Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
out on the red carpet

Verificare Status Western Union

Inchiriere doua garsoniere, CASTI...

Alegere procesor intre si intre
 Coincidenta sau bug?

De ce e cainele asa special?

Ne luam tara inapoi, dl.Presedinte?

FPS problem, Lenovo G500, 8.1
 Comanda MediaGalaxy - Nesimtiti

probleme soundbar samsung HW-H450,

identificare boxe!

Sfat alegere placa de baza si pro...
 Problema incarcare Samsung Galaxy...

Probleme fan controller

Takkar, CEO Vodafone Romania: Sun...

recuperare fisiere windows 7
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

nu pot intra pe un site

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest

Salut.
Nu stiu ce se intampla, netul imi merge bine, pe orice site pot intra, numai pe unu de anunturi nu intra. Daca ma conectez prin proxy, e ok..da prin proxy mi se incarca site-u..si in 1 minut. Am sunat la RCS ca de la ei am net...sa ii intreb...au zis ca nu stiu....si le-am propus sa schimbe ip-ul...si sa dau un restart la modem.
Am inchis modemu....noaptea mai exact...da se pare ca am acelasi ip....aveti idee de la ce poate fi?
Site-ul respectiv la toti merge, numai mie nu. Si nu sunt banat...ca e site-ul meu :D

Eroarea este:

The connection was reset

      

      
      
      

      
        
        

          

The connection to the server was reset while the page was loading.

        


        
        


    *   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
          moments.

    *   If you are unable to load any pages, check your computer's network
          connection.

    *   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
          that Firefox is permitted to access the Web.

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,997
  • Înscris: 24.02.2007
  • ID membru: 146,987
La ping iti raspunde?

#3
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest

View Postdani.user, on Oct 23 2007, 13:44, said:

La ping iti raspunde?

nu. e vorba de anunturi-utile.ro
eu nu pot sa intru pe el :(

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,997
  • Înscris: 24.02.2007
  • ID membru: 146,987

View Postfabby, on Oct 23 2007, 16:15, said:

nu. e vorba de anunturi-utile.ro
eu nu pot sa intru pe el :(

tracert anunturi-utile.ro
si posteaza output-ul

#5
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest
aici:
Posted Image

#6
adiharan

adiharan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,313
  • Înscris: 24.03.2002
  • ID membru: 969
  • Locație: Arad
ma gandesc ca ai ruter.. si ai enabled la nat redirecting filter..

#7
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest
primesc net prin modem rds..iar in el bag un switch..asta e tot
nu am rooter

cand ma conectez prin proxy, merge site-ul..da mere f greu...in rest..deloc

#8
adiharan

adiharan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,313
  • Înscris: 24.03.2002
  • ID membru: 969
  • Locație: Arad
si atunci la ce foloseste switch-ul?
da' proxy-ul?

#9
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest

View Postadiharan, on Oct 24 2007, 11:29, said:

si atunci la ce foloseste switch-ul?
da' proxy-ul?
nu are treaba switch-ul...asta il folosesc pt conectare la laptop.
cand ma conectez prin proxy, mere site-ul..deci e de la ip-u meu. si ma intereseaza ce pot face :(

#10
justasking

justasking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,189
  • Înscris: 21.07.2006
  • ID membru: 87,543
  • Locație: /earth/rromania/bucharest

e filtrat ip-ul bre ,vb cu rds

#11
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest
bre, da ei au zis ca nu filtreaza...am vb cu ei..mi-a zis ca au dat problema la tehnic..si asa astept eu de vreo 2 zile...

#12
justasking

justasking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,189
  • Înscris: 21.07.2006
  • ID membru: 87,543
  • Locație: /earth/rromania/bucharest
dar cine a zis ca filtreaza ei?

#13
fabby

fabby

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 13.08.2005
  • ID membru: 43,739
  • Locație: Bucharest

View Postjustasking, on Oct 25 2007, 14:05, said:

dar cine a zis ca filtreaza ei?


si intrebarea care vine: cine atunci?

#14
Goenitz

Goenitz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 01.08.2007
  • ID membru: 209,147
  • Locație: Bucuresti
Mie nu imi intra pe  emag.ro  desi nu am modificat  nimic la calculator ..pur si simplu nu mai intra pe site   - imi arata imaginea alba cu scris negru ca nu a putut sa se conecteze ... pe forum emag ma pot conecta.

#15
KillForFun

KillForFun

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.10.2010
  • ID membru: 630,365
nu pot intra pe un forum si pe un site dar pe restu pot

de vreo 2 zile ii tot asa va rog spunetimi cum sa fac sa mearga


:confuzzled:

imi apare o eroare cu : the inernet connection was reseted sau ceva de genu

Edited by KillForFun, 09 October 2010 - 18:24.


#16
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,030
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
despre ce forum/site ii vorba.

start run  cmd /k ping (adresa site/forum)    - primesti reply ?

start run cmd /k tracert (adresa site/forum).

posteaza rezultatele aici

#17
razec

razec

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 221
  • Înscris: 24.03.2004
  • ID membru: 13,344
Nici eu nu reusesc sa ma conectez pe file list.
De oriunde altundeva pot sa intru pe site, numai de acasa nu ma lasa, imi spune - Unauthorized IP address.
La sugestiile voastre am dat ping la adresa site-ului si nu am nici un fel de intarziere, comparativ cu un alt site.
Deci cum credeti ca ma puteti ajuta si pe mine?
Mentionez ca am net de la RDS cu IP dinamic.Am vorbit si cu ei la telefon si problema nu-i de-acolo.

Edited by razec, 10 October 2010 - 13:03.


#18
KillForFun

KillForFun

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.10.2010
  • ID membru: 630,365

View Postcarmenclara1, on 9th October 2010, 20:25, said:

despre ce forum/site ii vorba.

start run  cmd /k ping (adresa site/forum)    - primesti reply ?

start run cmd /k tracert (adresa site/forum).

posteaza rezultatele aici


am scris cum ai spus si mi-a aparut ping si scria ceva cu request timed out

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users