Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Extindere retea de gaz

whirlpool fl 5103

cum sa folosesc corect handbrake ?

Digi Smart Cam CI+ fara card
 Oprit reclamele pe android?

akai leon quadra

problema placa retea

Preafrumosul
 Toyota este cel mai valoros brand...

Microsoft concediaza aproape 2000...

[TEMA]Schema logica (algoritm) pr...

Bute prins dopat!
 Hexi Pharma

Un sofer de Tesla doarme la volan...

Certitudinea emigrarii la munca p...

Investitie minima sistem satelit ...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Jocuri in care sa construiesti zoo,orase etc...

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
wyrelix

wyrelix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.10.2008
  • ID membru: 379,143
Gen zoo tycoon,sim city etc...

#2
wyrelix

wyrelix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.10.2008
  • ID membru: 379,143
Hai ma nu stiti nici unul?

#3
Andreas1

Andreas1

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 08.10.2005
  • ID membru: 49,367
  • Locație: Arad
http://games.gamepre...Submit= Search

#4
ColtAlb

ColtAlb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,639
  • Înscris: 11.01.2008
  • ID membru: 272,168
  • Locație: 127.0.0.1

 wyrelix, on Oct 18 2008, 09:36, said:

Hai ma nu stiti nici unul?

Uite că știe unul. :P

#5
wyrelix

wyrelix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.10.2008
  • ID membru: 379,143
WOW mersi!
Eu pe care le gaseam nu mereau pe trabantul meu de calculator.

#6
Seth_15

Seth_15

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 22.04.2007
  • ID membru: 170,945
dar de ce nu iei un proc mai puternic si ram... ca nu mai sunt preturi asa mari...

#7
Andreas1

Andreas1

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 08.10.2005
  • ID membru: 49,367
  • Locație: Arad

 Seth_15, on Oct 18 2008, 15:19, said:

dar de ce nu iei un proc mai puternic si ram... ca nu mai sunt preturi asa mari...

Daca o fi sa-si cumpere ceva i-ar trebui second hand. Ca presupun ca si placa de baza e putin intrecuta de timp. :)

#8
csongi12xme

csongi12xme

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.12.2007
  • ID membru: 260,694
  • Locație: Sincraiu de Mures(e langa Tg. Mures)
Calculatorul are circa 2-3 ani.

#9
csongi12xme

csongi12xme

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.12.2007
  • ID membru: 260,694
  • Locație: Sincraiu de Mures(e langa Tg. Mures)
Deci in caz ca va e ciuda ca am rapsuns in numele lui wyrelix atunci sa stiti ca wyrelix era un cont de-al meu pt. timpul in care am primit warn :D .
Ma rog.As vrea jocuri gen in care sa construiesti orase si sa mearga pe calculatorul meu.

#10
zaezz

zaezz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.08.2008
  • ID membru: 362,448
caesar 3e super joc..si merge si pe calculatorul tau..eu il joc si acuma cateodata :)

#11
csongi12xme

csongi12xme

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.12.2007
  • ID membru: 260,694
  • Locație: Sincraiu de Mures(e langa Tg. Mures)
Mersi acuma ma uit de unde sa-l iau!

Da ai un link catre website-ul oficial?Ca pe google nu gasesc...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users