Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfaturi despre o noua achizitie

Mali-450MP4 vs. Adreno 305

Laptop in jur de 2000 lei!

Android - Jokes App
 mirrorless vs dslr

Cautare web cu pastrare istoric

Subwoofer sistem 5.0

Windows 7 ocupa mult spatiu.
 Mai tare ca sexul

Problema instalare windows din ca...

Anunturi de mica publicitate suca...

Player in retea gigabyte
 curentul spiritual New Age

identificare piesa electronica

card de memorie

schimbat coloana de directie
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Telefoane compatibile Digi.Mobil

  • Please log in to reply
199 replies to this topic

#37
juannn

juannn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 913
  • Înscris: 09.03.2006
  • ID membru: 69,093

View PostBlackhawk, on Apr 20 2008, 19:25, said:

Discutiile astea s-au mai purtat.  :peacefingers:


Din punct de vedere contractual RDS isi indeplineste obligatiile: asigura clientului accesul la serviciul de voce si probabil date!


Pe Huawei-uri nici nu poate fi vorba de trafic de date doar pe modelul ala 120 S. Oricum daca o sa se lansez la rds wap nelimitat pareu pun ca-si cumpara toti telefoane 3G :)

OT-S920 ----> din cite vad eu acolo pe site modelul asta are si camera. Sunt curios oare la ce preturi va fi comercializat.

Edited by juannn, 20 April 2008 - 20:06.


#38
zaze

zaze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 21.01.2004
  • ID membru: 10,553
Intelegeam sa ia Vodafone sau Digimobil telefoane "branduite" de la Huawei, dar Alcatel au ajuns rau de tot daca fac asa ceva :D

#39
arab

arab

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,286
  • Înscris: 12.03.2006
  • ID membru: 69,465
  • Locație: pe aici...
Un alt telefon mai ieftin...numai bun de RDS este Sagem my 600x! :)

Attached Files



#40
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,726
  • Înscris: 04.11.2005
  • ID membru: 52,220

View Postjuannn, on Apr 20 2008, 20:01, said:

Pe Huawei-uri nici nu poate fi vorba de trafic de date doar pe modelul ala 120 S. Oricum daca o sa se lansez la rds wap nelimitat pareu pun ca-si cumpara toti telefoane 3G :)
Toate modele de pana acum distribuite de RDS au modem incorporat, accesibil pe interfata USB. A nu se confunda cu WAP pe mobil

Alt telefon sub 290ron(card gratis de 1GB la unele magazine) numai bun de Digi.Mobil: LG KU250 . Totusi nu va repedeti char asa repede, sa vedem daca ofera chiar ei telefoane la cost redus(poate indisponibile la noi pe piata) si cum e cu oferta de date.

Posted Image

Edited by Blackhawk, 20 April 2008 - 20:14.


#41
sebi_bv

sebi_bv

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 08.07.2006
  • ID membru: 85,550
Va mai spun...telefonul este ok ca si design si calitate a materialului.
Nu etse plastic ieftin 9adica de proasta calitate), carcasa se inchide perfect si pare foarte rezistent la socuri (nu am de gand sa si probez asta....:P).
Se aude tare! Imi plac si butoanele. Ca sa vedeti cu ce telefoane am umbalt (ale mele) si ca sa vedeti cam cu ce am comparat, va spun ce telefoane am folosit:
-Siemens A36
-Alcatel 311
-Siemens A50
-Alcatel 332
-Nokia 6610i
-Se Z710
Deci nu am avut telefoane scumpe, mai degraba low-end, in functie de acest lucru puteti sa analizati comentariile mele fata de telefon.
Oricum, bateria cred ca este detsul buna!

Le Ei bine, acesta nu stiu daca are modem. Incerc sa il las sa se descarce complect primele 3 dati. L-am conectat pe USB si incepe sa se incarce, asa ca il las momentan!

Edited by sebi_bv, 20 April 2008 - 20:19.


#42
arab

arab

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,286
  • Înscris: 12.03.2006
  • ID membru: 69,465
  • Locație: pe aici...

Quote

Toate modele de pana acum distribuite de RDS au modem incorporat, accesibil pe interfata USB. A nu se confunda cu WAP pe mobi
:lol: Macar atat...!

Edited by arab, 20 April 2008 - 20:14.


#43
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,726
  • Înscris: 04.11.2005
  • ID membru: 52,220

View Postsebi_bv, on Apr 20 2008, 20:12, said:

Va mai spun...telefonul este ok ca si design si calitate a materialului.
Nu etse plastic ieftin 9adica de proasta calitate), carcasa se inchide perfect si pare foarte rezistent la socuri (nu am de gand sa si probez asta....:P).
Se aude tare! Imi plac si butoanele....

Deci nu am avut telefoane scumpe, mai degraba low-end, in functie de acest lucru puteti sa analizati comentariile mele fata de telefon.
Oricum, bateria cred ca este detsul buna!
Asta vreau sa zic si eu, ce ai zis tu de bine mai sus e tot ce conteaza, prb ca nu au ales aiurea modelul asta.

#44
sebi_bv

sebi_bv

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 08.07.2006
  • ID membru: 85,550
Da, l-au ales bine.

Daca as fi in conducerea RDS as zice asa: Cine vrea un mobil sa vorbeasca la el, il poate folosi pe acesta. Cine vrea transfer de date (bine, poate asta are modem), video-telefonie sau alte dracii, va avea in mod sigur bani sa isi cumpere un telefon compatibil, mai ales ca aele servicii vor fi taxate....asa ca decizia este perfecta!
Pensionarii vad acest telefon ca un bulgare de aur. Eu nu am avut multe telefoane si nici nu excelez la capitolul bani dar imi place ca obiectul pe care il tin cel mai mult cu mine sa fie cat de cat ceva care sa-mi placa!


PS unde se gaseste acel sagem?

Edited by sebi_bv, 20 April 2008 - 20:53.


#45
nicu13

nicu13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 07.08.2006
  • ID membru: 90,065
  • Locație: Bucuresti, sectorul 3 si 4 (matze stau in coada)
Mey, pana la urma, serviciul digimobil este un plus sa iti iei net de la ei. Tocmai de aceea exista clauza cu 2 luni de nefolosire in actul aditional. Daca ai noroc, poate la al doilea te trezesti cu un u120s tinut in cutie de vre-un pensionar care si-a prins urechile in el si nu l-a folosit. Stiu ca nokiile nu sunt ieftine, dar cum si SE au ajuns cam pe la acelesi preturi ce as putea sa recomand?
S-au gandit si ei ca vom face mofturi, de, fiecare are preferinte proprii, tocmai de aceea nu s-au mai omorat sa aiba telefoanele camera sau mp3 player. Dupa ce au vazut pe forumuri probabil ca si-au zis: "ia mai dai in pana mea, sa isi ia ce le place"

#46
djhouse

djhouse

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 651
  • Înscris: 05.04.2008
  • ID membru: 311,231
  • Locație: negotin

am testat un N 73 a intrat mai greu in retea dar a mers

Edited by djhouse, 20 April 2008 - 21:33.


#47
telecomro

telecomro

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.04.2008
  • ID membru: 312,546
arab

Nu e de mirare, Huawei sunr experti in copiat ....

#48
sebi_bv

sebi_bv

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 08.07.2006
  • ID membru: 85,550
Da, este insa si o parte buna. Daca am citit bine, daca prapadesti acest telefon, platesti doar 45 de euro. Oricum, din cate am inteles eu din contract (trebuie sa il mai citesc) nu pot renunta 2 ani de zile la contractul cu RDS...deci ne-au cam ars!
Sau, ma rog, ne-au ars doar daca urca tarifele.....
Taxa de denuntare unilaterala, furt de tel mobil se taxeaza cu 45 de euro in primul an si 35 in al 20-lea.


Tot odata, scrie ca oferta este valabila pana la 30.06.2008

Edited by sebi_bv, 20 April 2008 - 22:14.


#49
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,726
  • Înscris: 04.11.2005
  • ID membru: 52,220

View Postsebi_bv, on Apr 20 2008, 23:02, said:

Tot odata, scrie ca oferta este valabila pana la 30.06.2008
....
nu pot renunta 2 ani de zile la contractul cu RDS...deci ne-au cam ars!
Eu l-am primit de cateva luni si scrie 30.03.2008. Costul tefefonului la mine e 80euro :P
Am citit si actul aditional si cel pt telefonia fixa si nu se precizeaza vreo perioada minima pt. contract. Ba mai mult, te goneste daca nu folosesti serviciul de tel. mobila

Quote

Beneficiarul poate denunta unilateral prezentul act aditional, fara plate de daune, printr-o scrisoare recomandata.... blah blah... pana la datad de 15 a lunii curente.... si numai in cazul catre RCS&RDS a tuturor sumelor restante si/sau penalitatilor...
Sunt tare curios cum suna la tine  :huh: Deasemenea precizeaza daca ai luat tot pachetul la oferta speciala(pret redus+pachete gratis la CATV dupa cum am auzit) sau l-ai primit gratis in custodie ulterior

Edited by Blackhawk, 20 April 2008 - 22:44.


#50
drifter

drifter

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 30.11.2004
  • ID membru: 26,493
deci pana la urma huawei 1220s e de fapt Alcatel OT-S920
eu zic ca exista sanse bune ca sub capacelul-oglinda din spate sa existe o camera ascunsa :D
cred ca au cumparat Alcateluri si numai le-au lipit niste chestii pe deasupra, resoftandu-le prin USB.
ma intreb daca n-ar putea fi re-resoftate cu softul Alcatel (dispunand si de un backup Digi) si daca nu cumva camera e inca acolo.
cine desface capacelul sa vada? :D

Posted Image

Edited by drifter, 20 April 2008 - 23:43.


#51
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
  • ID membru: 40,643
  • Locație: Galati
Telefonul e Huawei.
Chinezii iti scriu ce vrei tu pe el daca cumperi suficient de multe.
Pentru Alcatel se pare ca e mai ieftin sa le cumpere gata facute de la chinezi decat sa le produca singuri.

Edited by jeekxoo, 20 April 2008 - 23:57.


#52
drifter

drifter

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 30.11.2004
  • ID membru: 26,493
eu suspectez ca inca are camera sub capacel dar mi-e sa nu se sparga daca incerc sa il desprind


ce am observat de cand am primit telefonul e ca surubul cel mai dinspre oglinda de sub capacul de la baterie are urme de uzura adica a fost probabil desfacut si prins la loc. posibil ca cei de la RDS sa fi scos camera in modul asta eventual, umbland pe acolo. de fapt cred ca se poate vedea daca are sau nu camera daca se desurubeaza ala cu surubelnita potrivita.
daca apare o varianta de resoftare si nu are camera acolo, e posibil sa se poata monta, asta daca Alcatel sau Huawei sau cine o fi livreaza asa un subansamblu. posibil ca RDS-ul sa detina camerele sau ceva de genul si cand lanseaza 3G recheama toate telefoanele montand camera la loc, daca ea nu e inca acolo.
chiar ma intrebam cum o sa isi acopere RDS costurile schimband tel-urile fara camera cu unele care au camera, cred ca raspunsul asta e, nu le vor schimba, le vor inversa doar modificarile hard si soft.
dar poate le-o luam inainte :D

Edited by drifter, 21 April 2008 - 00:19.


#53
Bobby_ro

Bobby_ro

    Celebru Anonim

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,629
  • Înscris: 30.04.2005
  • ID membru: 35,761
  • Locație: Oradea

View Postdrifter, on Apr 21 2008, 00:12, said:

posibil ca cei de la RDS sa fi scos camera in modul asta eventual, umbland pe acolo.
daca apare o varianta de resoftare si nu are camera acolo, e posibil sa se poata monta, asta daca Alcatel sau Huawei sau cine o fi livreaza asa un subansamblu. posibil ca RDS-ul sa detina camerele sau ceva de genul si cand lanseaza 3G recheama toate telefoanele montand camera la loc, daca ea nu e inca acolo.
In primul rand 3G-ul e lansat de mult, probabil ai vrut sa spui apeluri video  :rolleyes: . A doua, asta e o prostie cat casa :D , cum sa scoata ma camerele din ele si sa le tina in sertar la sediu si dupa asta sa recheme telefoanele sa le monteze :wacko: sau mai stupid sa fii acoperit camera" existenta" cu acel capacel :blink: . Gezaz, cum va pot da astfel de lucruri prin cap.

Edited by Bobby_ro, 21 April 2008 - 00:21.


#54
drifter

drifter

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 30.11.2004
  • ID membru: 26,493
da vroiam sa zic apeluri video.
iar "partea a2a" eu zic ca asa e, om vedea. initial pun pariu ca aparatul a fost exact ca Alcatelul si l-au modificat, ca dovada ca singurul surub uzat e cel de acolo de sus, au scos doar panoul de deasupra camerei si difuzorului, la celelalte suruburi se vede ca n-au umblat.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users