Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare doctor/laborator anal...

Abonament date fara perioada cont...

Optimizare router pentru torent

Sfat achizitionare smartphone
 Laborator Java

online stock market

web shop. Low price. Antiqes. New...

acces clicknet mail de pe interne...
 formular taxe USA

Informatica Cluj sau Timisoara

Unde gasesc monitor de 12-13-14&#...

Intreruperi arhitectura 8086.
 Sfat achizitie telefon

Livrarea "gratuita" tocma...

De ce firmele europene si america...

Ce SSD sa aleg ?
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Samsung i900 Omnia

  • Please log in to reply
1759 replies to this topic

#577
gdx

gdx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 12.12.2006
  • ID membru: 115,903
  • Locație: in this space...

View Postgeordanny, on Jan 15 2009, 22:30, said:

radio , unde sa gaseste  ?

http://www.modaco.co...lufeigs-lfi04d/

per total sunt multumit de hl3.. e rapid, insa imi lasa multe programe deschise in background... si la un moment dat se blocheaza, fireste... bateria insa  pare ma tina bine....  cel putin comparativ cu dthj5-ul de dinainte

#578
gdx

gdx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 12.12.2006
  • ID membru: 115,903
  • Locație: in this space...
OK, am incercat si HK3, asta imi place, are totul ca cel original... merge mai repede, dar nu mai repde ca HL3, si as fi fost super multumit de el daca ar avea flash lite 3.1... pe care nu-l are... :(( deci se pare ca Samsung nu depune nici un efort in aceasta privinta

#579
the_ages

the_ages

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.10.2008
  • ID membru: 383,622
Salut! Am si eu o problema. Mi-am cumparat ieri un Samsung Omnia si e luat din germania. Are windows-ul in nemteste. poate cineva sa ma ajute sa il schimb in engleza? Sau daca poate cineva sa ma ajute, sa ma indrume cum sa reinstalez windows-ul. Am cd de windows, dar nu stiu cum. Multumesc frumos!

#580
Loghin

Loghin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 25.12.2008
  • ID membru: 400,570

View Postadi_osk, on Jan 14 2009, 19:43, said:

Buna seara. Cu Vito Audio Notes nu reusesc sa inregistrez toata convorbirea telefonica, inregistreaza aproximati 10 s. dupa care se opreste.
Am incercat prin setarile programului, dar nu am gasit nimic referitor la durata inregistrarii. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat
Vito audio se autoinchide in "timpii morti" fara semnal si reincepe inregistrarea cand primeste semnal (zgomot).
Problema e ca dupa 15 zile se suspenda pentru plata licentei.
Daca cineva are mai are sfaturi este asteptat cu drag.

#581
gh3pard

gh3pard

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 08.10.2004
  • ID membru: 23,970
Eu am gasit  aici o versiune de Vito Audio ca merge perfect.

http://rapidshare.co...ersion.rar.html

#582
stylus93

stylus93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 920
  • Înscris: 26.09.2008
  • ID membru: 373,907
  • Locație: undeva departe

View Postthe_ages, on Jan 16 2009, 12:32, said:

Salut! Am si eu o problema. Mi-am cumparat ieri un Samsung Omnia si e luat din germania. Are windows-ul in nemteste. poate cineva sa ma ajute sa il schimb in engleza? Sau daca poate cineva sa ma ajute, sa ma indrume cum sa reinstalez windows-ul. Am cd de windows, dar nu stiu cum. Multumesc frumos!

In acest forum vei gasi toate informatiile de care ai nevoie ca sa-ti schimbi rom (windowsul in engleza)

View Postgdx, on Jan 15 2009, 17:03, said:

salut, eu azi m-am riscat....
mi-am pus hl3, de fapt nici nu sunt sigur ce mi-am pus...
este i900DXIA1_HL3_SHK09_M2D...
imi apare in version ca:
PDA:i900DXIA1/SHK09
Phone: i900DXHL3
inainte aveam DTHJ5
si am ramas masca... nu exagerez.. nu am crezut ca telefonul meu se va misca asa bine vreodata....
rom-ul insa e cam subtire, nu mai am opera, nu mai am word, excel, powerpoint... radio...

link-ul este: http://www.samsung-o...ming-very-soon/

:) ai instalat un rom customizat! :) rom-ul tau este XIA1 (ultimul) si la partea de telefon ai DXHL3 pt ca momentant este cea mai buna varianta ( nu consuma asa multa baterie, ai semnal GPS, Radio, Telefon foarte bun) nu ai ( opera, word, excel ... etc) deoarece au fost scoase de catre "bucatar" din el!

Edited by stylus93, 17 January 2009 - 18:16.


#583
Loghin

Loghin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 25.12.2008
  • ID membru: 400,570

View Postgh3pard, on Jan 17 2009, 14:37, said:

Eu am gasit  aici o versiune de Vito Audio ca merge perfect.

http://rapidshare.co...ersion.rar.html
Merge cateva zile apoi  cere cod de activare. Daca obtii un "liber" da-mi de veste.

#584
adi_osk

adi_osk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.01.2007
  • ID membru: 134,378
Vito Audio functioneaza inca, iar pentru inregistrarea convorbirii am setat:
settings -> power -> calling -> debifeaza "Turn off LCD after call has been connected for"
asa cum am fost sfatuit cateva posturi mai sus (multumiri )

#585
gdx

gdx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 12.12.2006
  • ID membru: 115,903
  • Locație: in this space...
Salut,

nu stiu pe cati intereseaza upgrade-ul de firmware...

pana acum mi-am instalat trei rom-uri, HL3 - Clean, HK3 (toate aplicatiile), si HL3 (toate aplicatiile).
http://www.modaco.co...rom-11-01-2009/

Atentie, daca va puneti un rom clean si va instalati pe urma toate aplicatiile pe care le doriti, nu veti obtine neaparat performate; peste HL3 clean am incercat sa imi instalez toate apllicatiile de gen office, opera, playere, etc... rezultatul a fost dezamagitor, telefonul mergea repede dar mi se bloca destul de des...

HK3 e bun, dar nu are FLASH LITE 3.1.... bateria e multumitoare.

solutia perfecta pt mine este HL3 cu toate applicatiile, merge f bine (asemator cu HL3 clean) si am toate aplicatiile si FLASH LITE 3.1, plus un programel simpatic de setari al parametrilor (Adv Config Tool).
bateria consider ca ma tine fff bine, o am incarcata de sambata, ceva net pe wifi (aprox 40-45 min), vb la telefon, mp3-uri (o ora), si filme (aprox o ora), si pana azi luni este la 80%... ok, poate am o problema de evaluare a bateriei... (daca e intradevar o problema cu evaluarea bateriei o sa va dau de stire)
oricum pt mine e un real progres de la HTHJ5....

tin sa mentionex ca imi tin telefonul pe enabled power save management, si cu luminozitatea la minim...

#586
cipry189

cipry189

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 22.02.2007
  • ID membru: 146,292
  • Locație: Bacau, Com.; Iasi

@ gdx eu am pus HK 3, telefonul merge bine nu mi s-a blocat pana acuma, dar bateria ma tine numai 2-3 zile, ascult cam 3-4 ore de muzica pe zi poate chiar mai mult pe langa vorbit si ceva umblat pe el, dar daca mai folosesc si internetul(EDGE) si ceva jocuri ajung la 2 zile max, ti se pare HL3 mai bun la capitolul baterie?

#587
stylus93

stylus93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 920
  • Înscris: 26.09.2008
  • ID membru: 373,907
  • Locație: undeva departe
:) din cate imi dau eu seama ai un rom customizat de Taril ( user de pe modaco i900) ?! :) daca da... ai dreptate momentan este cel mai bun!

http://www.modaco.co...rom-11-01-2009/    pt HL3

#588
adi_osk

adi_osk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.01.2007
  • ID membru: 134,378
Buna seara. Intru in softul de nav. igo8, butonez pe acolo, iar la iesire, apas pentru minimizare, i-mi apare ecranul initial al telfonului, dar nu gasesc iconita minimizata a lui igo8?
Cum fac sa intru din nou in ecranul lui igo 8 care este minimizat? Stie cineva? Multumiri anticipate

#589
antos

antos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.02.2004
  • ID membru: 12,058
Salut. Am o problema cu Samsung Omnia. Uneori, in timpul convorbirii nu mai aud interlocutorul desi el ma aude. Precizez ca am cartela Cosmote. Aveti vroe solutie? Multumesc.

#590
gdx

gdx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 12.12.2006
  • ID membru: 115,903
  • Locație: in this space...

View Postcipry189, on Jan 19 2009, 19:25, said:

@ gdx eu am pus HK 3, telefonul merge bine nu mi s-a blocat pana acuma, dar bateria ma tine numai 2-3 zile, ascult cam 3-4 ore de muzica pe zi poate chiar mai mult pe langa vorbit si ceva umblat pe el, dar daca mai folosesc si internetul(EDGE) si ceva jocuri ajung la 2 zile max, ti se pare HL3 mai bun la capitolul baterie?

nu am stat mult cu HK3, nu am spus ca mi se bloca, mie unul mi-a placut, dar nu avea flash lite 3.1... motiv pt care l-am schimbat a doua zi.

dupa cum a spus si stylus93, folosesc HL3, imi pare cel mai bun...
nu pot spune ca l-am folosit din greu de sambata pana acum, dar cert e ca nu l-am incarcat si inca mai am aprox 60% din baterie... are aprox 2 ore de film, 1-2(max)ore de radio, mp3-uri aprox o ora, si max o ora pe wifi-ul de acasa...

inca nu stiu daca cumva evaluarea bateriei are o problema, cert este ca HJ5 in max 3 zile murea...

reamintesc ca il tin pe minimal power management.

daca inainte eram oarecum nemultumit/dezamagit de telefon, acum sunt f incantat, se misca mai bine, iar bateria ma tine mai bine, am toate aplicatiile de la samsung si am si flash lite 3.1 pt youtube si toate site-urile cu flash - web browsing destul de aproape de cel de pe desktop sau laptop.

#591
demential

demential

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 15.02.2008
  • ID membru: 289,587
  • Locație: Bucuresti
pana ieri internetul (Mobile internet - vodafone) a functionat perfect. si cu Internet Explorer, si cu Opera Mini.
DAR de azi dimineata, nu stiu de ce, nu mai functioneaza. nu mai deschide nici o pagina. am sunat la relatii cu clientii, au incercat sa imi trimita prin sms setarile de 2 ori, dar nu s-au salvat. mi s-a spus sa pun manual setarile. adica acestea :
Mobile Internet

Start – Settings – Connections – Connections – My work network – Add a new modem connection

* Enter a name for the connection: Mobile Internet
* Select a modem: Celular line GPRS – Next
* Access point name: internet.vodafone.ro
* Next
* User name: internet.vodafone.ro
* Password: vodafone
* Domain: Nu se completeaza

Selectam Advanced

* Use IP assigned address: bifati
* Use header compression: bifati
* Use software compression: debifati
* Use specific server address:
o DNS: 193.230.161.3
o Alt DNS: 193.230.161.4
le-am pus de 4 ori pana acum, am restartat telefonul SI NIMIC. nici o schimbare. nu se deschide nici un site.
va rog asadar sa imi spuneti exact ce setari folositi voi, si ce aveti la : Start > Settings > Connections :
- browser connection
- connections
- gprs authentication
multumesc anticipat !

#592
gdx

gdx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 12.12.2006
  • ID membru: 115,903
  • Locație: in this space...
hei, scoate sim-ul si pune altul, porneste aparatul, asteapta sa isi faca noile setari, apoi scoti simul si il pui inapoi pe al tau si astepti noile setari/sms-uri de configurare...

cel putin asa face al meu pe orange....

Edited by gdx, 20 January 2009 - 16:08.


#593
demential

demential

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 15.02.2008
  • ID membru: 289,587
  • Locație: Bucuresti
nu ma ajuta, pentru ca setarile trimise prin sms de vodafone NU sunt bune, nu sunt "compatibile". duc la "unsuccesfully bla bla".
iar puse manual, au acelasi rezultat : NU functioneaza internetul. nu se deschide nici o pagina... cartela pusa pe un Iphone merge, cu aceleasi setari.
dar pe omnia nu.
tocmai d-asta trebuie sa ma ajute cineva cu OMNIA si Mobile internet de la vodafone, sa imi spuna setarile pe care le are la : Start > Settings > Connections :
- browser connection
- connections
- gprs authentication

#594
adi_osk

adi_osk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.01.2007
  • ID membru: 134,378
In prezent am ca ROM -  PDA: i900XXHI1/XFHI1 si PHONE: i900XXHH9, vreau sa pun si eu HL3. Am inteles ca este cel mai bun in privinta acumulatorului. Am citit cate ceva despre el pe fotum(-uri).
Tot de acolo reiese ca este cam riscanta operatiunea. Daca poate/vrea cineva sa-mi spuna pas cu pas cum se face....

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users