Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montare pachet bass Magnat.

Nu se aprinde pc-ul

Cum dezactivez UPC Wi-Free?

fatete dentare
 Assembly - Motorola 68K

Cum tai o perna?

Ce mama pamantului e asta? New 20...

Radarul padurilor
 Ce dieta si ce exercitii recomand...

Bad Image: .dll is either not des...

Recomandare laptop nou, cu window...

Problema Asus R501VB?
 Router TP-LINK nu se conecteaza l...

Nu pot accesa un site

Romanian Club Hits @ Autumn 2014 ...

Decodor Digi HD-probleme
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia N96

  • Please log in to reply
265 replies to this topic

#163
liviu008

liviu008

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 15.02.2008
  • ID membru: 289,513
  • Locație: romania

luati ma , postat de mine , la celalalt nu v-ati uitat ca era asemanator , sau nu faceti diferenta intre gdesk si win95 , e filmat cu bebu si pacat ca am tv-u in camera cealalta ca il puneam pe tv sa se vada mai bine , si o sa revin si cu partea a 2-ua , acu sunteti multumiti , ca statui de voi in loc sa scriu la geografie.
si ce intrebari stupide "de ce nu pot face update de la fp1 la fp2?" cum sa nu se poata face , desigur chiar crezi ca nokia are de gand sa scoata asa ceva si sa scada vanzarile la modelele noi , e doar o strategie de marketing , intr-o zi ar scoate imediat un asemene update dar nu au de gand , atunci ce ar mai avea in plus telefoanele noi , daca deja eu si inca multi am reusit sa activam translatiile de meniu cum sunt cele de la fp2 pe n95 si n82 , si cam asta e tot ce are mai bun fp2-ul si de ce sa puna windows95 pe htc si omnia , pai ori sunt mobile ori pc , si plus ca nu ar baga 95-u deoarece e prea vechi , dar nu au de gand sa faca asa ceva , pc-u e pc si telefonu e telefon , dar exista si ce vrei tu , daca ai auzit de umpc , dute si cumparati unul , care de asemenea are preturi exuberant de mari , si tu crezi ca n-ar suporta pana si xp unele mobile , gandestete la cerintele minime procesor minim 300mhz (n82 332x2mhz) , ram minim 64mb (n82 128ram) iar memorie iti iei un card mai mare simplu nu , dar clar ca nu baga nimeni xp pe mobile. si doar nu va ganditi ca am rescris softul telefonului cu windows , doar l-am deschis din symbian cu dosbox , daca reuseam sa rescriu telefonul clar ca mergea mult mai bine , ganditiva ce cerinte are win95. si mai am 50 mb ram liber cu win95 pornit , macar folosea mai mult si mergea mai repede.

Edited by liviu008, 27 February 2009 - 13:00.


#164
SpawNyK

SpawNyK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 126,946
doar un simplu search pe google va dadea raspunsul

http://hackaday.com/...ning-on-an-n95/

dar voi tre sa va dati cu parul in cap asa e la romani, na sa va vad acum ce mai comentati cand liviu008 va demonstrat ca are win95 pe n82-ul lui

as incerca si eu pe n958gb al meu dar sincer mi-e lene :) si nu vad scopul oricum e misto si bravo lor , celor care au facut emulatorul de dos.

Edited by SpawNyK, 27 February 2009 - 15:58.


#165
Katta92

Katta92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,849
  • Înscris: 08.09.2008
  • ID membru: 368,230
  • Locație: Sibiu
mha baieti,in prima faza nu mi-a venit sa cred,win95 pe tel,ma gandeam ca ai rescris symbianul cu windows...dar nu.

As baga si eu,dar am o nelamurire...

Liviu008,cu win95 pornit,citeste fisiere in format .exe?

Daca citeste exe apai bag nfs2 SE si Carmageddon,dupa astea nu imi mai trebuie nimic :D

#166
SpawNyK

SpawNyK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 126,946
de mers exe merge normal dar fiind emulatorul in stare destul de primordiala nu emuleaza perfect si nici specificatiile smartphone-urilor noastre nu sunt prea mari, dupa cum se vede se misca greu, greu de tot chiar si in solitare, asa ca ma indoiesc ca ai putea tu sa joci NFS2 sau Carmageddon full pe win95 emulat pe symbian, poate doar daca o sa apara versiuni de symbian cum a aparut la doom, duke, quake, tyrian etc.

#167
Katta92

Katta92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,849
  • Înscris: 08.09.2008
  • ID membru: 368,230
  • Locație: Sibiu
pfff,apai asa nu ii prea vad rostul,mai mult doar de fun...dar :mellow:

in leg cu nfs2 si carmageddon,pana scot astia jocurile astea pt symbian,n95 devine piesa de muzeu pt ca nu isi da aprope niciunul interesul sa faca aceste jocuri vechi,dar goldies pt symbiane,sau ma rog...telefoane ;)

#168
TouchFlo3D

TouchFlo3D

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 169
  • Înscris: 17.02.2009
  • ID membru: 421,206

View Postliviu008, on Feb 27 2009, 12:33, said:

luati ma , postat de mine , la celalalt nu v-ati uitat ca era asemanator , sau nu faceti diferenta intre gdesk si win95 , e filmat cu bebu si pacat ca am tv-u in camera cealalta ca il puneam pe tv sa se vada mai bine , si o sa revin si cu partea a 2-ua , acu sunteti multumiti , ca statui de voi in loc sa scriu la geografie.
si ce intrebari stupide "de ce nu pot face update de la fp1 la fp2?" cum sa nu se poata face , desigur chiar crezi ca nokia are de gand sa scoata asa ceva si sa scada vanzarile la modelele noi , e doar o strategie de marketing , intr-o zi ar scoate imediat un asemene update dar nu au de gand , atunci ce ar mai avea in plus telefoanele noi , daca deja eu si inca multi am reusit sa activam translatiile de meniu cum sunt cele de la fp2 pe n95 si n82 , si cam asta e tot ce are mai bun fp2-ul si de ce sa puna windows95 pe htc si omnia , pai ori sunt mobile ori pc , si plus ca nu ar baga 95-u deoarece e prea vechi , dar nu au de gand sa faca asa ceva , pc-u e pc si telefonu e telefon , dar exista si ce vrei tu , daca ai auzit de umpc , dute si cumparati unul , care de asemenea are preturi exuberant de mari , si tu crezi ca n-ar suporta pana si xp unele mobile , gandestete la cerintele minime procesor minim 300mhz (n82 332x2mhz) , ram minim 64mb (n82 128ram) iar memorie iti iei un card mai mare simplu nu , dar clar ca nu baga nimeni xp pe mobile. si doar nu va ganditi ca am rescris softul telefonului cu windows , doar l-am deschis din symbian cu dosbox , daca reuseam sa rescriu telefonul clar ca mergea mult mai bine , ganditiva ce cerinte are win95. si mai am 50 mb ram liber cu win95 pornit , macar folosea mai mult si mergea mai repede.
Tot vina ta este pentru ca pana acuma nu puteai sa faci asa ceva, prin urmare puteai sa pui un link ceva..dovada ca asa este!!

#169
SpawNyK

SpawNyK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 126,946
Da normal ca este vina lui, pentru ca iti trebuie vreo 2 doctorate sa folosesti cel mai folosit motor de cautare din lume de care a auzit si bunicamea probabil ca sa iti dovedesti singur fiind sceptic.

#170
TouchFlo3D

TouchFlo3D

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 169
  • Înscris: 17.02.2009
  • ID membru: 421,206

View PostSpawNyK, on Feb 27 2009, 20:07, said:

Da normal ca este vina lui, pentru ca iti trebuie vreo 2 doctorate sa folosesti cel mai folosit motor de cautare din lume de care a auzit si bunicamea probabil ca sa iti dovedesti singur fiind sceptic.

Nu aveam nevoie de Google mai baiete ca PANA ACUM nu se putea pune niciun Windows pe S60* si cum ma pricep cat de cat la Symbian si poate ai observat ca ajut lumea pe aici STIIND CA ESTE IMPOSIBIL si ca multi BAGA FLASH-uri de VISTA/Windows 7/Iphone primul impuls a fost sa il corectez, dar cum tu habarnai ce e ala Symbian si folosesti NUMAI GOOGLE este perfect normal sa gandesti asa :)

#171
SpawNyK

SpawNyK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 126,946
Observ ca modestia la tine este pe "sistem turbo", dar se pare ca aveai nevoie de google pentru ca asta este problema celor ca tine care "stiu" sunteti prea increzuti, inainte sa sari la gat puteai sa cauti pe google sa fii sigur, iar dupa ce se chinuie omul iti face filmulet, il pune pe youtube sa-ti demonstreze ca l-ai atacat degeaba, tu ca un increzut ce esti ce poti sa zici, ca e tot vina lui :)

Iar ca sa-ti demonstrez ca nu stii nimic

Quote

Ma tu te auzi ce vorbesti? Da si mie link cu Windows95 care sa mearga pe Symbian si poate imi faci tu unul sa vad! ;-) Windows95 nu are cum sa MEARGA pe N82 deoarece nu are Mouse, taste, Ctrl, daca NOKIA nu poate sa faca un amarat de update de soft de la Symbianul FP1 la Symbianul FP2 cum crezi tu ca merge windows 95? Lasama nene in pace! Aaaa poate vorbesti de Gdesk! Ala e un program care iti face desktopul sa arate ca Windows 95, ca Windows XP, Ca vista ca HTC ETC!

Apropo...daca esti tu asa destept ia zi de ce nu baga si prostii ala de la Microsoft Windows95 pe terminalele gen Omnia/HTC HD? Ca au cam aceleasi specificatii ca N95..deci prin urmare de ce au mai bagat Windows Mobile si na bagat Windows 95?
Citeste postul tau (#161) de pe care l-am pus aici dupa care citeste postul lui liviu008 (#163) si o sa observi ca ai pus doua intrebari prostesti, cea cu Feature Pack-ul si cea cu "de ce nu pun win95 inloc de win mobile" care si o persoana care nu stie nimic despre symbian/sisteme de operare telefon nu le-ar pune pentru ca sunt logice.

Edited by SpawNyK, 28 February 2009 - 17:30.


#172
TouchFlo3D

TouchFlo3D

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 169
  • Înscris: 17.02.2009
  • ID membru: 421,206

View PostSpawNyK, on Feb 28 2009, 17:27, said:

Observ ca modestia la tine este pe "sistem turbo", dar se pare ca aveai nevoie de google pentru ca asta este problema celor ca tine care "stiu" sunteti prea increzuti, inainte sa sari la gat puteai sa cauti pe google sa fii sigur, iar dupa ce se chinuie omul iti face filmulet, il pune pe youtube sa-ti demonstreze ca l-ai atacat degeaba, tu ca un increzut ce esti ce poti sa zici, ca e tot vina lui :)

Iar ca sa-ti demonstrez ca nu stii nimic


Citeste postul tau (#161) de pe care l-am pus aici dupa care citeste postul lui liviu008 (#163) si o sa observi ca ai pus doua intrebari prostesti, cea cu Feature Pack-ul si cea cu "de ce nu pun win95 inloc de win mobile" care si o persoana care nu stie nimic despre symbian/sisteme de operare telefon nu le-ar pune pentru ca sunt logice.

Intrebari prostesti sunt in mintea ta, pentru ca:

1. Cum se poate face update de la Windows Mobile 5.0 la 6.1? Simplu! Deci de ce sa nu faca nokia si Update de la FP1 la FP2???
2. Nu ti se pare ca Windows 95 a existat candva pe multe computere si inca exista? Prin urmare de ce sa nu instalam .EXE-uri si sa avem acelas meniu ca la computer? De ce sa mai faca Windows Mobile?

Acum hai sa vedem care nu stie nimic dintre noi 2 ;-)

#173
SpawNyK

SpawNyK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 126,946
In primul rand eu n-am zis ca sunt maestru in sisteme operare telefon, doar raspund logic.

Daca te gandesti putin ai putea sa-ti raspunzi singur la cele 2 intrebari, oricum ti-a zis si liviu008, raspunsul este simplu, din cauza banilor (Nokia este mai sarac si mai "tigan" ca Microsoft), tehnologia exista, exista de mult timp dar de ce sa o dea pe piata deodata cand pot sa o dea cu taraita si sa castige mult mai mult in decursul unor ani buni.

Mai asteapta vreo 2-3 ani si o sa vezi si terminale mobile care sa ruleze .exe .bat .com etc la preturi accesibile.

#174
e_lucian

e_lucian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 02.05.2008
  • ID membru: 321,677
  • Locație: Bistrita
Am un Nokia N96 adus din Anglia Liber de retea ,vreau sa scap de Vodafone,icoane soft tot ,ma ajuta cineva?
Inca o intrebare :-Pot pune limba romana pe el?
Cu stima!

#175
ionutz_m05

ionutz_m05

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 28.06.2007
  • ID membru: 196,144
  • Locație: Baia Mare, MM

View Poste_lucian, on Mar 19 2009, 13:56, said:

Am un Nokia N96 adus din Anglia Liber de retea ,vreau sa scap de Vodafone,icoane soft tot ,ma ajuta cineva?
Inca o intrebare :-Pot pune limba romana pe el?
Cu stima!
Sper ca asta te va ajuta, tutorial pt. cum sa debranduiesti + sa pui limba romana pe el. http://forum.softped...t...249105&st=0 . Daca nu gasesti pe acolo product code pt. Romania, incearca-l pe asta : 0556600 . Spor la treaba  :D .

#176
e_lucian

e_lucian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 02.05.2008
  • ID membru: 321,677
  • Locație: Bistrita

View Postionutz_m05, on Mar 19 2009, 14:02, said:

Sper ca asta te va ajuta, tutorial pt. cum sa debranduiesti + sa pui limba romana pe el. http://forum.softped...t...249105&st=0 . Daca nu gasesti pe acolo product code pt. Romania, incearca-l pe asta : 0556600 . Spor la treaba  :D .
Ms.
Ceva soft?Ma ajuta careva cu NSS soft ?
Nu am soft!!

#177
e_lucian

e_lucian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 02.05.2008
  • ID membru: 321,677
  • Locație: Bistrita

View Postionutz_m05, on Mar 19 2009, 14:02, said:

Daca nu gasesti pe acolo product code pt. Romania, incearca-l pe asta : 0556600 . Spor la treaba  :D .

Ala este pt Worm Titanium eu am gasit altceva pt DARK GREY  N96 RM-247 CTR Orange RO DG P3058 cod =  0574475

#178
florin_buftea2000

florin_buftea2000

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 25.01.2007
  • ID membru: 132,949
  • Locație: Romania
Nss il gasesti aici : http://www.b-phreaks...ain_page=page_2

Product code : 0543722 cu lb romana

P.S. de la un timp nu mai conteza culoarea productcode-ului ....

Succes :)

#179
dihorul_indraznet

dihorul_indraznet

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 15.03.2009
  • ID membru: 427,437
am eu n96...daca vreti ceva info intrebati

#180
cristis000

cristis000

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 26.07.2007
  • ID membru: 206,787
Salut,

Am citit acest topic si observ ca s-a transformat intr-un mic razboi intre posesorii de n95 si cei de n96.
Parea mea ca ambele telefoane sunt foarte bune si fiecare e liber sa decida ce i se potriveste mai bine.
Eu am de 2 saptamani un n96 dupa o experienta neplacuta cu samsung omnia.

Astea fiind spuse propun, daca e cineva interesat, sa postam lucruri care sunt de folos in folosirea cat mai eficienta a acestui telefon. Incep eu:

1. am scapat de firmware-ul branduit vodafone anglia cu NSS folosind product code 0556600 - acum am versiunea 12.043 cu limba romana.
2. am gasit un hack care functioneaza pentru 12.043   -  pot instala acum orice aplicatie nesemnata. pana acum am instalat Core Player (ruleza aproape orice format video inclusiv mkv si suporta Youtube) si OfficeSuite S60 3.0. nu stiu daca am voie sa dau link catre tutorial asa ca cei interesati PM me.
3. instalat ultima versiune de Garmin XT cu harti City Navigator Europe NT 2009 - merge ok numai ca am inteles ca mai buna pentru romania ar fi harta ROAD 2008.
4. instalat Accuwether - free de pe site-ul S60
5. configurat Gmail prin IMAP + mail de la munca
6. instalat Opera Mini 4.2

In schimb am o problema cu conectarea bluetooth A2DP - pierde conexiunea foarte des si blocheaza telefonul. Folosesc un bluetooth stereo no name (clip&go) care nu a a facut probleme pe un n73. Pe omnia aceiasi problema am avut-o cu el.

Cam atat deocamdata.

Edited by cristis000, 15 April 2009 - 14:33.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users