Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Metoda simpla de subnetizat ?

Filme cu rapiri sau razbunare

cont my vodafone

TV LED Nou
 Transport Stansted - centru

Important, va rog frumos, ajutor.

Ford Fiesta Ghia 1.6 i, 2005 vs F...

recomandare feon si fier de calcat
 Aeroportul Brasov

Politica Papala: superstiție...

Inmatriculare auto

Framework servicii REST
 Ceva ce nu inteleg eu la emisiuni...

Viața virtuala online - pro ...

Subtitrari

Arta in lumea islamica
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

rulare program cu drepturi de admin local

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513

Este vorba de un laptop care se afla la distanta si pe care este instalat XP Proff. Cel care il foloseste are drepturi de "restricted user", drept pentru care nu poate instala aplicatii. Sunt cazuri in care trebuie sa instalez un program pe acest laptop. Singura modalitate de a o face e sa ii trimit un CD cu programul respectiv si sa-i dau parola de admin local. Cum fac sa instalez programul automat, fara a-i spune parola de admin local?

Multumesc

#2
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
La distanta in retea? SAu in ce sens???? Remote desktop connection... si poti instala in retea... (cred)...

#3
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
Nu. Este vorba de un laptop izolat. Eu ma aflu la Bucuresti si el la Satu Mare.

#4
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
Are acces la net? Internet, ma refer...

#5
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
NU. Este stand alone. In principiu, este folosit la prezentari, editat texte, etc. Pentru a nu instala jocuri sau alte programele, utilizatorului respectiv i s-a restrictionat acest drept (Restricted user).



#6
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
Eu unul, nu stiu vreo solutie, avand ca premise conditiile spuse de tine... Adica:
1.  Laptop la sute de km.
2.  Fara drepturi de Admin
3.  Fara acces la vreo retea locala
4.  Fara acces la Internet
5.  Si fara sa te deplasezi pana acolo...

   Imi pare rau. Nu ma depaseste, dar nu vad nici o solutie...

#7
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
Ideea nu ar fi complicata de explicat. Mai greu de pus in practica.
Ar trebuie sa existe un program (executabil) care sa primeasca in linie de comanda un fisier de configurare cu username, parola, domeniu + calea catre aplicatia pe care vreau sa o instalez. Acum vine partea grea. Fisierul asta ar trebuie sa fie echivalentul lui "Run as ..." Cum? Habar n-am.

#8
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
Sorry pentru exprimari de genul: "complicata de explicat" :)

#9
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
Din cate stiu, "software thread-ul" care cere parola de administrator al SO-ului tine de win, si nu de vreun programel care sa ruleze a Run As...

#10
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,458
  • Înscris: 29.11.2001
  • ID membru: 87
  • Locație: Bucuresti

in windoz chestia aia cu RUN AS e protected ... nu poate fi lansata de catre aplicatii ... motivele sunt lesne de inteles ... e o chestie de environment, nu de aplicatie .. adica: aplicatiile ruleaza in mediul in care sunt lansate ... si nu pot defini acest mediu ... asta o poate face doar kernel ... AFAIK ...

sincer, NU cred ca ai vreo solutie ... instaleaza programul local si spera ca nu cere registri prea multi ... si trimite-i copia deja instalata ...

#11
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
Buna ideea cu registrii. O sa incerc.
Multumesc

#12
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
Uneori (sau in fct de program) registry nu sunt de ajuns... Incercarile de rescrie a fisierelor de gen comctl32.dll sau altele asemanatoare necesare rularii programului cu ele update-ate, duc tot la o eroare in final din lipsa de... daca nu are dreptul de administrator.. Deci registry numai daca merge... oricum merita incercat. Depinde acum si ce programe vrei sa instalezi. :cya:

#13
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,458
  • Înscris: 29.11.2001
  • ID membru: 87
  • Locație: Bucuresti
registrii oricum nu-i poti importa decat ca admin ...

#14
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
Pai atunci se rupe filmul... Oricum de aia au fost introduse Admin-urile la XP tocmai ca sa se evite ceea ce se incearca... Dar raman la parerea mea si subscriu si la a ta... NU cred ca va gasi o solutie...

#15
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
Corect! Cand am realizat faza, deja apasasem "Submit Replay". :)

#16
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,002
  • Locație: Galati.
Sorry de inca un post, dar e "Submit reply".... Asa de limba engleza, nu de alta... ca "replay" inseamna "reluare", iar reply - raspuns...

#17
tim2003

tim2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,513
Corect "again"! :)

#18
bcata

bcata

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 04.06.2002
  • ID membru: 1,344
BOOL CreateProcessWithLogonW(
  LPCWSTR lpUsername,
  LPCWSTR lpDomain,
  LPCWSTR lpPassword,
  DWORD dwLogonFlags,
  LPCWSTR lpApplicationName,
  LPWSTR lpCommandLine,
  DWORD dwCreationFlags,
  LPVOID lpEnvironment,
  LPCWSTR lpCurrentDirectory,
  LPSTARTUPINFOW lpStartupInfo,
  LPPROCESS_INFORMATION lpProcessInfo
);
E functie de Win32 API. Asta daca vrei sa scrii tu un programel...

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users