Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
hd 6990 stie 4k?

Problema amplificator Grundig V84...

Tineretea ca tinerete dar Viata f...

Circles Watchface - Android Wear
 Nelamuriri. Brațari și ...

Problema la bootare grub4dos

Vodafone Smart 4 Turbo. Pareri.

Laptop HP 15-g011sq problema disp...
 ce telefon recomandați

Am furat un mallware

Robinet calorifer blocat

Reprezentanti rds la domiciliu ma...
 Unde gasesc cuple rapide cu filet...

conectare esuata email

Pan ( 2015 )

Disney's Cinderella ( 2015 )
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cont curent in euro(fara card) de la BT ?

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
sorinit

sorinit

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,589
  • Locație: Sicily IT

Vreau sa deschid un card Mastercard Mondo de la Banca Transilvania si pe langa acesta mai vreau si un cont curent in euro insa fara card. E posibil?
Am trimis pe cineva astazi(eu fiind in afara tarii) sa intrebe la o agentie BT si nu prea au stiut sa`i dea un raspuns (sau nu a stiut respectivul sa intrebe) indicandu-i cardul Maestro Direct, insa asa cum am spus nu am nevoie de un card in euro ci doar de un cont curent.

Astept raspunsuri concrete(cineva care are asa ceva), pt ca stiu si eu ca ar trebui sa fie posibil.

#2
mangusta86

mangusta86

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 15.09.2006
  • ID membru: 97,123
Se poate.Eu am un card in ron cu card si unu in usd fara card.Ca sa ai raspunsul oficial te sfatuiesc sa le trimiti un mail la servicii clienti si o sa iti raspunda cineva cu siguranta.

#3
sorinit

sorinit

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,589
  • Locație: Sicily IT

View Postmangusta86, on Jul 11 2007, 21:58, said:

Se poate.Eu am un card in ron cu card si unu in usd fara card.Ca sa ai raspunsul oficial te sfatuiesc sa le trimiti un mail la servicii clienti si o sa iti raspunda cineva cu siguranta.

Am trimis un mail in urma cu 3 zile dar nu mi-au raspuns inca. Pt confirmare: contul il ai la banca transilvania?
Ms pt raspuns
------------------------------------------

Mai e si altcineva in aceiasi situatie, sa aiva cont curent in euro/dolari fara card atasat la BT?
Stiti care sunt costurile(daca exista) de primire a unui transfer in valuta si/sau pt transferul dintr`un cont in euro in unul in lei?

Va multumesc anticipat:)

#4
thecagero

thecagero

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 05.06.2006
  • ID membru: 80,650
  • Locație: Bucuresti
Ma scuzi, dar cred ca n-a stiut ce si cum sa intrebe. Cum naiba sa nu se poata? Eu am deschis cont curent in euro, iar ei mi-au facut automat si cont curent in lei; m-au intrebat daca vreau card pe cel in lei si am zis ca nu. Dupa cateva luni m-am razgandit, m-am dus la alta filiala in alt oras, le-am zis ca vreau card, au spus ca nici o problema, trimit ei actele la filiala unde e deschis contul si ma cheama cand e gata; dupa o saptamana aveam cardul.

#5
partyman

partyman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 17.10.2004
  • ID membru: 24,428
  • Locație: Suceava
Deci tu vrei un cont curent sau vrei un card ca nu pricep foarte bine? Oricum contul curent in RON il poti atasa un card Mondo. Contul in euro e o chestie diferita pe care o poti face fara nic o legatura cu cardul Mondo. Mondo e un card in RON. Ca poti face cu el cumparaturi din afara in alte valute este altceva, de altfel cred ca aici apare confuzia. Deci contul curent in euro e un aspect distinct de cardul Mondo.

Daca am inteles eu tu vrei un card Mondo si un cont in euro. Card Mondo = cont in RON, Cont euro se poate deschide fara probleme. Contul de la cardul Mondo nu are nici o legatura cu contul in euro. Daca asa stau lucrurile sper ca te-am lamurit. Daca vrei altceva fa-ma sa pricep ce vrei.

#6
sorinit

sorinit

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,589
  • Locație: Sicily IT
Ok, am sunat astazi si mi-au spus ca nu este nici o problema, pot deschide un cont in euro fara card atashat.

@thecagero - Sunt sigur ca nu a stiut sa intrebe dar nu este exclus nici sa fi dat de vre-un dobitoc care isi ia salariul degeaba.

@partyman - Stiu f bine ce inseamna cardul mondo, nelamurirea mea era daca se poate deschide sau nu un cont curent in euro fara card. Pe situl lor nu se pot gasi nici un fel de informatii in acest sens.

Va multumesc pt raspunsuri.
Daca cineva are informatii despre anumite taxe/comisioane (vezi al doilea post al meu) e rugat sa raspunda.. if not, thread closed.

Edited by sorinit, 12 July 2007 - 22:19.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users