Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 

cartus hp 350/351

- - - - -
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#37
boierumarin

boierumarin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.07.2009

View Postccristi31, on 12th April 2010, 23:53, said:

Salut.

Hai sa-ti spun cum am reusit eu dupa ce-am citit ore-zile-saptamani-n sir si-am schimbat cartuse 350 si 351 .

1.Am instalat cartuse noi 350 si 351 .
2.Am avut grija sa nu consum mai mult de jumatate din nivelul de cerneala al ambelor cartuse, verificand statusul cartuselor din softul de pe PC al imprimantei .
3.Cand au ajuns la 50 % le-am scos si le-am completat cu cerneala . Imprimanta le vedea in continuare ca sunt tot 50 % pline .
4.Am intrat in meniul service al imprimantei apasand OK+X. Am apasat OK ( ENTER SPECIAL KEY COMBO ) . TASTA SAGEATA DREAPTA pana la RESET MENU-OK . Am resetat partial, cat si semi-full pe urma,insa nu mai stiu ordinea si daca are vreo importanta. Resetarea se face pt. a raporta nivelul de cerneala ca fiind 100%. Daca lasi nivelul sa scada aproape de 0, risti sa nu mai poti incarca si folosi cartusul sau cel putin sa nu-ti mai afiseze nivelul real de cerneala.
5.Dupa reset s-ar putea sa inceapa sa tot apara eroarea "CHECK PRINTER DOCUMENTATION" .
6.Intri din nou in MENIUL SERVICE (OK+X).Special KEY (OK),Dreapta pana la INFORMATION MENU (OK) SI PE URMA STANGA la CHECKSUM FOR RELOCK DATA INPUT (OK) . Dupa ce faci asta, eroarea va disparea pt cat timp vei folosi imprimanta .Daca lasi imprimanta deschisa si n-o folosesti o sa-ti apara eroarea din nou si va trebui sa intri din nou in CHECKSUM FOR RELOCK DATA INPUT (OK) ca sa dispara .
7.Deasemenea este indicat sa faci CHECKSUM FOR RELOCK DATA INPUT (OK) inainte sa trimiti comanda de printare / copiere a ce doresti,pt ca sa nu-ti dea eroarea in timp ce vrei sa printezi. Daca dai CHECKSUM FOR RELOCK DATA INPUT (OK), dupa ce-ai dat comanda de printare / copiere, o sa-ti apara imediat  eroarea,iar daca intri in meniu service exact atunci, o sa-ti imprime, insa foarte prost .

M-ar interesa un CISS,insa am auzit ca nu sunt fiabile,datorita capului de printare aflat pe cartus. Cu cat si de unde l-ai cumparat ?
Cartusele 21 si 22 sunt la fel ? Sunt cumva cele din SUA ? M-ar interesa si filmuletzul . Unde l-ai vazut.

Astept sa-mi raspuns.
Ms.
filmuletul la-m vazut pe youtube nu prea am inteles ce spunea doamna aia ca vb chineza insa arata cartusele iar sistemul ciss costa foarte putin adica 100 de lei si lam cumparat de la cissrevolution.com aici gasesti nr de telefon si vb cu baieti merge super bine problema mea este cu cartusul color cel negru il am de un an cred si a fost incarcat de cateva ori iar apoi am pus sistemul ciss pe el si inca merge impecabil dar acuma am probleme cu cartusul color eu fac tot ce ai scri s tu aici dar cand printeaza imi lasa niste dungi de toata frumusetea si cartusul este nou cred ca inca nu sa terminat cerneala originala cand intru in meniu si fac ce ai spus tu acolo imi arata ca mai are putin tus la negru imi scrie ca este gol dar merge impecabil daca reusesc sa gasesc si un carus color sa imi mearga ca asta negru mam scos deci problema este ca ma cam lasat fara bani cartusul asta color
trebuie sa imi iau altul cred ca nu vad alta solutie. Si mai este o problema am auzit de la un amica ca hp c5280 se blocheaza la 3000 de pagini printate si trebuie resetata daca stiti cum sa imi spuneti si mie ca ma apropii de 3000 foarte repede va multumesc mult Uitate la filmuletul asta aici     [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/N3En8DyURZA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by boierumarin, 13 April 2010 - 18:46.


#38
Uriah_Heep

Uriah_Heep

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.04.2010

View Postmmoctav, on 22nd October 2008, 16:14, said:

Sa nu va cumparati imprimantele care merg cu aceste cartuse, nu se pot incarca decat o singura data!
Am vazut ca sunt mai multe topicuri cu problema pe care o am si eu si nu o sa raspund la toata lumea asha ca am deschis alt topic(sper sa nu-i deranjeze pe moderatori ;) ) ca sa argumentez prima propozitie.

In imprimanta exista un cip pe care se scrie seria cartusului, inca nu am reusit sa-l sterg, doar am reusit sa-l resetez dintr-un meniu.Atunci am observat ca si in cartus exista un cip(este ca o banda, mica si ingusta) care imcrementeaza nr de pagini, la care nu l-am desfacut inca, dar ca sa fie schimbat costa cam cat doua cartuse si o gramada de munca- si un cred k merita efortul.

Cei de la hp mai fac inca o smecherie, aceleasi cartuse se pot gasi si cu alte nume, asta am OBS ca  hp350=hp75  pe care nu l-am gasit la noi in tara.
Asa ca fiti foarte atenti daca va luati o imprimanta, si eu am citit pe forumuri si toata lumea incarca cartuse hp350 :)))) idioti. (nu ma intrebati de alte cartuse k nu m-am documentat....).

Daca o sa mai descopar cate ceva o sa mai revin,
               si bineinteles ca astept de la voi sugestii!


Am si eu o imprimanta care foloseste cartuse HP 350 si 351.
Am aceeasi problema, dupa un oarecare timp de utilizare cartusul negru da mesaj de eroare!
Cu doua cartuse de negru mi s-a intamplat aceste lucru!
Inainte am folosit o imprimanta HP care avea cartusul negru HP 56, si l-am incarcat de zeci si zeci de ori, si deabia dupa 4-5 ani s-a defectat si am cumparat altul.

Dar sa revenim la chestiune.

Iata ce sfat am gasit pe un forum:


Re: reset instructions for hp c5280  by Anonymous (8/22/09 11:52 AM) reply + / -
Simply don`t install HP software from CD you got with printer but instead connect printer first with usb cable and let Windows to install drivers. Keep HP CD in drive so it will install only drivers which printer need to work. SO THERE WILL BE NO SOFTWARE FOR INK MEASURING INSTALLED ON YOUR PC. I found this out accidentally when my HP installation couldn't finish connecting printer to pc, but i found out that printer is working when i print something from any program. Now we know why they say in manual that that is very important NOT to connect printer before HP installation asks :)))


Linkul respectiv este acesta:

http://www.fixyourow...s/printer/51697


Practic respectivul ne sfatuieste sa NU instalam SOFTUL imprimantei, ci doar sa punem CD-ul in CD-ROM (fara a-i da install), sa conectam cablul USB la computer sa pornim imprimanta, windowsul va gasi un nou hardware si isi va instala DOAR driverele, fara softul respectiv.

O sa incerc sa fac asta, inca nu am incercat (trebuie sa... cumpar un nou cartus pentru asta), abia am gasit ideea asta pe net si am vrut sa vi-o transmit si voua.

#39
unuldinei

unuldinei

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 30.01.2006
Dragi prieteni si sfatuitori ... am o imprimanta c5280 , excelenta ca anduranta (peste 10K de pagini printate cu un cartus negru si 2 color refill-erite indeajuns de mult si bine), dar mai vine si o zi in care trebuie sa te mai scurmi in buzunar...(vorba ceea " o mulgi, o mulgi dar mai du-o si la pascut!). Dupa un refill si printat cateva cd-uri (ce-i drept mi-a mai facut figuri) , imprimanta nu a mai vrut sa recunoasca de bun cartusul negru 350XL . Atunci am ajuns pe forumul asta.. am descoperit meniul secret si minunea de "Checksum for relock data input" . Toate erau sa fie bune si frumoase daca dupa cateva incercari "Align Cartridge" (o sigura data a reusit dar tot cu mesaj de LOW INK pe cartusul negru 350XL)  imprimanta sa spuna ca nu e hartie de care trebuie in tava si daca ii dau OK sa incerce sa faca aliniere de cartuse din menu sau din calculator sa imi dea un mesaj albastru gen C13E000 si nu mai stiu ce dupa care sa palpaie toate beculetele si sa-mi zica sa inchid imprimanta !... ceea ce si faci fiindca arata cam descurajant...
Mi-am luat cartus nou compatibil 350XXL adica un fel de "bidon" in imprimanta .L-am pus , dar a inceput sa zica despre ala color ca nu-i ok .
Repornesc si dau iar cu "Checksum for relock data input" anulez , las sa-mi ceara aliniere cartuse , dau ok , imi scoate foaia alba , eroare dau BACK si imprimanta merge dar cu urmatoarele probleme...
1- Printeaza incet gen pe BEST , dar printeaza bine.
As vrea sa pot printa si pe NORMAL macar!!!!!ca adorm langa imprimanta.
2 -Ar fi buna o aliniere de cartuse pentru ca la print-uri de poze (din alea de buletin, pasaport...etc.) se cere o aliniere care face minuni cu claritatea in cazul acestora.
(inca nu am luat si un cartus nou 351 color ca sa vad daca doar de la asta e treaba . )
Indicatiile colegilor de forum de mai sus sunt foarte bune dar daca sunt si executate cu atentie dau rezultate bune.  
Poate cineva are o idee pe care eu nu o am ... va multumesc!

#40
unuldinei

unuldinei

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 30.01.2006
Mda. S-a rezolvat cu o reinstalare de drivere de pe cd-ul original al imprimantei  pe win xp.

#41
LucianGL

LucianGL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 834
  • Înscris: 01.02.2007
din pacate am incercat toate metodele enumerate si gasite aici si plus ce am vazut pe youtube legat de HP Photosmart c4280 si inca am problema cu eroare la imprimanta , nu vrea sa recunoasca cartusele reincarcate sub nici o forma.am tot cautat un reset la eprom dar nu am gasit :( , imi ramane varianta cu cele 3 serii de cartuse sa le rotesc si poate va merge astfel.oricum e tare straniu faza cu aceasta imprimanta si daca esti incepator in asa ceva te face sa cumperi alta imprimanta,mai ales ca in ziua de azi cartusele au ajuns ca si pretul unei imprimante noi

#42
VaseaBRK

VaseaBRK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 18.02.2010

View Postdaniel21, on 22nd October 2008, 17:05, said:

Eu nu stiu de o astfel de problema, tu cum iti explici ca eu am incarcat peste 80 de cartuse (asa la o prima vedere) si nu am avut nici un fel de problema cu ele, ba din contra au mers foarte bine. Am incarcat inclusiv varianta 350XL si colorul 351, multe din ele si de 5 - 6 ori pana acum si nimeni nu s-a plans.

Astazi de ex mi-a venit de la o firma din bucresti 6 buc 350, 3 buc 350XL si 4 buc 351 - cele mai multe din ele au peste 3 reumpleri si sunt ok.
Salut.Am o imprimanta hp deskjet f4580 la care nu imi recunoaste cartusul color. Imi scrie pe calculator incompatible cartridge. Am scos cu el cam multe pagini apoi a inceput sa scoata violet dupa care nu a mai printat nimic. Timp de vreo 2 luni nu am umblat la ea, iar acum am incercat sa incarc cartusul color, l-am refilat dar degeaba , iar tush iese din el. Ce pot face ? Am citi undeva ca in imprimanta este o baterie care inregistreaza cate pagini a scos fiecare cartus, iar acea baterie trebuie scoasa timp de cateva secunde.Iar cand am ambele cartuse in imprimanta nu pot printa , nu are nici o actiune , dar cand scot cartusul color incepe sa printeze. Are cineva vreo idee de ce se intampla?

Edited by VaseaBRK, 26 October 2010 - 10:11.


#43
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,983
  • Înscris: 28.08.2008
Schimba cartusul.

#44
naespatacean

naespatacean

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.10.2009
Reumplu cartuse de peste trei ani dar nu m-am confruntat cu nici un fel de problema la acest tip de cartus. Important este (ca de altfel la toate tipurile de cartuse) ce cerneala este bagata in cartuse. Daca folositi cerneala InkTek pentru cartusele: [92,94,96.98,336.338, 339,337, 131,132,130,129, 850,852,853,851,74,350,140, folositi H6065.

#45
ftamumuxis

ftamumuxis

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10
  • Înscris: 05.03.2006
Am incarcat cartusul color si imi da "refer to printer documentation". am incercat toate variantele (semi reset, checksum, instalarea sin nou a soft-ului prin XP direct) dar nu vrea sa mearga de nici o idee. Imi da in continuare ca Tri-color print cartridge ink is low", apoi "refer to printer documentation". Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi mai complete?

#46
allyn2535

allyn2535

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 09.02.2014
Si eu am incarcat pe un hp photosmart c4280 de nenumarate ori cartusele si negre si color! nu am nici un fel de probleme! Doar cand am mers prima data la o papetarie imi zicea tipa de acolo ca ii capsulat si nu il poate incarca :))

#47
bogdanb1

bogdanb1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,176
  • Înscris: 05.07.2007

View Postallyn2535, on 11 februarie 2014 - 22:46, said:

Si eu am incarcat pe un hp photosmart c4280 de nenumarate ori cartusele si negre si color! nu am nici un fel de probleme! Doar cand am mers prima data la o papetarie imi zicea tipa de acolo ca ii capsulat si nu il poate incarca Posted Image)

cei carora nu le merge or fi facut updaturi de firmware care tocmai aceasta menire o au

#48
sosow

sosow

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 28.06.2007
A mai aflat cineva ceva despre aceasta imprimanta, c 4280 referitor la refil, si cum scapam de numaratul cartuselor ,  cum o resetam, etc, eu unu ma pregatesc s-o arunc, sta nefolosita...

#49
Paul_Fly

Paul_Fly

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 29.12.2013
Salutare la toti, am si eu o problema cu un cartus reincarcat.
Am o multifunctionala HP Officejet 4500 si de 2 zile nu mai pot lista pentru ca s-a descarcat complet cartusul (901) black
Azi am cumparat un kit de reincarcare cartuse care contine 3 doze a cate 6ml. Am folosit prima doza de 6 ml ca ajutorul dispozitivului de umplere.
Oare trebuie folosite mai multe doze? nu am mai facut aceasta operatiune pana acum
Dupa ce am pus cartusul in imprimanta imi apare ca fiind tot gol iar de listat nu listeaza, adica nu se vad decat ceva umbre.
Exista un timp de asteptare ? am citit ca trebuie lasat 8 ore inainte de utilizare.
Mesaje de eroare nu apar,
Ce ar mai trebui sa fac sa-mi recunoasca incarcarea?
Multumesc !

#50
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,092
  • Înscris: 03.04.2006
Incep prin a spune ca din pacate cartusele hp 901 sunt printre cele mai slabe (proaste) cartuse d.p.d.v al refilului. Daca doar ai reumplut cartusul si atat, este normal sa nu meraga, un kit de refill trebuie sa contina si dispozitivul de desfundat, ai gasit asa ceva in kit? Posibil si probleme cu cerneala, nu exista cerenala compatibila cu toate cartusele, daca pe acel kit scrie ca poti folosi cerenala pt orice fel de cartus inkjet poate fi o problema si de aici. De aceea sfatuiesc pe toti doritorii sa nu foloseasca cerenala universala valabila pentru toate marcile de cartuse si cerneala dedicata.

Deci:
1. Orice cartus odata consumat imprimanta il va arata ca fiind gol, dar totusi va functiona asa pana se vor arde circuitele.
2. Nu trebuie sa astepti deloc, cartusul trebuie sa functioneze imediat dupa reumplere.
3. Cartusele trebuie sa fie incarcate inainte de a se consuma sau imediat cum se consuma altfel cresc sansele de infundare a duzelor.

Cel mai probabil problema la tine este faptul ca a prins aer sau sa infundat capul de printare si trebuie sa actionezi cumva pentru a-l desfunda/scoate aerul din el, insa poti face lucrul aceste doar cu un kit de refill sau cu o supapa tip ventuza si foarte utila ar fi si o solutie de desfundare a duzelor.

Cerneala si kit pentru HP 4500 gasesti aici. solutie desfundare cap de printare gasesti aici.

Ai aici un mic tutorial in care este folosita supapa tip ventuza iar aici un tutorial in care poti vedea cum poate fi folosita supapa disponibila in kitul de refill. - Ideea este ca trebuie sa faci cumva sa impingi cerenala spre capul de printare.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/585v1e-uiuI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by daniel21, 17 April 2014 - 21:51.


#51
Paul_Fly

Paul_Fly

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 29.12.2013
Multumesc Daniel pentru lamuriri.
Kitul folosit este unul dedicat cartuselor 300,301 si 901  http://www.activejet...300_no301_no901
doar ca nu are inclusa acea ventuza dar zic eu ca nu e necesara deoarece pana ieri a printat foarte bine.
Imprimanta a fost folosita cam de 3-4 ori pe saptamana.
Am facut proba cu servetelul si este ok, numai ca nu printeaza. Cum e vorba aceea "benzineste, scanteieste numai ca nu porneste" Posted Image
O sa incerc maine sa suflu cerneala spre capul de printare.

Edited by Paul_Fly, 17 April 2014 - 22:19.


#52
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,092
  • Înscris: 03.04.2006
Daca poti sa dai cartusul de-a latul si lasa o urma sanatoasa ca aici: http://www.buzzblog.ro/tutorial-reumplere-cartus-hp-300301901650-black/attachment/0003/ poate fi o alta problema, de la partea electrica si atunci nu prea ai sanse sa o rezolvi decat prin inlocuirea cartusului cu unul nou.
Chiar daca a printat bine pana la reumplere tot poate sa apara goluri de aer de aceea este bine ca in viitor sa ai in casa un refill kit sau o supapa din aceea...

#53
bogdanb1

bogdanb1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,176
  • Înscris: 05.07.2007
du-te deasupra chiuvetei
sufla cu presiune deasupra chiuvetei, pe gaura pe care ai  umplut timp de 1-3 secunde vezi daca a iesit un pic prin capul de printare
sterge capul cu hitie igienica daca nu a iesit repeta
nu iti trebuie mega chit de refil, iti trebuie experienta rabdare si atentie
uita te in oglinda sa nu fi murdar de cerneala
pune cartusul in imprimanta sterge inainte contactele cu hirtie igienica uscata sau umeda sau servetel umed din acela pentru sensibiliciosi
dupa ce pui cartusul misca un pic stinga dreapta ca sa asiguri intrarea lui in locas si eventual ca sa fii sigur ca electric face contact. fortezi un pic stinga dreapta. putin. nu sa- l rupi.
nu ti mai lua hp, eu am, imprimanta care executa scanare si printare indiferent daca are niciunul, unul sau amindoua cartusele instalate
cumpara siringa si cerneala la sticla de la 100 ml in sus. 18 ml e prosteala sau cistig de experienta platita
nu mai cumpara cartuse pt hp sint bani aruncati pe geam,sint cartuse care le incarci de zeci de ori, mai bagi un pic de solutie de curatat geamuri daca face intreruperi, printezi sute de pagini,toputi de hirtie cu un cartus care costa 65 daca nu stii 45 daca mai cauti 30 daca chiar cauti 20 daca esti atent, 5 daca esti norocos
daca nu printezi si se usuca, se numeste altfel
succes

#54
Paul_Fly

Paul_Fly

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 29.12.2013
Astazi am venit hotarat de la serviciu cu gandul de a improviza o supapa ca sa suflu in cartus.
Surpriza, am probat inca o data listarea si merge perfect. Se pare ca de aseara pana acum s-a asezat cerneala in cartus.
Multumesc inca o data pentru sfaturi !

Edited by Paul_Fly, 18 April 2014 - 17:14.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate