Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nokia lumia 830

unde gravitationale funny

nu pot accesa internetul pe tableta

[UNDE] gasesc niste roti ca cele ...
 ipv6 nefunctional pe un trendnet ...

Polita RCA.

Achizitie router pentru o hala lu...

Memorial Day, USA, 2016
 Inchiriere fara contract

Adresa buletin - intre tranzactii...

VW Golf mk4 1.9TDI, 101/131/150 ...

Teclast Tbook 10
 Cum sa imi calibrez monitorul?

Pereti uzi casa noua

Evitare taxa pod Fetesti

Guanciale in Bucuresti
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

safe mode - nu pot intra

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
bogdy33

bogdy33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 21.06.2004
  • ID membru: 18,731
Salut, am o intrebare simpla pentru voi, dar complicata pentru mine:
Incerc sa intru in windows in safe mode apasand tasta F8, dar degeaba, nu reusesc... <_<
Aveti idee ce tasta sau combinatie de taste trebuiesc apasate?
Placa de baza este un Gigabyte GA-M52L-S3.

#2
bleh

bleh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 936
  • Înscris: 30.08.2004
  • ID membru: 22,355
Nu conteaza ce hardware ai, probabil nu apesi tu cand trebuie. Incepe sa apesi F8 chiar dupa ecranele de POST, adica dupa alea cu informatii hardware. Daca iti apare ecranul de incarcare al sistemului de operare e prea tarziu, reseteaza si apasa mai repede.

#3
bogdy33

bogdy33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 21.06.2004
  • ID membru: 18,731

 bleh, on Nov 19 2007, 20:20, said:

Nu conteaza ce hardware ai, probabil nu apesi tu cand trebuie. Incepe sa apesi F8 chiar dupa ecranele de POST, adica dupa alea cu informatii hardware. Daca iti apare ecranul de incarcare al sistemului de operare e prea tarziu, reseteaza si apasa mai repede.
Te rog sa ma crezi ca am facut acest lucru de nenumarate ori pe calculatorul meu, dar nu reusesc deloc pe noul sistem al unui prieten...

#4
SuperDuper

SuperDuper

    Inactive

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,294
  • Înscris: 25.04.2006
  • ID membru: 74,904
Alterneaza rapid F5 cu F8 cand apare o liniuta in stanga sus, dupa ecranul de POST (sau chiar putin mai inainte, dar nu cand iti cere BIOS-ul sa apesi pe F5 pentru boot menu :))

#5
CrisGo

CrisGo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 27.08.2004
  • ID membru: 22,109
  • Locație: Constanța, (unfortunately) RO

 bogdy33, on Nov 17 2007, 19:54, said:

Salut, am o intrebare simpla pentru voi, dar complicata pentru mine:
Incerc sa intru in windows in safe mode apasand tasta F8, dar degeaba, nu reusesc... <_<
Aveti idee ce tasta sau combinatie de taste trebuiesc apasate?
Placa de baza este un Gigabyte GA-M52L-S3.
Daca este cumva activat si "quick boot" incearca sa dezactivezi mai intii si acest lucru. Mi s-a intimplat si mie sa nu pot accesa "safe mode" din cauza asta.

#6
bogdy33

bogdy33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 21.06.2004
  • ID membru: 18,731
Sămbătă am să încerc din nou combinațiile voastre. Oricum mulțumesc pentru răspunsuri.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users