Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Masina paine
Last Updated: Apr 24 2024 10:18, Started by
RADU_
, Oct 21 2007 08:54
·
57
#6355
Posted 06 October 2014 - 14:10
N-am primit raspuns nici de la utilizatori, nici de la moderator, deci cu riscul sa primesc o avetizare pun aici anuntul.
Masina de paine http://www.emag.ro/m...5/pd/ER8WDBBBM/ 200 lei + transport prin curier in alta localitate. Am cumparat-o anul acesta in 20 februarie. Edited by miron1947, 06 October 2014 - 14:11. |
#6356
Posted 10 October 2014 - 12:55
miron1947, on 03 octombrie 2014 - 19:21, said:
Vreau sa vand o masina de paine Moulinex, unde pot sa dau anuntul pe Softpedia? |
#6358
Posted 14 October 2014 - 11:11
enter, on 11 septembrie 2014 - 17:19, said:
da, cred ca este vorba de calitatea stratului antiaderent. La Fagorul care s-a dus draq in perioada de garantie pateam acelasi lucru. Cind trebuia sa scot piinea trebuia sa dau cu cuva de 2-3 ori de masa ca sa se desprinda si sa iasa. Citeodata iesea cu paletele in ea citeodata nu, se lipeau de ax si facea gaura in piine. Mi-au dat la schimb un Gorenie BM1200 parca. Incomparabil. Cu aceeasi reteta (a lui Ursa, 400 apa 750 faina), piinea aluneca singura din cuva si mereu cu paletele in ea. Se scot cu cirligasul perfect, coaja piinii fiind ca napolitana la textura. Indiferent daca spal sau nu paletele ele intra perfect pe ax. Nu ramine pe ele nimic. Iata ce inseamna calitatea teflonului, care nu ma asteptam sa o vad pe o masina mult mai ieftina. Edited by constantinp, 14 October 2014 - 11:12. |
#6360
Posted 17 October 2014 - 21:28
Are cineva aceasta masina de paine? http://www.emag.ro/m...0/pd/E6N5DBBBM/
Am una si cam "scartaie" cand framanta, tare mi-e sa nu cedeze si sa o refuze la garantie. A ajuns cineva la garantie cu o astfel de masina? Sa o duc din timp sau sa astept sa-si dea duhul? |
#6362
Posted 19 October 2014 - 08:38
CosminAlecs, on 17 octombrie 2014 - 21:28, said:
Are cineva aceasta masina de paine? http://www.emag.ro/m...0/pd/E6N5DBBBM/ Am una si cam "scartaie" cand framanta, tare mi-e sa nu cedeze si sa o refuze la garantie. A ajuns cineva la garantie cu o astfel de masina? Sa o duc din timp sau sa astept sa-si dea duhul? Si-a facut bine treaba cateva luni dar a inceput sa scartaie in timpul framantarii. Dupa ce a mai facut cateva paini, motorul a cedat pur si simplu. Am apelat la garantie (o luasem de la Flanco online si aveam si garantie extinsa) si mi-au dat negatie ca nu se mai putea repara. Am luat Moulinex dupa ce am platit diferenta de pret si sunt multumita. Poate am avut noroc dar coace foarte bine, desi am luat-o cu teama, dupa ce citisem aici pe forum ca Moulinex nu prea coace bine. |
#6363
Posted 19 October 2014 - 09:27
Problema legata de "scărţ", cu urmari ce pot avea ca final si arderea motorului (intepenirea axelor pana la blocare), se datoreaza lipsei intretinerii prin curatare si chiar ungere, atunci cand este necesar, a axei (axelor) cuvei.
Dupa fiecare utilizare a masinii, imediat dupa scoaterea painii din cuva, aceasta din urma se umple cu apa calduta si se lasa cateva minute pentru a se inmuia suficient de bine aluatul copt care s-a depus (lipit) pe ax si la baza acestuia in interiorul cuvei. Se curata axul direct cu mana pentru ca in acest fel se pot simiti foarte bine particulele inca prinse de ax. Dupa uscarea cuvei cu un servet absorbant, inainte de a fi pusa la loc in masina se verifica prin rotire de cateva ori modul in care axul se invarte in bucsa prin care trece. Daca se observa o oarecare poticnire a acestuia este necesara ungerea acestuia prin exterioaul cuvei. Personal folosesc ulei alimentar, cateva picaturi pe care la iau cu o scobitoare si le plasez cat mai bine in jurul axului si il rotesc pana cand acesta se deblocheaza si "merge" usor. Nu inmuiati scobitoarea in sticla cu ulei, ci puneti foarte putin ulei intr-un capac de borcan. Ideal pentru aceasta situatie ar fi vaselina alimentara rezistenta la temperatura inalta, insa cum asa ceva nu am, folosesc ulei si am grija ca din cand in cand sa curat zona axelor din exteriorul cuvei pentru ca uleiul se arde dupa cateva paini coapte. De altfel, masina imi "spune" cand este nevoie de curatare si o noua ungere pentru ca se aude cum motorul incepe sa traga greu. Edited by radudd, 19 October 2014 - 09:29. |
#6364
Posted 20 October 2014 - 09:11
CosminAlecs, on 17 octombrie 2014 - 21:28, said: Are cineva aceasta masina de paine? Păi și abia acum intri pe aici ? De ce nu ai intrat înainte să le cumperi . E un știft ! Eu abia am scăpat de ea #6262 - 28.07.2014 . Dacă ai timp ... mergi în urmă (luna noiembrie, decembrie 2013 ), am încărcat eu niște clipuri cu frămîntarea pe acolo. |
|
#6365
Posted 20 October 2014 - 11:09
radudd, on 19 octombrie 2014 - 09:27, said:
...se datoreaza lipsei intretinerii prin curatare si chiar ungere, atunci cand este necesar, a axei (axelor) cuvei. Dupa fiecare utilizare a masinii, imediat dupa scoaterea painii din cuva, aceasta din urma se umple cu apa calduta... Peste puțin timp mașina mea va face 3 ani și niciodată, absolut niciodată nu am uns-o. Cuva o șterg cu o cârpă (teflonul antiaderent nu "ține" mizerii) după coacere și numai când se mai depune pe ax cocă coaptă mai "vede" umezeală și foarte rar spălat cu apă. Mai degrabă umezeala face rău și duce la scârțâieli. Mai ales dacă sunt scurgeri din pricina neetanșeității la ax. Edited by ursamajor, 20 October 2014 - 11:16. |
#6366
Posted 21 October 2014 - 11:06
Nu apa face rau! Ci:
1.Detergentii puternici, buretii duri sau cine stie ce raclete se mai folosesc la spalat! 2.Sistemul de angrenare (fulie- pinion- curea de transmisie) daca sunt din material prost/ nerezistent la: temperatura si/sau forte de frecare si/sau tensionare! 3.Cele mai multe probleme sunt de la presetupe/ etansare axe Alta scartaiala apare la contactul intre cuple .. frecare uscata metal pe metal! @ursamajor esti de 2x norocos !! |
#6367
Posted 04 November 2014 - 15:04
Salut all.Caut manualul de utilizare pentru un Tarrington house 2700.Multumesc!
|
#6368
Posted 06 November 2014 - 11:31
Incepand cu 6 noiembrie vor fi masini de paine Silvercrest la Lidl si au pretul de 229 lei, in caz ca intereseaza pe cineva.
|
#6369
Posted 06 November 2014 - 19:27
|
#6370
Posted 06 November 2014 - 19:47
A mea, luată azi, a reușit să facă prima pâine.
IMG_20141106_193254.jpg 65.84K 64 downloads IMG_20141106_194258.jpg 81.17K 65 downloads Edited by XrainX, 06 November 2014 - 19:48. |
#6371
Posted 06 November 2014 - 20:06
Na' cai'buna! Am de o saptamana una noua .. ca nonameul "a indraznit" sa (de!)cedeze , dupa 4 ani ( ~500 de paini si alte zeci de produse din aluat, gem...!) .. o curelusa de 2 bani care nu o gasesc!
Asta e ! Noua MP e Zass ZBM02 la 280 lei (Silvercrest e copie sau invers ??!) , face chiar multe, bune si am si reprezentanta in oras ! Edited by mihaiC1, 06 November 2014 - 20:12. |
#6372
Posted 06 November 2014 - 22:43
S-o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multe paini!
|
Anunturi
▶ 3 user(s) are reading this topic
1 members, 2 guests, 0 anonymous users
TheWarrior