Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fifi clona nesimtita

Nu stiu daca

Nu e o dezbatere cu sentinta defi...

As vrea sa vad si eu femininele
 desktop animat

CanoScan N670U

cpu usage 100%

Proza scurta
 Problema garantie

eroare partitie

Nasterea limbii italiene

Avatar cu initiala nickname'ulul
 Formele

The fake_fake_fake(2013)

Curiozitate Antivirusi

Lenovo A8 (A806)
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

DRIVERE Windows 7

  • This topic is locked This topic is locked
429 replies to this topic

#181
paunas

paunas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 12.01.2006
  • ID membru: 61,040
  • Locație: Ploiesti

Am instalat windows 7 pe 64 bit si am urmatoarea problema :
Am o multifunctionala HP LaserJet M1120 MFP si am instalat driverul pentru ptr windows 7_x64  de aici
http://h10025.www1.h...product=3447598
Imprimanta merge OK dar nu pot folosi scaner-ul ; in componenta driver-ului nu am softul de scaner
Aveti idee cum as putea face sa pot folosi scanerul ?
Precizez urmatoarele
inainte am avut w7_x86 si driverul continea softul de scaner
am incercat driverul ptr vista_x64 dar am aceeasi problema
iar driverul ptrw7_x86 nu este compatibil cu varianta de windows

Edited by paunas, 26 December 2009 - 21:24.


#182
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,812
  • Înscris: 02.08.2007
  • ID membru: 209,505
  • Locație: Somewhere,in South
Daca ai Profesional sau Ultimate,vezi ca ai Fax in Devices and Printers.
Incearca cu el.

#183
paunas

paunas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 12.01.2006
  • ID membru: 61,040
  • Locație: Ploiesti

View Postlordsidious, on 26th December 2009, 21:26, said:

Daca ai Profesional sau Ultimate,vezi ca ai Fax in Devices and Printers.
Incearca cu el.
:coolspeak:
a mers
multumesc mult

#184
maxxu

maxxu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 04.03.2006
  • ID membru: 68,322
  • Locație: not near
Salut,

Sper ca am postat unde trebuie problema urmatoare. A trebuit sa instalez astazi Windows 7 pe laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 - inainte am avut Windows XP. Problema mea sta la placa de sunet.

La Windows XP, cand puneam castile sau vreun microfon in jack software-ul de la Realtek High Definition, cel odata cu driverul, imi arata o notificare in care sa confirm daca am pun microfon sau casti, etc. Nu mai tin minte din ce motiv, dar a trebuit sa dezactivez asta. Si am facut-o prin Regedit, mai exact am dat o cautare dupa ForceDisableJD - modificat din 00 in 01, cred.

Odata ce mi-am instalat Windows 7, modificarea din Regedit, la ForceDisableJD, a ramas in continuare la fel (fara formatare) Desi mi-am instalat ultimul driver de la Realtek High Definition, R239 parca, sunetul nu a mers decat la casti. Am umblat din nou la Regedit si am modificat in FF, sau 00. Acum merge si fara casti, dar am un bazait continuu in boxe.

Indiferent ce modificarea am in Regedit, 00 sau FF (01 nu merge decat la casti) sunetul are un bazait continuuu. Programul de la Realtek are o functie Loundness Equalization. Daca activez asta, bazaitul e si mai puternic. In functie de cum umblu la Mixer, Volum, Equalizer pot sa mentin bazaitul cat de cat decent.

Bazaitul respectiv apare acum si la casti si la boxele interne. Desi in Windows XP nu am avut deloc problema asta.

Daca s-a mai intamplat cuiva sau daca ma poate ajuta cineva..

Multumesc,
Sarbatori fericite!

#185
iulicuta2000

iulicuta2000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 07.04.2005
  • ID membru: 34,219
  • Locație: Potigrafu
pune mute la volumul microfonului,la mine facea galagie si cand era dat pe minim,cand i-am dat mute a tacut :D

#186
maxxu

maxxu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 04.03.2006
  • ID membru: 68,322
  • Locație: not near
@iulicuta2000: Mersi de info.

Problema s-a rezolvat. Pentru cei carora li se intampla, cum am facut eu: Problema a fost de la driver; dupa ce am dezinstalat driverul Realtek R239, iar Windows 7 a instalat automat un driver Realtek odata ce am dat restart dupa dezinstalarea R239, am putut auzi foarte bine, dar doar in casti.

Am instalat driverul R203. Nu l-am gasit pe Realtek.com, ci pe Guru3D.com - Imi pare rau, dar nu am link. Iar la Regedit, la ForceDisableJD am modificat din 00 in 01. ForceDisableJD apare doar dupa ce se instaleaza si Realtek Audio Manager, odata cu driverul R203.

Acum se aude foarte bine. In continuare nu face diferenta daca am pus castile sau nu, deci se aude si-n casti si-n boxe (La fel a fost si-n XP)

Probabil mi se intampla de cand am umblat cu ForceDisableJD in XP, dar mai bine asa, decat bazait continuu.

Multumesc.

#187
is_33_ion

is_33_ion

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 18.10.2009
  • ID membru: 521,842
  • Locație: Iasi, Romania
Salutare.

Se da sistemul: ASUS P5GD1(clasic, nu PRO sau VM), Pentium 4 530 @3GHz, 1024 MB DDR, ATI EAX550, si Windows 7 Ultimate.
Am doar o singura problema: Am instalat driverul placii audio integrate (ALC861), merge, numai ca atunci cand ascult muzica sau altceva la volum maxim, se aude un fel de parait nasol. La XP nu-mi facea asa. Tre` sa las volumul principal din Windows pe la 60% ca sa se auda cat de cat clar. Ce pot sa fac pentru a remedia aceasta problema?

P.S. NU-MI SPUNETI sa revin la XP, pentru ca 7 merge mai bine si e mai complex (parerea mea).

#188
jamesbond

jamesbond

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 02.04.2007
  • ID membru: 162,530
  • Locație: European Union

View Postis_33_ion, on 28th December 2009, 16:49, said:

Salutare.

Se da sistemul: ASUS P5GD1(clasic, nu PRO sau VM), Pentium 4 530 @3GHz, 1024 MB DDR, ATI EAX550, si Windows 7 Ultimate.
Am doar o singura problema: Am instalat driverul placii audio integrate (ALC861), merge, numai ca atunci cand ascult muzica sau altceva la volum maxim, se aude un fel de parait nasol. La XP nu-mi facea asa. Tre` sa las volumul principal din Windows pe la 60% ca sa se auda cat de cat clar. Ce pot sa fac pentru a remedia aceasta problema?

P.S. NU-MI SPUNETI sa revin la XP, pentru ca 7 merge mai bine si e mai complex (parerea mea).

Salutare,

Am  crezut ca numai mie mi se intampla....
Eu m-am chinuit 1 saptamana cu driverele audio pe Asus K50C-ul meu si nu i-am dat de cap. Exact aceasi problema ca si tine aveam.Am incercat pana si cu driverele de Vista si nimic.
Asa ca...dual boot XP-Vista!  :peacefingers:  si 7 mai asteapta pana la noi drivere... :console:

Edited by jamesbond, 28 December 2009 - 23:58.


#189
Urmelinho

Urmelinho

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 26.12.2007
  • ID membru: 264,386
  • Locație: Aici, acolo, peste tot
salut. mă chinui de vreo 15 ore să găsesc o soluție la plăcile audio Realtek AD 1888 pentru Windows 7. am găsi fel de fel de propuneri l-em încercat însă nimic. are cineva această problemă?

PS: Diverul pentru XP este AD1980 dacă asta vă poate ajuta. eu unul nu ma pot ... am obosit să tot caut. mi-am și pierdut răbdarea ... mersi

#190
is_33_ion

is_33_ion

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 18.10.2009
  • ID membru: 521,842
  • Locație: Iasi, Romania

View Postjamesbond, on 28th December 2009, 23:57, said:

Salutare,

Am  crezut ca numai mie mi se intampla....
Eu m-am chinuit 1 saptamana cu driverele audio pe Asus K50C-ul meu si nu i-am dat de cap. Exact aceasi problema ca si tine aveam.Am incercat pana si cu driverele de Vista si nimic.
Asa ca...dual boot XP-Vista!  :peacefingers:  si 7 mai asteapta pana la noi drivere... :console:
da...nasol....dar cel mai rau e ca ASUS nu au scos la modelele mai vechi nici macar drivere pt. Vista ~X(

#191
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,812
  • Înscris: 02.08.2007
  • ID membru: 209,505
  • Locație: Somewhere,in South
Nu Asus trebuia sa le scoată,era treaba celor care au produs integratele.

#192
paunas

paunas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 12.01.2006
  • ID membru: 61,040
  • Locație: Ploiesti
Revin cu o problema mai veche
Am aceasta camera web
http://www.p4c.phili...t=Link_Software
si sub nicio forma nu gasesc driver pentru windows 7 . Am scris si celor de la philips si mi-au raspuns ca cica device-ul este mai vechi si nu mai fac drivere pentru windows 7 pentru acest tip de webcam . Mentionez ca microfonul incorporat al camerei este OK
Aveti idee , daca exista vreo aplicatie sau orice altceva pentru a putea folosi acest webcam in windows 7 ?

Edited by paunas, 31 December 2009 - 10:08.


#193
paunas

paunas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 12.01.2006
  • ID membru: 61,040
  • Locație: Ploiesti

View Postpaunas, on 31st December 2009, 10:06, said:

Revin cu o problema mai veche
Am aceasta camera web
http://www.p4c.phili...t=Link_Software
si sub nicio forma nu gasesc driver pentru windows 7 . Am scris si celor de la philips si mi-au raspuns ca cica device-ul este mai vechi si nu mai fac drivere pentru windows 7 pentru acest tip de webcam . Mentionez ca microfonul incorporat al camerei este OK
Aveti idee , daca exista vreo aplicatie sau orice altceva pentru a putea folosi acest webcam in windows 7 ?
NICIO IDEE ?

#194
iulicuta2000

iulicuta2000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 07.04.2005
  • ID membru: 34,219
  • Locație: Potigrafu
pai daca nu exista driver oficial dat de cei de la philips,n-ai ce face...poate cumva sa pacalesti 7-le cu driver de vista sau xp...


p.s. microfonul nu are mufa separata care se baga in placa de sunet? :P asta nu are nevoie de driver...

#195
xxvirusxx

xxvirusxx

    Backdoor

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,256
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238
Daca are  win7 pe 64 biti nu cred ca are sanse sa-l pacaleasca cu driverele de xp cele pe 32

#196
paunas

paunas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 12.01.2006
  • ID membru: 61,040
  • Locație: Ploiesti
am windows 7 pe 64 bit dar am avut si pe 32 bit si tot nu mergea
driverul de xp nu merge
iar de vista nu gasesc
in legatura cu microfonul acesta NU SE CONECTEAZA SEPARAT IN PLACA DE SUNET
totul(AUDIO+VIDEO) era prin portul USB

#197
mihaibr14

mihaibr14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 889
  • Înscris: 24.10.2009
  • ID membru: 523,653
  • Locație: Braila
salu am un
ati radeon 9600 series
as vrea driverele pentru windwos 7 64 biti
multumesc

#198
JulotM

JulotM

    Junior/C++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 01.04.2009
  • ID membru: 437,266
  • Locație: Ploiești
http://support.amd.c...mp;lang=English

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users