Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1747
Posted 23 August 2016 - 18:15
Taverna Covaci din Centrul Vechi, Bucuresti.
Mancarea a fost foarte buna si preturile sunt foarte ok pentru centru vechi. Singura chestie a fost un ospatar foarte nesimtit care el facea pe omul cinstit. Ne-a facut recomandari si a adus pe masa cam ce a dorit el. Dintr-un platou rece el a bagat fiecare portie extra (gen. salata vinete sperat, masline separat, etc.). Iar cand ne-a recomandat o tochitura din vita si/sau miel combinata, ne-a adus o portie cu vina si una cu miel care o portie era pentru 2 persoane, deci gandeste-te cum sa mananci 2kg de tochitura la 2persoane cand ai avut si un platou rece inainte. Cand a trebuit sa ne socotim, incerca sa ne scoata pe noi de vina ca nu am inteles exact. Trattoria Uno, in incinta Afi Cotroceni. Pizza este foarte buna si pastele la fel (portia cam mica), preturile super bune si limonada cu ghimbir si menta este senzatie. |
#1748
Posted 24 August 2016 - 06:15
business11, on 23 august 2016 - 18:15, said:
Taverna Covaci din Centrul Vechi, Bucuresti. Mancarea a fost foarte buna si preturile sunt foarte ok pentru centru vechi. Singura chestie a fost un ospatar foarte nesimtit care el facea pe omul cinstit. Ne-a facut recomandari si a adus pe masa cam ce a dorit el. Dintr-un platou rece el a bagat fiecare portie extra (gen. salata vinete sperat, masline separat, etc.). Iar cand ne-a recomandat o tochitura din vita si/sau miel combinata, ne-a adus o portie cu vina si una cu miel care o portie era pentru 2 persoane, deci gandeste-te cum sa mananci 2kg de tochitura la 2persoane cand ai avut si un platou rece inainte. Cand a trebuit sa ne socotim, incerca sa ne scoata pe noi de vina ca nu am inteles exact. Trattoria Uno, in incinta Afi Cotroceni. Pizza este foarte buna si pastele la fel (portia cam mica), preturile super bune si limonada cu ghimbir si menta este senzatie. |
#1749
Posted 25 August 2016 - 12:09
Aprilia, on 24 august 2016 - 06:15, said:
Din ce spui nu pare un loc unde se mananca bine, ci un loc unde se mananca ce vrea chelnerul si unde tot el se simte bine . Poate un loc unde mancarea e buna ar descrie mai exact locul. Ideea este ca prima oara cand am fost acolo, am comandat la alt chelner. Mancarea a fost foarte, foarte buna. A doua oara am avut ghinion de chelner, care ne-a comandat cam ce a dorit, mancarea a fost delicioasa nu vreau sa atac restaurantul in nici un fel. Doar ca smecheria pe fata a chelnerului a fost foarte urata. |
#1750
Posted 26 August 2016 - 16:30
Special Steaks House, AFI ... am luat oarecum la nimereala, ca meniul tiparit nu era foarte detaliat, iar chelnerii foarte ocupati... aveau si produse mai scumpe, si produse mai ieftine, preturi destul de piperate la bauturi alcoolice.. zic hai sa incerc ceva mai ieftin, comand "tochitura picanta"... vine platoul, ce era acolo nu prea semana a ce stiu eu ca e tochitura(posibil sa ma insel), si nici picanta... dar totusi ceva foarte gustos (bucatele de carne de porc, ciuperci, legume, cartofi copti) iar portia surprinzator de mare la doar 21 de lei(parca)... cred ca merita incercate si alte chestii... chelnerii cam crispati si sictiriti, dar trecem peste, mancarea e buna! next time cred ceva vita, cu asta am inteles ca se lauda ei in principal...
Edited by MrReason, 26 August 2016 - 16:40. |
#1751
Posted 05 October 2016 - 21:35
Păcat de faptul că aproape nimeni nu postează preturile ca să ne facem o ideea cat mai exactă asupra meniurile si servirii.
|
#1752
Posted 06 October 2016 - 13:25
Le Premier Constanta - restaurantul coanei Patrizia Paglieri
Drept sa-ti spun nu stiu unde sa scriu postul asta, la topicul cu locurile unde se mananca bine sau topicul cu locurile unde nu se mananca bine. pentru ca merge la ambele. PRO: locatie, decor, servire, gustul preparatelor, decorul farfuriei. CONTRA: portii mici la pret mediu spre scump Este genul de restaurant de "fitze" unde dupa ce mananci te opresti la un fast food sa-ti mai iei o shaorma dubla.....fine dining ... eu am luat un piept de rata crocant cu crema de telina, sparanghel si sos de smochine si Porto(44), sotia o salata cu rata confiata, smochine, nuci (25), celelate 2 persoane o salata vegana cu avocado, mix de seminte si rodie (19) si o portie de gnocchi cu trufe si speck (25). am luat si vreo 2 limonade si un rose de ratesti (69 lei) cel mai ieftin vin din lista si care nu prea m-a impresionat. rata mea si pireul de telina a fost ff bune dar total insuficiente , gnocchi si salata cu rata iar f f bune in schimb salata vegana cu avocado a fost subtire rau ...cateva frunze si niste seminte dar nu prea vasuse avocado. din partea casei, aperitiv, niste grisine si un castronel cumix de masline fff bune. Una peste alta a fost bine, elegant, mancare buna...doar ca eu am mai balotat ceva cand am ajuns acasa... preturile poate nu sunt (par) mari...insa in constanta sunt cateva restaurante unde de banii astia mananci bine (si gust si cantitate). aici, doar gust. Mai e un aspect care poate unor ale place altora nu...chelnerii (sau chelnerul care ne-a servit) sunt destul de scrobiti, rigizi..... mie imi place atitudinea aia de prietenie, relaxare .... Oricum apreciez servirea dar poate m-am obisnuit prea mult cu alte locuri mai relaxate din punctul asta de vedere. Mai merg? cu siguranta, dar daca sunt invitat. Edited by bubalus, 06 October 2016 - 13:27. |
#1753
Posted 06 October 2016 - 18:38
Parerea mea e ca la un restaurant bun e un must sa fie chelnerii reci si profesionisti, desi asta nu e pe placul romanului vorbaret. E din ciclul "ce reci sunt germanii". Da, dar stiu ce au si cum au de facut. Cei mai agasanti chelneri sunt chelnerii "vanzatori". Daca vroiam "spam" si vorbaraie goala ma duceam in targ sa negociez pretul la castraveti.
Edited by andu366, 06 October 2016 - 18:43. |
#1754
Posted 12 October 2016 - 00:42
Eu nu sunt de acord cu aceasta părere. Mai ales ca vorbim de "mancatorii" și nu de doua stele.
Ospătarul nu trebuie sa fie pinguin, dar nici sa te bata cu palma pe spate. Trebuie un echilibru, dar ma aștept sa fie un pic vorbăreț, sa'mi spună ceva despre mâncare, altfel pot face comanda și online, nu? Aici se vede diferența dintre cei buni, ce știu sa nu fie inntrusivi și cei prosti la care mirosi aerul ieftin de smecherala de l o posta. |
#1755
Posted 12 October 2016 - 02:01
Nici mie nu imi place modelul asta, probabil ca m-am obisnuit cu modelul italian unde si in "mancatoria" de la colt si in multe restaurante premium dupa ce mergi de vreo 4 ori il cunosti pe patron ii sti viata si te saluta cand te ridici de la masa.
Cum zice argentum, cheia sta in echilibru, mergi sa mananci si sa bei o sticla de vin, nu vrei sa fi nici stresat dar nici sa fi servit de unu' care are un zambet ca un cadet din Korea de Nord in zi de parada:)) Edited by ionutzitaly, 12 October 2016 - 02:03. |
#1756
Posted 12 October 2016 - 13:23
Da, arta e sa simtă clientul și nevoia lui. Mie nu îmi place sa se bage în seama mai mult decât e cazul. Accept sugestii nesolicitate, atunci când i se pare ca, din motive mai puțin evidente - sunt cazuri, de exemplu, în care garnitura, chiar dacă exista, nu e specificata în meniu și comand încă una- dar în rest nu vreau sa vorbească mai mult decât strictul necesar
|
|
#1757
Posted 13 October 2016 - 16:58
Surprinzator, la restaurantul hotelului Sun Garden Therme din Dej (fostul Black Tulip din cate am auzit de la localnici). Mancarea e nu doar gustoasa, ci si prezentata ca in restaurantele elegante din Paris. Imi pare rau ca nu am stiut, fiindca as fi comandat un fel mai sofisticat; am luat mamaliga cu branza si hribi, gandindu-ma ca macar nu voi avea surprize neplacute. Ei bine, nu mi-am imaginat ca ar putea arata asa de bine, imi pare rau ca n-am facut poze.
Servirea mediocra. |
#1758
Posted 16 October 2016 - 12:01
bubalus, on 06 octombrie 2016 - 13:25, said:
Le Premier Constanta - restaurantul coanei Patrizia Paglieri Drept sa-ti spun nu stiu unde sa scriu postul asta, la topicul cu locurile unde se mananca bine sau topicul cu locurile unde nu se mananca bine. pentru ca merge la ambele. PRO: locatie, decor, servire, gustul preparatelor, decorul farfuriei. CONTRA: portii mici la pret mediu spre scump Este genul de restaurant de "fitze" unde dupa ce mananci te opresti la un fast food sa-ti mai iei o shaorma dubla.....fine dining ... eu am luat un piept de rata crocant cu crema de telina, sparanghel si sos de smochine si Porto(44), sotia o salata cu rata confiata, smochine, nuci (25), celelate 2 persoane o salata vegana cu avocado, mix de seminte si rodie (19) si o portie de gnocchi cu trufe si speck (25). am luat si vreo 2 limonade si un rose de ratesti (69 lei) cel mai ieftin vin din lista si care nu prea m-a impresionat. rata mea si pireul de telina a fost ff bune dar total insuficiente , gnocchi si salata cu rata iar f f bune in schimb salata vegana cu avocado a fost subtire rau ...cateva frunze si niste seminte dar nu prea vasuse avocado. din partea casei, aperitiv, niste grisine si un castronel cumix de masline fff bune. Una peste alta a fost bine, elegant, mancare buna...doar ca eu am mai balotat ceva cand am ajuns acasa... preturile poate nu sunt (par) mari...insa in constanta sunt cateva restaurante unde de banii astia mananci bine (si gust si cantitate). aici, doar gust. Mai e un aspect care poate unor ale place altora nu...chelnerii (sau chelnerul care ne-a servit) sunt destul de scrobiti, rigizi..... mie imi place atitudinea aia de prietenie, relaxare .... Oricum apreciez servirea dar poate m-am obisnuit prea mult cu alte locuri mai relaxate din punctul asta de vedere. Mai merg? cu siguranta, dar daca sunt invitat. |
#1759
Posted 30 October 2016 - 16:53
argentum, on 12 octombrie 2016 - 00:42, said:
Eu nu sunt de acord cu aceasta părere. Mai ales ca vorbim de "mancatorii" și nu de doua stele. Ospătarul nu trebuie sa fie pinguin, dar nici sa te bata cu palma pe spate. Trebuie un echilibru, dar ma aștept sa fie un pic vorbăreț, sa'mi spună ceva despre mâncare, altfel pot face comanda și online, nu? Aici se vede diferența dintre cei buni, ce știu sa nu fie inntrusivi și cei prosti la care mirosi aerul ieftin de smecherala de l o posta. Asa si trebuie. Bravo! Sunt unii care dupa ce te-au servit de doua ori, incep deja sa te tutuiasca, chiar daca tu continui sa le vorbesti la pers a II a plural. Este ceva de speriat! |
#1760
Posted 31 October 2016 - 07:13
La Allegria in Oradea. Paste cu ragu de rata si doua deserturi am incercat. Servirea de exceptie, nu stiu cand am vazut ultima oara un chelner cu tava plina, care se opreste sa te asculte pentru a transmite colegului ce doresti. Preturi pe masura.
|
#1761
Posted 31 October 2016 - 11:14
Alegria e ala mișto de pe faleza Crisului, aproape de Hilton?
|
|
#1762
Posted 31 October 2016 - 13:42
Daca treceti prin SIbiu sa nu cumva sa ratati restaurantul unde se mananca cea mai buna ciorba de burta din judet. La Kon Tiki, pe Tudor Vladimirescu nr. 12.
|
#1763
Posted 31 October 2016 - 14:06
richelieu, on 31 octombrie 2016 - 11:14, said:
Alegria e ala mișto de pe faleza Crisului, aproape de Hilton? Strada Republicii 33, Oradea https://www.google.r...91!4d21.9372775 E intr-un fost spital al calugaritelor. |
#1764
Posted 31 October 2016 - 14:10
Nu îl știu . L-am ratat. Dar in Oradea am avut câteva experiențe foarte bune dpdv al restaurantelor, iar cel de care spuneam a fost super, dar nu mai știu cum se numește. Îl găsesc pe harta și revin.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users