Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Metoda simpla de subnetizat ?

Filme cu rapiri sau razbunare

cont my vodafone

TV LED Nou
 Transport Stansted - centru

Important, va rog frumos, ajutor.

Ford Fiesta Ghia 1.6 i, 2005 vs F...

recomandare feon si fier de calcat
 Aeroportul Brasov

Politica Papala: superstiție...

Inmatriculare auto

Framework servicii REST
 Ceva ce nu inteleg eu la emisiuni...

Viața virtuala online - pro ...

Subtitrari

Arta in lumea islamica
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

a disparut bara de start windows xp

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
floriooo

floriooo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 05.02.2008
  • ID membru: 284,269

salutare...am si eu un neajuns , mai exact mi-a disparut din senin bara de start , ca si cum nu a fost de ajuns...placa video nu o mai vede sistemul.......nici audio ..nu se mai aude nic.....conexiunea la internet nu functioneaza......iar daca incerc sa intru in start cu tasta windows..nu se deschide startul
folosesc windows xp sp2...daca cineva a mai avut asha probleme....poate ma ajuta cineva !
multumesc mult!
PS : se poate remedia cumva neajunsul?

#2
Bukovina

Bukovina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,156
  • Înscris: 24.09.2009
  • ID membru: 514,593
  • Locație: Bucovina nu e Moldova
nu e mai simplu sa dai un reinstall la uindous? :)

#3
ady_chesnoiu

ady_chesnoiu

    Supercharged

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,605
  • Înscris: 27.05.2007
  • ID membru: 184,659
  • Locație: Valencia
Folosești un soft antivirus ?


Postează aici un log HJT . Instrucțiuni aici : http://forum.softped...howtopic=350515 .



@ Bukovina : Nu este mai simplu să nu te bagi unde nu știi despre ce este vorba ?

Edited by ady_chesnoiu, 27 September 2009 - 13:59.


#4
floriooo

floriooo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 05.02.2008
  • ID membru: 284,269

View PostBukovina, on 27th September 2009, 14:58, said:

nu e mai simplu sa dai un reinstall la uindous? :)


ma asteptam la un raspuns mai exact.....daca era sa fac chestia asta  cu reinstalare...mai postam ca sa ma aflu in treaba?

#5
andrystefan

andrystefan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 24.12.2008
  • ID membru: 400,364
TI'A DISPARUT DOAR BARA SAU SI ICOANELE?daca ti'au disparut icoanelesi bara inseamna ca e de la exploerer.exe Apasa CTRL+alt+del si da'i la new task si dute'n C windows si cauta explorer . exe .. inceaRCA ASTA DE CATEVA ORI DACA NU'TI MERE POSTEaza un LOG HyJackThis Pe care'l poti lua de AICI



#6
floriooo

floriooo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 05.02.2008
  • ID membru: 284,269

View Postady_chesnoiu, on 27th September 2009, 14:58, said:

Folosești un soft antivirus ?


Postează aici un log HJT . Instrucțiuni aici : http://forum.softped...howtopic=350515 .



@ Bukovina : Nu este mai simplu să nu te bagi unde nu știi despre ce este vorba ?

multumesc mult pentru ajutor @ady_chesnoiu...
sistemul respectiv foloseste Avira AntiVir Premium
ar putes fi vb de un virus?
am sa rulez astazi programul respectiv pe care mi l-ai dat in link....si diseara postez rezultatul...PC-ul nu este al meu, este al unui prieten....thx...

#7
floriooo

floriooo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 05.02.2008
  • ID membru: 284,269

View Postfloriooo, on 27th September 2009, 15:16, said:

multumesc mult pentru ajutor @ady_chesnoiu...
sistemul respectiv foloseste Avira AntiVir Premium
ar putes fi vb de un virus?
am sa rulez astazi programul respectiv pe care mi l-ai dat in link....si diseara postez rezultatul...PC-ul nu este al meu, este al unui prieten....thx...

din pacate nu m-am  intalnit cu asa problema...
am incercat sa instalez HijackThis dar sistemul nu ma lasa sa fac asta...
am intrat in  device manager placa video mi-o arata cu probleme aparea neinstalata...
am incercat sa refac conexiunea la net....dar network conection nu functiona...aparea ca si cum sistemul nu recunoaste aceasta componenta a windowsului...si in  final cireasa de pe tort....il pun  sa buteze si incepe sa verifice configurarea.....si ramane negru ecranu.....nimic si nimic....fara sa mearga in continuare....
.............................
multumesc celor care au dat un raspuns.....

#8
JulotM

JulotM

    Junior/C++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,297
  • Înscris: 01.04.2009
  • ID membru: 437,266
  • Locație: Ploiești
1. Descarci Kaspersky Rescue CD si faci un CD bootabil.

2. Dai restart cu CD-ul in unitatea optica si bootezi de pe el. Updatezi antivirusul, scanezi full, iar la sfarsit stergi toate infectiile.



ATENTIE! Exista posibilitatea ca dupa scanare calculatorul sa nu mai porneasca, dar se poate rezolva cu un repair la Windows.

#9
floriooo

floriooo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 05.02.2008
  • ID membru: 284,269
rezolvat in final problema...
deci cum spusesem, nici macar nu mai buta .....
update bios
reinstal  Windows( avea omul o singura partitie)
boot cu Kaspersky Rescue CD......am sters virusi fara numar...
abandonat avira premium....
instalat nod 32

inca o dovada in plus....Win32/Toolbar.AskSBar application nu-l vede  Avira
recomand nod 32

multumesc ptr ajutor!

#10
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,241
  • Înscris: 01.01.2007
  • ID membru: 120,951
  • Locație: Bucuresti

Si toata taratura asta pentru un toolbar  :huh:

Tu ai avut altceva acolo.

Edited by cristian0007, 30 September 2009 - 13:15.


#11
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
  • ID membru: 139,332
  • Locație: AntiMalware HQ
Win32/Toolbar.AskSBar e un jeg de toolbar instalat cu programe.

E adware. Sa spui ca recomanzi NOD32 pentru ca a detectat Ask Toolbar e....

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users