Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare buletin 25 de ani [ inf...

Puncte negre

Solutie skype - noua politica

Ce amenzi am luat.
 Televiziunile Antena Group se pre...

Iubita filipineza?

Votarea alternativa (Instant runo...

Mi se incinge procesoru
 Sfaturi pentru traseu Paris - mil...

Melodie Reclama Etno Tv

Sysprep ptr Win7...

Lafayette Urano portabila cb cu a...
 GOTHAM - The legend reborn

De ce diplome am nevoie sa devin ...

Calculare dobanda legala

Sfat achizitie telefon (buget de ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

cd virtual cu daemon t

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
adibel

adibel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 05.02.2005
  • ID membru: 30,128

salutari!
fiind eu mai incepator si mai prostut, apelez la bunavointa semenilor  :worthy: sa-mi zica si mie ca la copilasi cum sa fac un cd virtual (sa joc si eu fifa linistit, fara sa-mi bazaie reader-ul) cu acest minunat program daemon; ce buton sa apas, ce apare, cum apare.... am incercat sa ma lamuresc din diverse surse de pe net, dar n-am reusit.... toata lumea zice ca-i super usor, dar daca unii-s mai greu de cap :cursing: ...
va multumesc tare mult!

#2
aolex

aolex

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,829
  • Înscris: 06.12.2004
  • ID membru: 26,795
te-as ajuta dar la asta nu ma pricep . daca vrei un tutorial pt virtual drive 7 , spune ca e usor ;)

#3
Intel

Intel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,727
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 40
  • Locație: Bucuresti
Buuuun......
Da, e destul de simplu: dai drumu' la program si iti baga o iconitza langa ceas.
Click dreapta pe ea, alegi virtual CD/DVD-ROM, apoi Device 0: [X:] No Media - Mount image. Aici alegi imaginea jocului si gata, ti-a montat-o. Apoi te duci in explorer si ai sa vezi ca in afara de HDD si CD/DVD sau ce mai ai tu pe acolo ti-a mai facut un drive virtual care contine ce ai montat tu.
Bineinteles ca mai intai trebuie sa-i faci imagine la joc (de ex. cu UltraISO/CloneCD etc.) sau sa ai imaginea cd-ului cu jocul.
Sper ca am fost destul de coerent ;)

#4
UNBREAKABLE

UNBREAKABLE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 782
  • Înscris: 07.12.2004
  • ID membru: 26,821
Daemon Tools doar creeaza drive-uri virtuale unde poti incarca imagini ale cd-urilor (realizate cu ajutorul altor programe)...

Pt. a face astfel de cd-uri virtuale (ISO, BIN, NRG...) iti recomand UltraISO, Alcohol 120%, Nero, WinISO...

Pt. a "monta" un cd-virtual da clic dreapta pe icon-ul daemon-tools din tray si procedeaza astfel:
Posted Image

[edit] sorry... a fost mai rapid Intel...  :P

Edited by UNBREAKABLE, 05 February 2005 - 13:38.


#5
Intel

Intel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,727
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 40
  • Locație: Bucuresti
Nu-i nimic; bine ca ai bagat si poze.
Trebuie adaugat ca e bine ca mai intai sa-i dai la emulation, All options ON si ca iti poti face mai multe driveuri virtuale (de ex in exemplul din poza sunt 3 driveuri virtuale).



#6
adibel

adibel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 05.02.2005
  • ID membru: 30,128
va multumesc!
confuzia a pornit la mine de la faptul ca n-am stiut ca trebuie sa fac intai imaginea cu ajutorul altor programe... am crezut ca daemon asta face totul... acuma tre' sa-l iau la pipait pe Nero (6 si nu mai stiu cat am eu) sa vad cum fac imaginea asta minunata...
week-end placut!

#7
adibel

adibel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 05.02.2005
  • ID membru: 30,128
salutari din nou
da, bineinteles ca acum imi prind urechile in nero, ca nu ma pricep sa fac imaginea... :confuzzled:
msi daca imi ziceti si de treaba asta :peacefingers:

#8
radu6000

radu6000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 662
  • Înscris: 29.10.2004
  • ID membru: 25,030
Cel mai bine era sa folosesti Winiso sau ceva de genul asta pt ca le faci mai usor.
Nero le face in format *nrg si atunci cand ii dai mount image trebuie sa selectezi View all formats pt a-l vedea.Daca totusi ramai la Nero cd-ul(nu drive) se face in acelasi mod ca si in cazul in care il scrii numai ca sus vei vedea optiunea unde vor fi scrise sceste fisiere :Drive E:CD-RW XXX sau image.Selectezi image si   continui la fel ca la scris si la un moment dat o sa-ti apara o fereastra unde vei selecta fisierul unde aceasta imagine va fi salvata.

Attached Files


Edited by radu6000, 06 February 2005 - 10:32.


#9
adibel

adibel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 05.02.2005
  • ID membru: 30,128
radu, am incercat cu nero astfel: i-am dat copy cd, i-am zis unde sa-l salveze fara sa-l stearga (stii ca apare tempimage si delete after burn), s-a format imaginea cu extensia .nrg si cand mi-a zis sa introduc cd-ul blank ptr a-l arde i-am zis cancel. buuun, imaginea a ramas unde i-am zis eu, am dat mount image de la daemon cu all formats, apare, dar nu vrea s-o monteze fiindca zice invalid image. ar fi trebuit altfel?

#10
radu6000

radu6000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 662
  • Înscris: 29.10.2004
  • ID membru: 25,030

Am zis ca se procedeaza ca la scriere deci ii dai data disk nu copy.

#11
adibel

adibel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 05.02.2005
  • ID membru: 30,128
radu, stai ca nu-s acasa acus, sunt la serviciu...
cum ajung, cred ca diseara, am sa incerc cum ai zis tu...
mai ai vreo indicatie, pina una-alta?
mersi foarte mult

#12
radu6000

radu6000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 662
  • Înscris: 29.10.2004
  • ID membru: 25,030

adibel, on Feb 6 2005, 11:44, said:

radu, stai ca nu-s acasa acus, sunt la serviciu...
cum ajung, cred ca diseara, am sa incerc cum ai zis tu...
mai ai vreo indicatie, pina una-alta?
mersi foarte mult

<{POST_SNAPBACK}>


Doar acolo unde este incercuit cu rosu sa selectezi "image"

#13
Intel

Intel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,727
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 40
  • Locație: Bucuresti
Eu zic ca e mai simplu sa o faci cu UltraISO pt ca:
1. E f usor: il deschizi - Tools - Make CD/DVD Image - alegi cd-romul in care ai bagat jocul, alegi calea unde o sa se salveze imaginea si alegi .iso si gata
2. ISO e cea mai buna compresie.....fata de NRG de exemplu ;)

#14
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,457
  • Înscris: 05.12.2002
  • ID membru: 2,515
  • Locație: Bucharest, Ro
intelule, iso sigur nu ofera nici un fel de compresie.

also, imaginea se face cu clone cd sau alcohol 120%, pt ca sunt discuri protejate la copiere si degeaba le faci imagine cu nero sau altceva.

#15
Intel

Intel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,727
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 40
  • Locație: Bucuresti
M-am exprimat gresit; are cea mai mica dimensiune ;)

#16
macuser

macuser

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 20.01.2004
  • ID membru: 10,467
o solutie mai simpla e sa folosesti nero drive speed si sa stabilesti viteza cdrom-ului la 4x-8x. vezi cum iti merge. eu il folosesc si la filme si dvd-uri si pot spune ca sint foarte multumit de el  :)

#17
mojook

mojook

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,379
  • Înscris: 28.03.2004
  • ID membru: 13,538
  • Locație: Cluj Napoca
Cel mai usor si rapid program de creare de imagini ale unui CD este (parerea mea!) Alcohol 120, eu l-am instalat si am invatat sa creez imagini in 2 min.

#18
Floyd76

Floyd76

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 13.01.2005
  • ID membru: 28,767
Dupa ce am instalat sau reinstalat destule programe sau jocuri cu Daemon v3.47
a aparut o chestie ciudata: la reinstalarea jocului Fifa05 mi-a dat o eroare de copiere la "alocale...nu stiu cum". Imi arata ca e aproape de 100% instalarea desi nu imi ceruse si cd 2 ca de obicei si imi baga eroarea respectiva. Am reluat instalarea de cateva ori si mereu imi dadea aceasi eroare. Am tras jocul in format .iso (inainte era .bin) dar degeaba.  Stie cineva de ce imi face acea problema mereu?
Mentionez ca asta se intampla (deocamdata) numai cand incerc sa instalez Fifa.

Edited by Floyd76, 07 February 2005 - 14:11.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users