Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Masina paine
#6643
Posted 30 January 2015 - 11:06
Și cam așa arată după cîteva ore!
uploadfromtaptalk1422608756749.jpg 96.86K 40 downloads uploadfromtaptalk1422608769394.jpg 77.69K 41 downloads |
#6644
Posted 30 January 2015 - 11:27
George, nu stiu de unde iei mixurile alea, dar uita-te sa vezi cate adaosuri au de dextroza si fosfati. E pacat sa te chinnui sa faci paine in casa si sa iasa ca aia de la magazin...
Vezi ingredientele si poti sa le pui tu in cuva in proportiile din mixuri. Unele mixuri au drojdie... si unele fainuri sunt cu aditivi, vezi toate reclamele alea despre fainuri care cresc singure... probabil intr-o zi cat altele intr-un an! Chiar Mihai, pune si matale vreo doua poze; daca tu poti pierde 2 ore sa fotosopezi o poza pentru un post de 5 randuri... nasol... noi, care nu gandim asa, o sa le acordam prezumtia ca sunt reale. Ok? hai, ca as vrea sa-ti arat ceva... |
#6645
Posted 30 January 2015 - 14:28
Tu folosesti faina, tarate, seminte... BIO, ECO din magazin ?
Hi, hi .. cand ma jucam cu Photoshop (cam asa se scrie!) tu te jucai cu p.ta in nisip.. 2 min. imi sunt suficiente sa te bag in ceata. Si inca ceva: sau inventat demuuult camere cu reglaje, programe... vad ca habar nu ai In 2s fac search pe net, copy-paste si "uite pasarica" Cauta in urma.. ai sa gasesti poze la paini , facute de mine cu un stift de telefon. Scuze de off! Edited by mihaiC1, 30 January 2015 - 14:46. |
#6646
Posted 30 January 2015 - 15:39
Si se scrie photoshopezi sau cum? ) Da-o-n mere de-aici, ma apuc de placinte... noroc ca nu-i cu rautate, ca altfel ma gandeam la sau inventat s-au la alte inventii... )
Daca e aici topicul de limba romana, tin sa arat, in apararea mea, ca orice limba isi aclimatizeaza neologismele, transpunandu-le in pronuntia si scrierea lor; in ultimele decenii, aceasta adaptare a scrierii se face pe bloguri, forumuri si alte zone in care este acceptata scrierea mai putin formala. Ideea e ca sunt produse bunisoare si fara a fi bio, daca stai si cauti. Am pus filtru cu fosfati la apa, nu prea as turna-o in paine. Nu ii spun cu repros lui George, doar ca e pacat sa mananci paine facuta in casa, fie si la masina, cu atatia conservanti. Gustul ala e bun si poate ce ia el nu-i ca ce am vazut eu... cert e ca eu am gasit un mix la o prietena cu vreo cateva chestii care nu erau nici fainuri si nici drojdii... aroma, dextroza, ameliorant, antiaglomerant... sigur, unele nici nu stiai exact ce sunt, trebuia sa cauti in ghidul inginerului din industria alimentara... Daca l-a suparat postul meu, imi cer scuze lui George... totusi, nu stii tu cat nisip am avut eu pentru joaca, e deplasat si jignitor. Regret ca ti-am subapreciat calitatile de fotograf, dar e corect sa arati atata respect cat doresti sa ti se arate... |
#6647
Posted 30 January 2015 - 16:35
lalea, on 30 ianuarie 2015 - 15:39, said: ... cert e ca eu am gasit un mix la o prietena cu vreo cateva chestii care nu erau nici fainuri si nici drojdii... aroma, dextroza, ameliorant, antiaglomerant... sigur, unele nici nu stiai exact ce sunt, ... Acolo, sint obligaţi să specifice ce conţine "reţeta". Altminteri, la colţ, la alimentară, cumperi pîine, da ce conţine făina aceea ... Dumnezeu ştie ! Edited by mcjohn, 30 January 2015 - 16:37. |
#6648
Posted 30 January 2015 - 21:35
Făină de Selgros, poate cea mai ieftină de pe piață. Eram pe acolo să iau ieftina 7 spice la 5 KG dar am zis să o încerc și altceva chiar mai ieftin.
Silvercrest progarmul 2 afânat express pentru pâine de 750gr (270 ml apă+470 ml făină+etc.) Faina Sel.jpg 353.42K 28 downloads paine sel 1.jpg 74.68K 35 downloads Paine sel 2.jpg 359.52K 35 downloads Edited by XrainX, 30 January 2015 - 21:36. |
#6649
Posted 30 January 2015 - 23:00
biblioteca.regielive.ro/cursuri/chimie-generala/enzime-utilizate-in-panificatie-15815.html
Un articol interesant legat de amelioratori respectiv enzime care se baga in faina direct de la moare pentru a-i creste calitatea . Faina pe care o cumpar nu scrie c-ar avea E-uri in schimb contine ceva zahar, praf de copt si enzime dar asta nu mi se pare ceva negativ. Edited by GEORGE1976, 30 January 2015 - 23:23. |
#6650
Posted 30 January 2015 - 23:36
Mihaita! Poze te rugam!😬
Edited by GEORGE1976, 30 January 2015 - 23:38. |
#6651
Posted 31 January 2015 - 13:22
Si-i dau drumul la alta paine cu timpii aferenti.
Attached Files |
#6652
Posted 31 January 2015 - 15:31
GEORGE1976, on 30 ianuarie 2015 - 23:00, said:
biblioteca.regielive.ro/cursuri/chimie-generala/enzime-utilizate-in-panificatie-15815.html Un articol interesant legat de amelioratori respectiv enzime care se baga in faina direct de la moare pentru a-i creste calitatea . Faina pe care o cumpar nu scrie c-ar avea E-uri in schimb contine ceva zahar, praf de copt si enzime dar asta nu mi se pare ceva negativ. Hi, hi.. chimie ? am in familie mai multi! Prima e nevasta: "chimie anorganica " licentiata, fiimea: anu' 4 farmacie, cumatru' angajat la SC Pam... Ce e mai rau ca unde creste graul mai am ceva neamuri: nasu' licentiat agro... lalea, on 30 ianuarie 2015 - 15:39, said:
Si se scrie photoshopezi sau cum? ) Da-o-n mere de-aici, ma apuc de placinte... noroc ca nu-i cu rautate, ca altfel ma gandeam la sau inventat s-au la alte inventii... ) Daca e aici topicul de limba romana, tin sa arat, in apararea mea, ca orice limba isi aclimatizeaza neologismele, transpunandu-le in pronuntia si scrierea lor; in ultimele decenii, aceasta adaptare a scrierii se face pe bloguri, forumuri si alte zone in care este acceptata scrierea mai putin formala. Ideea e ca sunt produse bunisoare si fara a fi bio, daca stai si cauti. Am pus filtru cu fosfati la apa, nu prea as turna-o in paine. Nu ii spun cu repros lui George, doar ca e pacat sa mananci paine facuta in casa, fie si la masina, cu atatia conservanti. Gustul ala e bun si poate ce ia el nu-i ca ce am vazut eu... cert e ca eu am gasit un mix la o prietena cu vreo cateva chestii care nu erau nici fainuri si nici drojdii... aroma, dextroza, ameliorant, antiaglomerant... sigur, unele nici nu stiai exact ce sunt, trebuia sa cauti in ghidul inginerului din industria alimentara... Daca l-a suparat postul meu, imi cer scuze lui George... totusi, nu stii tu cat nisip am avut eu pentru joaca, e deplasat si jignitor. Regret ca ti-am subapreciat calitatile de fotograf, dar e corect sa arati atata respect cat doresti sa ti se arate... Imi pare sincer rau ca nu ai avut o copilarie ... |
|
#6653
Posted 31 January 2015 - 16:08
Mihaita ce legatura au rudele cu painea nu vad, diplomele nici atat,articolul este pentru necunoscatori ca mine si ca altii, nu e nicio rafuiala personala.
Din cate vad altii au diplomele. Ce discutam e chimie organica nu anorganica care este:Chimia anorganică are în sfera de studiu reacțiile chimice, legăturile chimice, proprietățile elementelor din sistemul periodic. Chimia organica este altceva: Chimia organică este ramura chimiei care se ocupă cu studiul structurii, proprietăților, reacțiilor de sinteză sau de descompunere a compușilor organici. Acum sa nu ne pricepem chiar la toate. Hai ca ne aberam destul POZELE MIHAITA!!! TE RUGAAAAAAM! Intre timp painea mea a intrat in ultima faza , inca nu e "arsa"😆 dar o sa revin cu poze cu ea la final, adica super arsa!😅 Attached Files |
#6654
Posted 31 January 2015 - 17:00
Azi fac alta paine, cu drojdioe uscata, la o alta masina. Cica program rapid, 2:55. ) Ori n-am gasit eu pe net cartea buna, ori asta e rapid la unii. Unele.
E drept ca masina are si superrapid. Sa vedem cand iese, acum o invarte. Masina e cu o singura paleta si are cu totul alte specificatii de ingredinete si timpi fata de cea pe care o am eu acasa. Mihai, esti cel mai cel, cea mai copilarie, cele mai licentiate... mega extra painea super e doar a ta... hai bafta! |
#6655
Posted 31 January 2015 - 17:35
Si-a gasit nanasii....
Eu am renuntat de mult sa-l contrazic, l-am lasat prada propriilor idei, dar acum ma amuz copios. Si cum deja m-a lovit curiozitatea, zic si eu - VREM SA VEDEM POZE, recente, cu toate ca ma-ndoiesc ca vom avea parte de ele.... Edited by radudd, 31 January 2015 - 17:37. |
#6656
Posted 31 January 2015 - 17:56
Si iat-o , mancau-ar tata!😊
Am si eu program rapid 1 ora , bineinteles ca a iesit mica ca apoi sa caut si cica pt programul rapid de 1 ora trebuie pusa drojdie diferita cu viteza mare de actiune ca altfel nu are timp sa creasca. Asa ceva nu am gasit asa ca fac doar la program normal si nu-mi mai bat capul. Attached Files |
#6657
Posted 01 February 2015 - 10:18
Nu iti scrie la masina ca e posibil sas iasa mai putin crescuta, mai densa, painea la programul rapid? E ok, zic eu...
Painea mea de ieri de la programul rapid 2:55 ore a iesit tot cazuta inauntru deasupra... deci orice le-as face, nu ma vor... De data asta am masurat cu masurile masinii... Deci tine de mine... Ma duc sa o cantaresc, am uitat! Radu, scuze, nu stiam ca e un monstru sacru pe aici pe care nimeni nu-l contrazice... Edited by lalea, 01 February 2015 - 10:28. |
|
#6658
Posted 01 February 2015 - 10:33
Salut
De ieri a pierdut in greutate , azi dimineata 750 cred ca maine si mai putin , se pare ca se deshidrateaza repede. Pana la urma si greutatile astea variaza ca si retetele in functie de masina. Cea din poza e pe programul lung cu cel scurt nu mai incerc. O chestie interesanta mi se intampla cand painea crestea pana atingea capacul, apoi scadea si centrul cadea, am scazut drojdia si evit sa mai creasca pana la capac. Attached FilesEdited by GEORGE1976, 01 February 2015 - 10:37. |
#6659
Posted 01 February 2015 - 11:54
Și pe tine și Doamna Lalea v-am trimis să citiți același link (pe care eu l-am primit de la Bătrânul și mi-a fost de ajutor) .
Se pare că cineva nu și-a făcut lecțiile. La mine pîinea iese exact la fel și la programul normal și la programul scurt (1 Basic) . Acum cu cozonacii, am descoperit și prog 2 (franțuzească). La mașina cealaltă era diferență de 30 de min între ele. La aceasta singura diferență între 1 și 2, sînt 10 min în plus la coacere (programul 2). |
#6660
Posted 02 February 2015 - 11:43
Jonica nu te mai "stresa" ca oricum vor face cei taie capul.. oricum ai dat dovada de bun simt, rabdare, constienta si inteligenta.. Felicitari!
lalea, on 01 februarie 2015 - 10:18, said:
Nu iti scrie la masina ca e posibil sas iasa mai putin crescuta, mai densa, painea la programul rapid? E ok, zic eu... Painea mea de ieri de la programul rapid 2:55 ore a iesit tot cazuta inauntru deasupra... deci orice le-as face, nu ma vor... De data asta am masurat cu masurile masinii... Deci tine de mine... Ma duc sa o cantaresc, am uitat! Radu, scuze, nu stiam ca e un monstru sacru pe aici pe care nimeni nu-l contrazice... Ma' da' meseriasa esti ! Unde mama naibi ai program rapid/scurt de 2h si 55 min. ??? Oare trebuie sa repet ca in masina de paine, erori de peste 15% sun "catastrofale" painii ?! GEORGE1976, on 31 ianuarie 2015 - 16:08, said:
Mihaita ce legatura au rudele cu painea nu vad, diplomele nici atat,articolul este pentru necunoscatori ca mine si ca altii, nu e nicio rafuiala personala. Din cate vad altii au diplomele. Ce discutam e chimie organica nu anorganica care este:Chimia anorganică are în sfera de studiu reacțiile chimice, legăturile chimice, proprietățile elementelor din sistemul periodic. Chimia organica este altceva: Chimia organică este ramura chimiei care se ocupă cu studiul structurii, proprietăților, reacțiilor de sinteză sau de descompunere a compușilor organici. Acum sa nu ne pricepem chiar la toate. Hai ca ne aberam destul POZELE MIHAITA!!! TE RUGAAAAAAM!�� Intre timp painea mea a intrat in ultima faza , inca nu e "arsa"�� dar o sa revin cu poze cu ea la final, adica super arsa!�� Poti sa te rogi in continuare poate poate vor iesi si ceva paini! Am uitat sa spun (cei drept multora neavizati) chimia anorganica e in stransa legatura cu agricultura Ha! si ne mai miram ! Oare de ce ? Oamenii sunt incapabili sa proceseze niste informatii/sfaturi de baza ..d'apai sa faca performanta... Si nu numai pot fi citite cele 370 de pagini.. daca stie a citi Edited by mihaiC1, 02 February 2015 - 12:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users