Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Green Room (2015)

Problema amiko 8260+combo

Fishing Planet

Job in Germania sau Austria fara ...
 Ajutor firmware tableta Evolio Ta...

interpretare erori

Need firmware tablet Evolio Tabby...

Greseala alimentare (benzina in l...
 Path of Exile

stk 412 230 b

Masina diesel, sedan la 4000 euro.

Mouse cs go
 mac mini

Miros foarte neplacut in bucatari...

Rhinocamera...

Recomandare smartphone buget 750 ...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

O problema stupida in Internet Explorer

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov
Astazi mi s-a intamplat ceva oarecum ciudat (cel putin pentru mine). Pagina cu pricina este una php insa problema este cu siguranta la html sau css. Uitati aici codul din html:

	 <div id="shoutbox">
			   <div class="shoutbox_title">
				   <img style="float:right" src="image/funface.png" height="42px" width="42px" alt="Smiles" onclick="smiles();" />
				   <p> Shoutbox, 
	Comunica in felul tau! </p>
			   </div>
   <p id="shoutbox_textarea" style="margin:3%;"><a href="login.php">
				   Este necesara autentificarea pentru a putea folosi shoutbox-ul! Click aici pentru a va loga!
			   </a></p></div>

shoutbox in css:
	 #shoutbox{
		 text-align:center;
		 border:solid green;
		 margin-top:20px;
		 float:right;
		 width:270px;}

In mozilla firefox si opera totul merge perfect insa in Internet Explorer apare o mica problema. In exemplu aici am un link (cu toate ca, la un moment dat poate fi inlocuit de un form) care nu functioneaza (nici form-ul nu functioneaza atunci cand apare).

In momentul in care sterg [font="Verdana"]<div id="shoutbox"> (si </div> de la sfarsit) link-ul functioneaza. La fel si in cazul formului. In cazul in care sterg toate celalalte clase problema ramane deci problema provine de la acel div (sau clasa din css).

PS: Fisier-ul css a fost validat ca CSS level 3 iar cel html ca Xhtml Transitional 1.0 pe w3.org .

LE: Urasc Internet Explorer!  :chair: (trebuia sa o spun)

Edited by ThunderSS, 27 December 2008 - 21:04.


#2
i0nutzb

i0nutzb

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 12.12.2001
  • ID membru: 248
  • Locație: Constanta
ai ceva event-uri javascript bind-uite pe div-ul ăla?

#3
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov

View Posti0nutzb, on Dec 28 2008, 15:46, said:

ai ceva event-uri javascript bind-uite pe div-ul ăla?

Exista un singur event JS, dar nu pe acel div (este exact dupa <body>, o functie care adauga un ceas paginii)

PS: Am testat cu alte taguri si se pare ca absolut orice as pune acolo nu va functiona insa il va afisa corect, ca si cum as avea ceva deasupra tuturor elementelor. Indiferent unde dau click, dau degeaba. (am incercat sa dau submit la form cu javascript injection si merge).  Pur si simplu nu imi dau seama unde e problema.

Edited by ThunderSS, 28 December 2008 - 16:05.


#4
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov
Intre timp am pus pagina index.php online (alaturi de baza de date), poate fi vazuta aici (atentie, acolo este doar pagina index.php deci unele linkuri nu o sa functioneze). Daca o deschideti in Mozilla sau Opera pagina va functiona perfect insa in Internet Explorer elementele nu vor fi functionablie....

PS: va puteti loga cu admin / admin, astfel vor aparea toate butoanele (in IE logarea este posibila doar cu JS injection, pentru ca nu pot fi selectate elementele)

Edited by ThunderSS, 02 January 2009 - 12:58.


#5
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov
Scuzati pentru triplu-post dar se bare ca butonul "edit" dispare ceva mai repede (au trecut doar 41 minute). Oricum vroiam sa spun ca am rezolvat, aveam un margin-left: la unul din div-uri care imi facea chestia asta. Nu stiu exact de ce, dar acum s-a rezolvat! :D

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users