Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
{DIFERENTE} De viteza C...

Emulator Android

Posibila problema cu router-ul wi...

PC pentru munca de acasa
 Transformare motosapa in generato...

Iohaninis e spion neamt. Dezvalui...

Semnal telefonie mobila - Bucures...

Recomandare smartphone nou/sh
 Windows phone muzica

Intrebare conjunctie neither ... ...

Chitanta cu taxa pentru viza Cana...

Atestat de paza si protectie retras
 Urgent telefon pana in 600 ron

Ajutor achizižie flash slave.

torrent pe adsl romtelecom

Problema Telefon/Baterie
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Ascundere ID cand sunati de pe fix pe mobil

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,466
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 2
  • Locație: Bucuresti

Acum am aflat cum se face sa-ti ascunzi numarul cand suni de pe telefonul fix (centrala digitala) pe mobil.

Se formeaza asa:

*31*Numar_dorit#

:OK:

#2
Speedo

Speedo

    Super Moderator

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 3
Verificati AICI  serviciile pe care le ofera Romtelecom.

Greets,
Speedo

#3
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,776
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 62
  • Locație: Bucuresti
ce rahat... daca e cu taxa e o mare tāpenie... si daca, nu e cazul meu, nu au oamenii teefon d-ala cu butoanele # si * care sa functioneze corespunzator.. ce fac? mai merge...

#4
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,466
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 2
  • Locație: Bucuresti
Speedo, dar eu nu am cerut activarea acestui serviciu :o
Si dupa cate stiu eu nici nu am platit o taxa speciala, desi la ce facturi imi vin poate mi-au dat bonus :drac:

#5
Speedo

Speedo

    Super Moderator

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 3

Quote

Pentr servisiul CLIR-A
Taxa de activare Gratuit
Abonament Gratuit
Conform Legii Nr. 676/2001, Art. 11  

Am gresit eu, acele taxe sunt pentru serviciul CLIP-A, prezentarea identitatii celui care suna.

Greets,
Speedo



#6
eXecu7or

eXecu7or

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 07.12.2001
  • ID membru: 139
Apropo de Romtelecom, factura detaliata tre' sa coste? (la mine e vreo 300.000 in plus...). Auzisem un zvon cum ca i-ar obliga sa bagi facturi detaliate la toti abonatii.

#7
ripper

ripper

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,352
  • Înscris: 25.03.2002
  • ID membru: 985
  • Locație: īn gurć
Eu stiu cum se poate apela cu id ascuns in reteaua CONNEX!
#31#Numarul dorit

#8
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,466
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 2
  • Locație: Bucuresti

Quote

Originally posted by ripper
Eu stiu cum se poate apela cu id ascuns in reteaua CONNEX!
#31#Numarul dorit

Aste e stiu de multa vreme si chiar e implementat in telefoanele noi.

Totusi, la Connex serviciul trebuie activat. Dati telefon la *222 si tipati :drac: E un serviciu gratuit. Nu intelelg de ce nu e activat by default ca la Orange :eek:

#9
tim

tim

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 07.01.2002
  • ID membru: 608
  • Locație: Bucuresti pe dreapta

Quote

Originally posted by Courage
Acum am aflat cum se face sa-ti ascunzi numarul cand suni de pe telefonul fix (centrala digitala) pe mobil.

Se formeaza asa:

*31*Numar_dorit#

:OK:
Pe vremea cind romtelecom nu documenta acest serviciu' l-am gasit la Matav (Hungary) si l-am testat si la mine.. si bingo ca a functionat :)
Cred ca RTL are prin centralele alea o gramada de functii care sunt activate by default dar nu sunt documentate catre public.

#10
r3ddr

r3ddr

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,888
  • Înscris: 29.11.2001
  • ID membru: 85
  • Locație: FFA - far, far, away

Quote

Originally posted by adynis
ce rahat... daca e cu taxa e o mare tāpenie... si daca, nu e cazul meu, nu au oamenii teefon d-ala cu butoanele # si * care sa functioneze corespunzator.. ce fac? mai merge...

se poate si pe telefoanele vechi.

tin minte ca am primit odata de la RTC o brosurica in care explicau cum sa obtii # si * pe telefoanele cu disc, formand o secventa de numere. din pacate nu mai am brosurica, asa ca suna-ti si tu pilele din RTC  :drac:

#11
lLIVIU

lLIVIU

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 442
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 75
r3ddr >> brosurica aceea probabil era cu bancuri  :drac:  Cine stie cum functioneaza telefoanele cu disc, nu o sa te creada ....

#12
Speedo

Speedo

    Super Moderator

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 3
Chestia e ca daca aveti posturi telefonice pe puls, sau centrala desi este digitala dar este veche si stie numai puls, atunci ea cunoaste doar/si niste combinatii de numere echivalente comenzilor cu * si #.

Spre exemplu cu numarul 973 (parca) se pot limita apelurile catre anumite categorii de numere.

Greets,
Speedo

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users