in urma
-daca zici ca pamantul e cam rau,poti sa dai niste ingrasaminta complexe ...sfatul meu sa le dai inainte de a pregati locul pt. o buna incorporare

2.Porumbul nu se poate semana cu rarita
3.Pt. prasit ai nevoie si de prasitoare pt. situatiile cand pamantul prinde crusta dupa ploi mai iuti...atunci freza o sa dizloce pamantul si din lateral si risti sa scoata plantele din pamant,in special cand sunt mici..in rest merge si freza...personal folosesc freza,cu reductorul montat,si tin si prastoarea pe motosapa...trage freza prasitoarea mai bine ca rotile!

Spor la treaba!O sa pun si niste poze explicative...pe parcurs ...cand o s-o pun la treaba anul asta...deocamdata la noi solul inca e umed

#457
fane_aviatorul

fane_aviatorul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.03.2010
:peacefingers:

View Postdorel232004, on 1st April 2010, 02:15, said:

Fane am primit mesajul tau si iti raspund aici!
In primul rand trebuie sa stii ce operatii vrei sa faci acum cat si in viitor ca sa poti sa faci alegerea cat mai optima! Daca ai citit "Iarba dintre pomi" ai vazut ca si eu am "tatonat" cu ideea cumpararii unui motocultor! Chiar am vrut sa-mi vand tractorul si sa-mi iau motocultor cu remorca cu tractiune, pe langa celelate accesorii (nici acum nu am renuntat la aceasta idee)!
L-am studiat si pe Goldoni, dar pretul era mult prea mare fata de alte variante si, cel mai important nu functiona pe pante f. mari! Deci trebuie sa stii ca f.putine modele de "aparate" in 4 timpi functioneaza pe pante mai mari de 10-15 grade! Asta nu o spune nici un producator in prima faza! Daca ii intrebi, incep sa se balbaie! Multi mai raspund "ca merge si asa" dar daca le spui sa-ti dea scris, refuza! Eu am identificat cateva modele care functioneaza pana la 45 grade!
Deci, intai masoara panta care o ai acolo, vezi ce vrei sa faci cu el acum si in viitor si dupa acea, discutam din nou!
Dorel in primul rind pt cosit iarba ,si aici este un bai ca mie imi chiar trebuie finul pt. vaci,iapa si in buna stare[comestibil] si in ce priveste panta am si loc drept [pe vale]si cu panta mai blinda,in rest cosim si manual idea este sa - ajut pe socrul meu de 74 ani cu cele 10 care de fin[minimum]pt iernat....cu un tractor nu fac fata acolo !U445 bun costa 5000E si nu are cinel utiliza  mai am un loc pt cartofi cam 1500m2 si de aici idea unui motocultor de fapt am vazut unul in actiune la un coleg la otopeni si am ramas impresionat de ce face cu el ,munca la pamint cu freza !in garadina ,coseste un pogon de lucerna de 4 ori pe an,nu cara cu mini remorca insa a dat zapada  iarna asta pirtii mari in jurul casei chiar urma pina la sosea [400m] si da are un goldoni pe care l-a luat el din italia cind a muncit acolo si in urmatorii 2 ani a mai cumparat utilaje la el[avea 2 ani cind la cump in it.] pina acum goldoni a funct impecabil.....a schimbat 2,3 dinti la coasa si atit cositoare este cu 300 E mai ieftina decit motocultorul [ambele noi] asa ca mar atrage motocultorul la un pret de 3000E firma este la mine in cartier in buc., asa ca ma duc mai des la ei pt info stii si alte marci de prestigiu ?[ref la alte variante] am gasit un singur articol chiar despre un Jolly [vechi de 5 ani]un pic mai mare 10 C.P.
multam fain
pt viraje si sup mici de teren cum am eu am crezut ca motocultorul este mai bun si usor de folosit si daca resusesc sa cosesc 75% din teren mecanic in urmatori5 ani sint super multumit,am crezut ca goldoni este un mercedes al motocultoarelor[apreciez calitattea].... :peacefingers:

View Postamator67, on 3rd April 2010, 10:01, said:

Salut tuturor!
Sunt proaspat proprietar al unui Robix 156 DM cu motor B&S de 6 cp(de la Baumax in promotie cu 1500RON). Ieri am achizitionat un reductor pt. roti. Am recitit de mai multe ori interventiile de pe forum. Cum a fost si in cazul altora si eu am luat la cunostiinta de acest "agregat" prima data in Ungaria prin '90, unde tot micul agricultor avea unul. iar detalii de la alti utilizatori mai vechi de prin magazinele de specialitate. Cei din magazine chiar de specilitate sunt lemn Tanase. Evident, luni cand l-am cumparat am dat fuga la "mosie" si pac, in brazdele din gradina pt vreo 30 de min. Toate ok, soacra very happy. Acu' eu nu sunt decat amator in bransa agricola, iar soacra atehnica. As avea cateva intrebari pt. cei cu vechime:        
                                                            1)-pentru a "semana" cartofi cum se foloseste plugul de bilonat(este totuna cu rarita, nu?), fac un sant, pun samanata                          
                                                                 iar apoi tot cu el astup?
                                                            2)- porumbul se poate pune tot cu plugul de bilonat?
                                                            2) - la prasit porumb merg tot cu el sau cu freza redusa la doua cutite, sau trebuie o prasitoare?
                                                            3) - trebuie roti de fier mari sau mici (sau depinde de adancime la care vreau sa intre plugul)si cum calca ele, peste                        
                                                                  plante sau printre randuri, distanta o reglez din gaurile de pe ax?
Imi cer scuze daca unele intrebari sunt puerile sau ridicole. Solul este arat din toamna, iar in hotar este discuit, dar este destul de "dusmanos", lutos si dur, in general sarac. As cultiva cartofi si porumb ca in fiecare an dar fara cai, magari si alte utilaje hipo+iobagii aferenti (tigari, palinca, papa etc). Problema mea este ca soacra stie agricultura, dar nu pricepe cum functioneaza motoroto, la mine sunt deocamdata amandoua,
Multumesc oricui are rabdare sa explice unui profan plin de ambitii!
Paste fericit tuturor!
Paste fericit tuturor!
mie se pare f.ieftin motocultorul ,benzinar sau disel?
exclude porumbul din ecuatie...
iao pas cu pas si unde te impotmolesti in solul lutos,nu folosi forta excesiva,6 C.P. SINT MICI :nonobad:

#458
dorel232004

dorel232004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,253
  • Înscris: 04.02.2007
@Fane: Eu din ce am studiat la motocultoare am ajuns la concluzia ca merita sa-ti cumperi un motocultor dar sa poata sa-ti faca toate operatiile prezente si viitoare, adica sa poti sa-i atasezi toate aparatele de care vei avea nevoie.
Goldoni e scump si nu merge pe pante. Mercedesul motocultoarelor nu e Goldoni e Agria (atasez un catalog cu ei), dar daca afli pretul lor vezi ca e rols royce!




Eu am gasit o firma care face motocultoare (in Slovenia, cred) care are si un distribuitor in Romania, unde pretul e mult mai rezonabil!
http://mkm.struc.info/Ang/Ang.htm

Aceasta firma are in Anglia un vanzator de echipamente agricole care cumpara de la ei partea mecanica si le echipeaza ei cu motoare (http://www.alpinetra....asp?prodsect=4).
Dealerul din Romania are urmatorul site: http://www.gazdaszovetseg.ro/.
O sa mai atasez un ghid de cumparare care mi-a fost trimis de cei din Anglia

La aceste tipuri de motocultoare, daca e echipat cu unele tipuri de motoare Subaru Robin, merge inclinat pana la 45 grade, fata de celelalte unde producatorul iti recomanda 10 grade si in mod exceptional 15-20 grade!


Eu am vrut sa-mi cumpar unul de 13 CP, la care se putea atasa orice scula. Dar motorizarea cu tipul Subaru Robin Eh41, nu o faceau decat cei din Anglia! Cei din Gheorgheni le vand asa cum vin de la producator unde au o motorizare Subaru Robin de 9 CP. Ce e interesant ca poti cupla o remorca cu tractiune si faci un agregat 4x4 care, cred eu, ca face ceva treaba in panta!

Avantajul e ca la astea poti pune si plug rotativ, freza zapada, cositoare, remorca (cu sau fara tractiune), freza, grebla de intors fanul, rarita, etc! Nu am gasit pe nimeni sa le foloseasca sa-mi spuna cum sunt. Inca nu am renuntat la ideea sa vand tractorul (pe care il folosesc o zi pe an) si sa-mi cumpar asa ceva! Vezi ca si scaiba are un motocultor pe care il comercializeza si care are un pret mai bun!

Eu nu mi-am luat asa ceva ca sa toc iarba ca nu am fost sigur ca reuseste sa ma scape de ea si nu puteam sa risc sa cumpar ceva care sa nu ma rezolve in prezent si sa ma rezolve la altele in viitor! Si in plus la o panta de 45 grade riscam sa ma duc cu el la vale! Dar cati de aici au asa pante?

Attached Files


Edited by dorel232004, 03 April 2010 - 16:00.


#459
dorel232004

dorel232004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,253
  • Înscris: 04.02.2007
Nu stiu daca am reusit sa te clarific cat de cat, dar daca mai ai intrebari, nu ezita sa ma intrebi si daca pot sa te ajut, am sa-ti raspund!
Sarbatori fericite!

#460
amator67

amator67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.04.2010
Este benzinar, Biggs&Stratton, si multumesc pt. sfaturi!

Multumesc frumos de sfaturi Catalindinu, am priceput cel putin teoretic cum functioneaza plugul. Merci pt rabdare. O alta mica problema ar fi legata de utilizarea remorcutzei...Cum te opresti cu tot caruselul dupa tine? Tai alimentara la motor sau trebuie sistem de franare pe remorca? Desigur pe loc drept nu la vale...
Cristos a inviat!

Edited by amator67, 04 April 2010 - 08:31.


#461
radurfg

radurfg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 30.06.2007

View Postradurfg, on 31st March 2010, 22:51, said:

multumesc pt sfaturi
stiu ca e muuult mai simplu sa sape cineva la cazm, insa cum la noi statul si frecatul mentei este sport national nu gasesc oameni. popor de lenesi!!!!!
ok, am inteles ceva comun (dar ce? recomandari?), conteaza si transmisia (lant, ax melcat?).
bronto? ruris? stiu ca este romanesc, dar a folosit cineva, e fiabil?
macalister iese din calcul, pt ca inteleg ca nu sunt piese de schimb. si bertolini vad ca iese din calcul, pe motiv ca nu este fiabil. sau ma insel?

astept in continuare sfaturi si, eventual pm, recomandari de magazine

multam

salut
Hristos a Inviat!
chiar nu a avut nimeni nicio experienta cu ruris, bronto, husqvarna ori bertolini??
am vb. cu cineva care are un ruris, motor honda, transmisie pe lant (eu pe site-ul lor am vazut ca transmisia este pe ax melcat, dar poate ma insel sau poate ca modelele mai vechi aveau transm pe lant) si mi-a spus ca e ok scula, mai putin partea de schimbat uleiul (se pare ca este un surub foarte moale care cedeaza si solutia este de a inclina tot angrenajul - nu ma deranjeaza foarte tare, atat timp cat este fiabil produsul)
asa cum am spus mai sus, la mine este vorba de aprox. 1500m, deci nu o sa fie o "scula" exploatata intensiv, nici accesorii nu vreau
solutia la indemana - oamani care sa lucreze cu ziua este inaplicabila pt ca acu toata lumea fuge de munca, deh popor de muncitori ce ne gasim!!!!.
multam

Edited by radurfg, 05 April 2010 - 19:12.


#462
v_condratovici

v_condratovici

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,788
  • Înscris: 21.03.2009
Eu am găsit aici un Praktikline 55L C de 4KW, transmisie pe lanț, pare-se, la 1750 lei. Ce părere aveți?
Am avantajul că e aici, la 300 de metri.

Edited by v_condratovici, 07 April 2010 - 10:41.


#463
dorel232004

dorel232004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,253
  • Înscris: 04.02.2007

View Postv_condratovici, on 7th April 2010, 11:40, said:

Am avantajul că e aici, la 300 de metri.
Vorbesti de distanta de parca te-ai duce la servici! Eu m-am dus pana in Italia dupa o scula care nu o gaseam in tara! Doar o cumperi pentru o viata sau cel putin asa speram! Din pacate de scula nu pot sa-ti spun nimic, sper sa te ajute altii care au folosit asa ceva!

#464
v_condratovici

v_condratovici

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,788
  • Înscris: 21.03.2009
Nu știu dacă astăzi mai trebuie să te duci pănă la mama naibii, cam totul se poate comanda în general. Sunt mai multe modele la Craiova, Drobeta Turnu Severin,dar are rost să mergi după ele la 1750 de lei..?

#465
dorel232004

dorel232004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,253
  • Înscris: 04.02.2007

View Postv_condratovici, on 7th April 2010, 13:39, said:

Nu știu dacă astăzi mai trebuie să te duci pănă la mama naibii, cam totul se poate comanda în general. Sunt mai multe modele la Craiova, Drobeta Turnu Severin,dar are rost să mergi după ele la 1750 de lei..?
Daca cumperi o scula de langa casa, dai o brazda si te lasa si te duci dupa aceea la garantie la "mama naibii" si iti tin scula acolo 2 luni ca nu au piese sau mai rau iti spun ca nu ai respectat conditiile de exploatare si nu iti da garantie, cum e? Studiezi cu atentie si chiar daca mergi mai mult, iti cumperi o scula care face treaba pt. care ai dat banii, ca doar nu cresc in pom (banii)! Daca imi spuneai ca ai garantia la 300 m, mai intelegeam, ca acolo e posibil sa mergi mai des, daca scula e de rahat!

#466
ucvph

ucvph

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,172
  • Înscris: 18.01.2010

View Postamator67, on 4th April 2010, 09:09, said:

O alta mica problema ar fi legata de utilizarea remorcutzei...Cum te opresti cu tot caruselul dupa tine? Tai alimentara la motor sau trebuie sistem de franare pe remorca? Desigur pe loc drept nu la vale...
Nu am remorcuta...nici nu cred ca tipul asta de motosapa s-ar descurca bine cu o remorcuta din cauza greutatii reduse a motosapei...oricum ai nevoie de roti de cauciuc cu diferential pt. a putea lua curbele...franarea cred ca o poate asigura si motosapa doar prin decuplarea amgreiajului si astfel transmiterea miscarii se va face de la pinion la axul melcat comportandu-se ca o frana de motor...ca sa te convingi incearca sa invarti frezele cu mana si o sa vezi ce forta trebuie sa ai

Si pt. ca azi am pus motosapa la treaba o sa urc si niste poze aici...chiar daca-i vorba de cosit,cred ca aici e locul lor sa se vada ca si astea cu ax melcat au macar un atu,versatilitatea lor prin atasarea diverselor accesorii

Pt. Dorel...colierul rosu este cu pricinaAttached File  IMG_1629.JPG   1.65MB   381 downloadsAttached File  IMG_1627.JPG   2.3MB   382 downloads

#467
dorel232004

dorel232004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,253
  • Înscris: 04.02.2007

View Postcatalindinu23, on 7th April 2010, 15:40, said:

Pt. Dorel...colierul rosu este cu pricina
Acum am priceput! Interesanta idee! Cate kg trebuie sa ridici, ca poate nu ma mai tin genunchii?
Dar ce faci cu aparatul acolo, toci iarba? Te omoara crescatorii de animale!

Si expertii sa constate daca pomii sunt "tunsi" cum trebuie (gluma)!

#468
masterd6ib6

masterd6ib6

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 578
  • Înscris: 29.09.2006

View Postcatalindinu23, on 7th April 2010, 14:40, said:

Nu am remorcuta...nici nu cred ca tipul asta de motosapa s-ar descurca bine cu o remorcuta din cauza greutatii reduse a motosapei...oricum ai nevoie de roti de cauciuc cu diferential pt. a putea lua curbele...franarea cred ca o poate asigura si motosapa doar prin decuplarea amgreiajului si astfel transmiterea miscarii se va face de la pinion la axul melcat comportandu-se ca o frana de motor...ca sa te convingi incearca sa invarti frezele cu mana si o sa vezi ce forta trebuie sa ai

Si pt. ca azi am pus motosapa la treaba o sa urc si niste poze aici...chiar daca-i vorba de cosit,cred ca aici e locul lor sa se vada ca si astea cu ax melcat au macar un atu,versatilitatea lor prin atasarea diverselor accesorii

Pt. Dorel...colierul rosu este cu pricinaAttachment IMG_1629.JPGAttachment IMG_1627.JPG

Dracia asta e cea de 300 si ceva de lei ... are reglajul inaltimii din roti ... si trebuie sa o impingi.
Merge greu ? ... sau sensul de rotatie a cutitelor o propulseaza ceva-ceva in fata ?
Ai incercat sa o bagi in ceva buruieni uscate mai inalte ? ... dar printr-un musuroi de cartita ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate