Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ce lichid de parbriz folositi?

Instalare Android

salut ! subtitrare 3d cu TV s...

Achizitionare tv 80cm fullhd 10-1...
 Parere despre firma Kimberfeel

Hyundai Sonata 2.0i

DD-WRT si VPN

LIMBA ROMANA ESTE MAI VECHE DECAT...
 Alegere smartphone - 500 lei

Zgomot la rulare Golf 6

Caut un furnizor

Ce politician as vrea sa vad in p...
 Rutare in SW2014 si setari ptr Dr...

Intrebare Router wi-fi

Galaxy S5 Tine EXTREM de putin in...

Share Play - Playstation 4
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

tp-link wireless wr642g, plsss help me

  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117

salutare!  am un tp-link wireless wr642g la care nu ma pot conecta: 192.168.1.1 nu merge, hard reset nu merge ( adik nu se reseteaza si aici vreau sa stiu dak il fac kum trebuie : tin apasat resetul, scot cablu de alimentare, bag inapoi cablu cu resetul apasat si dau drumu la reset dupa 30 sec. la suport mi se spune ca ar trebui sa astept pana isi da restart. cam cat dureaza asta ca al meu nu se restarteaza deloc?) deci ce ar trebui sa fac???
mentionez ca am conexiune la net prin rds cu user si parola.  -_-

e cineva cu vreo idee???

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov
Despre routerul tau: http://forum.softped.....hlite=+wr642g
Despre setari/probleme generale router + pppoe: http://forum.softped...howtopic=109155

Bafta!

#3
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117
linkurile de mai sus nu m-au ajutat in problema mea. dak ai cumva idee despre cum trebuie sa resetez routerul. dupa reset ma descurc eu dar nu reusesc sa ma conectez la el. ca protocolul de conf e usor.  192.168.1.1 nu merge

Edited by Ravy, 23 September 2009 - 16:08.


#4
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov
http://forum.softped...m...t&p=6448150

#5
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117
iep. am incercat asa. si nu se intampla rebootul ala de nici o culoare. nici la soft reset nici la hard reset. ca switch merge perfect routerul.  a si ink ceva. dak conectez laptopul la router si ii dau obtain ip imi zice ca are limited connection, dar dak bag eu ip si dns 192.168.1.1 imi da connected. sa aiba vreo influenta ???

Edited by Ravy, 23 September 2009 - 16:08.


#6
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov
tine 10 secunde
sau 15
sau 30...
si spune-ne noile rezultate...

Bafta!
p.s. si nu mai scrie cu k!

#7
ear1976

ear1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,448
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101,511
Tii apasat butonul de reset al router-ului 5-10 secunde...pana cand incep sa clipeasca toate ledurile in acelasi timp...
Dupa asta te conectezi pe un port LAN cu laptopul, vezi sa ai pus ip-ul pe DHCP, dupa ce isi ia IP-ul click dreapta pe conexiune>status si te duci la support, vezi acolo ce IP si-a luat la defaul gateway - aia este adresa routerului pe care trebuie sa o dai in browser sa intri in setari.
In general la tplink user si parola default sunt admin/ admin

Edited by ear1976, 23 September 2009 - 13:46.


#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,908
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Factory Reset merge exact asa cum ai facut prima data. Tii apasat butonul de reset si introduci alimentarea, lasi 10-15 secunde dupa care scoti alimentarea. Eu in principiu repet chestia asta de 2-3 ori fara a lua agrafa sau ce folosesti de pe butonul Reset. Ca sa fiu sigur ca o ia, ptr ca nu intotdeauna merge din prima. Si in manual exista referinta - in cel de pe Cd sau in cel in limba romana - depinde de furnizorul aparatului.

#9
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117

View Postear1976, on 23rd September 2009, 14:46, said:

Tii apasat butonul de reset al router-ului 5-10 secunde...pana cand incep sa clipeasca toate ledurile in acelasi timp...
Dupa asta te conectezi pe un port LAN cu laptopul, vezi sa ai pus ip-ul pe DHCP, dupa ce isi ia IP-ul click dreapta pe conexiune>status si te duci la support, vezi acolo ce IP si-a luat la defaul gateway - aia este adresa routerului pe care trebuie sa o dai in browser sa intri in setari.
In general la tplink user si parola default sunt admin/ admin

am facut urmatorii pasi: routerul numai cu cablul de alim in el. apasat buton reset 1 min si nici o miscare la leduri.  sta aprins continuu PWR si SYS.  
am incercat un hard reset: tin apasat butonul de reset dupa care scot cablul de alimentare, il bag la loc tinand resetul apasat, iar dupa 30 sec ii dau drumu. nu isi da restart nici dupa 5 min cum scrie la suport ca ar trebui (  se poate sa ii trebuiasca mai mult timp????)
bag cablu pe lan pt a ma conecta la laptop si imi da limited or no connectivity. si binenteles la default gateway in support - details nu am nimik.
nu am inteles de unde verific daca ip-ul e pus pe DHCP.
in rest te rog spune-mi daca fac ceva gresit ???


View Posteiffel, on 23rd September 2009, 14:59, said:

Factory Reset merge exact asa cum ai facut prima data. Tii apasat butonul de reset si introduci alimentarea, lasi 10-15 secunde dupa care scoti alimentarea. Eu in principiu repet chestia asta de 2-3 ori fara a lua agrafa sau ce folosesti de pe butonul Reset. Ca sa fiu sigur ca o ia, ptr ca nu intotdeauna merge din prima. Si in manual exista referinta - in cel de pe Cd sau in cel in limba romana - depinde de furnizorul aparatului.


pas important : am reusit dupa cum ai spus u dupa mai multe incercari simultane sa resetez routerul.  
dar ( tot timpl trebuie sa fie un ...dar)    cand il conectez cu laptopu pe lan tot limited connectivity imi da la status si nu ma ot connecta la el prin 192.168.1.1.  la default gateway tot nimic. vreo sugestie plsss???

#10
ear1976

ear1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,448
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101,511

Pe DHCP...adica sa ai pus pe "Obtain IP address automatically"...
Nu inteleg de ce nu se reseteaza, in manual scrie ca e suficient sa tii apasat reset 5 secunde. Ai aici manualul:
http://www.tp-link.c...00865140530.pdf

Poate nu apesi cum trebuie resetul, incearca cu un pix ceva...

Daca nu te poti conecta cred ca nu s-a resetat si e probabil setat router-ul pe IP-uri fixe, incearca sa pui la laptop un IP de ex 192.168.1.2, sau .3, sau .50...si la default gateway 192.168.1.1 sau 192.168.1.254.....si tastezi in browser la adresa ip-ul pe care l-ai pus la default gateway

Edited by ear1976, 23 September 2009 - 14:33.


#11
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117

View Postear1976, on 23rd September 2009, 15:25, said:

Pe DHCP...adica sa ai pus pe "Obtain IP address automatically"...
Nu inteleg de ce nu se reseteaza, in manual scrie ca e suficient sa tii apasat reset 5 secunde. Ai aici manualul:
http://www.tp-link.c...00865140530.pdf

Poate nu apesi cum trebuie resetul, incearca cu un pix ceva...

am reusit cu resetul:)   reteaua este cu dhcp, dar imi spune la status limited or no conectivity.
si tot nu ma pot conecta la router.
ce poate fi ???

am incercat si cu disable/enable la local area. si tot nu vrea

#12
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov
Pt v3 vad ca la un firmware update acest lucru apare ca problema ce a fost rezolvata:

Quote

Modified the hardware reset method, the users can reset the router by holding the reset button for 10s without power off
In alta ordine de idei acuma pune manual pe calculator DOAR ip: 192.168.1.2 si subnet mask: 255.255.255.0 si incearca sa accesezi intr-un browser 192.168.1.1. Fa acest lucru doar legandu-te prin cablu! Daca reusesti sa-l accesezi poti face diverse setari ce ai nevoie pt net si numai dup-aia schimbi setarile si pe calc...

Bafta!

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,908
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

Quote

Pt v3 vad ca la
Depinde ce versiune are el, La noi s-au comercializat v3, v4, v6, v6.1 si nu sunt sigur de v7.

Quote

nu am inteles de unde verific daca ip-ul e pus pe DHCP.
Deci recomandarea mea este ca in Router sa dai DHCP Disabled. IP-ul sau poti sa-l lasi la 192.168.1.1
La calculatoare setezi IP-uri imediat urmatoare - 192.168.1.2, respectiv 192.168.1.3 ptr laptop. Mask: 255.255.255.0 si Gateway 192.168.1.1
In principiu este imposibil sa nu te poti conecta asa daca si cablurile de retea sunt bune.

P.S. Se muta la Networking, n-am avut timp sa mut dupa ce am postat prima data.

L.E Si dupa ce iti merge tot vezi sa schimbi parolele si sa setezi un protocol de securitate.

Edited by eiffel, 23 September 2009 - 16:03.


#14
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117
am incercat in felul urmator. reset router, dupa care am conectat prin cablu pe lan routerul de laptop. imi zice limted connection. setez ip manual:   ip 192.168.1.2 la laptop si cu gateway 192.168.1.1 , mi se conecteaza normal dar nu imi intra in setup la router, folosind 192.168.1.1
ce mai pot incerca???

Edited by Ravy, 23 September 2009 - 16:16.
quote


#15
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov
ping 192.168.1.1 ce rezultat intoarce? (neaparat sa ai macar setarile mentionate in ultimul meu post in momentul in care dai ping)

Bafta!

Edited by Ravy, 23 September 2009 - 16:18.


#16
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117
request time out
asta pe cu setarile pe manual

Edited by Ravy, 23 September 2009 - 16:23.


#17
lucifer00

lucifer00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 05.06.2008
  • ID membru: 333,692
  • Locație: Timisoara
Zi-mi de unde l-ai luat daca nu suparam pe careva..
Poate il schimbam :)


Da-mi un PM...

Edited by lucifer00, 23 September 2009 - 16:29.


#18
florin85

florin85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 23.09.2009
  • ID membru: 514,117

View Postlucifer00, on 23rd September 2009, 17:27, said:

Zi-mi de unde l-ai luat daca nu suparam pe careva..
Poate il schimbam :)


Da-mi un PM...
de la un magazin de calc. nou. si a mers perfect dupa prima cofigurare. nu stiu ce are acum. nu pot intra la setari de nici un fel. nu am mai intalnit asa ceva

View Postflorin85, on 23rd September 2009, 17:21, said:

request time out
asta pe cu setarile pe manual

are vreo importanta daca sunt deconectat de la internet cand incerc sa ma conectez la router ??
mai are cineva ceva idei?
ar putea fi stricat routerul?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users