Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 

Doamna Ghica Plaza (ex-Romfelt)

- - - - -
  • Please log in to reply
667 replies to this topic

#613
patrics192

patrics192

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.01.2015
Buna seara. A mai cumparat cineva de la firma constructoare Mota-Engil pana acum? Multumesc

#614
Wilberforce

Wilberforce

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 978
  • Înscris: 27.12.2013

View PostRikyrikyriky, on 02 decembrie 2015 - 13:07, said:

Stii ceva? Si eu mai mint..dar u acum intreci orice masura:)))
Amice, esti...(Caragiale).
Inteleg ca invidia e mare, dar baga un ochi aici, asa ceva nu vei avea in cosmarul ala de la Romfelt, la care poti ajunge doar cu caruta 143, in vecii-vecilor:

Attached Files



#615
Bebe_miezu

Bebe_miezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 670
  • Înscris: 23.07.2014
Da....se pare ca a avut dreptate wilberforce

#616
vlad_alexandru

vlad_alexandru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 14.05.2014
Index autocitit :) baga cele trei facturi de iarna, inclusiv regularizarea

#617
Rikyrikyriky

Rikyrikyriky

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 01.07.2015
@wilbeforce, daca eu sunt invidios, tu ce cauti pe acest forum? Stai linistit in chicineta ta de 3 camere si 57 de m2.

O seara faina sa aveti!

@wilbeforce, daca eu sunt invidios, tu ce cauti pe acest forum? Stai linistit in chicineta ta de 3 camere si 57 de m2.

O seara faina sa aveti!

#618
Denis1982

Denis1982

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 112
  • Înscris: 15.04.2015
Parerea mea sincera e ca dezvoltatorul de la Romfelt a facut o mare greseala, probabil cauzata de bula imobiliara din 2007-2008, greselile constau in: locatia aleasa gresit, apoi balcoanele(terasa) deschise, suprafetele prea mari ale apartamentelor, inaltimea prea mare a imobilului-in Bucuresti inaltimea optima a unui bloc de apartamente e intre 4 si 10 etaje, sub 4 etaje ajung apartamentele la pret prea mare din pricina pretului dat pe teren iar peste 9-10 etaje apar probleme tehnice grave(hidroforul consuma prea mult, presiunea in tevi devine prea mare, ascensorul se defecteaza prea frecvent, costuri auxiliare de mentenanta prea ridicate, evacuarea gunoiului menajer problematica, si nu in ultimul rand din cauza inaltimii blocului si a rezistentei limitate a structurii de rezistenta, imposibilitatea compartimentarii cu caramida Porotherm, fiind aleasa solutia mediocra cu pereti interiori de rigips, etc, etc).
Insa Romfelt are avantajul privelistii deosebite de la nivele superioare, un aspect modern, elegant, al blocurilor, in special al blocului E, care e cu fatada pricipala spre strada, securitatea imobilului.
Oricum, Doamna Ghica Plaza este mult peste "Planorama"(poreclita "panarama"), care are un acces stradal si mai dificil si probleme grave atat tehnice cat si organizatorice.
Viitorul va decide daca aceste mari imobile(Romfelt, Planorama, Monaco Towers, Asmita Garden, rosegarden, etc) se vor imbunatati printr-o reamenajare totala, vor decadea total-devenind locuinte pentru lilieci, sau vor disparea complet.
Cert e acest acces de entuziasm structural nu va avea curand ecou, dezvoltatorii preferand sa edifice imobile cu un regim mai redus de inaltime, dar cu riscuri mai mici (de insolventa...).

#619
kimi_ro

kimi_ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 819
  • Înscris: 14.04.2007

View PostDenis1982, on 07 decembrie 2015 - 07:36, said:

Oricum, Doamna Ghica Plaza este mult peste "Planorama"(poreclita "panarama"), care are un acces stradal si mai dificil si probleme grave atat tehnice cat si organizatorice.

Salut,

Ce probleme sunt referitoare la accesul stradal? Pt cei ce au achizitionat un loc de parcare, accesul e cat se poate de facil, prin strada Heliade intre Vii. Pt cei care nu au loc de parcare, exista suficiente locuri de parcare pe trotuarul din jurul complexului sau pe cele din fata complexului.

Despre ce problem tehnice si organizatorice vorbesti? In momentul de fata (si, probabil, pt mult timp), exista un singur bloc finalizat, locuit in procent de 80%. Problemele organizatorice au fost rezolvat dupa ce s-a infiintat Asociatia de Proprietari. Ulterior, tot Asociatia de Proprietari a inceput sa remedieze problemele tehnice astfel incat, in prezent, nu se mai poate discuta de asa ceva.

Din punctul meu de vedere, ca proprietar al unui apartament in complexul Planorama, cheltuielile lunare sunt cat se poate de ok. Intretinerea este intre
100-200 RON/garsoniera,
120-250 RON/ap.2 camera,
150-300 RON/ap.3 camera,
indifferent de anotimp

Intretinerea este compusa din:
consumul de apa (rece), in functie de cat consuma fiecare,
intretinerea locurilor de parcare si a iluminatului aferent (aplicat doar celor care au locuri de parcare - 10 RON/loc de parcare),
mentenanta cu supravegherea video si interfon (3,44 RON/apartament),
fondul de rulment pt apartamentele apartinand dezvoltatorului aflat in insolventa (13,76 RON/apartament),
cheltuieli pe cota parte indiviza (intre 50 - 140 RON/apartament, in functie de suprafata)
cheltuieli cu gunoiul menajer, energie electrica lifturi, intretinere spatii comune (intre 12 - 50 RON/apartament)

Se adauga costurile cu gazele si curentul electric, in functie de cat consuma fiecare (fiecare apartament are central proprie).

Da, evident, blocurile nefinalizate au un impact vizual puternic. Eu sunt un caz mai fericit, apartamentul este orientat spre strada Heliade intre Vii, nu spre complex, asa ca nu le vad decat cand ies din bloc.

#620
patrics192

patrics192

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.01.2015
....de curiozitate, voi cate randuri de chei ati primit?

#621
Wilberforce

Wilberforce

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 978
  • Înscris: 27.12.2013

View Postvlad_alexandru, on 06 decembrie 2015 - 11:40, said:

Index autocitit Posted Image baga cele trei facturi de iarna, inclusiv regularizarea
Prietenareee, index autocitit inseamna ca eu folosesc internetul lunar (si) pentru a transmite indexul la Engie: https://agentia.gdfsuez.ro/login, asa ca nu mai insinua tampenii, daca vezi facturile pe celelalte luni, (gen 18,50 lei) iti inghiti tastatura! Se vede ca nu ai bransament la gaze, daca  nu stii ca indexul gazometrului se citeste lunar de client intre data de 7 si 9 ale lunii, si se trimit online la engie, astfel platesti exact cat consumi pe luna respectiva, nu exista absolut nici un fel de "regularizare', regularizare e la putorile si prostii care nu comunica furnizorului indexul lunar, si asteapta sa le vina 'placinta" acasa.https://agentia.gdfsuez.ro/login
  Vara platesc cam 18-20 de lei/luna la gaze, iarna intre 35-si 48 lei, asa a fost anul trecut, iar acum stau in tricou si pantaloni scurti(bine, decembrie asta e absurd, inca nu am dat drumul la centrala, e tot cu "soarele" pe LCD, in mod de vara, dar vine el si gerul... doar n-am centrala doar pentru incalzirea apei, he, he).

#622
Rikyrikyriky

Rikyrikyriky

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 01.07.2015
Prietene, esti tare, ce sa-ti zic! Bravo! Si de la noi ce vrei? Ca nu inteleg! Poate ne zici si noua ce "caracteristici" are chicineta ta, sa ne facem o parere!( nr.camere, mp, etc).

Normal ca nu platesti nimic, pentru ca stai in frig! Chiar tu recunoscusi mai devreme:)

O duminica frumoasa si mai ales calduroasa sa ai;)

#623
vlad_alexandru

vlad_alexandru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 14.05.2014
Stiu ce inseamna autocitit, asta nu inseamna ca "autocitesti" real. La 3 luni tot vine cineva de la gaze sa citeasca si el.

#624
Denis1982

Denis1982

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 112
  • Înscris: 15.04.2015

View Postcoldplay, on 06 februarie 2008 - 11:04, said:

Ansamblul are ceva "pedigree", inprivinta dezvoltatorului (Pascariu, Sima, ca business men, nu ca developeri). Constructorul e printre cei mai tari de la noi. Zona asa si asa, in crestere insa. Un articol cu cateva informatii utile gasesti aici. Overall, un proiect in care as fi tentat sa am incredere, spre deosebire de altele.

Am si ceva informatii mai concrete dintr-un mail primit de un coleg in decembrie, nu stiu cat de actuale mai sunt dar poti sa-ti faci o idee Posted Image

"Apartamentele cu 1 camera au o suprafata totala ce poate fi intre 61 si 83 mp (suprafata utile intre 40 si 50 mp), iar pretul intre 80000 si 108000 Eur (TVA inclus).
Apartamentele de 2 camere au preturi cuprinse intre 113 844 Eur si 155 000 Eur (TVA inclus) cu supr. utila intre 74 ? 102 mp.
Separat exista optional locuri de parcare in cele 2 subsoluri subterane la pretul de 14 280 Eur (TVA inclus) si boxe cu suprafete intre 1,68 si 6,43 mp cu un pr?t de 892,5 Eur/mp (TVA inclus).
Pretul este promotional, fara diferenta de pr?t intre etaje, pentru un numar de 50 de apartamente, din care o parte au fost deja contractate.
Oferta nu este transmisibila si este valabila numai pana la completarea numarului de 50 de apartamente cu pr?t promotional.
Pentru detalii suplimentare va invit la sediul firmei noastre din Calea Dorobantilor nr.194 sau incepand cu 17 decembrie la showroom-ul deschis langa santier, pe Str. Paharnicul Turturea."
Dvs. nu locuiati in ansamblul Metropolis al lui Padure?! Oricum Metropolisul lui Padure, in ciuda unor mici disfunctionalitati, cauzate mai degraba de aberatiile legislative din tara asta, decat de Dl.Padure,  e cu un ordin de marime peste Romfelt...dar si preturile au fost in perioada aceea, peste ce-ar putea obtine vreodata in secolul asta, cei de la Romfelt.

#625
asddd1000

asddd1000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 14.05.2015
Cumpar loc de parcare la -1 sau -2 in Doamna Ghica Plaza. Daca cineva are de vanzare sau stiti pe cineva care vinde, va rog un PM.
As prefera de la o persoana fizica ca sa evit plata tva 20%.

Multumesc.

#626
mariustw

mariustw

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 08.07.2009
Buna ziua, am vizitat de curand complexul si rog pe cei care locuiesc deja sa imi dati si mie cateva informatii utile :

- cat se plateste intretinerea si administrarea ptr ap cu 3 cam ?
- cum e lumea in zona ?
- exista asociatie de proprietari ?

si daca mai aveti si alte informatii le astept cu mare interes


va multumesc

#627
web_nick

web_nick

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.06.2016
Buna ziua,

Cumpar apartament de 2 camere (sau de 3 camere mai mic) in Doamna Ghica Plaza. Daca cineva are de vanzare sau stiti pe cineva care vinde, va rog un PM.

Multumesc.

#628
robdumi

robdumi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 09.03.2009
Vad ca nu s-a mai scris demult. A mai cumparat cineve? S-a mai vandut ceva?
Ce preturi mai sunt cerute?

#629
Dude

Dude

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 20.05.2005
Eu as fi curios daca preturile sunt batute in cuie de Alpha Bank sau se mai poate negocia. Poate mai scriu si proprietarii despre experienta lor in complex.

#630
paulokaziii

paulokaziii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 15.07.2009
Sunt interesat de achizitionarea unui apartament in blocul C.Din cate am inteles de la persoana de la showroom,apartamentele din blocul respectiv vor fi puse la vanzare dupa ce vor obtine niste aprobari,lucru care ar dura,dupa spusele lor,5/6 luni.
Ma intereseaza sa aflu de la locatari cum este izolatia fonica a apartamentelor,se aude cand mesteca vecinul cu lingurinta in ceai la 5 dimineata,cand trage apa sau isi face dus asa cum sustinea cineva in urma cu cateva pagini?
Care sunt costurile lunare aproximative pentru un apartament cu 3 camere in care locuiesc 2 persoane?

Edited by paulokaziii, 03 December 2016 - 13:05.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate