Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
masterat in kinetoterapie

problema internet

The Raid 2: Berandal (2014)

reparatie masina spalat Indesit B...
 Anormalitatea arhitecturala din B...

Sursa suficient de buna?

recomandare service logan

Jiddu Krishnamurti, Mesia pe care...
 Poezii

Bon Ton Residence

inchiriere teren 2000 mp

Facultatea de Limbi Straine - Nee...
 Circumcizie

Copper (2012 - )

Manhattan (2014 - )

PSP update&hack
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Vreau sa fac un post local de radio

  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi

Salut!

As vrea sa infiintez un post de radio local. De ce aparatura as avea nevoie si c-am la ce costuri se ridica toate astea! Banda nu este mare... vreau sa emit la vreo 4 km patrati!

Inca ceva... Cum sta treaba cu muzica? de ce programe am nevoie?

Problema cu banii nu cred ca este o problema deoarece ne sustine primaria!

#2
Tomasso

Tomasso

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 08.08.2004
  • ID membru: 21,023
Din ce localitate esti?

#3
mixfm00

mixfm00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 16.02.2004
  • ID membru: 11,491
  • Locație: Craiova
Al3x suna la 0724296901

#4
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi
Yo Sunt din Dorohoi Judetul Botosani! Am infiintat un Club care are stranse legaturi cu Primaria! Asa ca de finante nu ar fi probleme odata ce primarul a spus ca ne sprijina! Mai ales ca este in interesul orasului!

#5
becali

becali

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,220
  • Înscris: 10.10.2003
  • ID membru: 7,128
Alex, tu glumesti, tu crezi ca nea primaru iti da cateva sute de milioane sa-ti faci radio, iti trebuie si spatiu, unde ti-l da?
La ghica?
La Comando?

Plus ca trebuiesc o groaza de avize si nu uita ca incepe campania electorala, psd are nevie de bani.

Daca esti in grup cu Toto, am sa vorbesc eu cu el,  daca vi se dau ceva bani e simbolic



#6
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi

becali, on Oct 15 2004, 08:40, said:

Alex, tu glumesti, tu crezi ca nea primaru iti da cateva sute de milioane sa-ti faci radio, iti trebuie si spatiu, unde ti-l da?
La ghica?
La Comando?

Plus ca trebuiesc o groaza de avize si nu uita ca incepe campania electorala, psd are nevie de bani.

Daca esti in grup cu Toto, am sa vorbesc eu cu el,  daca vi se dau ceva bani e simbolic

<{POST_SNAPBACK}>



Mai cute de milioane nu cred ca ne da si nici nu cred ca ne trebui chiar sute de miliane!

Apropo cine esti ma? De unde ne stii?

#7
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi
E... tot eu sunt.. acu.. vrea cineva din America sa finanteze infiintarea unui radio in Dorohoi... si revin cu aceeasi intrebare... asa ca va rog sa ma ajutati... chiar am nevoie de raspunsurile voatre ca pe 27 vreu sa ma duc sa le cumpar.... chiar daca costa mult... asa ca astept raspunsul Dvs. cat mai rapid....

Merci....

#8
a21alex

a21alex

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,889
  • Înscris: 22.08.2005
  • ID membru: 44,640
  • Locație: HD-Deva Romania
Mai cauta pe aici prin forum...s-a mai discutat problema asta .....

#9
cocolosh

cocolosh

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 15.09.2004
  • ID membru: 23,086
  • Locație: Suceava
dar licenta de emisie ai? ma indoiesc...o sa vrea dom' primar sa sprijine un post pirat? ma indoiesc...
dar daca ai licenta, te pot ajuta cu una cu alta...

#10
a21alex

a21alex

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,889
  • Înscris: 22.08.2005
  • ID membru: 44,640
  • Locație: HD-Deva Romania

Il face cu circuit inchis caz in care scapa de emitator dar nu si de cablarea localitatii si amplificarea semnalului.

#11
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi

View Posta21alex, on Mar 28 2006, 16:23, said:

Il face cu circuit inchis caz in care scapa de emitator dar nu si de cablarea localitatii si amplificarea semnalului.


O sa-mi trebuiasca si amplificator.. deoarece vreau sa-l fac FM....


Si vreau sa va pun o intrebare...  (defapt mai multe)

1. Muzica pe care o difuzez de unde o iau... (daca cumpar CD_ul original pot sa il difuzez pe radio)
2. Licentza de la CNA nu o pot obtine fara aviz tehnic?? (deci trebuie sa am intai radio cu toate sculele)
3. Ce fel de amplificator imi trebuie pt a emite pe o distantza de 80 Km??



Aveti in attachment.. niste poze cu scule oferite de cineva... spuneti-mi parerea DVs...
astept raspunsuri imediate... sincer nu vreau sa cheltui o groazaa de bani.. si voi sunteti prietenii mei nu??? :P


PS: Asta nu e proiect finantzat de primarie...

Attached Files



#12
a21alex

a21alex

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,889
  • Înscris: 22.08.2005
  • ID membru: 44,640
  • Locație: HD-Deva Romania
1.Ptr Muzica (drept de autor) trebuie sa inchei contract cu casele de discuri din Romania , cele care iti vor pune muzica oficiala cu care vei defila , muzica licentiata pe care o vei putea folosi strict in scop promotional !(nu se multiplica si se comercializeaza-asta vrea sa zica legea)
2.Etapele sunt...licenta.......dotare.....avize,controale tehnice,inspectii sanitare,pompieri,munca,personal si multe altele......
3.puterea difera si in functie de asezare geografica....poti emite si cu 5 w daca esti cu antelenele undeva sus si nu ai obstacole(caz rar in Romania). In general licentele se castiga pe localitati ... in timp mai poti primi marire suplimentara de putere...cu conditia ca frecventa atribuita tie sa nu intre in conflict pe aria de acoperire cu o alta frecventa identica sau apropiata(iarasi un lucru rar deoarece CNA cand distribuie o frecventa stie unde se afla cea mai apropiata statie ce are aceeasi frecventa cu a ta si evita astfel aceasta situatie......

Nu te incurca cu playere scumpe(sunt bune ptr cluburi nu si ptr radio)...investeste mai bine intr-un calculator cu un soft de emisie.....vezi http://www.qsoundsoft.com/ro_index.htm

#13
rolion

rolion

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 28.07.2005
  • ID membru: 42,486
  • Locație: EIRE
felicitari..am ajuns sa o vad si pe asta:Dorohoi=post de radio ! ! !

poate de la 4 kmp la 80kmp o sa il puneti pe internet,sa auzim cum cu banii primariei se asfalteaza drumul de la autogara,sau cel de la sticla,sau...cum ameninta muncitorii de la Stipo cu arderea fabricii ! !

multa bafta ! ! !

Edited by rolion, 29 March 2006 - 21:53.


#14
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi

View Postrolion, on Mar 29 2006, 22:52, said:

felicitari..am ajuns sa o vad si pe asta:Dorohoi=post de radio ! ! !

poate de la 4 kmp la 80kmp o sa il puneti pe internet,sa auzim cum cu banii primariei se asfalteaza drumul de la autogara,sau cel de la sticla,sau...cum ameninta muncitorii de la Stipo cu arderea fabricii ! !

multa bafta ! ! !


Nu stiu cum sa-ti spun dar se cunoaste ca nu ai mai fost de mult timp acasa.... Autogara a fost reasfaltata... acum sunt alte grpoi mai mari .. in oras :P  :deadtongue:


Eu am cerut o parere... nu sunt aici sa discut despre primarie si banii ei.. sau despre gropile din Dorohoi!


PS: Cine imi explica si mie care e treaba cu RDS.. pt ca am un program de automatizare radio si imi apare acolo RDS...

PS2: PROIECTUL NU MAI ESTE FINANTZAT DE PRIMARIE.....

Edited by Al3xT, 29 March 2006 - 22:35.


#15
rolion

rolion

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 28.07.2005
  • ID membru: 42,486
  • Locație: EIRE
Glumeam ! ... Oare ?!

cu ce te pot ajuta de aici ?

#16
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi

View Postrolion, on Mar 29 2006, 23:34, said:

Glumeam ! ... Oare ?!

cu ce te pot ajuta de aici ?


Pai cu informatii... vezi ca am scris mai sus despre ce vreau sa stiu~!!

Apropo de unde esti??

#17
Al3xT

Al3xT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 29.06.2004
  • ID membru: 19,174
  • Locație: Iasi
Hmmm. o sumedenie de oameni pe forumul asta .. o groaza de topicuri incepute de oameni care cred ca se pricep in domeniul dar nici unu nu vrea sa ma ajute.. de ce oare??? :coolspeak:  <_<


ROMANIA TOT ROMANIA RAMANE... CU ACEEASI OAMENI..... ^_^  :death:

#18
a_d_y

a_d_y

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,755
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Iasi / Bacau / Bucuresti

View PostAl3xT, on Mar 30 2006, 21:52, said:

Hmmm. o sumedenie de oameni pe forumul asta .. o groaza de topicuri incepute de oameni care cred ca se pricep in domeniul dar nici unu nu vrea sa ma ajute.. de ce oare??? :coolspeak:  <_<
ROMANIA TOT ROMANIA RAMANE... CU ACEEASI OAMENI..... ^_^  :death:


CORECT

Si unii nu vor sa promoveze sau sa lanseze noile talente .. ASTA E  ci din contra ISI BAT JOC

Edited by a_d_y, 30 March 2006 - 22:16.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users