Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

(ovidiuprotv) Casa Structura lemn super izolata

- - - - -
  • Please log in to reply
587 replies to this topic

#433
bricolator

bricolator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 732
  • Înscris: 09.10.2009

View Postmaneaandreea, on 12th November 2010, 11:26, said:

Ma mut eu la tine  :thumbup:
te aprovizionezi cu maturi,bidinele,si te poti muta.pensula cred ca gasesti acolo

#434
ovidiuprotv

ovidiuprotv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 05.09.2008

View Postflopardu, on 11th November 2010, 12:57, said:

aveti copii?
daca da, este mai nasol, daca nu, este mai usor.
o sa fi liber, petreceri, nebunii, iti faci de cap, esti inca tanar. ;)

daca stai prea mult pe la constructie si te implici, se intampla d'astea, daca nu stai iese casa varza... cum o dai nu e bine. :)


Ftari sunteti, mam  distrat citind ce ziceti..nu e stres nu avem copii, eu 26 ea 24 ani si pe linga problema cu casa e ca lucarm si impreuna si suntem impreuan de copii sa zicem ..noi am cam facut reteta esecului.
Ce sa zic cu casa incerc sa ma bag inca intrun credit sa ai dau partea ..1,5 mil ca sa locuesc in ea daca tot am facutoi pt noi..s si am bagat bani in lucruri pe care un cumparator nu le vede stie sau apreciaza. Iar daca nu voi reusi sa ai dau partea si o vindem..am bagat in ea cu tot cu teren asa in mare zic fara salari, 2,7 mil..cu jumate din bani astai imi fac daca vreau casa alta, au amei un teren si voi face alta cu bani astia, mai bine mai mica putin si cu experienta care o am probabil mai repede si mai bine. dar nu vreau sa ma gandesc inca la varianta cu alta casa ci o vreau pe asta

View Postclaudiaradu, on 11th November 2010, 15:13, said:

In general unei femei daca i se pune pata si nu mai vrea sa stea cu jumatatea sau vrea sa ajunga la unu anumit scop, se agata de orice lucru marunt si nesemnificativ ca sa ajunga unde vrea.
Numai bine iti urez!

Iti multumesc, ai perfecta dreptatre as ma gandit si eu astea nu is motive pt ca doi oameni sa divortz ci doar la cautat sa fie ceva ca i sa pus pata si ca nu ma mai iubeste, eu sunt genul care gandeste ffpozitiv si iau din orice doar ce e bun asa am facut si cu ea si nu aveam probleme dar ea gandeste neg si a luat si de la mine casa si tot raul in considerare. Eu voi merge cu dorintele si visurile mele de viata in continuare..de a avea o familie linistita cu o persoana care sa treaca usor peste probleme in viata sa gandeasca pozitiv deci si sa ma aprecieze ce fac si sa imi ofere afectiune....
stiu ca nu mai e subiect de casa dar intradevar entuziasmul meu e tare scazut fata de ea acum ...

View Postmaneaandreea, on 12th November 2010, 11:26, said:

Ma mut eu la tine  :thumbup:
:inlove:  Scurt si la obiect..esti tare..esti cumva din zona Mures?  :rolleyes:

Stati linistitii ca nu ma bag in depresi si izolat..de vreo 2 sapt de cand am luat decizia finala am petrecut intradevar la greu, pus in pat pe la 5-6 si dastea si stati linistiti ca nu am stat in baruri singur la baute ci cu persoane care apreciaza cand vad un om cu caracter ,bun simt si cu ceva in cap....si modest  :lol:

#435
casa_din_vis

casa_din_vis

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 718
  • Înscris: 21.07.2010
Pai atunci mult succes in continuare, daca decizia e luata! :peacefingers:
Eu sunt familista convinsa, si divorturile ma indispun.... :huh:

#436
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005
Ovidiu. Îþi gãsim o fetiºcanã gospodinã aici pe forum. Sunt convins cã sunt fete serioase care aprecieazã structura ta din lemn superizolatã... :P

#437
ovidiuprotv

ovidiuprotv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 05.09.2008

View Postparadigmatic, on 12th November 2010, 14:37, said:

Ovidiu. Îþi gãsim o fetiºcanã gospodinã aici pe forum. Sunt convins cã sunt fete serioase care aprecieazã structura ta din lemn superizolatã... :P


  :D     :D  :P Apoi am mai multe de apreciat la mine asta e doar partea ecologica...
Nu e stres am gasit deja inlocuitoare asa de distractiee si nebunii ...mai incolo si pe parcurs caut si una serioasa care intradevar sa aprecieze munca si viata adevarata asa cum ecu probleme si greutati pina ce se ajunge al bine si frumos., ;)

#438
maneaandreea

maneaandreea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.05.2010
Ovidiu nu sunt din Mures, ci din Bucuresti :D ...sper ca dupa discutiile noaste sa fi mai bine dispus....Nu iti fa griji, viata merge mai departe si daca persoana de langa tine nu este dispusa la sacrificii si nu iti este alaturi la bine si la rau nu merita efortul. Intr-adevar fazele cu lucratul impreuna si dastea e aiurea, prea mult petrecut impreuna dauneaza. Sunteti tinerei, poate v-ati grabit sau pur si simplu ar trebui sa ramaneti doar la stadiul de prieteni. In viata nu e nimic usor. Constructia unei case presupune sacrificii mari, certuri, timp pierdut, etc. Dar merita totul ca la sfarsit sa fii in casa ta, sa faci ce vrei, si tot asa!  :kisstogether:

#439
Rocknroll

Rocknroll

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,785
  • Înscris: 16.12.2006

View Postovidiuprotv, on 12th November 2010, 17:48, said:

Nu e stres am gasit deja inlocuitoare asa de distractiee si nebunii ...mai incolo si pe parcurs caut si una serioasa care intradevar sa aprecieze munca si viata adevarata asa cum ecu probleme si greutati pina ce se ajunge al bine si frumos., ;)

Daca n-ai stress (din acest motiv) si deja ti-ai gasit o inlocuitoare, atunci e... cool. Pe urma am aflat ca ai (abia) 26 de ani. Marfa... :D

#440
ovidiuprotv

ovidiuprotv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 05.09.2008
:deadtongue: :death:   Fratilor..morrr... Mi-a luat foc casa !!!

In seara de 2-3 pe la ora 1 imi bate un vecin in geam cum ca imi arde casa..eu stand la parinti care e cam la 5-600 m de casa mea..fug la casa ,ajung o data cu pompierii si acoperisul era cuprins de flacari, casa era acoperita cu sindrila bituminoasa prinsa pe osb, sa extins pe tot acoperisul si a coborit pe peretele din spatele casei in jos..e distrusa in proportie de 80 % fiindca si ce a mai ramas in picioare tre daramat ori din cauza ca e atinsa structura de foc ori fiindca tre sa schimb vata din pereti ca e plina de apa. Sau chinui sa o stinfa timp de peste 4 ore cu 4 masini, au bagat cam 40-50 de tone de apa. Nu aveam bagat gazul si nici curentul, nici foc in semineu nu am facut, focul a pornit de ep balcon unde mai aveam ceva lemne depozitate si se pare ca a aruncat cineva si ia dat foc intentionat  :angry:   . Pacat ca nu prea am poze foaret recente sa vedeti stadiul in care era.... complect finisata parchetul din masiv fag lacuit frumos si sus si jos e terminat sa unflat e valuri tot, tavanul de jos tre sa il dau si ala jos tot ca e plin cu apa..nu stiu ce ma fac.
Sunt destul de dezamagit acum de casuta mea din lemn...ma gandesc ca daca era din caramida ar fi  fost daune mai mici.

PArtea buna din tot dezastrul e ca nu locuiam in ea ca au zis pompierii ca acolo ramaneam.
Dupa cum am mai scris noi eram pe punctul de a divortza , iar unul din motive era si munca excesiva la casa si astfel am ajuns sa nu ne mai bucuram de ea si sa apreciem ca o avem si urma sa o punem la vanzare si bani sa ai impartim si astfel sa distrugem tot si sa fim unul fara celalalt si fara casa...poate domnu nea dat o palma sa ne trezim ca facem o prostie si sa ne apreciem si so apreciem ce o mai ramas..si asta o sa facem, ne-am hotarit sa luam relatia si so cladim din nou impreuna cu casa si sa apreciem acum tot si sa ne reiubim.
Singurul gand care ma facut sa nu inebunesc a fost ca era asigurata, desi nu era trecuta in Cf si nu aveam utilitati am avut inspiratia divina de a face asigurare, acum e singura speranta care o mai avem ca altfel plaim toata viata credit pt ceva ce se va distruge acolo. Va dura oricum vreo 2-3 lunci cica pina is face asiguratorul demersurile dar sa speram sa nu avem probleme si sa en dea banii.
Facetiva fratilor asigurare si interesatieva sa fie cat mai completa si cat mai sigura ca inebuniti daca va vedeti casa in flacari credetima eu is socat deadreptul si nu mai am nici o putere de a mai lucra ceva la ea si nici nu o sa mai fac creeed...daca o sa am banii o sa platesc firma si gata nu mai poot.
Ca si sfaturi de la pompierii pt cei care is vor face casa e cam asa...casa sa fie acoperita cu tzigla ca e cel mai usor de lucrat cu ea si se stinge cel mai repede, mare atentie la horn decoricare ar fi el, shedel,inox si altele sa fie facute prin exteriorul casei si sa nu fie in contact cu materiale inflamabile delooc, sa fie montate senzori de fum legati la alarma exterioara a casei. Si ca desi la mine nu a fost cazul multe case sau aprins din cauza al seminee.Cica a protejat ffmult folia de aluminiu care am puso pe inerior ca nu a ajuns focul la osb interior..oricum tre sa il dau jos si ala si gipscartonul fiindca e afectata structura da nooo .
Pun cateva poze sa o vedeti in suferinta..  :deadtongue:

Attached Files



#441
figan_s

figan_s

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 08.10.2010
Omule bun, de fel nu-s superstitioasa, dar fa ceva cu titlul acestui topic, ca suna a predestinat!
Deci am ramas fara cuvinte, cat de rau imi pare!  
Dar o sa vedeti ca impreuna veti reusi sa va vedeti visul implinit!  FORTA SI RABDARE !!!

#442
taranul

taranul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 20.06.2004
:o      
Nu dispera mai ales acum. Fii tare pentru ca abia acum vei avea nevoie sa fii cu nervii tari. Sa lupti cu astia de la asigurari sa iti dea despagubire pana la ultimul leu mai ales ca ei vor incerca sa plateasca cat mai putin.


:console:

#443
anaki

anaki

    IES-CONSULTANTA DE SPECIALITATE

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,244
  • Înscris: 17.03.2009
Pacat ,mare pacat de munca ta,unde cred ca ai depus mult suflet!
Am o intrebare totusi,poti sa postezi un proces verbal al pompierilor,sau o expertiza,pe care ei oricum(ti-au trimis-o) ti-o vor trimite?

#444
pivnitarul

pivnitarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 11.09.2010

View Postovidiuprotv, on 4th January 2011, 19:20, said:

focul a pornit de pe balcon unde mai aveam ceva lemne depozitate si se pare ca a aruncat cineva si ia dat foc intentionat  :angry:
cum ti ai dat seama ca de acolo a inceput focul ?!
si de ce ma rog ar arunca cineva intentionat sa dea foc casei tale ? ar avea cineva vre un motiv ?
in plus ma cam indoiesc sa se aprinda lemnele alea pe balcon in spatiu deschis si pe frigul asta . a aruncat cu vre o sticla plina cu gaz sau cum crezi ca s-au aprins lemnele ?
e cam neclar ceea ce ai detaliat tu (referitor la sursa focului )...avand in vedere ca nu locuiai in casa (neexistand posibilitatea folosirii unei surse de incalzire) , nu aveai gaz , curent
oricum e o senzatie urata sa-ti vezi casa in stare care e ...dupa atata efort si sperante puse in ea

Edited by pivnitarul, 04 January 2011 - 19:56.


#445
Rocknroll

Rocknroll

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,785
  • Înscris: 16.12.2006
Doamne, incredibil, mare pacat...  :mellow:
Am ramas masca citind ce-ai patit si-mi inchipui ce e in sufletul tau...
Imi pare teribil de rau si nu doresc asta nici dusmanilor, mai ales ca stiu ce inseamna sa-ti construiesti o casa.
Macar... bine ca ai avut inspiratia sa-ti faci asigurare! Oricum, intr-adevar, cei de la Asigurari vor incerca sa-ti plateasca cat mai putin.
Vezi ce faci cu actele, intereseaza-te cat mai bine ce-ti trebuie pentru a recupera cat mai mult din paguba asta...
Daca e pus focul de cineva, intentionat, e oribil, nici n-am cuvinte, dar ar trebui sa te puna pe ganduri...

#446
petre69

petre69

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,784
  • Înscris: 27.01.2009
mare pacat ,dupa atata munca
esti sigur ca cineva a pus focul ?
incearca si tu sa faci niste sapaturi mai adanci

#447
autom2

autom2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,555
  • Înscris: 26.01.2007
Mda,

1.Scriu ca si pompier: aproape sigur ti-a facut cineva vre-o bucurie. Cine a anuntat la 112? Pe langa procesul verbal ) format A 4)facut in seara nefasta, mai ai altceva?

Du-te la comandamentul local de Pompieri si insista , eventual oficial si cat mai repede, sa vina, din nou sa stabileasca cauza probabila a incendiului, factorii care au dezvoltat si circumstantele in care s-a intamplat totul inclusiv locul unde a fost primul focarl.

Esential este sa vina si seful Garzii de interventie, care a facut prima interventie.

Ti-as recomanda sa depui si la unitatea de politie unde esti arondat, o plangere. In mod normal trebuia sa vina si grupa operativa a politiei sa studieze casa. Nu atinge nimic ! Nu demola, nu desface.

Cate masini de apa au bagat? O masina are aprox 10 tone de apa ( modelul vechi de masina), cele noi au 5 tone. Trebuie trecuta exact cantitatea de apa si modul cum s-a intervenit.

Le-ai spus pompierilor ca era casa asigurata? Daca nu, trebuie neaparat sa stie acest lucru.

Mai mult ca sigur ca a venit in acea noapte si comandantul unitatii dizlocate si , evantual el a condus ulterior  interventia .

Intereseaza-te daca aveau si subofiter insarcinat cu foto sau similar, aflat langa personalul care intervenea .

Casa era ignifugata? Aveai instalatia electrica facuta dupa un proiect semnat de un electrician autorizat?  Trebuie sa dovedesti ca nu era cuplata la nici o retea electrica.

Casa te linistescun pic: si o casa din beton trebuie refacuta dupa un incendiu. Una de lemn o refaci mai usor, la cealata, ai mult de inlaturat.

2. Ca si viitor proprietar de casa din lemn si constructor ad-hoc: Poate acum e momentul sa o iei de la capat, altfel. Dupa ce rezolvi cu asigurarea, o refaci cum vrei si , mai ales, daca vrei.

Pune-ti in regula viata si ia necazul asta ca un semn.

Doamne ajuta!

Edited by autom2, 04 January 2011 - 22:14.


#448
maneanec

maneanec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 03.01.2011

View Postautom2, on 4th January 2011, 22:06, said:

Le-ai spus pompierilor ca era casa asigurata? Daca nu, trebuie neaparat sa stie acest lucru.
de ce ?

Edited by maneanec, 05 January 2011 - 07:59.


#449
autom2

autom2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,555
  • Înscris: 26.01.2007

View Postmaneanec, on 5th January 2011, 05:42, said:

de ce ?

Fiindca este o rubrica dedicata in proces-ul verbal.

#450
instinct

instinct

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 701
  • Înscris: 29.09.2006
Mi s-a strans stomacul ghem cand am vazut scheletul negru. Doamne, ce gol trebuie sa-ti fi lasat in suflet, dupa cata munca ai bagat in ea. Mare pacat.

Asculta pe domnul pompier si du-te la asigurari NUMAI dupa ce esti blindat de acte, sa nu cumva sa-ti gaseasca vreo buba. Intereseaza-te eventual la un amic ceva din domeniu inainte sa-ti explice toate capcanele.

Eu ce-ti pot spune e ca obligatoriu sa aranjezi cu o firma ceva, in baza a spaga serioasa, etc, sa-ti dea un certificat / factura ignifugare antedatata, eventual daca chiar ai luat substanta de la cineva, sa te duci sa ceri un PV ceva de punere in opera ca astea se antedateaza mai usor. Garantat daca nu ai aici acoperire si la electrica (acolo inteleg ca e mai usor, ca nu era legata) or sa iti faca mari probleme, e dauna mare...

Multa bafta, iubire, sanatate, ca ai nevoie de toate !

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate