Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Masina paine
Last Updated: Mar 18 2024 09:29, Started by
RADU_
, Oct 21 2007 08:54
·
55
#7075
Posted 28 May 2015 - 03:18
Este clasica, 300 ml apa, 1 lingurita sare, 2 ulei masline, 2 linguri de miere, mix faina cu cereale, drojdie uscata 2-3 grame. Programul 2 , 3h35 paine frantuzeasca.
|
#7076
Posted 28 May 2015 - 18:07
Cat : "mix faina cu cereale" ? Nu e cam putin "drojdie uscata 2-3 grame" ??
|
#7077
Posted 29 May 2015 - 11:41
530 g mix dar in mix cred ca are si putina drojdie ca daca pun mai mult imi atinge capacul.
|
#7078
Posted 30 May 2015 - 21:51
Salutare
Azi am incercat programul mai scurt cu 1 ora, 2.h35 pt painea frantuzeasca de la A la Z. Am pus 5 g de drojdie uscate, mai mult ca de obicei pun 3 g ca sa o fortez sa cresca mai repede. Rezultaul zic ok , putin mai mica decat de obicei dar per total e buna, are culoare, crusta si gust si am economist 1 ora. Per total zic ca merita sa scazi o ora dar cu sacrificiul unei paini mai mici. Attached FilesEdited by GEORGE1976, 30 May 2015 - 21:54. |
#7079
Posted 05 June 2015 - 19:29
Revin cu o paine chipurile 1 ora dar a iesit necrescuta, ce sa-i faci sincer intr-o ora?
Nu e rea, e mancabila dar nu se compara cu cele clasice la 2-3 ore. Cica 20 min amestecatul si 40 coptul, bineinteles ca am lasa-o o ora la copt ca daca nu, cred ca era cruda. O experienta din necesitate. Adevarul e ca te ajuta la urgente dar cam atat. Attached Files |
#7080
Posted 21 June 2015 - 21:17
Nimeni nimic?
Nu mai face nimeni o paine? Revin cu o experienta de acum 5 minute, am schimbat firma pt drojdie si surpriza,la aceeasi cantitate painea mi-a iesit mai mica! In concluzie depinde firma tuturor ingredientelor, cum schimbi putin cum iese altfel, nu cu mult dar se vede deosebirea. Attached Files |
#7081
Posted 05 July 2015 - 19:48
Toata lumea-i la regim?Nu mai mananca nimeni cu paine?Am inteles,e sezonul de plaja,nu vrem sa vedem burtici!
Ca sa va fac in ciuda am facut un experiment:paine cu faina de ovaz(a luat nevasta-mea o punga si am zis sa vedem ce-i de capul ei). De fapt faina de ovaz e in proportie de aprox.1/3(din cele 3 si 1/2 masuri de faina,2 si 1/2 au fost cu faina de grau 550 si 1 masura cu faina de ovaz). Dupa 2 paini pot sa spun ca e mult mai buna painea cu adaos de faina de ovaz!Gustul mai bun,culoarea miezului aduce a painea semi(pt.cunoscatori) de pe vremuri,sta cateva zile fara sa se usuce(libera si independenta,neasuprita de vreo punga sau cutie) sau sa se acreasca. Pt. edificare,iaca(de George Vraca!) niste poze: IMG_4329.JPG 510.44K 24 downloads IMG_4331.JPG 408.79K 24 downloads IMG_4332.JPG 241.69K 22 downloads IMG_4330.JPG 339.89K 26 downloads IMG_4334.JPG 418.08K 28 downloads Edited by romikatm, 05 July 2015 - 19:49. |
#7082
Posted 06 July 2015 - 09:17
La painea cu faina/fulgi de ovaz, merge binisor sa inlocuiesti partial apa cu lapte (macar 100ml sa fie lapte) sau sa pui 30-50 grame de unt in loc de ulei.
O sa iasa o paine usor dulceaga, foarte buna. |
#7083
Posted 13 July 2015 - 07:17
nu stiu daca ma poate ajuta cineva cu o problema: am o masina de piine SHOV si n-am mai folosit-o de mult. am vrut sa fac piine ieri si am probleme mecanice la transmisie. am vrut sa o desfac. am desfacut cele 3 suruburi ascunse si de acolo mai departe, dezastru. am forat clemele dintre capace cu mai multe surubelmite folosite pe post de levier si tot nu se dechide. stie cineva care e secretul?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rkW6Hm8B4dA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] la nenea asta a mers, la mine nu vrea, nu gasesc ce suruburi mai trebuie desfacute, nu le gasesc, nu inteleg ce are. Edited by bogdanb1, 13 July 2015 - 07:18. |
#7084
Posted 13 July 2015 - 09:59
|
#7085
Posted 13 July 2015 - 12:33
sov, on 27 mai 2015 - 10:55, said:
Are vreun coleg o reteta de paine facuta cu maia, nu cu drojdie? Problema e că aluatul dospit (sourdough în engleză) are nevoie de anumite tipuri de făină și anumite tipuri de bacterii, nu prea ușor de găsit/întîlnit. În brutăriile dedicate, maiaua e „întinsă” (perpetuată) de la o șarjă la alta, ani sau chiar decenii în șir. E complicat de făcut ocazional în casă, rezultatul fiind diferit de fiecare dată. Dar și eu prefer acest aluat, care a cam dispărut de prin Muntenia. Începe de aici: http://pofta-buna.co...uatului-dospit/ Edited by Parpanghel, 13 July 2015 - 12:42. |
#7086
Posted 13 July 2015 - 13:20
as baga ulei de gatit (Doamne fereste!) daca as reusi sa o desfac. pe bune, recunosc, nu ma dau la o parte.
|
#7087
Posted 06 August 2015 - 12:24
Masina mea de paine (Tefal) si-a dat obstescul sfarsit (a crapat cuva) asa ca m-am adaptat, pt framantat am folosit robotul de bucatarie iar pt copt am folosit cuptorul. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor:
Attached FilesEdited by Karhu, 06 August 2015 - 12:26. |
#7088
Posted 06 August 2015 - 18:13
Eu constat ca degeaba am cumparat masina de paine, ca prefer sa framant cu mainile si sa bag la cuptor. Merge mai repede si fac mai multa paine.
|
#7089
Posted 06 August 2015 - 21:30
|
#7090
Posted 06 August 2015 - 21:38
mcjohn, on 06 august 2015 - 21:30, said:
... Foarte subtire peretele cuvei, inclin sa cred ca intentionat l-au facut asa. In rest masina e functionala, dar cuva de schimb nu am gasit |
#7091
Posted 06 August 2015 - 21:44
anasstasia, on 06 august 2015 - 18:13, said: la cuptor. Merge mai repede si fac mai multa paine. Practic îmi ia 5 min (poate). Și dacă aș face-o ziua ... cine stă s-o scoată ? Decît , tot așa... programată să fie gata la ora 18-19, cînd ne strîngem la masă. Karhu, on 06 august 2015 - 21:38, said:
Dupa vreo 3 ani de folosire Am pus eu un link cu multe luni in urmă. Găsise-m un site pe net care vindea cuve (mai multe modele). Dacă nu găsești link-ul îl caut eu. |
#7092
Posted 06 August 2015 - 22:47
Nu o las eu in priza nesupravegheata. La mine in priza non-stop sta doar frigiderul. In rest, scoatem tot din priza cand nu folosim aparatul respectiv (telefoane la incarcat, televizoare....)
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users