Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cumparere spatiu comercial (parte...

Pret

Interconectare laptop (conector V...

VW Passat B8 (2015) - 1.4 TSI ACT...
 Impozite case

Religie = Inteligența

cec bank,depozit la termen 7 zile

Este masturbarea un pacat sau nu ...
 Asus R501VB SSD

UTOK 1000Q Lite

Problema conectare internet

Speed retea wifi
 Blocare acces internet

Sfaturi (recomandari) achizi5...

Asus Transformer Pad TF103CX-1A009A

monitorul se auto configureaza la...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia E63

  • Please log in to reply
2532 replies to this topic

#2413
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,044
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast

View Postadicontakt, on 13th June 2011, 18:14, said:

un program de backup la contacte in afara de ovi contacts?>
Selectezi toate contactele cu 'Mark all', apoi 'Creare copie de siguranta'> 'Din tel. in cartela de memorie'.

#2414
doktoru

doktoru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,557
  • Înscris: 30.12.2005
  • ID membru: 59,162

View Postadicontakt, on 13th June 2011, 18:14, said:

un program de backup la contacte in afara de ovi contacts?>

View PostYOUR_GOD, on 13th June 2011, 22:45, said:

Selectezi toate contactele cu 'Mark all', apoi 'Creare copie de siguranta'> 'Din tel. in cartela de memorie'.

+ eu mai salvez din cind in cind contactele si sub forma de fisier .txt si Excel (.csv) cu PC Suite.

#2415
adicontakt

adicontakt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,695
  • Locație: tulcea
si cele de pe sim?

#2416
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,044
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Le copiezi in memoria aparatului (si vei obtine o viteza mai mare cautand contactele) si procedezi la fel. Nu iti recomand sa salvezi mesajele pe SIM.

#2417
Louie-Anderson

Louie-Anderson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 08.04.2010
  • ID membru: 579,929
Mi se tot închide singur și nu am semnal.
Oare de ce ?

#2418
adicontakt

adicontakt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,695
  • Locație: tulcea
a aparut o problema si la mine
ori de cate ori inchid un apel se restarteaza, indiferent ca inchid apelul de la buton sau din optiunea terminare apel
acum e partea frumoasa , numai merge sa ii schimb product codul la loc cu cel din fabrica , nici cu NSS , nici cu Phoenix si nici cu JAF
cu JAF am reusit sa ii fac downgrade la versiunea veche de orange
maine il trimit in service (sper sa nu mi-l scoata din garantie)

#2419
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,622
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,605
  • Locație: Iasi
Dintre cei mai experti asa pe E63:
-Cum sa instalez totul pe al meu E63 "pe curat?"
-De fiecare data cand restartez telefonul imi arata un Installing, se chinuie o bucata si apoi da failed dar dureaza mult treaba asta, eu banuiesc ca e ceva de pe card, cum as putea sa-i dau de capat ce e? Eu ma gandeam sa copii pe calc tot ceea ce e pe card, sa formatez cardul si apoi sa copii inapoi intai folderele de system si apoi celalalte unul cate unul si asa sa gasesc cine cauzeaza problema. Exista vreun log ceva de sistem care sa arate ce a incercat el sa instaleze?
-Inca nu sunt multumit de durata bateriei, desi e nou nouta totusi mai mult de o zi si jumatate nu scot din ea, e posibil sa fie din cauza numarului mare de aplicatii instalate sau ca cardului sau alta cauza? Cum as putea proceda daca instalez totul pe curat ca sa imbunatatesc folosirea bateriei?

#2420
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,044
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Curatire Nokia E63:
Hard reset;
Reinstalarea sistemului de operare sau actualizare de soft.
Pentru rezultate mai bune in ceea ce priveste autonomia acumulatorului:
-modul economisire energie, sau...
-retea setat doar pe GSM;
-luminozitate ecran, mica sau eventual un monitor al consumului de energie electrica, de exemplu unul de aici.

#2421
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,622
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,605
  • Locație: Iasi
Si ptr detectarea chestiei la care tot face installing?
Mentionez ca telefonul meu booteaza foarte greu iar daca ii scot cardul atunci porneste instant.

#2422
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,044
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast

Trebuie formatat cardul si instalate toate programele in memoria interna, nu in card.

#2423
adicontakt

adicontakt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,695
  • Locație: tulcea
in sfarsit a ajuns si telefonul meu inapoi de la reparat
la prima tura mi l-au resoftat fara sa il verifice daca mai are probleme , bineinteles ca avea 9 ca il resoftasem si eu si la fel facea)
l-au trimis iara si acuma i-au schimbat placa de baza, automat si imei-ul si product codul, treaba e ca placa este facuta in korea (??!!) , e prima oara cand vad asa ceva
acum ma pun pe refacut setarile
mai stie cineva care erau setarile pt a economisi bateria?

#2424
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,044
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast

Quote

setarile pt a economisi bateria
Lumina minim
Fara protectie ecran
Retea GSM
Fara vibratii, daca rezisti.
Cel mai bine ia-ti un soft dedicat. Va munci el pentru tine.

#2425
adicontakt

adicontakt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,695
  • Locație: tulcea
aha
astept sa mi se faca certificatul si key-ul ca sa pot baga mai muylte softuri in el
care ultimul firmware iesit stie cineva? la al meu este 510.21.010  , am impresia ca tel;efonul  a venit debranduit din service

#2426
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,622
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,605
  • Locație: Iasi
La mine dupa cum spuneam pornea greu si nu prea tinea bateria noua asa ca am decis sa formatez cardul din softul de telefon.
Dupa formatare pornea instant dar a inceput sa se blocheze din senin sa ramana agatat in aplicatii.
Am observat ca daca scot cardul nu se mai blocheaza...
Asa ca i-am dat un *#7870# sau ceva de genul care reinitializeaza toate fisirele ini dar fara a pierde nimic din telefon si acum vad ca merge foarte bine...
In rest toate bune si frumoase, desi imi fug ochii cateodata dupa un Android totusi eu raman fidel Symbianului.

#2427
adicontakt

adicontakt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,695
  • Locație: tulcea
alt site pt certificate in afara de s60 si opda mai stiti?

#2428
Louie-Anderson

Louie-Anderson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 08.04.2010
  • ID membru: 579,929
Am trecut pe HTC ChaCha cu Android.
Succes în continuare cu Symbian :).

#2429
adicontakt

adicontakt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,695
  • Locație: tulcea

View PostLouie-Anderson, on 14th July 2011, 16:53, said:

Am trecut pe HTC ChaCha cu Android.
Succes în continuare cu Symbian :).
super cha-cha asta , are si tasta dedicata pt facebook , ma intreb ce se va alege de tasta asta cand facebookul vv-a da colutl cum a facut-o si hi5-ul

#2430
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,044
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Da, or sa apara telefoane cu tastatura 'haifaiv, feisbuc, tuiter, q,w,e,r,t,y'

Edited by YOUR_GOD, 15 July 2011 - 19:30.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users