Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pariul De Aur ?

Internet RDS, upgradat de la 100 ...

Placa video

Time zone greșit in aplica&#...
 Masina de tuns iarba pentru teren...

Antecontract pentru vanzare-cumpa...

Cum de nu se arunca turcii si ira...

Xiaomi Redmi Pro
 Service TV Toshiba

Pret constructie crama

Care este cel mai avantajos credi...

Huawei Honor 5c
 eparts365.ro - probleme comanda

Apel automat text standard

Atac cu cutite in Saint-Etienne-d...

router ADSL din Spania - merge pe...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

safe mode - nu pot intra

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
bogdy33

bogdy33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 21.06.2004
  • ID membru: 18,731
Salut, am o intrebare simpla pentru voi, dar complicata pentru mine:
Incerc sa intru in windows in safe mode apasand tasta F8, dar degeaba, nu reusesc... <_<
Aveti idee ce tasta sau combinatie de taste trebuiesc apasate?
Placa de baza este un Gigabyte GA-M52L-S3.

#2
bleh

bleh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 936
  • Înscris: 30.08.2004
  • ID membru: 22,355
Nu conteaza ce hardware ai, probabil nu apesi tu cand trebuie. Incepe sa apesi F8 chiar dupa ecranele de POST, adica dupa alea cu informatii hardware. Daca iti apare ecranul de incarcare al sistemului de operare e prea tarziu, reseteaza si apasa mai repede.

#3
bogdy33

bogdy33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 21.06.2004
  • ID membru: 18,731

View Postbleh, on Nov 19 2007, 20:20, said:

Nu conteaza ce hardware ai, probabil nu apesi tu cand trebuie. Incepe sa apesi F8 chiar dupa ecranele de POST, adica dupa alea cu informatii hardware. Daca iti apare ecranul de incarcare al sistemului de operare e prea tarziu, reseteaza si apasa mai repede.
Te rog sa ma crezi ca am facut acest lucru de nenumarate ori pe calculatorul meu, dar nu reusesc deloc pe noul sistem al unui prieten...

#4
SuperDuper

SuperDuper

    Inactive

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,294
  • Înscris: 25.04.2006
  • ID membru: 74,904
Alterneaza rapid F5 cu F8 cand apare o liniuta in stanga sus, dupa ecranul de POST (sau chiar putin mai inainte, dar nu cand iti cere BIOS-ul sa apesi pe F5 pentru boot menu :))

#5
CrisGo

CrisGo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 27.08.2004
  • ID membru: 22,109
  • Locație: Constanța, (unfortunately) RO

View Postbogdy33, on Nov 17 2007, 19:54, said:

Salut, am o intrebare simpla pentru voi, dar complicata pentru mine:
Incerc sa intru in windows in safe mode apasand tasta F8, dar degeaba, nu reusesc... <_<
Aveti idee ce tasta sau combinatie de taste trebuiesc apasate?
Placa de baza este un Gigabyte GA-M52L-S3.
Daca este cumva activat si "quick boot" incearca sa dezactivezi mai intii si acest lucru. Mi s-a intimplat si mie sa nu pot accesa "safe mode" din cauza asta.

#6
bogdy33

bogdy33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 21.06.2004
  • ID membru: 18,731
Sămbătă am să încerc din nou combinațiile voastre. Oricum mulțumesc pentru răspunsuri.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users