Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema numerelor verzi (0800xxx...

Popescu presedinte? (sau mandria ...

calendar principal google

durere de ochi de la calculator/t...
 Recomandare router bun

In sfarsit, o manea mai deosebita...

Varujan Pambuccian: sistemul nu v...

Citire port COM1 cu PHP
 Cum sa inserez o nota de subsol s...

De unde v-ati luat mobila din baie?

Tapet lavabil peste vopsea lavabila

Problema microsdhc - este invizibil
 Problema PC.

Probleme router Linksys EA3500

Probe la BAC 2014

PoveSTIRI adevarate
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

O problema stupida in Internet Explorer

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov

Astazi mi s-a intamplat ceva oarecum ciudat (cel putin pentru mine). Pagina cu pricina este una php insa problema este cu siguranta la html sau css. Uitati aici codul din html:

	 <div id="shoutbox">
			   <div class="shoutbox_title">
				   <img style="float:right" src="image/funface.png" height="42px" width="42px" alt="Smiles" onclick="smiles();" />
				   <p> Shoutbox, 
	Comunica in felul tau! </p>
			   </div>
   <p id="shoutbox_textarea" style="margin:3%;"><a href="login.php">
				   Este necesara autentificarea pentru a putea folosi shoutbox-ul! Click aici pentru a va loga!
			   </a></p></div>

shoutbox in css:
	 #shoutbox{
		 text-align:center;
		 border:solid green;
		 margin-top:20px;
		 float:right;
		 width:270px;}

In mozilla firefox si opera totul merge perfect insa in Internet Explorer apare o mica problema. In exemplu aici am un link (cu toate ca, la un moment dat poate fi inlocuit de un form) care nu functioneaza (nici form-ul nu functioneaza atunci cand apare).

In momentul in care sterg [font="Verdana"]<div id="shoutbox"> (si </div> de la sfarsit) link-ul functioneaza. La fel si in cazul formului. In cazul in care sterg toate celalalte clase problema ramane deci problema provine de la acel div (sau clasa din css).

PS: Fisier-ul css a fost validat ca CSS level 3 iar cel html ca Xhtml Transitional 1.0 pe w3.org .

LE: Urasc Internet Explorer!  :chair: (trebuia sa o spun)

Edited by ThunderSS, 27 December 2008 - 21:04.


#2
i0nutzb

i0nutzb

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 12.12.2001
  • ID membru: 248
  • Locație: Constanta
ai ceva event-uri javascript bind-uite pe div-ul ăla?

#3
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov

View Posti0nutzb, on Dec 28 2008, 15:46, said:

ai ceva event-uri javascript bind-uite pe div-ul ăla?

Exista un singur event JS, dar nu pe acel div (este exact dupa <body>, o functie care adauga un ceas paginii)

PS: Am testat cu alte taguri si se pare ca absolut orice as pune acolo nu va functiona insa il va afisa corect, ca si cum as avea ceva deasupra tuturor elementelor. Indiferent unde dau click, dau degeaba. (am incercat sa dau submit la form cu javascript injection si merge).  Pur si simplu nu imi dau seama unde e problema.

Edited by ThunderSS, 28 December 2008 - 16:05.


#4
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov
Intre timp am pus pagina index.php online (alaturi de baza de date), poate fi vazuta aici (atentie, acolo este doar pagina index.php deci unele linkuri nu o sa functioneze). Daca o deschideti in Mozilla sau Opera pagina va functiona perfect insa in Internet Explorer elementele nu vor fi functionablie....

PS: va puteti loga cu admin / admin, astfel vor aparea toate butoanele (in IE logarea este posibila doar cu JS injection, pentru ca nu pot fi selectate elementele)

Edited by ThunderSS, 02 January 2009 - 12:58.


#5
ThunderSS

ThunderSS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 27.09.2007
  • ID membru: 231,133
  • Locație: Brasov
Scuzati pentru triplu-post dar se bare ca butonul "edit" dispare ceva mai repede (au trecut doar 41 minute). Oricum vroiam sa spun ca am rezolvat, aveam un margin-left: la unul din div-uri care imi facea chestia asta. Nu stiu exact de ce, dar acum s-a rezolvat! :D

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users