Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum scap de un caine enervant

Problema firmware upgrade seagate

Host international plata lunar

Pompa suctiune/aspirare?
 Cum sa fii un blogger de succes s...

windows xp req

Art&Play Kindergarten

Placa video nedetectata
 Xiaomi mi3/ htc one m7/ samsung s...

Probleme wireless

Problema ebay

NAS nou
 Volkswagen Golf 3

[Q] Setari DigiMobil pentru telef...

Soft pentru creare design soft

De ce pot captura pachetele?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema la incarcarea anumitor pagini web

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

The image “site” cannot be displayed, because it contains errors.

Aceasta eroare imi apare la incarcarea multor pagini sau siteuri web. Siteul se deschide aratandu-mi o pagina alba, la descriere aparand , in functie de site: "index.html (GIF Image, 1x1 pixels)"  sau  "signup.php (GIF Image, 1x1 pixels) . Practic numele paginii care trebuia incarcata + "GIF Image, 1x1 pixels. " Iar cand intru la Page Source apare " GIF89a��€��˙˙˙���!ů����,�������D�; "

VA rog un raspuns cu ce trebuie sa fac mai departe pentru a scapa de eroarea asta, sau nici nu stiu cum sa o numesc. Acest "GIF" mi-a scos deja fire albe in cap  :mellow:

#2
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Aici are cineva aceeasi problema. Si din cate vad era de la server. Deci nu cred ca este de la tine. Da-ne linkul sa vedem si noi.

Edited by Ossiriss, 27 August 2007 - 08:48.


#3
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 09:46, said:

Aici are cineva aceeasi problema. Si din cate vad era de la server. Deci nu cred ca este de la tine. Da-ne linkul sa vedem si noi.

Nu stiu de unde e, dar pe alte calculatoare se deschid paginile perfect. Uite exemple de siteuri unde intampin eroarea asta ( sper sa nu se considere ca fac reclama... ):

www.footballmanagerlive.com
http://textad.trafic...gnup-client.php

La primul site imi deschide de prima data pagina alba si apare GIF-ul fara sa pot intra pe site, iar la al doilea ma lasa sa intru pe prima pagina, dupa care cand dau un click pe Inregistrare de exemplu , apare iar pagina alba si GIF-ul...

#4
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Ia si instaleaza Opera si spune-ne daca ai aceeasi problemna. Update-ul de la Windows is ai? La mine functioneaza perfect.

#5
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 10:10, said:

Ia si instaleaza Opera si spune-ne daca ai aceeasi problemna. Update-ul de la Windows is ai? La mine functioneaza perfect.

L-am instalat, acelasi rezultat ca si pe Explorer sau Mozilla, tot nu vede pagina. Am si ultimul update de la Windows. Tot degeaba.

#6
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Antivirus, Antispy, ceva de filtrare gen admuncher?

#7
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 10:25, said:

Antivirus, Antispy, ceva de filtrare gen admuncher?

Kaspersky doar, nimic de filtrare.

#8
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Incearca sa il dezactivezi.

S-ar putea sa nu fie de la tine. Uite aici ceva si aici un bug de la mozilla. Dar sunt curios de ce nu merge cu opera deoarece la mine e ok. Ai downloadat ultima varianta de Opera? Ce sistem de operare folosesti? Ai vreun program care poate sa intervina? Gandeste-te.

Le: Aici aceeasi problema. Deci nu cred ca e de la tine. Dar totusi mai da cateva detalii.

Edited by Ossiriss, 27 August 2007 - 11:33.


#9
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 12:30, said:

Incearca sa il dezactivezi.

S-ar putea sa nu fie de la tine. Uite aici ceva si aici un bug de la mozilla. Dar sunt curios de ce nu merge cu opera deoarece la mine e ok. Ai downloadat ultima varianta de Opera? Ce sistem de operare folosesti? Ai vreun program care poate sa intervina? Gandeste-te.

Le: Aici aceeasi problema. Deci nu cred ca e de la tine. Dar totusi mai da cateva detalii.


Folosesc Windows XP cu SP2 si nu-mi functioneaza pe nici un browser, nici Explorer, nici Opera nici Mozilla. Opera e ultima varianta care o am, cea mai noua. Despre programe care sa intervina... nu stiu ce sa spun, nu ma pricep asa de bine.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users