Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior
 ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...
 Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 

Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1982 replies to this topic

#1657
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004

 Balamache, on 30 august 2015 - 21:06, said:


Scaricica de porc Haiduceasca (bănățeni)
(La cuptor cu boia, cimbru și usturoi.)
19.00 lei



http://www.restauran.../meniu-romanesc
Te-ai trezit sa faci putin spam.
Restaurantul tau e in centrul vechi?

Edited by don_dannielo, 30 August 2015 - 21:17.


#1658
Balamache

Balamache

    Scriitor de carti de colorat.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,522
  • Înscris: 23.11.2013

 don_dannielo, on 30 august 2015 - 21:17, said:

Te-ai trezit sa faci putin spam.
Restaurantul tau e in centrul vechi?
Bah. Tu stii sa citesti? Eu nu-l trimiteam nicaieri, pentru ca actiunea lui fusese deja dusa la indeplinire.
Uite ce probleme-si facea @'mardraaxi':

 mardraaxi, on 22 august 2015 - 12:28, said:

coaste..... dar stiu ca astea le gasesc pe meniul altor bucatarii, nu cea autohtona.

Si uite cum il scoteam eu din dilema, la modul prietenesc.

 Balamache, on 30 august 2015 - 21:06, said:

Scaricica de porc Haiduceasca (bănăţeni)
(La cuptor cu boia, cimbru şi usturoi.)
19.00 lei
http://www.restauran.../meniu-romanesc

Te-ai bagat in seama la modul marlanesc, fix sa nu te ia somnu.

Edited by Balamache, 30 August 2015 - 22:05.


#1659
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
http://www.restograf...resti-partea-i/
Ghici cine e pe locul 3? :D

#1660
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,974
  • Înscris: 18.12.2007
Bravo! Posted Image

#1661
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,074
  • Înscris: 04.03.2014

 richelieu, on 31 august 2015 - 17:38, said:

http://www.restograf...resti-partea-i/
Ghici cine e pe locul 3? :D

Ai feedbackuri bune de la italienii care trec pe la tine?

#1662
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005

 ionutzitaly, on 01 septembrie 2015 - 20:50, said:

Ai feedbackuri bune de la italienii care trec pe la tine?

Acel top este pentru design, nu pentru haleala.

Cardinale, vezi ca ai pe site-ul ala niste hateri, care au scris numai prostii. N-ar srica un reply din partea voastra.

#1663
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
daca imi este permisa o sugestie. eu as schimba poza de la desert de pe site. sunt multe deserturi in acest gen, "prefabricate" si am avut ocazia sa le vad servite in alte parti (in meniu, ma rog). fotografia este foarte similara cu produsele ce la am in cap si sincer, doar cand ma gandesc in ce bombe de restaurante am vazut alea parca... stiu ca nu e cazul, dar parerea mea.
imi place poza de la vinuri,  massi campofiorin nectar angelorum hominibus.cand am descoperit vinul asta, am cheltuit o suma considerabila intr'o singura luna. era decembrie, gerul mare.... sa zicem ca am baut aproape o sticla pe zi... cand am vazut lista pe credit card m'am cam speriat... am luat pauza de la cumparat bautura ceva vreme. bun vin, fara sa fie din categoria aia mare de pret. am baut si amaronele lor, bun, mi'a placut, dar raportat la pret, prefer campofiorinu.

#1664
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006

 balauru69, on 01 septembrie 2015 - 21:55, said:



Acel top este pentru design, nu pentru haleala.

Cardinale, vezi ca ai pe site-ul ala niste hateri, care au scris numai prostii. N-ar srica un reply din partea voastra.
Am văzut demult. Caravana trece ;)

#1665
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006

 ionutzitaly, on 01 septembrie 2015 - 20:50, said:



Ai feedbackuri bune de la italienii care trec pe la tine?
Chiar bune :). E adevărat însă că meniul este făcut cu consultarea unui grand chef fiorentin...

#1666
Moaca

Moaca

    Mâță leșinată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,235
  • Înscris: 31.07.2007
Nu ştiu dacă s-a mai spus, în zona minunatului litoral românesc, două locuri fără pretenţii, cu mâncare bună şi preţuri rezonabile:
- Petya/Black Sea din 2 mai: icre, rapane şi midii cu sos de roşii şi usturoi, ciorbă de peşte şi chefal la grătar, minunate.
- Vlahos în Constanţa: platou de meze pentru 2, haloumi la grătar, souvlaki de pui, feta la cuptor şi un desert de casă asemănător cu salamul de biscuiţi, corecte spre "ca la mama lor acasă". Cu menţiunea că am ajuns acolo întâmplător, lihniţi de foame, după ce încercasem fără succes să obţinem o masă la Pescăria lui Matei din Agigea, care se pare că e ultima fiţă şi geme de lume bună, cu chelneri cu papion, listă de aşteptare pentru rezervări etc. :D

#1667
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Cardinale cum a fost sezonul estival?

Duci Bocca Lupo la Mamaia si la anul?

#1668
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
Pai e tot acolo...."decat" l-am inchis cu placi de osb :lol:
A mers bine. Chiar bine pentru primul an. Dar castigul mai mare e de alta natura decat profitul material imediat. Dsr aia....e din episodul urmator :)


#1669
nelu1086

nelu1086

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 603
  • Înscris: 08.08.2014

 don_dannielo, on 30 august 2015 - 21:17, said:

Te-ai trezit sa faci putin spam.
Restaurantul tau e in centrul vechi?

Sunt misto traducerile aberante:

Baked mamaliga with cheese,butter, sour cream and egg.
De fapt Mamaliga = polenta

sau
Musaca de cartofi este tradusa ca fiind Baked potatoes stuffed with meat.
In realitate musaca = muossaka (a se vedea pe Wikipedia)
Si oricum ar fi, musaca nu inseamna cartofi umpluti cu carne....

#1670
Jacinth

Jacinth

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,337
  • Înscris: 16.09.2015
Garlic Pub. Mooor dupa salatele lor :)

#1671
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,566
  • Înscris: 26.06.2003

 Jacinth, on 18 septembrie 2015 - 16:27, said:

Garlic Pub. Mooor dupa salatele lor Posted Image
Adica Green Garlic de la zoo? ca-s doua si se confunda.

#1672
Dares

Dares

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.07.2010
Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, potrivit Tripadvisor.

1  The Artist - prețuri 74 – 171 RON
2   Bistro GUXT – prețuri 23 – 66 RON
3   Beca’s bucatarie - Homemade Food – prețuri 19 – 109 RON
4   La Pescăria Dorobanților – prețuri 19 – 78 RON
5   El Torito – prețuri 39 – 78 RON
6   Le Bistrot Francaise – prețuri 109 – 377 RON
7   Restaurant BioFresh – prețuri 12 – 39 RON
8   Pukka Tukka – prețuri 27 – 89 RON
9   Peter’s bucatarie Bistro
10 Karishma Restaurant

#1673
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
Clasificările acestea gen TripAdvisor sunt extrem de relative. Se bazează pe revirw-urile clienților, care în general se bazează la rândul lor pe gradul de satisfacție al clientului. Acesta este generat în primul rand de așteptările pe care clienții le au când se decid sa mănânce undeva. Deci un restaurant mai bun, poate primi review-uri mai proaste decât unul prost, tocmai pentru ca ala prost nu le inseala așteptările. În topul asta, pe mai mult de jumătate, eu le consider cel mult mediocre.....
Eu nu l-aș numi deci topul celor mai bune restaurante, ci eventual topul celor mai apreciate restaurante...

#1674
vladonetcb

vladonetcb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 522
  • Înscris: 08.11.2014
Nu stiu daca postez bine(probabil ca nu),dar nu vreau sa deschid un nou topic pt o intrebare banala. Probabil stiti de SaladBox. Este ok daca au preturi diferite in locatii diferite? Adica o salata Caesar in Promenada e 18 lei,iar in Sun Plaza e 16 lei. Nu stiu daca si pt alte salate e valabila diferenta,dar sunt curios,de ce exista acea diferenta si daca e dreptul lor? Multumesc si scuze de offtopic !

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate