Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Best buy in momentul de fata in p...

[TEMA]Subprogramul f

Creative Sound Core 3d integrat

upgrade dell inspiron 1501
 upgrade HP 15-d051sq

Cursuri programare

laptop fara hdmi

Zvon: Telenor doreste sa se extin...
 Sfat achizitie router wireless

Best buy 1700 lei

Amortizoare - intrebare + recoman...

Cooler
 Este posibil ca Vodafone sa cumpa...

problema system

Problema Hdd

Cum este la sala
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

R.C.S. & R.D.S. - Digi TV.

  • Please log in to reply
5210 replies to this topic

#19
albertooos

albertooos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 574
  • Înscris: 01.06.2009
  • ID membru: 466,152
  • Locație: Cluj-Napoca

megafanro am aprecia daca "ai face rost" si sa publici aici cele 2 grile de programe..digi cablu(digital) si digi analogic

#20
marius_tm

marius_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 12.06.2009
  • ID membru: 470,470
  • Locație: Banat

View Postpcrk2, on 18th July 2009, 12:42, said:

Salut
Am observat ca de vreo cateva saptamani canalul SportKlub nu mai este in banda. Am pachetul extra de la RCS (Craiova).
Este numai la mine problema asta?
Multumesc pentru ajutor

baiete, sa stii ca , programul SportKlub nu se mai prinde pe reteaua rds&rcs, s-a inlocui cu digisport.....

dar se poate prinde daca te abonezi pe alta retea cum ar fii ... upc

sau daca ai antena digi, programul SportKlub este transmis free pe satelitul Thor3 frecventa 11747 18 orizontal 28.000, unde mai se prinde si programul BravaTv un program culinar, programul Paprika.ro, dar este codat si programul Kanal D, tot pe Thor3 pe vrecventa 11823 18 orizontal 28.000 se prinde programele MayneleTv, PartyTv, SperantaTv si EuTv un program din republica moldova.!!!!

View Postalbertooos, on 20th July 2009, 23:23, said:

megafanro am aprecia daca "ai face rost" si sa publici aici cele 2 grile de programe..digi cablu(digital) si digi analogic

daca-i spui si localitatea care te intereseaza...sa stii ca rds&rcs nu transmite programele de tv la fel in toata tara...dar mas mira  sa stie....!!

#21
Shieu

Shieu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 24.06.2009
  • ID membru: 475,771
  • Locație: Brasov
Astia mereu scoate cate un program cand vine vorba de altele noi de aia suferim mult
la capitolul analog TV , cei din strainatate n-ar face o asemenea gogomanie , poate Sport Klub avea destul de multi
fani si telespectatori fideli in Ro pe RCS. De ce isi bat joc in continuu  :huh:

#22
marius_tm

marius_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 12.06.2009
  • ID membru: 470,470
  • Locație: Banat

View Postcatalinman, on 18th July 2009, 23:32, said:

oricum cei de la pro sport au facut o mare magarie ! nu stiu daca stiati da pentru drepturile tv de la upjest-steaua erau interesati si cei de la media pro, in speta pro tv ; cand au vazut ca rcs-ul prin digi.sport le-a luat-o inainte au bagat dezinformarea asta in ziar !!
eu unul nu cred ca a fost o greseala, a fost rea-credinta si manipulare din partea lor !

http://www.prosport....rcs-rds-4666039

Alexandru Oprea, directorul general al RCS-RDS, a risipit ieri temerile în privința accesului la noul canal de profil, DigiSport, care va transmite în exclusivitate returul dintre Ujpest și Steaua. „Digisport va fi recepționat fără costuri suplimentare de toți abonații de cablu și satelit ai companiei. Neînțelegerile au apărut din vina noastră, deoarece suntem într-un moment de rebranding, iar toate serviciile noastre intră sub pălăria Digi”, a declarat Oprea în cadrul unei conferințe de presă în care a fost lansat DigiSport.

View PostShieu, on 20th July 2009, 23:36, said:

Astia mereu scoate cate un program cand vine vorba de altele noi de aia suferim mult
la capitolul analog TV , cei din strainatate n-ar face o asemenea gogomanie , poate Sport Klub avea destul de multi
fani si telespectatori fideli in Ro pe RCS. De ce isi bat joc in continuu  :huh:

am scris, am facut si utopic cand l-au scos...dar asta e, am fost cenzurat, injurat..daca eram de fata poate si scuipat,batut pentru ca mi-am permis sa scriu rau de rds&rcs ca a scos programul TELESPORT si SPORTKLUB, toata lumea de pe site era fericita ca o sa introduca programul digisport  !!!

#23
Lopatar

Lopatar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,133
  • Înscris: 21.11.2008
  • ID membru: 390,651
SPORT KLUB RO. mai este in Grila R.C.S., ..pe Analogic, in Extra, la ORADEA, --la peste 2 saptamani dupa ce a fost scos din alte mari orase unde exista R.D.S.&R.C.S..  :D



#24
Shieu

Shieu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 24.06.2009
  • ID membru: 475,771
  • Locație: Brasov

View PostLopatar, on 20th July 2009, 23:51, said:

SPORT KLUB RO. mai este in Grila R.C.S., ..pe Analogic, in Extra, la ORADEA, --la peste 2 saptamani dupa ce a fost scos din alte mari orase unde exista R.D.S.&R.C.S..  :D

Este posibil pentru moment poate la voi situatia e ma roz ca la brasov  :puke:  aici sunt numai haldere de posturi locale
patronate de edili si programe bruiate de cele terestre , de exemplu daca vrei sa dai pe Fashion TV vei fi nevoit sa te uiti
la Moda cu dungi albe groase si cu imagine tremuranda. O tziganie de nedescris , si vorba aia suntem in centrul tarii si in cel
mai important punct turistic al romaniei ce o sa zica turistii care se vor uita la CATV prin hoteluri la aceste canale ..
ca pariez ca Digi cablu au si acolo  :bigwhitegrin:

Edited by Shieu, 20 July 2009 - 23:53.


#25
marius_tm

marius_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 12.06.2009
  • ID membru: 470,470
  • Locație: Banat
in locul programului SportKlub a aparut programul NationalTv si in locul programului NationalTv a aparut programul Digi Sport !

#26
Shieu

Shieu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 24.06.2009
  • ID membru: 475,771
  • Locație: Brasov
La Brasov NATIONAL TV in locul Sport Klub , iar in locul NATIONAL TV , Digi Sport pe 303,25 mhz

#27
marius_tm

marius_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 12.06.2009
  • ID membru: 470,470
  • Locație: Banat

View PostShieu, on 22nd July 2009, 14:11, said:

La Brasov NATIONAL TV in locul Sport Klub , iar in locul NATIONAL TV , Digi Sport pe 303,25 mhz

si la timisoara la fel !

#28
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,022
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT

Idem si Slatina. Nu inteleg de ce. Poate ca fosta frecventa SportKlub nu se prinde pe TV-urile mai vechi.

Edited by Neaceasca85, 22 July 2009 - 15:26.


#29
Shieu

Shieu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 24.06.2009
  • ID membru: 475,771
  • Locație: Brasov
Ca sa vezi 1 Music Channel si TMC TV la Digi Cablu brasov iti trebuie pachet extra , ce josnic.

#30
marius_tm

marius_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 12.06.2009
  • ID membru: 470,470
  • Locație: Banat

View PostShieu, on 22nd July 2009, 18:44, said:

Ca sa vezi 1 Music Channel si TMC TV la Digi Cablu brasov iti trebuie pachet extra , ce josnic.

pai dupa atata "fala" cu noul program digi sport, trebuie si ei sa-si scoata cumva "camasa" !

#31
marius_tm

marius_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 12.06.2009
  • ID membru: 470,470
  • Locație: Banat
gata, cu asteptarile, de azi intra in "paine" mult ravnitul program DIGI SPORT, o sa vedem cat de "cool" este !

#32
freetools

freetools

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,947
  • Înscris: 21.10.2007
  • ID membru: 238,834
  • Locație: Bucuresti
eu prin DIGI SPORT in locul gsp tv 2.

#33
altaboy

altaboy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.07.2009
  • ID membru: 489,958
in resita  nu mai e animax

#34
Lopatar

Lopatar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,133
  • Înscris: 21.11.2008
  • ID membru: 390,651
Atat On-topic, cat si Off-topic:

Confirm si eu, la ORADEA..:

Pe 22, pe la Pranz.. DIGI.SPORT RO. -in Banda Est, cred ca pe V.H.F. 3, in loc de MAGYAR 2-es T.V., ..acesta din urma, pe HiperBanda, spre capat, in loc de RAI UNO T.V., --iar cel Italian, in Extra, in loc de SPORT KLUB RO..

Ca atare, ORADEA, iar.. aparte, un pic, fatza de alte orase...

Oricum, salut initiativa Localilor.. de a pastra SPORT KLUB RO.-ul in Grila, timp de cele 3 saptamani...


In schimb, probleme aparute: RAI UNO T.V., in urma mutarii, iar a ramas fara TeleText, trebuie zgandarit receiver-ul si pe noua frecventa.  <_<  Stimate d-le NeaCeasca, cred ca si aicea, pe RAI UNO T.V., de cand s-a stricat receiver-ul celalalt, inca pe vechea frecventa, --avand, mai nou, un mesaj pe fond Albastru, cand unele programe nu sunt F.T.A., --..pot concluziona ca, probabil, este vorba tot de o receptie prin receiver 'no name', cum ziceati ca le aveti pe majoritatea, la SLATINA.

Paranteza: Stimati forumisti, posibil ca macar unele din Ecranele Negre de pe RAI UNO T.V., de la anumite ore, sa fie din cauza unor emisiuni/seriale/programe non- F.T.A., -desi, atuncea, ar trebuie sa vedeti un mesaj de genul: "Scrambled Channel" sau "Please insert the Smart Card", insa sa va mearga TeleTextul, daca e activat...

De asemenea, in urma mesterelilor la pupitrele de emisie pe Cablu, -tot cam pe la aceeasi ora, iar a disparut Stereo-ul.. pe
M6 T.V..   <_<

Iar frecventa unde a fost bagat DIGI.SPORT RO.-ul.. este una, care, doar in momentele de conditii slabe de retransmisie pe Cablu, mai are mici dungulite, -mai ales ca anterioarele 2 frecvente, adica de 'mai sus' de el, -ACASA T.V. si
T.V. 2 HU. ..sunt afectate de niste Interferente, de ani de zile, care nu stiu de unde provin, nu de la vreun canal pe Hertzienne, --si au fost contracarate doar prin Amplificarea semnalului de Baza in ce priveste retransmisia pe Cablu. Se stie, evident, de zona aia de frecvente, la filiala Locala...


Din ce s-a mai scris pe aicea, constat ca ideea lor.. a fost sa bage DIGI.SPORT RO.-ul pe o frecventa existenta chiar si pe cele mai vechi televizoare, incat nici cei mai 'prostanaci' sa nu trebuiasca sa-si mai bata capul cu scanarea frecventelor ori sa-si schimbe televizoarele...


G.S.P. T.V., in continuare, desi e Activat.. Stereo-ul, nu se aude Stereo, pe nici o emisiune, de cateva luni bune.
Cat timp, in 21, DIGI.SPORT RO. a fost bagat acolo, Promo-urile canalului se auzeau f. bine -Stereo...


In ce priveste transmisiunea de Aseara..:

Canalul se auzea ceva mai slab, iar pe noua frecventa -nu este activat Stereo...

Au dat legatura.. tarziu, la 20:42, cand de pe Ecran disparea lotul STELEI, iar comentatorii deja vorbeau.. 'de singuri'...
Dupa primele zeci de secunde, Sonorul a scazut f. mult, incat puteam sa dau televizorul si la Maxim, ca nu ma 'scotea din casa'. La inceputul Reprizei a 2-a, sonorul de la fatza locului si-a mai revenit. Pe durata Pauzei, se auzea bine din Studio, fiindca emisiunea era Mono.

De ce spun..? La ORADEA, l-au bagat cateva ore si pe T.V.S. ORADEA, care.. este activat Stereo! Daca ma uitam la transmisiunea Meciului pe asta, cu Stereo, -sunetul de la BUDAPESTA se auzea f. tare, ..atat Comentatorii, cat si Stadionul, chiar si la o valoare mica, --insa DACA schimbam pe Mono, trebuia sa-l dau mai tare, asemanator cu frecventa propriu-zisa de 24 de ore. La Pauza, emisiunea Nu se mai auzea Stereo, ci Mono, ..atat pe Mono, cat si pe Stereo.

Ca atare, concluzionez ca.. pe transmisia prin centrele Media Regionale din Europa Centrala -ale DIGI ..erau probleme cu setarile de Sunet... Adica.. Diferenta uriasa intre Stereo si Mono, in cazul unei emisii, ..lucru total Neacceptabil! Mai au de invatat. Pot sa ia Exemplu.. de la Unguri, Germani, Francezi, cum trebuie emis Stereo si Mono...

Intr-adevar, pe frecventa propriu-zisa de 24 de ore, transmisiunea de la BUDAPESTA, pe Mono, se auzea si cam Infundata, nu ca si chiar DRACULA, dar pe aproape.

In repriza a 2-a, Stereo-ul de pe T.V.S. ORADEA, unde era bagat temporar noul canal, --trebuia sa-l dau mai incet, odata cu marirea sunetului pt. .. 'partea Mono' de la BUDAPESTA.

Specialistii o sa inteleaga, cred, fenomenul descris cam stangaci de mine, mai sus...


In rest, constat ca tot mai multe Emisiuni, Reportaje, Promo-uri de pe T.V. Publica Maghiara -sunt emise in format 16:9, se vede dupa aspect -si unde sunt siglele & avertismentele de varsta -ale MAGYAR 1-es T.V. si MAGYAR 2-es T.V., ..iar tot mai multe de pe MAGYAR 2-es T.V. -sunt emise si in H.D., --..evident putand fi retransmise si S.D. & 4:3...

Ca atare, solutia Ungurilor este sa treaca.. direct -cu posturile actuale- pe 16:9, respectiv H.D., ..NU sa mai dea bani cu intretinerea unui canal separat, gen T.V.R. H.D.. Toata admiratia mea, pt. ca mereu au fost inaintea Noastra.. la chestiunile Tehnice.

De altfel, LUNI Noapte spre MARTI, -MAGYAR 2-es T.V. a facut si o serie de transmutari tehnice, lucru anuntat din timp, deoarece, din cele 2 canale proprii, -e si emis 24 din 24.


Apropo.., eu, unul, is satul si de MICULI, aicea avem si TRANSILVANIA T.V., o umplutura de canal, iar N 24 T.V. a ajuns.. o umbra a ceea ce a fost.

Consider ca.. ar trebui sa solicitam, in scris, C.N.A.-ului, ..ca unor canale de genul acesta, si cum mai raportati si Dvs., stimati Forumisti, in alte orase, -..sa le fie verificate.. Grila actuala, si sa le fie retrasa Licenta de Emisie, tinand cont ca NU emit nimic in concordanta cu.. ceea ce s-au angajat, -ori o fac la o calitate f. proasta, --ca atare ocupand Degeaba frecventele, in locul unor canale ce le-am dori pe Cablu.

Eu.. ma gandesc serios.. sa sesizez insistent, ..din cauza unor Canale gen TRANSILVANIA T.V. si N 24 T.V., care sunt clar falimentare, si doar Orgoliul unor tzepari zgarciti gen MICULA le mai tine in Emisie, ..in loc sa putem avea frecvente de Cablu.. libere, pt. T.V.E. Internacional, Arte, EuroNews, ori chiar V.H. 1 CLASSIC European.


De asemenea, imi pare bine ca TESZARI ..NU a fost nevoit sa dea peste 16.900.000 de Euro pe amaratul de Campionat Maghiar, mai bine ne-ar cumpara iarasi.. canale Straine precum cele enumerate mai sus, sau HISTORY Channel, -de banii aceia, --si i-ar transfera pe altii -de pe Cable Link pe Fiber Link, --ori ar moderniza si eficientiza Relatiile cu Clientii si Echipele de Remedieri Tehnice...


Ieri, ANTENA 1 T.V. ORADEA.. a 'cazut', Dimineata, -si au bagat Bucuresti-ul -din.. DIGI, cred, --caci nu mai avea deloc TeleText. Cah. Seara, au rebat studioul Local inapoi, dar conexiunea este mai slaba, aparand mici probleme la TXT..


Cred ca e destul, scuzati lungimea.  :rolleyes:

#35
Shieu

Shieu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 24.06.2009
  • ID membru: 475,771
  • Locație: Brasov
Mai are cineva problema asta la RTL GERMANY ?

Attached Files



#36
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,022
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Da, nu-l am deloc in grila.  :lol: E imaginea blocata, nu? Se vede ca e "rupta" pe centru. Poate fi furtuna in Berlin; daca nu si-a revenit dupa 10-15 minute e de la RCS Brasov.

Edited by Neaceasca85, 25 July 2009 - 13:07.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users