Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa video

grupare imagini

Problema FIFA 14

Intrebare google adwords
 100 град&...

Caut un program pt filmarile din ...

centrala termica pe gaze nu incal...

Achizitie placa video 2Gb
 Trecerea de la procesorul T3400 l...

acte casa

CE materiale ar fi bune pentru sa...

Raul de Masina
 Probleme cu acoperis din sindrila

LCD Acer dubios

Despre taiatul porcului in fata b...

Suleyman o ia de la capat. Serial...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Orientare antena

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
parintily

parintily

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,401
  • Înscris: 08.01.2007
  • ID membru: 124,146
  • Locație: Republica Bananiera Romania

Buna ziua,
Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a instala o antena offset pentru a receptiona progamele FTA din Italia si Germania.
Situatia este urmatoarea:
- vreau sa montez antena pe un perete cu vedere spre S-V situat la nivelul 6/8
- blocul are forma de L, locul in care doresc s-o montez aflandu-se pe interiorul L-ului, aproape de coltul interior
- "Farfuria" are un diametru de 80 iar receiverul este "Receptor satelit digital SAT-SDFTA11" produs de König
Intrebarile mele sunt:
- Am vre-o sansa sa vad acele programe?
- Daca da, e nevoie sa montez un pozitioner cu un actuator?
Multumesc!

#2
smv167

smv167

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 01.02.2006
  • ID membru: 64,017
Pentru Hotbird 13E http://www.lyngsat.com/hotbird.html antena trebuie sa aiba vizibilitate directa sub un ungi de cca 41 grade fata de orizontala pe directia Nord-Sud ( aproximativ directia soarelui la ora 13:05 pentru roma ) ; antenele pentru Sky au aceiasi orientare .
Daca mai vrei si altele germane mai pui un LNB cu suport adecvat ( 6 grade ) pentru Astra 19,2 E http://www.lyngsat.com/astra19.html si insumezi semnalele cu un switch diseqC 2/1 .
Daca mai vrei si programe romanesti pui un LNB si pe Eutelsat 16E http://www.lyngsat.com/ew2.html ; atentie , atunci trebuie LNB cu cap tronconic marca ALPS si suport pentru 3 grade .http://www.satlex.ro/ro/1participant-type_conf_1p_3s_41diseqc.html
Suporti http://www.dueemme.c...li.jsp?codcat=7
LNB alps http://www.dueemme.c...li.jsp?codcat=8
Sau un LNB dual ( 13E si 19E ; ART 10.54 ) care include si switchul http://www.dueemme.c...li.jsp?codcat=8

Edited by smv167, 10 September 2009 - 10:45.


#3
parintily

parintily

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,401
  • Înscris: 08.01.2007
  • ID membru: 124,146
  • Locație: Republica Bananiera Romania
am rezolvat-o cu un lnb monoblock pe o farfurie de digi orientata spre hotbird

#4
Bukovina

Bukovina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,213
  • Înscris: 24.09.2009
  • ID membru: 514,593
  • Locație: Bucovina nu e Moldova
In prezent antena mi-e orientata pe Intelsat 10-02, ca sa o mut pe Astra cat si in ce directie sa o misc? Dar pe Hotbird?

#5
jeolis

jeolis

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 987
  • Înscris: 27.08.2007
  • ID membru: 219,897
  • Locație: Barlad, jud. Vaslui
Bukovina cum stai in spatele antenei o misti spre stanga. Insa ATENTIE : ca sa treci de pe W pe E va trebui sa umbli la elevatia antenei si la inclinatia LNB-ului !

#6
Bukovina

Bukovina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,213
  • Înscris: 24.09.2009
  • ID membru: 514,593
  • Locație: Bucovina nu e Moldova
OH, pare prea complicat fara sat-finder pe Astra. Pe Hotbird nu e mai simplu, sa o misc putin la stanga sau la dreapta?

Edited by Bukovina, 24 February 2014 - 01:45.


#7
danyconnect

danyconnect

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 14.10.2011
  • ID membru: 716,804

 Bukovina, on 24 februarie 2014 - 01:43, said:

OH, pare prea complicat fara sat-finder pe Astra. Pe Hotbird nu e mai simplu, sa o misc putin la stanga sau la dreapta?
daca ai smartphone poate te ajuta aplicatie satfinder

#8
gnede

gnede

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 12.12.2013
  • ID membru: 838,423
  • Locație: s/e Romania
cauta functia de semnal  din receptor, daca are ,fixeaza pe un program free si cu atentie misti de antena .

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users