Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Agentie de turism multinationala

Agentie de turism multinationala

Vreau sa cumpar ceva si nu stiu d...

cazare la stana de oi?
 senzatie sau defect ?

merita hdd de 7200 rpm?

Integrare reclama Adsense in temp...

Problema internet mobil
 Placa de baza veche si alimentare...

Substante

TV cu 2CI+ sau adaptor CI+

Browserul Tor!
 Techwood S7110E + DIGISMART CAM CI+

Configurare PC buget = 34mil

Cum sa o dreg? Neintelegere grani...

TV nou
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum elimin un antivirus din Control Panel add/remove ?

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Quix

Quix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 25.03.2007
  • ID membru: 159,282

Buna seara

Am si eu o problema, am instalat un kaspersky antivirus acum ceva timp iar acum, cand a expirat (era ceva free trial) nu mai reusesc sa il elimin din control panel add/remove programs. Cand dau click pe Kaspersky in Add/remove programs, imi arata doar ca e folosit "rarely", nicidecum nu mai apare si optiunea aceea add/remove.
Intre timp am instalat alt antivirus, dar imi apare foarte des un mesaj de avertizare de la kaspersky ca nu isi poate face treaba.
Ceea ce vreau e doar sa scap de acele mesaje de avertizare si sa reusesc sa il sterg din calculator.
Sper ca nu gresesc daca imi inchipui ca ati patit si voi chestii similare si ati gasit o solutie la ele, solutie pe care sper sa fiti dispusi sa o impartasiti si cu altii mai... profani.
Multumesc.

#2
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Incearca cu un program de aici. Ai sters ceva inainte de la kaspersky? Folder din ProgramFiles sau altceva?

#3
Quix

Quix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 25.03.2007
  • ID membru: 159,282

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 21:47, said:

Incearca cu un program de aici. Ai sters ceva inainte de la kaspersky? Folder din ProgramFiles sau altceva?


Multumesc mult de tot pentru ajutor, incerc acum.

Nu, nu am mai sters nimic.

#4
stjerneheimen

stjerneheimen

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.09.2007
  • ID membru: 223,792
  • Locație: Târgu Mureș
Am și eu o problemă. O să scriu postul aici, excuse moi... Nu pot să fac disable la DeepFreeze, și fără disable nu pot să-l uninstalez. Am încercat ore în șir, dar fără succes.

#5
LuvRaluK

LuvRaluK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 402
  • Înscris: 27.09.2006
  • ID membru: 99,448
  • Locație: Cluj-Napoca

View Poststjerneheimen, on Sep 8 2007, 13:17, said:

Am și eu o problemă. O să scriu postul aici, excuse moi... Nu pot să fac disable la DeepFreeze, și fără disable nu pot să-l uninstalez. Am încercat ore în șir, dar fără succes.
Din cate stiu eu, deepfreeze-ul nu se poate dezinstala. Cred ca nu poti scapa de el decat prin formatarea partitiei C.



#6
stjerneheimen

stjerneheimen

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.09.2007
  • ID membru: 223,792
  • Locație: Târgu Mureș
Mersi mult LuvRaluk pentru răspuns. Am DeepFreeze pe ambele partiții.  :o I'm doomed then.  -_-

#7
crt

crt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 741
  • Înscris: 11.07.2007
  • ID membru: 200,991
nu e adevarat. pentru a opri deep freeze trebuie sa accesezi interfata (parca era shift+dublu click pe icon-ul in tray) si dupa poti sa dezinstalezi (asta la unele versiuni). oricum scrie si in user manual: http://www.faronics....tingStarted.pdf

Edited by crt, 08 September 2007 - 21:45.


#8
LuvRaluK

LuvRaluK

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 402
  • Înscris: 27.09.2006
  • ID membru: 99,448
  • Locație: Cluj-Napoca

View Postcrt, on Sep 8 2007, 22:45, said:

nu e adevarat. pentru a opri deep freeze trebuie sa accesezi interfata (parca era shift+dublu click pe icon-ul in tray) si dupa poti sa dezinstalezi (asta la unele versiuni). oricum scrie si in user manual: http://www.faronics....tingStarted.pdf

crt, s-ar putea sa ai dreptate, dar cel putin in versiunea de DeepFreeze folosita la netul la care lucrez nu exista nici o modalitate de a-l dezinstala (si crede-ma ca am incercat ...).

#9
crt

crt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 741
  • Înscris: 11.07.2007
  • ID membru: 200,991
ce versiune foloseai?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users