Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Virgin Galactic SpaceShip Two exp...

Virgin Galactic SpaceShip Two exp...

De ce politia suna cu numar ascuns?

Votati Victor Ponta!
 Belgravistan

Halloweenul și Transilvania

Convertire VBA in Google Script

facultatea de inginerie
 [Cum]Ați proceda daca...

Laptop ~ 2500 lei

Steam Halloween Sale Is Live, 400...

Castile in ear? Cat de bune sunt ...
 De ce merge greu?

Problema cu PC'u pe Win8

Diavolul n-a cazut, doar a crezut...

Youtube isi da refresh singur
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia E72

  • Please log in to reply
4395 replies to this topic

#505
Iuliutz

Iuliutz

    Hairmaster

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,402
  • Înscris: 27.01.2005
  • ID membru: 29,587
  • Locație: Alba Iulia KN16SB

si pe mine m-ati pus pe ganduri si ma gandesc sa ma orientez spre un winmobile sau android.
Ma gandeam la blackberry bold 9700 dar si asta a sarit din ecuatie dupa ce m-am consultat pe forum cu colegii

#506
corneliu_pintilie

corneliu_pintilie

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 11.08.2007
  • ID membru: 213,006
  • Locație: IASI

View PostIuliutz, on 16th December 2009, 22:52, said:

si pe mine m-ati pus pe ganduri si ma gandesc sa ma orientez spre un winmobile sau android.
Ma gandeam la blackberry bold 9700 dar si asta a sarit din ecuatie dupa ce m-am consultat pe forum cu colegii
Inainte de a lua E72 stateam in cumpana intre E72 si Omnia I890. Tastatura m-a impins spre E72 pentru ca de multe ori trebuie sa scriu doar cu o mana. Se pare ca orice ai face nu poti avea un singur telefon cu care sa faci totul. Asa ca se pare va  trebui sa iau si OMNIA (pentru foto/video si GPS). De WIN nici nu vreau sa ma ating! Nu am vazut pe nimeni care sa nu se planga de Win cum se misca si de cate ori se blocheaza. Probabil ca sistem de operare Android este mai bun decat Symbian, dar cred ca mai trebuie sa treaca ceva timp pana devine "popular" si cu suficiente aplicatii 3rd party.


View Postalex_parazitu, on 16th December 2009, 21:58, said:

mai pun una buna. dar si una rea....


tastele de langa d-pad...  tot jucandu-ma cu el acum... am realizat ca n-am spus... sunt foarte confortabile si bine construite....  tastele de apel, de yes si no si shortcut-urile, la ele ma refer...


inca un minus uitat: ecranul e mult prea mic pt un tel din 2009....        il pun in bord, peste ace, si tot ma chiorasc la gps... :|


ce sa zic...  n-am vrut sa-l desfiintez chiar de tot...  revin la ideea ca la calitatea constructiei e o bijuterie.... imi place de mor cum arata si cum se simte in mana... mai ales pe maro :P     dar nu mai sunt cu nervii sa suport ifosele symbianului (ca poate nu e platforma  si toate se vor remedia cu update-uri).....
Am incercat si eu GARMIN si pe E52 si pe E55: pe ambele ingheata! Ai avut noroc tu ca ti-a mers!

#507
demential

demential

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 15.02.2008
  • ID membru: 289,587
  • Locație: Bucuresti
blackcat : e ciudat. eu aveam versiunea 1 parca, cea preinstalata. si acum cateva zile m-a intrebat daca vreau upgrade. am dat da, si nu a mai vrut sa se conecteze. am reinstalat, am luat-o direct de pe site, nimic. pana la urma am sters-o definitiv si o sa intru prin browser.
bogdan_c : la GPS prima oara cand cauti satelitii merge greu. dupa care sub un minut.
DACA schimbi radical pozitia iar dureaza mult pana te gaseste din nou. ma refer la zeci de km. eu am doar cardul original de 4 gb.
corneliu_pintilie o singura persoana a scris aici ca ii merge garmin-ul, cel original... parca. in rest, nu ne merge.
alex_parazitu : un post extrem de lung si plin cu pareri personale... care nu se aplica IN GENERAL.
de ex. : uite-te te rog sub capacul de la baterie. pe mijloc are o singura dunga de burete ? daca da, atunci ti se misca si tie.
blocarea tastei space nu am intalnito; touch-ul s-a blocat de maxim 2 ori, si doar atunci cand nu mai avea  baterie ; sa fim seriosi, este atat de utila acea semnalizare din navi ?! camera mi se pare la fel de neprotejata ca la e71;
bateria tine "numai" 3 zile ? hai sa fim seriosi ... daca vorbesti cate 2 ore pe zi e evident sa te tina doar 3 zile - 6 ore ...
sa tastezi pe tastele lui E72 este o chestie de gust. ador faptul ca sunt cauciucate si sunt extrem de bine ergonomizate daca pot spune asa. stau si ma gandesc ca daca iti iei e72 ca sa scrii un roman de 300 de pagini, da, sa spunem, dar pentru sms, mail, browsing tastatura este superba.
mai observ o chestie : daca analizezi atent fiecare dotare a lui E72 si o compari cu alte aparate care fac acea dotare mult mai bine, ajungi la concluzia ca este un telefon ratat.
dar comparat cu alte all-in-one-uri isi face treaba extrem de bine. asa ca hai sa fim seriosi ;)
Ndrey : iti recomand sa citesti mai multe pareri...

#508
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,164
  • Înscris: 10.02.2006
  • ID membru: 65,471
  • Locație: ▲Heaven▲
@alex_parazitu: Blocarile acelea legate de radio, touch, tasta space se vor rezolva (sau mai precis se pot rezolva) prin update de firmware.
Sa speram ca va iesi unul nou soon...

Legat de baterie: daca vorbesti 2H zilnic, e ok 3 zile.
Era deranjant daca vorbeai maxim 30-40 min si te tinea 2-3 zile.

#509
bogdan_c

bogdan_c

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 11.09.2006
  • ID membru: 96,436
6 ore de vorbit si 3 de stand-by mi se pare super ok. Durata de convorbire depinde mult de semnal, iar daca esti in oras mai tot timpul vei fi in zone cu semnal mult mai slab decat idealul la care masoara ei. Eu stau in zona cu semnal slab, in general toate telefoanele ma tin cam 1/4 - 1/3 din cat zicea mama lor in convorbire.

Eu unul nu am avut probleme cu blocare absolut deloc pana acum. Capacul de baterie se misca, dar o sa mai adaug si eu vreo 2 benzi din ceva sa corectez ca si inginerii de la nokia.
Tastatura mi se pare mult mai buna decat orice tastatura slide de la orice telefon avut/testat. Aproape am ajuns sa scriu fara sa ma uit dupa litere pe ea.

Cu GPS-ul tot in pom sunt, in sensul ca am reusit o singura data sa il conectez. Cu asteptari de pana pe la 5 minute in locatii diferite. Voi incerca si cu garminul in weekend.

#510
Reynolds

Reynolds

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 01.03.2006
  • ID membru: 68,031
  • Locație: Bucuresti
am o problema, daca o pot numi asa:

am filmat zilele trecute cand ningea sa vad si eu calitatea inregistrarii si nu am mai descarcat-o in pc. am vrut sa-i trimit de acasa unui prieten pe mail filmuletul. mailul era conectat prin wi-fi. faza e ca imi apare incontinuu acea sagetica in josul displayului ca trimite mailul. nu mai pot scapa de ea. imi apare chiar si o eroare ca nu pot trimite acel mail.

am sters contul de yahoo dupa care am trimis, am restartat telefonul de vreo 2 ori....nimic. any idea?

apropo de capacul din spate care are joc; si eu am fost in dubii la inceput de felul cum se prezinta telefonul mai ales dupa ce multa lume lauda E71 din acest punct de vedere. cred ca acel "joc" al capacului m-a deranjat vreo....10 minute?!? sincer, nu ma deranjeaza cu nimic absolut deloc.

singura chestie care ma enerveaza la culme este configrarea contului de microsoft exchange. am setat tot si nimic. daca cineva a reusit, sa posteze aici sau sa-mi lase un PM. dau o bere. :)

#511
demential

demential

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 15.02.2008
  • ID membru: 289,587
  • Locație: Bucuresti
bogdan_c s-ar putea sa ai surprize cu garminul :)
si daca tot zici ca e greu cu conectarea, verifica daca mai e activata optiunea a-gps. ajuta enorm.
Reynolds si pe mine tot primele ore m-a deranjat capacelul ... acum mi se pare natural :)) e ca optiunea de tastatura flexibila la laptopuri :))
si eu am avut probleme cu acea sageata care indica faptul ca trimite mailul, si primeam si eu aceeasi eroare.
dupa MULTE setari am reusit sa il fac sa trimita.

#512
Reynolds

Reynolds

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 01.03.2006
  • ID membru: 68,031
  • Locație: Bucuresti
demential, mie imi mergeau mailurile (Gmail, respectiv Yahoo) foarte bine. Dar am incercat sa trimti acel filmulet de pe contul Yahoo, mi-a aparut sagetica aia si....nu a mai disparut. In fine, cand  am mai mult timp liber il mai butonez sa vad cum scap de ea.

#513
demential

demential

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 15.02.2008
  • ID membru: 289,587
  • Locație: Bucuresti
te-ai gandit poate e mai mare de 10 mega si nu a vrut yahoo sa il urce ? nu stiu ...

#514
Reynolds

Reynolds

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 01.03.2006
  • ID membru: 68,031
  • Locație: Bucuresti

da, dupa ce am dat sa-l trimita am vazut dimensiunea...si de atunci nu mai scap de prostia aia de sageata.  :)

#515
Ndrey

Ndrey

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 08.08.2008
  • ID membru: 357,508
Probabil inca il mai trimite. O camera de 5MGPX rendeaza filmele la o dimensiune destul de mare, daca ai filmat mai mult de un minut, fii sanatos ca si pe un PC normal dureaza o groaza :)

#516
vulcanescu35

vulcanescu35

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 21.04.2007
  • ID membru: 170,374
Salutare,

Posed si eu un nou E72, dar din pacate nu pot configura e-mail-ul, ajung in wizard-ul acela, nu ajung decat sa pu adresa de email si parola, si se inchide, ma duce in fereastra in care am yahoo, gmail,etc, ce am observat este ca dupa ce bag detaliile mai sus mentionate incearca o legatura de date pe GSM/WCDMA si atat, dar de foarte scurta durata, ce sa aibe, pana la urma pun Profimail, va multumesc.

#517
blackcat

blackcat

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 29.11.2001
  • ID membru: 92
  • Locație: Brașov
Pune Profimail si nu te doare capul. Mie imi merge si mailul integrat in E72, dar e nepractic si prost facut. De aia si exista alte programe.

#518
DANIELUSS

DANIELUSS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 21.11.2004
  • ID membru: 26,049
  • Locație: Bucuresti

View Postvulcanescu35, on 20th December 2009, 13:33, said:

Salutare,

Posed si eu un nou E72, dar din pacate nu pot configura e-mail-ul, ajung in wizard-ul acela, nu ajung decat sa pu adresa de email si parola, si se inchide, ma duce in fereastra in care am yahoo, gmail,etc, ce am observat este ca dupa ce bag detaliile mai sus mentionate incearca o legatura de date pe GSM/WCDMA si atat, dar de foarte scurta durata, ce sa aibe, pana la urma pun Profimail, va multumesc.


La fel am patit si eu; am sunat la operatorul la care sunt abonat (VDF), au facut niste setari la ei si mi-au trimis niste setari pe telefon si acum merge fara probleme.

Apropo, pentru Y!Mess voi ce aplicatie folositi?

#519
vulcanescu35

vulcanescu35

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 21.04.2007
  • ID membru: 170,374

View PostDANIELUSS, on 20th December 2009, 14:58, said:

La fel am patit si eu; am sunat la operatorul la care sunt abonat (VDF), au facut niste setari la ei si mi-au trimis niste setari pe telefon si acum merge fara probleme.

Apropo, pentru Y!Mess voi ce aplicatie folositi?


Salutare, despre ce setari vorbesti, ti-au dat prin sms vreun auto config ceva, sau ce anume?

Pentru Ymess:
Fring, Slick, IM+....

Apropo, s-a rezolvat ceva cu E72 pentru Garmin, astazi miam bagat Garmin, si dupa cca 1-2min se inchide, il redeschid pastreaza ruta si calculeaza mai departe, o face la o perioada de cca 2 min, ceva indicatii?

P.S

I-mi cam vine sa plang dupa E71-ul care tocmai l-am vandut, mi-am luat ceva mai scump, si deocamdata mai prost!!!

#520
DANIELUSS

DANIELUSS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 21.11.2004
  • ID membru: 26,049
  • Locație: Bucuresti

View Postvulcanescu35, on 20th December 2009, 18:48, said:

Salutare, despre ce setari vorbesti, ti-au dat prin sms vreun auto config ceva, sau ce anume?

Au configurat ceva la ei in sistem (mi-au spus ca serviciul pe care-l aveam eu configurat era foarte vechi), apoi am primit un mesaj cu setari de configurare, l-am salvat, am restartat telefonul si gata.

Garmin si la mine face la fel; dar sunt sigur ca o sa apara o solutie in viitorul apropiat!

#521
silvia_10k

silvia_10k

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.03.2007
  • ID membru: 155,423
  • Locație: Bucuresti

View PostObscuru, on 30th November 2009, 18:12, said:

Si in fereastra principala poti afisa tot doar 2 conturi de mail (din cele 6) ? (unul primary si celalalt secondary) ? (iar cand primesti un mail pe unul din celelalte conturi de mail - care nu le poti afisa in fereastra principala - nu esti anuntat de acest lucru) ?

Buna,

Din cate am vazut se pare ca ai reusit sa configurezi contul de yahoo pe E72, din nefericire, eu nu reusesc, imi cere sa stiu Incoming si Outgoing Email Server si habar nu am ce ar trebui sa completez acolo.

Astept un reply!

Mrs. mult!

#522
Reynolds

Reynolds

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 01.03.2006
  • ID membru: 68,031
  • Locație: Bucuresti

View Postsilvia_10k, on 21st December 2009, 14:34, said:

Buna,

Din cate am vazut se pare ca ai reusit sa configurezi contul de yahoo pe E72, din nefericire, eu nu reusesc, imi cere sa stiu Incoming si Outgoing Email Server si habar nu am ce ar trebui sa completez acolo.

Astept un reply!

Mrs. mult!

incoming server: pop.mail.yahoo.com

outgoint server: smtp.mail.yahoo.com

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users