Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
UPS V-Mark 650VA, LCD, UPS-650VP

stabilizator tensiune

Splitscreen ps4

"Adevarul"
 Cristian Sima revine

Ce sisteme de operare sunt compat...

outlook

Recomandare amplificator si trans...
 Sa plec in UK sau in...

Sfat achizitionare telefon cu tas...

Vreau un telefon android nou :D

Problema Lg UltraHd
 Idei functionalitate suplimentara...

sorround

Solutie problema Edifier S530D

TP Link port forwarding
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

nu imi mai vede flash-ul usb

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
danubis007

danubis007

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 06.08.2008
  • ID membru: 356,803

am cumparat de la cineva un flash usb de 1 Gb no name,a mers perfect pana am incercat sa bag pe el un softh de pus parola,l-am instalat si mi-a zis sa il scot.dupa ce l-am scos nu mai merge sa intru pe el,mi-l vede dar cand incerc sa intru pe el zice ca nu exista nimik in acel port.ma poate ajuta careva  :worthy:

#2
caScacios

caScacios

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 02.08.2008
  • ID membru: 355,241
  • Locație: timișoara
cumpără altul, 20 ron

#3
danubis007

danubis007

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 06.08.2008
  • ID membru: 356,803
nu bani ar fi problema ci ce se afla pel.....si mai am unul de 4 Gb care imi face la fel

#4
caScacios

caScacios

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 02.08.2008
  • ID membru: 355,241
  • Locație: timișoara
ce erori îți dă?

printscreen?

#5
danubis007

danubis007

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 06.08.2008
  • ID membru: 356,803
imi apa partitia j cand il bag ...dar nu imi merge accesat

si nici nu merge sa atasez poza la forum

#6
caScacios

caScacios

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 02.08.2008
  • ID membru: 355,241
  • Locație: timișoara

View Postdanubis007, on Aug 6 2008, 17:33, said:

imi apa partitia j cand il bag ...dar nu imi merge accesat

si nici nu merge sa atasez poza la forum

deci jur că nu inteleg nimic, imi pare rău.


ba merge atașată poza :P

#7
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,994
  • Înscris: 09.01.2008
  • ID membru: 270,840
  • Locație: Bucuresti
da si tu un restart la pc... incearca sa bagi ceva pe usb pe care nu ai incercat programul.. ceva de gen webcam, aparat foto.. etc.. sa fii sigur ca programul acela nu a afectat driverele de usb... poate ne spui si ce soft ai folosit...

#8
starpom

starpom

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,953
  • Înscris: 06.09.2006
  • ID membru: 95,567
  • Locație: Bucuresti

View Postdanubis007, on Aug 6 2008, 17:17, said:

am cumparat de la cineva un flash usb de 1 Gb no name,a mers perfect pana am incercat sa bag pe el un softh de pus parola,l-am instalat si mi-a zis sa il scot.dupa ce l-am scos nu mai merge sa intru pe el,mi-l vede dar cand incerc sa intru pe el zice ca nu exista nimik in acel port.ma poate ajuta careva  :worthy:

ce soft era?

#9
ady_9

ady_9

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 26.05.2007
  • ID membru: 184,280
  • Locație: Cluj Napoca

Quote

imi apa partitia j cand il bag ...dar nu imi merge accesat
Traducere:
Imi apare partitia "J" cabd il bag (stick-ul, bineinteles), dar nu pot sa il accesez.

#10
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 26.02.2008
  • ID membru: 294,231

Am patit si eu la fel. Am scris pe forum si mi-a zis ca e defect, sa-mi iau altul.
Nu m-am lasat, si am tot incercat. Cum?
Am folosit un cd de boot care in DOS are programe de formatare ( Partition Magic ) Deci nu din WINDOWS, creaza el in DOS aceste programe.
Cu el am formatat stikul. Daca vrei sa salvezi ce ai pe el poti incerca si prog O&O ce poate recupera fisiere. Tot din Dos.
Asta inainte de formatare. Dar daca nu poti si trebuie sa formatezi, poti incerca cu O&O ca stie sa recupereze si de pe partitii formatate.
Atentie , sticurile se formateaza doar in FAT 32.

Incearca mai intai cu START>RUN>CMD>FORMAT X:>ENTER
unde x este litera sub care apare stik-ul. Daca scrie ca partitia e RAW atunci stikul nu are nimic, si se poate formata cum ti-am scris mai sus.

Edited by shiva, 12 August 2008 - 10:05.
Fara adrese personale ...


#11
danubis007

danubis007

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 06.08.2008
  • ID membru: 356,803
multumesc mult am sa incerc

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users