Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Camin Bucuresti: Belvedere A8 vs ...

free widget google site

Recomandare boxe

Ajutor Win XP
 Ajutor metin2.

Ford Ka.

Renovare apartament

Alunita rupta
 Internet cafe Bucuresti

Care este cea mai importanta firm...

SC Leand-ing SRL(TVCS)

Probleme kilometraj ford focus
 Taxa pentru "rezilierea contr...

Instalare aer conditionat

[CUM]Desfac rapid un nod de la o ...

Sfat achizitionare TV
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema la incarcarea anumitor pagini web

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

The image “site” cannot be displayed, because it contains errors.

Aceasta eroare imi apare la incarcarea multor pagini sau siteuri web. Siteul se deschide aratandu-mi o pagina alba, la descriere aparand , in functie de site: "index.html (GIF Image, 1x1 pixels)"  sau  "signup.php (GIF Image, 1x1 pixels) . Practic numele paginii care trebuia incarcata + "GIF Image, 1x1 pixels. " Iar cand intru la Page Source apare " GIF89a��€��˙˙˙���!ł����,�������D�; "

VA rog un raspuns cu ce trebuie sa fac mai departe pentru a scapa de eroarea asta, sau nici nu stiu cum sa o numesc. Acest "GIF" mi-a scos deja fire albe in cap  :mellow:

#2
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Aici are cineva aceeasi problema. Si din cate vad era de la server. Deci nu cred ca este de la tine. Da-ne linkul sa vedem si noi.

Edited by Ossiriss, 27 August 2007 - 08:48.


#3
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 09:46, said:

Aici are cineva aceeasi problema. Si din cate vad era de la server. Deci nu cred ca este de la tine. Da-ne linkul sa vedem si noi.

Nu stiu de unde e, dar pe alte calculatoare se deschid paginile perfect. Uite exemple de siteuri unde intampin eroarea asta ( sper sa nu se considere ca fac reclama... ):

www.footballmanagerlive.com
http://textad.trafic...gnup-client.php

La primul site imi deschide de prima data pagina alba si apare GIF-ul fara sa pot intra pe site, iar la al doilea ma lasa sa intru pe prima pagina, dupa care cand dau un click pe Inregistrare de exemplu , apare iar pagina alba si GIF-ul...

#4
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Ia si instaleaza Opera si spune-ne daca ai aceeasi problemna. Update-ul de la Windows is ai? La mine functioneaza perfect.

#5
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 10:10, said:

Ia si instaleaza Opera si spune-ne daca ai aceeasi problemna. Update-ul de la Windows is ai? La mine functioneaza perfect.

L-am instalat, acelasi rezultat ca si pe Explorer sau Mozilla, tot nu vede pagina. Am si ultimul update de la Windows. Tot degeaba.



#6
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Antivirus, Antispy, ceva de filtrare gen admuncher?

#7
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 10:25, said:

Antivirus, Antispy, ceva de filtrare gen admuncher?

Kaspersky doar, nimic de filtrare.

#8
Ossiriss

Ossiriss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 26.02.2005
  • ID membru: 31,424
  • Locație: Pitesti
Incearca sa il dezactivezi.

S-ar putea sa nu fie de la tine. Uite aici ceva si aici un bug de la mozilla. Dar sunt curios de ce nu merge cu opera deoarece la mine e ok. Ai downloadat ultima varianta de Opera? Ce sistem de operare folosesti? Ai vreun program care poate sa intervina? Gandeste-te.

Le: Aici aceeasi problema. Deci nu cred ca e de la tine. Dar totusi mai da cateva detalii.

Edited by Ossiriss, 27 August 2007 - 11:33.


#9
Vampyrash

Vampyrash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.05.2004
  • ID membru: 16,194

View PostOssiriss, on Aug 27 2007, 12:30, said:

Incearca sa il dezactivezi.

S-ar putea sa nu fie de la tine. Uite aici ceva si aici un bug de la mozilla. Dar sunt curios de ce nu merge cu opera deoarece la mine e ok. Ai downloadat ultima varianta de Opera? Ce sistem de operare folosesti? Ai vreun program care poate sa intervina? Gandeste-te.

Le: Aici aceeasi problema. Deci nu cred ca e de la tine. Dar totusi mai da cateva detalii.


Folosesc Windows XP cu SP2 si nu-mi functioneaza pe nici un browser, nici Explorer, nici Opera nici Mozilla. Opera e ultima varianta care o am, cea mai noua. Despre programe care sa intervina... nu stiu ce sa spun, nu ma pricep asa de bine.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users