Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
That feeling cand deschizi forum-...

Fir neon el wire

Parola schimbata router

BRICHETA anti-vant
 Primul SSD

Microsoft excel?

Android device

Nokia Lumia 925 vs 930
 Sistem Genius 5.1 (muzica nu se a...

Problema Euro Truck Simulator

Toshiba L755-128 Încarcare ș...

Mi-a murit sufletul!
 gasesc suport pt bidonas apa in ...

Jocuri PS4 second hand

Cum calculez consumul de curent l...

LG G2 vs LENOVO s860
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

reclame pe conexiune RDS

  • This topic is locked This topic is locked
137 replies to this topic

#127
NumeDeCod

NumeDeCod

    Active Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 1,528
  • Înscris: 11.03.2005
  • ID membru: 32,207

Dupa ce am citit pe aici, m-am chinuit sa fac sa imi apara reclama si tot nu reusesc :) Am testat cu cablul de la RDS infipt direct pe un laptop cu Vista SP2, apoi pe un PC cu XP SP3, si desigur si bagat in router. Nici o reclama in niciunul din cele trei cazuri, in ciuda incercarilor mele repetate si intentionate. Am avut desigur grija sa nu aiba loc nici o cerere de HTTP in background. Am dat in draci Disconnect / Connect la PPPoE si nimic, netul a mers instant, nu a fost nevoie sa dau clic pe nici un buton de pe nici o reclama.

Abonament Fiberlink2 la 35 RON, Iasi.

#128
HighSeekTear

HighSeekTear

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.12.2008
  • ID membru: 399,403

Quote

Dar nu merge daca ai si conectarea automate bagat in Startup... o sa executa scriptul inainte sa te conectezi

Eu chiar asa am, conectarea si script-ul in startup (xp sp3) si merge perfect (deoarce conectarea se face instant)

poti pune inca un delay in script, ex:

Wscript.Sleep 10000
Dim ie
Set ie = CreateObject("internetexplorer.application")
ie.Navigate "http://www.google.com"
ie.Visible=0
Wscript.Sleep 5000
ie.Quit

#129
dreaQ

dreaQ

    Chill Out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,862
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,069
  • Locație: bucuresti.berceni
Azi dimineata am sunat ca nu-mi mergea telefonul (de ep mobil). Ocazie cu care le-am cerut sa-mi scoata redirectionarea. S-au conformat pe loc spunandu-mi ca oricum "ar mai tine 4 zile".

#130
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,721
  • Înscris: 04.11.2005
  • ID membru: 52,220

View PostdreaQ, on Dec 21 2008, 14:48, said:

Azi dimineata am sunat ca nu-mi mergea telefonul (de ep mobil). Ocazie cu care le-am cerut sa-mi scoata redirectionarea. S-au conformat pe loc spunandu-mi ca oricum "ar mai tine 4 zile".
In fine, pe mine nu ma incurca cu nimic si nici n-am chef sa-i aud.
Vad ca au fost intelegatori. Nu ii inteleg pe cei care au avut timpul si energia (chef :)) sa reclame mai intai la anrcti si opc (de fapt anpc) fara sa intrebe la RC.

Edited by Blackhawk, 21 December 2008 - 15:52.


#131
dreaQ

dreaQ

    Chill Out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,862
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,069
  • Locație: bucuresti.berceni
@Blackhawk: Am destula energie cat sa completez un formular de reclamatie. Piata trebuie sa o educam noi consumatorii. Piata si operatorii. ;)  Azi le-am zis sa-mi scoata cacanaria aia doar pt ca sunasem sa ma rezolve cu porcaria asta de rdstel care merge infect. In rest blocasem URLul cu oferta din router si nu o mai vedeam.
Ar trebui sa fim mai pretentiosi pe banii nostri. Dar noi, popor roman suntem foarte slabi. Ma uitam la greci cum sunt, cat de solidari  :confuzzled:



#132
azertiti

azertiti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 03.08.2003
  • ID membru: 5,262
  • Locație: Bucuresti
La mine pe langa prostia de reclama care mi se deschidea in toate tab-urile din Opera cand o lansam de 2 zile ma conectez de minim 5 ori pana merge. Atunci cand nu functioneaza nici macar dns-urile nu se rezolva. Pe langa partea de spam nu mai merge gadget-ul de weather din Vista. Practic, primul request trebuie sa fie de tip http, celelalte mergand la ghici. GTalk spre exemplu functioneaza dar nu si gadget-ul.
Pe moment l-am rezolvat cu un program pus in startup care incearca sa deschida o pagina pana reuseste si urmareste redirect-ul din ea. Cu toatea aceastea nu se rezolva faptul ca nu mai merge conexiunea din prima si mai nou am la conexiuni RDS + 4-5 retelele locale. Acestea nu erau pana in urma cu aproximativ o saptaman. In plus primesc si mesaje de IP conflict  :wallbash:

#133
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,251
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland

View Postazertiti, on Dec 21 2008, 22:36, said:

La mine pe langa prostia de reclama care mi se deschidea in toate tab-urile din Opera cand o lansam de 2 zile ma conectez de minim 5 ori pana merge. Atunci cand nu functioneaza nici macar dns-urile nu se rezolva. Pe langa partea de spam nu mai merge gadget-ul de weather din Vista. Practic, primul request trebuie sa fie de tip http, celelalte mergand la ghici. GTalk spre exemplu functioneaza dar nu si gadget-ul.
Pe moment l-am rezolvat cu un program pus in startup care incearca sa deschida o pagina pana reuseste si urmareste redirect-ul din ea. Cu toatea aceastea nu se rezolva faptul ca nu mai merge conexiunea din prima si mai nou am la conexiuni RDS + 4-5 retelele locale. Acestea nu erau pana in urma cu aproximativ o saptaman. In plus primesc si mesaje de IP conflict  :wallbash:


Protocolul PPPoE nu este interesat de retelele locale si de alocarea IP-urilor locale (deci a conflictelor de IP-uri). Efectiv, PPPoE nu le baga in seama.

Voi vedeti ce bine e fara Flavia? Discutii civilizate, fara jigniri!

#134
noris_keane

noris_keane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.09.2006
  • ID membru: 99,754

View Postazertiti, on Dec 21 2008, 22:36, said:

In plus primesc si mesaje de IP conflict  :wallbash:
Inseamna ca nu ai trecut ip ul pe alocare dinamica ci ti-ai pus ip static. GRESEALA E A TA

#135
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007
  • ID membru: 233,495
Eu am alocare dinamica si tot imi apare conflict........ de cand cu reclama asta

#136
Bobby_ro

Bobby_ro

    Celebru Anonim

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,629
  • Înscris: 30.04.2005
  • ID membru: 35,761
  • Locație: Oradea

dezactivati protocolul tcp / ip din proprietatile placii de retea din sectiunea network connection. Atentie, sa nu faceti asta la conexiunea pppoe! :)

#137
bit 61

bit 61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,725
  • Înscris: 17.09.2005
  • ID membru: 47,400
@Bobby_ro este corect ceea ce ai spus sa se faca.
Se dezactiveaza TCP/IP la placa de retea din PC sau laptop.
Dar numai cei la care PC-ul sau laptop-ul are conexiune directa cu echipamentele RDS.
Cei care au router nu trebuie sa il dezactiveze,deoarece nu mai functioneaza conexiunea
pe partea de LAN.

Edited by bit 61, 22 December 2008 - 06:56.


#138
ddalex_ro

ddalex_ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 18.12.2008
  • ID membru: 398,704

View PostdreaQ, on Dec 21 2008, 15:50, said:

Azi le-am zis sa-mi scoata cacanaria aia doar pt ca sunasem sa ma rezolve cu porcaria asta de rdstel care merge infect.

Scopul meu in deschiderea acestui thread era sa obtin o solutie de la RDS pentru indepartarea reclamelor la cerere - macar sa avem un opt-out, daca nu este opt-in cum ar fi normal. Se pare ca scopul a fost atins : reclamatiile la RDS si la ANRCTI si-au facut efectul. Va multumesc pentru efort si suport.

Cum ar spune Bushulica: misiune indeplinita. Together we stand. Acum sa trecem la repararea vreunei alte magarii in Romania. Astept sugestii.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users