Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1009
Posted 09 February 2013 - 13:40
Ruganinte.
Poate sa imi recomande cineva un loc unde se maninca bine pe litoral in aceasta perioada, adica sfirsitul lui februarie inceputul lui martie?(nu conteaza localitatea dar as prefera un loc cu un hotel in apropiere) E vorba de o masa de 10 persoane. Multumesc |
#1010
Posted 10 February 2013 - 23:46
salut,
stie cine un local din BRASOV, unde au mancare cu adevarat picanta? (NU de genul: aripioare picante, saorma picanta, pizza picanta, etc, ceva cu specific mexican sau care sa fie cu adevarat picant, numai neaparat sa fie din Brasov) |
#1011
Posted 18 February 2013 - 18:59
dd55, on 09 februarie 2013 - 13:40, said:
Ruganinte. Poate sa imi recomande cineva un loc unde se maninca bine pe litoral in aceasta perioada, adica sfirsitul lui februarie inceputul lui martie?(nu conteaza localitatea dar as prefera un loc cu un hotel in apropiere) E vorba de o masa de 10 persoane. Multumesc |
#1012
Posted 19 February 2013 - 12:10
In Bucuresti " La stegulete VIO"
Au mancare foarte bun si ieftina, sunt in buricul orasului, la Unirii si au livrari gratuite in tot orasul . Recent au lansat o calatorie culinara in jurul lumii, in fiecare saptamana avand la 14.9 RON un meniu international complet. |
#1013
Posted 19 February 2013 - 22:09
Poate suna ciudat, insa in Breaza PH, imi puteti recomanda un restaurant (deschis si iarna, evident)? Multumesc.
Edited by Aprilia, 19 February 2013 - 22:10. |
#1014
Posted 23 February 2013 - 21:23
#1015
Posted 25 February 2013 - 19:31
Am mincat f bine si ieftin la pizzeria Gusti din Breaza. Mincare cinstita, fara pretentii, dar gustoasa si facuta din ingrediente proaspete; portii mari. Personalul f amabil. Salonul de nefumatori decent, nu o chitimie in care te simti ca-ntr-o celula, cum au multe restaurante; salonul de fumatori bine ventilat de fum, dar cu un vag miros de mincare.
Edited by Aprilia, 25 February 2013 - 19:32. |
#1016
Posted 27 February 2013 - 16:00
#1017
Posted 03 March 2013 - 09:25
Havana??????????? Asta e o gluma? Poti recomanda asa ceva?
|
#1018
Posted 03 March 2013 - 15:28
#1019
Posted 03 March 2013 - 19:01
sushimic, on 23 februarie 2013 - 21:23, said:
Wow cum arata gama aia. De unde din Bucuresti se poate achizitiona? Ati gasit si o lista cu preturi? Site-ul e putin confuz. Vezi aici, poti comanda direct: http://wineandcompan...facturer=90&p=1 sau http://www.vindor.ro...p?idCategory=98 sau http://www.bauturish...roanei-segarcea sau http://www.lovewine....ul-coroanei/23/ In bucuresti le gasesti si la magazinele de specialitate. |
#1020
Posted 07 March 2013 - 20:16
Am fost la Zen Sushi, de unde am si comandat acum vreo saptamina.
Nefiind cunoscatoare a bucatariei japoneze tot ce pot sa spun e ca mi-a placut ce am mincat (maki fel de fel, sashimi - ton, somon, lup de mare, tempura - creveti, surimi, legume si mar), inghetata de ceai verde. Ambianta placuta, exceptind chelerii care vorbeau f tare in celalat salon se auzeau doar din baie , betele de cea mai proasta calitate. Am luat o portie de tempura appetizer, au adus cosuletul, 4 farfurioare cu sos si atit, o fi greu sa spele 4 farfurii, mai bine sa se umple masa de farimituri . Doua prietene au cerut o bere, chelnerita a umplut un pahar si celeilate i-a pus de trei degete, ca atita mai ramasese in sticla. Ceaiul verde era in plic . Ah, se fumeaza. Concluzie: mincarea e OK, la preturi decente, servirea nu. Recomand sa comandati acasa sau la birou. |
#1021
Posted 09 March 2013 - 18:24
Pentru cei care vor veni pe litoral de Paște recomand Popasul Pescarilor de la Olimp. E cam incurcat drumul până acolo dar merită din plin. Azi am fost colo și toți cei de la masă am fost de acord ca totul a fost făra cusur. Atenție, sâmbăta și duminica la prânz nu prea sunt locuri așa că e bine să faceți rezervare. Am comandat hamsii prăjite-o minune, proaspete, prăjite așa cum trebuie. Gujon de șalău- excelent, icre de știuca-aveau nevoie de niște lămâie in plus in rest-perfecte.Midii prăjite-bune. Lacherda se scrumbie face toți banii, nu cumva să nu o comandați-nu e nici prea acră, nici prea sărată, exact cum trebuie să fie, se topește in gura. Ciorba de pește foarte bună iar saramura de crap a fost de vis: o bucată dintr-un crap foarte mare, practic nici nu a avut oase in afara de cele foarte mari. Au și vinuri foarte variate,noi nu am comandat fiindcă eram cu mașinile dar tot am băut câte un păhărel de țuică care a fost cea mai bună țuică pe care am băut-o în ultimii ani.
|
#1022
Posted 09 March 2013 - 21:52
Aprilia, on 07 martie 2013 - 20:16, said:
Am fost la Zen Sushi, de unde am si comandat acum vreo saptamina. Nefiind cunoscatoare a bucatariei japoneze tot ce pot sa spun e ca mi-a placut ce am mincat (maki fel de fel, sashimi - ton, somon, lup de mare, tempura - creveti, surimi, legume si mar), inghetata de ceai verde. Ambianta placuta, exceptind chelerii care vorbeau f tare in celalat salon se auzeau doar din baie , betele de cea mai proasta calitate. Am luat o portie de tempura appetizer, au adus cosuletul, 4 farfurioare cu sos si atit, o fi greu sa spele 4 farfurii, mai bine sa se umple masa de farimituri . Doua prietene au cerut o bere, chelnerita a umplut un pahar si celeilate i-a pus de trei degete, ca atita mai ramasese in sticla. Ceaiul verde era in plic . Ah, se fumeaza. Concluzie: mincarea e OK, la preturi decente, servirea nu. Recomand sa comandati acasa sau la birou. Freddy12, on 09 martie 2013 - 18:24, said:
Pentru cei care vor veni pe litoral de Paște recomand Popasul Pescarilor de la Olimp. E cam incurcat drumul până acolo dar merită din plin. Azi am fost colo și toți cei de la masă am fost de acord ca totul a fost făra cusur. Atenție, sâmbăta și duminica la prânz nu prea sunt locuri așa că e bine să faceți rezervare. Am comandat hamsii prăjite-o minune, proaspete, prăjite așa cum trebuie. Gujon de șalău- excelent, icre de știuca-aveau nevoie de niște lămâie in plus in rest-perfecte.Midii prăjite-bune. Lacherda se scrumbie face toți banii, nu cumva să nu o comandați-nu e nici prea acră, nici prea sărată, exact cum trebuie să fie, se topește in gura. Ciorba de pește foarte bună iar saramura de crap a fost de vis: o bucată dintr-un crap foarte mare, practic nici nu a avut oase in afara de cele foarte mari. Au și vinuri foarte variate,noi nu am comandat fiindcă eram cu mașinile dar tot am băut câte un păhărel de țuică care a fost cea mai bună țuică pe care am băut-o în ultimii ani. Inainte sa urci pe terasa, poti vedea pe niste ferestre, activitatea din stramta bucatarie, unde contrar asteptarilor, nu lucreaza niste bucatari profi ci niste babute localnice, care robotesc ele saracele dar total ineficient. Pacat de mancare. Organizarea (nu seviciul) este varza. |
#1023
Posted 09 March 2013 - 22:50
Azi au fost foarte rapizi că ne-am și mirat deși era plin. Am impresia că au mutat bucătăria într-un spațiu mai mare cu mai mulți bucătari fiindcă veneau cu platourile din altă parte decât de obicei. La antreuri nu am așteptat de loc, ciorba a venit imediat dupa antreuri iar la saramura am așteptat foarte puțin.Am ajuns acolo la unu și jumătate iar la trei terminasem de mâncat. Și mâncarea a fost mult mai bună ca în alte dăți. Sper să nu fi fost azi o zi de excepție. În orice caz, toate au fost o bunătate. Dar am impresia că vorbim despre alte localuri. Aici pentru a ajunge pe terasa se urcă, se traversează calea ferata apoi cobori. Terasa e pe malul mării la nivelul plajei . Deci nu urci ci de pe plajă intri inăuntru, nu sunt scări.
Edited by Freddy12, 09 March 2013 - 22:53. |
|
#1024
Posted 09 March 2013 - 23:18
Freddy12, on 09 martie 2013 - 22:50, said:
Azi au fost foarte rapizi că ne-am și mirat deși era plin. Am impresia că au mutat bucătăria într-un spațiu mai mare cu mai mulți bucătari fiindcă veneau cu platourile din altă parte decât de obicei. La antreuri nu am așteptat de loc, ciorba a venit imediat dupa antreuri iar la saramura am așteptat foarte puțin.Am ajuns acolo la unu și jumătate iar la trei terminasem de mâncat. Și mâncarea a fost mult mai bună ca în alte dăți. Sper să nu fi fost azi o zi de excepție. În orice caz, toate au fost o bunătate. Dar am impresia că vorbim despre alte localuri. Aici pentru a ajunge pe terasa se urcă, se traversează calea ferata apoi cobori. Terasa e pe malul mării la nivelul plajei . Deci nu urci ci de pe plajă intri inăuntru, nu sunt scări. Parchezi, treci calea ferata, cobori, ai intrat in curte, ai in fata doua corpuri(intre ele se casca plaja cu doua barci pescaresti puse la misto) in dreapta un corp mic cu bucataria, toalete si alte acareturi, in stanga o terasa la nivelul plajei peste care este supraetajata o alta terasa. La terasa de deasupra am stat noi. Cred ca mi-am amintit destul de fidel. Am fost acum trei ani. PS Daca zici ca acum se misca asa de bine, inseamna ca ori s-au organizat, ori nefiind sezon au mai mult timp. Edited by raman, 09 March 2013 - 23:22. |
#1025
Posted 10 March 2013 - 00:09
Terasa aia surpraetajată eu nu am vazut-o. Hai că m-ai făcut curios. Data viitoare mă voi uita cu atenție.
|
#1026
Posted 10 March 2013 - 11:47
Este si terasa etajata.....pe cladirea aia este si un webcam care bate spre plaja si terasa http://jurnalul.ro/w...carilor-29.html
In 2 luni ajung acasa si abia astept sa le mai fac o vizita. Mi-ati facut pofta Edited by bubalus, 10 March 2013 - 11:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users