Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1766
Posted 15 November 2016 - 16:49
Jamaica Pub Brasov, seara romantica, muzica reggae misto, in surdina, salata mexicana bunuta si salata calda de pui cu sos soia stins in brandy excelenta. Pret, aproape gratis.
Casa Ancutei Busteni pe DN1. In vacanta de iarna nu gasesti masa libera in weekenduri. Acum, in cursul saptamanii este inca plin, dar macar gasesti o masa libera. Mancarea rom^neasca foarte, foarte buna, gatita cu pasiune. Simti practic gustul de acasa. Ciorba de fasole cu afumatura, scaricica la cuptor sau cioanul cu varza. Personal SUPER amabil. Preturi foarte mici. Edited by Balamache, 15 November 2016 - 16:49. |
#1767
Posted 15 November 2016 - 22:47
Ca sa raman in zona brasoveana, Rustic-ul din Zarnesti o experienta minunata: oameni care nu te-nghesuie cu famialiarismul, zambitori si discreti, foarte prompti, iar mancarea gatita in bucataria lor: delicioasa. Pentru cei care au nevoie de o halta in drum spre Plaiul Foii sau Magura, prieteni au Pietrei Craiului, recomand carciuma calduros.
|
#1768
Posted 08 December 2016 - 21:14
Buna seara,
Un restaurant cu mancare romaneasca imi puteti recomanda? Am un musafir englez si daca vrea sarmale, nu stiu unde sa il duc. Iar de facut acasa nu se pune problema, fiindca am zero timp pentru gatit. In zona Panduri sau Matei Voievod/ Vatra Luminoasa ar fi perfect. Multumesc |
#1769
Posted 08 December 2016 - 21:29
Eu as încerca vatra de pe bulevard, lângă Cișmigiu. Nu este un restaurant sa dai cu căciula după câini, dar nici nu o sa te dezamăgească.
|
#1770
Posted 09 December 2016 - 11:18
Aprilia, on 08 decembrie 2016 - 21:14, said:
Buna seara, Un restaurant cu mancare romaneasca imi puteti recomanda? Am un musafir englez si daca vrea sarmale, nu stiu unde sa il duc. Iar de facut acasa nu se pune problema, fiindca am zero timp pentru gatit. In zona Panduri sau Matei Voievod/ Vatra Luminoasa ar fi perfect. Multumesc |
#1771
Posted 09 December 2016 - 12:15
Nici Casa Elena Lupescu ( Hanu'Berarilor) din Pache Protopopescu nu-i chiar de neluat in seama. Preturi rezonabile, mancare faina, servire asezonata ( in functie de cine-i pe tura). Ce-i drept n-am mai fost acolo de aproape in an, dar mi-a placut.
|
#1772
Posted 09 December 2016 - 13:43
#1773
Posted 09 December 2016 - 16:21
#1774
Posted 09 December 2016 - 18:36
Nu am mâncat confit de Canard la ei, dar m-ar mira sa fie la conserva....Au foarte multe produse confiate, făcute in casa, ca sa ii suspectez de așa ceva
|
|
#1775
Posted 09 December 2016 - 19:04
Am fost in vara la ei. Eu am luat pulpa de rata confiata cu varza, la masa s-au mai luat sarmale, ceva berbecut tot cu varza si altele. Varza era aceiasi in toate preparatele. Am avut ceva dubii asa ca am facut sapaturi. Asta este conserva pe care o folosesc la pulpa confiata.
Si foie gras-ul Attached Files |
#1776
Posted 09 December 2016 - 19:37
Pai varza e aceeași la toate preparatele oricum. Nu te contrazic, pentru ca nu le stiu bucătăria interna, dar încă o data, m-ar mira.
Și Off the record, conserva aia e chiar buna. |
#1777
Posted 09 December 2016 - 20:42
stiu ca e buna. Am luat si eu de la acelasi furnizor
|
#1778
Posted 10 December 2016 - 09:54
destrug, on 09 decembrie 2016 - 19:04, said:
Am fost in vara la ei. Eu am luat pulpa de rata confiata cu varza, la masa s-au mai luat sarmale, ceva berbecut tot cu varza si altele. Varza era aceiasi in toate preparatele. Am avut ceva dubii asa ca am facut sapaturi. Asta este conserva pe care o folosesc la pulpa confiata. Si foie gras-ul 1)In conservele astea, sunt patru-cinci pulpe pricajite la mai putin de 200gr. Daca le scoti sa le rumenesti, se mai pierde 10- 20%. Plus ca oricat ar fi de bune, este TOTUSI calitate de conserva si NU poate concura cu o pulpa facuta de tine. Si pretul nu este chiar mic. 2)Pe cand la Metro au pulpe la (plus) 300gr la pretul de ATENTIE 19 lei kg, practic el cheltuie 6 lei pe o pulpa si o vinde cu 50, doar ca-i mai adauga o varza rosie si un filigram de unt. Untura vrac se gaseste la Kaufland, aproape gratis. Si poti sa bagi la untura 30 de astfel de pulpe, pe care le tii la frigider, lejer o luna. Foarte, foarte rentabil, in conditiile unui gust autentic de Duck Confiture. Edited by Balamache, 10 December 2016 - 09:56. |
#1779
Posted 10 December 2016 - 10:52
Cine stie, explica! Ia sa caut si eu reteta de Duck Confiture , internetul si oamenii priceputi intalniti intamplator sunt salvarea mea de cand lumea ...de fapt de cand m-a apucat febra bucatariei si mi s-au expandat lenea si mondenitatile.
|
|
#1780
Posted 10 December 2016 - 23:10
Balamache, on 10 decembrie 2016 - 09:54, said:
Nu cred ca foloseste Zexe asemenea pulpe. Am doua motive sa cred asta. 1)In conservele astea, sunt patru-cinci pulpe pricajite la mai putin de 200gr. Daca le scoti sa le rumenesti, se mai pierde 10- 20%. Plus ca oricat ar fi de bune, este TOTUSI calitate de conserva si NU poate concura cu o pulpa facuta de tine. Si pretul nu este chiar mic. 2)Pe cand la Metro au pulpe la (plus) 300gr la pretul de ATENTIE 19 lei kg, practic el cheltuie 6 lei pe o pulpa si o vinde cu 50, doar ca-i mai adauga o varza rosie si un filigram de unt. Untura vrac se gaseste la Kaufland, aproape gratis. Si poti sa bagi la untura 30 de astfel de pulpe, pe care le tii la frigider, lejer o luna. Foarte, foarte rentabil, in conditiile unui gust autentic de Duck Confiture. M-am uitat acum in meniul lor, pulpa de rata confiata este data la 180gr! Edited by destrug, 10 December 2016 - 23:17. |
#1781
Posted 14 December 2016 - 17:48
Pentru ca tot vine sezonul de schi, va recomand restaurantul Cramelor Rhein, la Azuga. Furnizor al Casei Regale dupa primul razboi mondial si pana la sfarsitul celui de-al doilea, dar si acum.
Se fac si degustari, vinul spumant e facut dupa metoda traditionala Champenoise, fermentare in sticla cel putin 9 luni. Se poate vizita crama, linia de imbuteliere etc. Restaurant foarte bun (a mancat si Regele acolo in 2006, atunci cand au redevenit furnizor al Casei Regale, impreuna cu ambasadorul Marii Britanii, au poze in sala de mese, poze facute tot acolo). Lemn vechi (nu cred ca e 'invechit' artificial, cladirea e foarte veche, fabrica datand din 1892), blana de urs pe perete, etc., totul cu gust. Preturi mai mici decat m-am asteptat. |
#1782
Posted 14 December 2016 - 17:55
Pai, sa merem la Azuga, asadar, sa degustam, sa ne bucur am...
Pe mine ma intereseaza daca s-a infruptat si Principle de-acolo. Restul e suspans! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users