Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Share Play - Playstation 4

Alimentare hartie HP F2480

Speed Taxi.

Toshiba Satellite P50-B-10V
 Problema Android

Activare Windows 8.1 full version

Ce Versiune Windows pt calcu nou ...

Win 8.1 = temperatura mai mare? (...
 Casa pe teren foarte ingust. Bca...

Mi-e frig, caut urgent idei incal...

Google Chrome - pagina offline

Zopo ZP999 Lion Heart
 rack/dock sau n.a.s.?

Medicina Militara

Bibilici

Problema Vcore sistem 5.1 samsung...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

UPC + Samsung 40B651 - Semnal Demodulat

  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#19
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,612
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România

View Postmaxx1nsane, on 7th March 2011, 11:48, said:

S-au mai facut modificari cu privire la acceptarea CAM-urilor de catre UPC?
Este oribil un LCD/LED pe perete si STB-ul sub el...mai ales daca pe acel perete nu exsta mobilier.
Nu.
Si nici nu o sa faca...in viitorul apropiat.

#20
maxx1nsane

maxx1nsane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 24.03.2005
  • ID membru: 33,138
  • Locație: From:
In loc sa iti bage pe gat STB-urile alea care arata ca rahatu in drum, mai bine luau niste CAM-uri si le inchiriau in locul STB-urilor, pentru cine avea LCD/LED.
Dar alti operatori accepta CAM-uri?
Ma gandesc serios sa renunt la UPC.

#21
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,612
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România

View Postmaxx1nsane, on 7th March 2011, 12:09, said:

In loc sa iti bage pe gat STB-urile alea care arata ca rahatu in drum, mai bine luau niste CAM-uri si le inchiriau in locul STB-urilor, pentru cine avea LCD/LED.
Dar alti operatori accepta CAM-uri?
Ma gandesc serios sa renunt la UPC.
Nu ofera nimeni inca in RO.Si nu numai.....
Iar televizoare care sunt compatibile cu CAM sunt putine inca pe piata. Lumea de abia acum trece de la CRT la tehnologia noua.
Si eu din 5 Tv-uri(plasme+lcd+led) doar una are port pt CAM

#22
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,582
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest

View Postmaxx1nsane, on 7th March 2011, 12:09, said:

In loc sa iti bage pe gat STB-urile alea care arata ca rahatu in drum, mai bine luau niste CAM-uri si le inchiriau in locul STB-urilor, pentru cine avea LCD/LED.
Dar alti operatori accepta CAM-uri?
Ma gandesc serios sa renunt la UPC.
la altii operatori din RO marea majoritate a grilei digitale este oferita la liber ;)

vezi RCS sau Nextgen  :OK:

la RCS prinzi in jur de 90 de canale digitale la liber, iar la Nextgen undeva pe la 70 !

#23
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,612
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România

Quote

Salutare din nou la toata lumea. S-au deschis atatea discutii pentru un tv,foarte bine si va multumesc pentru idei. @aljarreau a dedus bine,anume ceva bun la un pret bun, deoarece bugetul nu-mi permite ceva mai scump de 2000 si nici mai mare de 32 din lipsa de spatiu, si asa deja i-mi fac probleme unde o sa pun tv-ul vechi care si ala e de 32, asa ca astazi de dimineata am pornit catre domo sa-mi cumpar samsung 32c350 la pretul de 1650 ron caci aici nu am alt magazin.In drum catre domo am zis sa mai intru odata la sediu rcs sa-mi incerc norocul pentru un receptor hd. Normal ca nu era, si atunci am spus fetei de acolo ca din cauza unui receptor care costa 350, nu am ce face decat sa cumpar un tv care costa 1600 ron, atunci domnisoara mi-a dat un raspuns care mi-a taiat chefu de televizor, si anume ca nu mai dureaza mult[luniile urmatoare], pana ce pe cablu se implementeaza aceiasi pozitie ca pe satelit, adica se vor coda toate programele si vor ramane la liber doar cateva. Am intrebat de ce fac lucru acesta cand stiu bine ca la ei nu gasesti receptoare. A spus ca acest lucru se va remedia si in curand vor fii receptoare pentru toata lumea, ba mai mult vor fii disponibile si alte modele tocmai ca sa acopere piata, si ca s-a ajuns la aceasta concluzie deoarece numai asa pot scoate la iveala pe cei care benificiaza de semnal tv de la rcs si nu au contract incheiat pentru asta, in felul acesta toata lumea va trebui sa ceara receptor si atunci isi dau seama daca ai contract sau nu. Asa cu entuziasm mi-a spus aceste lucruri de parca ea ar fii vreun director la rcs. Asa ca deocamdata mai astept si cu tv-ul. Mai stie cineva ceva in legatura cu ce mi-a spus fata asta? Poate e mai bine asa, de ce unii sa plateasca si sa nu vada ceea ce vor, iar alti nu platesc nimic si vad tot. Din nou scuze pentru postarea prea lunga.
Am uitat sa mentionez ca e vorba de toata tara nu numai la mine in oras
.

Este inca la liber pt ca nu aveti conserve pe stoc(ma refer la RCS).Ma intreb cat o sa mai dureze minunea?

Edited by feribalint, 07 March 2011 - 14:59.


#24
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,680
  • Înscris: 31.05.2010
  • ID membru: 595,059
  • Locație: Ploiesti
Da, dar pe urma zice ca o sa fie de toate (chiar si alte modele).
Cred ca dupa preluarea upc-ului (Doamne-fere) - majoritatea clientilor existenti (upc) vor migra la altii (care or fi aia) din repulsie fata de serviciile low-quality marca rcs si vor returna super-mega-sculele incredintate lor de catre operatorul premium, iar acestea vor ajunge la mai putin pretentiosii clienti rcs.

P.S. TIE chiar nu iti sta bine in postura asta de fanatic. Sunt altii care sunt facuti pentru asta (ii stii bine). Chiar incep sa cred ca de la un timp te-au trecut aia de la upc la capitolul cheltuieli, atat de mult te-ai schimbat. Nu te supara, ti-o spun din prietenie.  :peacefingers:

Edited by cristi0304, 07 March 2011 - 15:12.


#25
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,612
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România

View Postcristi0304, on 7th March 2011, 15:08, said:

Da, dar pe urma zice ca o sa fie de toate (chiar si alte modele).
Cred ca dupa preluarea upc-ului (Doamne-fere) - majoritatea clientilor existenti (upc) vor migra la altii (care or fi aia) din repulsie fata de serviciile low-quality marca rcs si vor returna super-mega-sculele incredintate lor de catre operatorul premium, iar acestea vor ajunge la mai putin pretentiosii clienti rcs.

P.S. TIE chiar nu iti sta bine in postura asta de fanatic. Sunt altii care sunt facuti pentru asta (ii stii bine). Chiar incep sa cred ca de la un timp te-au trecut aia de la upc la capitolul cheltuieli, atat de mult te-ai schimbat. Nu te supara, ti-o spun din prietenie.  :peacefingers:
Mi-au subventionat chiria la STB-uri :naughty: .......am glumit.
Referitor la postarea de mai sus....daca erai mai atent intelegeai unde vreau sa bat :peacefingers:  
Aveti la liber digitalul tocmai din cauza conservelor.....cand vor fi conserve pe toti clientii...se va trece la codarea lor.Si este normal sa faca acest lucru...deoarece prin chirie RCS mai castiga ceva bani.
Si in Germania singurele posturi ce le gasesti la liber pe DVB-C sunt cele de stat.Restul sunt codate...si le poti vedea doar cu o conserva.

Daca crezi ca prin acea postare...am aratat....fanatism....sorry :peacefingers:

Edited by feribalint, 07 March 2011 - 15:36.


#26
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,582
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest

View Postferibalint, on 7th March 2011, 14:58, said:

Este inca la liber pt ca nu aveti conserve pe stoc(ma refer la RCS).Ma intreb cat o sa mai dureze minunea?
mult timp de acum incolo ;)

pachetul baza digital e la acelasi pret cu baza analog, asa ca nu au de ce sa-l cripteze !

ca sa nu mai zic ca posturile sunt la liber din toamna lui 2009, indiferent ca au fost stb-uri sau nu, grosul canalelor s-a receptionat intodeauna si pe tv cu dvb-c !

#27
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,612
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România

View Postcatalinman, on 7th March 2011, 15:35, said:

mult timp de acum incolo ;)

pachetul baza digital e la acelasi pret cu baza analog, asa ca nu au de ce sa-l cripteze !

ca sa nu mai zic ca posturile sunt la liber din toamna lui 2009, indiferent ca au fost stb-uri sau nu, grosul canalelor s-a receptionat intodeauna si pe tv cu dvb-c !
Eu sunt pe forum din 2010 si tot timpul au fost probleme cu procurarea echipamentelor :peacefingers:
Nu stiu cum a fost in 2009.....

PS.Bravo pt RCS ca livreaza aceste canale digitale fara codare.

Edited by feribalint, 07 March 2011 - 15:40.


#28
maxx1nsane

maxx1nsane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 24.03.2005
  • ID membru: 33,138
  • Locație: From:

Aici e vorba doar de RCS, din cate vad, UPC-ul le are codate pe toate.
Nu cred ca problema este frica fata de anularea chiriei STB-ului, pentru ca ar putea foarte frumos, sa te puna sa platesti acelas pret doar pentru card, cat plateai pentru STB. Sau sa iti ofere CAM la pretul chiriei STB-ului.

#29
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,582
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
pai da, la UPC sunt toate codate ;)

am adus in discutie RCS si Nextgen pentru ca mai devreme ai spus ca te gandesti serios sa renunti la UPC :)

daca chiar te intereseaza sa pleci de la ei vezi daca RCS sau UPC au acoperire in zona ta !

bafta !

#30
maxx1nsane

maxx1nsane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 24.03.2005
  • ID membru: 33,138
  • Locație: From:
UPC au, ca la ei sunt. De NextGen nu am auzit/observat sa fie prin zona.
De Dolce, aveti sa ii spuneti ceva de dulce? :)

#31
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,582
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
la Dolce automat stb, indiferent ca e vorba de satelit sau IPTV ;)

#32
maxx1nsane

maxx1nsane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 24.03.2005
  • ID membru: 33,138
  • Locație: From:
...chiar sunt enervat de faptul ca la noi, operatorii de televiziune prin cablu, nu ofera suport pentru CAM-uri.
La IPTV STB-ul este la fel ca cel de la satelit, adica, este necesara si in acest caz, a doua telecomanda?

#33
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,582
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
da, ai putea sa rezolvi cu o telecomanda universala :)

#34
maxx1nsane

maxx1nsane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 24.03.2005
  • ID membru: 33,138
  • Locație: From:
Problema este ca acea telecomanda universala ar trebui sa trimita comenzi catre STB, ceea ce inseamna ca pe un perete pe care nu exista mobilier, ci doar un LCD/LED, va trebui sa instalez si acel STB!, care arata ca nuca in perete langa acel LCD/LED.
In concluzie, nu ma deranjeaza atat de mult 2 telecomenzi, cat instalarea STB-ului "undeva" langa televizor...sau in apropiere.

Edited by maxx1nsane, 07 March 2011 - 16:57.


#35
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,612
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România
Eu ti-am explicat mai sus ca in Romania nici un furnizor nu ofera....acea solutie cu CAM.
Nu ai vrut sa ma crezi....... :peacefingers:

Iti ramane singura alternativa....sa te abonezi ori la RCS ori la NextGen unde ai canale digitale si HD la liber.In caz ca vrei si HBO HD(sau ce o mai fi codat la RCS).....iti trebuie conserva indiferent ca esti la RCS sau UPC.
Deci......

#36
maxx1nsane

maxx1nsane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 24.03.2005
  • ID membru: 33,138
  • Locație: From:
Am inteles, multumesc pentru lamuriri.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users