Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1657
Posted 30 August 2015 - 21:17
Balamache, on 30 august 2015 - 21:06, said: Scaricica de porc Haiduceasca (bănățeni) (La cuptor cu boia, cimbru și usturoi.) 19.00 lei http://www.restauran.../meniu-romanesc Restaurantul tau e in centrul vechi? Edited by don_dannielo, 30 August 2015 - 21:17. |
#1658
Posted 30 August 2015 - 22:04
don_dannielo, on 30 august 2015 - 21:17, said:
Te-ai trezit sa faci putin spam. Restaurantul tau e in centrul vechi? Uite ce probleme-si facea @'mardraaxi': mardraaxi, on 22 august 2015 - 12:28, said:
coaste..... dar stiu ca astea le gasesc pe meniul altor bucatarii, nu cea autohtona. Si uite cum il scoteam eu din dilema, la modul prietenesc. Balamache, on 30 august 2015 - 21:06, said:
Scaricica de porc Haiduceasca (bănăţeni) (La cuptor cu boia, cimbru şi usturoi.) 19.00 lei http://www.restauran.../meniu-romanesc Te-ai bagat in seama la modul marlanesc, fix sa nu te ia somnu. Edited by Balamache, 30 August 2015 - 22:05. |
#1659
Posted 31 August 2015 - 17:38
#1661
Posted 01 September 2015 - 20:50
#1662
Posted 01 September 2015 - 21:55
#1663
Posted 01 September 2015 - 22:19
daca imi este permisa o sugestie. eu as schimba poza de la desert de pe site. sunt multe deserturi in acest gen, "prefabricate" si am avut ocazia sa le vad servite in alte parti (in meniu, ma rog). fotografia este foarte similara cu produsele ce la am in cap si sincer, doar cand ma gandesc in ce bombe de restaurante am vazut alea parca... stiu ca nu e cazul, dar parerea mea.
imi place poza de la vinuri, massi campofiorin nectar angelorum hominibus.cand am descoperit vinul asta, am cheltuit o suma considerabila intr'o singura luna. era decembrie, gerul mare.... sa zicem ca am baut aproape o sticla pe zi... cand am vazut lista pe credit card m'am cam speriat... am luat pauza de la cumparat bautura ceva vreme. bun vin, fara sa fie din categoria aia mare de pret. am baut si amaronele lor, bun, mi'a placut, dar raportat la pret, prefer campofiorinu. |
#1664
Posted 02 September 2015 - 05:32
#1665
Posted 02 September 2015 - 07:29
#1666
Posted 03 September 2015 - 15:21
Nu ştiu dacă s-a mai spus, în zona minunatului litoral românesc, două locuri fără pretenţii, cu mâncare bună şi preţuri rezonabile:
- Petya/Black Sea din 2 mai: icre, rapane şi midii cu sos de roşii şi usturoi, ciorbă de peşte şi chefal la grătar, minunate. - Vlahos în Constanţa: platou de meze pentru 2, haloumi la grătar, souvlaki de pui, feta la cuptor şi un desert de casă asemănător cu salamul de biscuiţi, corecte spre "ca la mama lor acasă". Cu menţiunea că am ajuns acolo întâmplător, lihniţi de foame, după ce încercasem fără succes să obţinem o masă la Pescăria lui Matei din Agigea, care se pare că e ultima fiţă şi geme de lume bună, cu chelneri cu papion, listă de aşteptare pentru rezervări etc. |
|
#1667
Posted 14 September 2015 - 18:57
Cardinale cum a fost sezonul estival?
Duci Bocca Lupo la Mamaia si la anul? |
#1668
Posted 14 September 2015 - 19:34
Pai e tot acolo...."decat" l-am inchis cu placi de osb
A mers bine. Chiar bine pentru primul an. Dar castigul mai mare e de alta natura decat profitul material imediat. Dsr aia....e din episodul urmator |
#1669
Posted 16 September 2015 - 12:55
don_dannielo, on 30 august 2015 - 21:17, said:
Te-ai trezit sa faci putin spam. Restaurantul tau e in centrul vechi? Sunt misto traducerile aberante: Baked mamaliga with cheese,butter, sour cream and egg. De fapt Mamaliga = polenta sau Musaca de cartofi este tradusa ca fiind Baked potatoes stuffed with meat. In realitate musaca = muossaka (a se vedea pe Wikipedia) Si oricum ar fi, musaca nu inseamna cartofi umpluti cu carne.... |
#1671
Posted 20 September 2015 - 20:04
|
#1672
Posted 15 October 2015 - 13:20
Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, potrivit Tripadvisor.
1 The Artist - prețuri 74 – 171 RON 2 Bistro GUXT – prețuri 23 – 66 RON 3 Beca’s bucatarie - Homemade Food – prețuri 19 – 109 RON 4 La Pescăria Dorobanților – prețuri 19 – 78 RON 5 El Torito – prețuri 39 – 78 RON 6 Le Bistrot Francaise – prețuri 109 – 377 RON 7 Restaurant BioFresh – prețuri 12 – 39 RON 8 Pukka Tukka – prețuri 27 – 89 RON 9 Peter’s bucatarie Bistro 10 Karishma Restaurant |
#1673
Posted 16 October 2015 - 09:19
Clasificările acestea gen TripAdvisor sunt extrem de relative. Se bazează pe revirw-urile clienților, care în general se bazează la rândul lor pe gradul de satisfacție al clientului. Acesta este generat în primul rand de așteptările pe care clienții le au când se decid sa mănânce undeva. Deci un restaurant mai bun, poate primi review-uri mai proaste decât unul prost, tocmai pentru ca ala prost nu le inseala așteptările. În topul asta, pe mai mult de jumătate, eu le consider cel mult mediocre.....
Eu nu l-aș numi deci topul celor mai bune restaurante, ci eventual topul celor mai apreciate restaurante... |
#1674
Posted 16 October 2015 - 15:53
Nu stiu daca postez bine(probabil ca nu),dar nu vreau sa deschid un nou topic pt o intrebare banala. Probabil stiti de SaladBox. Este ok daca au preturi diferite in locatii diferite? Adica o salata Caesar in Promenada e 18 lei,iar in Sun Plaza e 16 lei. Nu stiu daca si pt alte salate e valabila diferenta,dar sunt curios,de ce exista acea diferenta si daca e dreptul lor? Multumesc si scuze de offtopic !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users