Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Metin2 For You

Cum va pozitionati intre prieteni?

Recomandari pentru farduri

intrebare mouse_event
 texte "interesante" din b...

Cat de aproape este Romania de ra...

Garantie VODAFONE/HTC

Nu mi se deschid unele programe
 Problema la cutia cu viteze Vw polo

Alegere robinet de trecere la ins...

Shake din fulgi de ovaz cu protei...

TV NEI model 2044TX Defect Dunga ...
 visrau

Laptop basic <1200ron si Lapt...

Fara semnal dupa hard reset

Rusia noua si Romania Noua (unire...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

reclame pe conexiune RDS

  • This topic is locked This topic is locked
137 replies to this topic

#127
NumeDeCod

NumeDeCod

    Active Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 1,528
  • Înscris: 11.03.2005
  • ID membru: 32,207

Dupa ce am citit pe aici, m-am chinuit sa fac sa imi apara reclama si tot nu reusesc :) Am testat cu cablul de la RDS infipt direct pe un laptop cu Vista SP2, apoi pe un PC cu XP SP3, si desigur si bagat in router. Nici o reclama in niciunul din cele trei cazuri, in ciuda incercarilor mele repetate si intentionate. Am avut desigur grija sa nu aiba loc nici o cerere de HTTP in background. Am dat in draci Disconnect / Connect la PPPoE si nimic, netul a mers instant, nu a fost nevoie sa dau clic pe nici un buton de pe nici o reclama.

Abonament Fiberlink2 la 35 RON, Iasi.

#128
HighSeekTear

HighSeekTear

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.12.2008
  • ID membru: 399,403

Quote

Dar nu merge daca ai si conectarea automate bagat in Startup... o sa executa scriptul inainte sa te conectezi

Eu chiar asa am, conectarea si script-ul in startup (xp sp3) si merge perfect (deoarce conectarea se face instant)

poti pune inca un delay in script, ex:

Wscript.Sleep 10000
Dim ie
Set ie = CreateObject("internetexplorer.application")
ie.Navigate "http://www.google.com"
ie.Visible=0
Wscript.Sleep 5000
ie.Quit

#129
dreaQ

dreaQ

    Chill Out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,859
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,069
  • Locație: bucuresti.berceni
Azi dimineata am sunat ca nu-mi mergea telefonul (de ep mobil). Ocazie cu care le-am cerut sa-mi scoata redirectionarea. S-au conformat pe loc spunandu-mi ca oricum "ar mai tine 4 zile".

#130
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,721
  • Înscris: 04.11.2005
  • ID membru: 52,220

View PostdreaQ, on Dec 21 2008, 14:48, said:

Azi dimineata am sunat ca nu-mi mergea telefonul (de ep mobil). Ocazie cu care le-am cerut sa-mi scoata redirectionarea. S-au conformat pe loc spunandu-mi ca oricum "ar mai tine 4 zile".
In fine, pe mine nu ma incurca cu nimic si nici n-am chef sa-i aud.
Vad ca au fost intelegatori. Nu ii inteleg pe cei care au avut timpul si energia (chef :)) sa reclame mai intai la anrcti si opc (de fapt anpc) fara sa intrebe la RC.

Edited by Blackhawk, 21 December 2008 - 15:52.


#131
dreaQ

dreaQ

    Chill Out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,859
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,069
  • Locație: bucuresti.berceni
@Blackhawk: Am destula energie cat sa completez un formular de reclamatie. Piata trebuie sa o educam noi consumatorii. Piata si operatorii. ;)  Azi le-am zis sa-mi scoata cacanaria aia doar pt ca sunasem sa ma rezolve cu porcaria asta de rdstel care merge infect. In rest blocasem URLul cu oferta din router si nu o mai vedeam.
Ar trebui sa fim mai pretentiosi pe banii nostri. Dar noi, popor roman suntem foarte slabi. Ma uitam la greci cum sunt, cat de solidari  :confuzzled:



#132
azertiti

azertiti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 03.08.2003
  • ID membru: 5,262
  • Locație: Bucuresti
La mine pe langa prostia de reclama care mi se deschidea in toate tab-urile din Opera cand o lansam de 2 zile ma conectez de minim 5 ori pana merge. Atunci cand nu functioneaza nici macar dns-urile nu se rezolva. Pe langa partea de spam nu mai merge gadget-ul de weather din Vista. Practic, primul request trebuie sa fie de tip http, celelalte mergand la ghici. GTalk spre exemplu functioneaza dar nu si gadget-ul.
Pe moment l-am rezolvat cu un program pus in startup care incearca sa deschida o pagina pana reuseste si urmareste redirect-ul din ea. Cu toatea aceastea nu se rezolva faptul ca nu mai merge conexiunea din prima si mai nou am la conexiuni RDS + 4-5 retelele locale. Acestea nu erau pana in urma cu aproximativ o saptaman. In plus primesc si mesaje de IP conflict  :wallbash:

#133
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,247
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland

View Postazertiti, on Dec 21 2008, 22:36, said:

La mine pe langa prostia de reclama care mi se deschidea in toate tab-urile din Opera cand o lansam de 2 zile ma conectez de minim 5 ori pana merge. Atunci cand nu functioneaza nici macar dns-urile nu se rezolva. Pe langa partea de spam nu mai merge gadget-ul de weather din Vista. Practic, primul request trebuie sa fie de tip http, celelalte mergand la ghici. GTalk spre exemplu functioneaza dar nu si gadget-ul.
Pe moment l-am rezolvat cu un program pus in startup care incearca sa deschida o pagina pana reuseste si urmareste redirect-ul din ea. Cu toatea aceastea nu se rezolva faptul ca nu mai merge conexiunea din prima si mai nou am la conexiuni RDS + 4-5 retelele locale. Acestea nu erau pana in urma cu aproximativ o saptaman. In plus primesc si mesaje de IP conflict  :wallbash:


Protocolul PPPoE nu este interesat de retelele locale si de alocarea IP-urilor locale (deci a conflictelor de IP-uri). Efectiv, PPPoE nu le baga in seama.

Voi vedeti ce bine e fara Flavia? Discutii civilizate, fara jigniri!

#134
noris_keane

noris_keane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.09.2006
  • ID membru: 99,754

View Postazertiti, on Dec 21 2008, 22:36, said:

In plus primesc si mesaje de IP conflict  :wallbash:
Inseamna ca nu ai trecut ip ul pe alocare dinamica ci ti-ai pus ip static. GRESEALA E A TA

#135
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007
  • ID membru: 233,495
Eu am alocare dinamica si tot imi apare conflict........ de cand cu reclama asta

#136
Bobby_ro

Bobby_ro

    Celebru Anonim

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,629
  • Înscris: 30.04.2005
  • ID membru: 35,761
  • Locație: Oradea

dezactivati protocolul tcp / ip din proprietatile placii de retea din sectiunea network connection. Atentie, sa nu faceti asta la conexiunea pppoe! :)

#137
bit 61

bit 61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,722
  • Înscris: 17.09.2005
  • ID membru: 47,400
@Bobby_ro este corect ceea ce ai spus sa se faca.
Se dezactiveaza TCP/IP la placa de retea din PC sau laptop.
Dar numai cei la care PC-ul sau laptop-ul are conexiune directa cu echipamentele RDS.
Cei care au router nu trebuie sa il dezactiveze,deoarece nu mai functioneaza conexiunea
pe partea de LAN.

Edited by bit 61, 22 December 2008 - 06:56.


#138
ddalex_ro

ddalex_ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 18.12.2008
  • ID membru: 398,704

View PostdreaQ, on Dec 21 2008, 15:50, said:

Azi le-am zis sa-mi scoata cacanaria aia doar pt ca sunasem sa ma rezolve cu porcaria asta de rdstel care merge infect.

Scopul meu in deschiderea acestui thread era sa obtin o solutie de la RDS pentru indepartarea reclamelor la cerere - macar sa avem un opt-out, daca nu este opt-in cum ar fi normal. Se pare ca scopul a fost atins : reclamatiile la RDS si la ANRCTI si-au facut efectul. Va multumesc pentru efort si suport.

Cum ar spune Bushulica: misiune indeplinita. Together we stand. Acum sa trecem la repararea vreunei alte magarii in Romania. Astept sugestii.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users