Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa video

grupare imagini

Problema FIFA 14

Intrebare google adwords
 100 град&...

Caut un program pt filmarile din ...

centrala termica pe gaze nu incal...

Achizitie placa video 2Gb
 Trecerea de la procesorul T3400 l...

acte casa

CE materiale ar fi bune pentru sa...

Raul de Masina
 Probleme cu acoperis din sindrila

LCD Acer dubios

Despre taiatul porcului in fata b...

Suleyman o ia de la capat. Serial...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema Mouse Logitech Cordless

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
sebastian98

sebastian98

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,739
  • Înscris: 04.09.2006
  • ID membru: 95,210
  • Locație: Iasi

Salut! Azi mi-am achizitionat un mouse Logitech Cordless Mini http://www.turbozone...dless Mini.html . Totul bine si frumos...pana knd l-am pus la PC. Are momente cand imi merge bine dar..foarte rar...de obicei imi merge aiurea de tot.Adik daca vreau sa ma duc cu indicatorul in sus el se duce la dreapta sau in stanga/dreapta si probleme din astea...Cineva mi-a zis ca nu-i bun mousepadul..E ADEVARAT?
Memtionez ca in ghidul de instalare spune sa downloadez de pe www.logitech.com softul lui...dar si cu el tot asa merge...Deci l-am sters.
Poate sa fie pad-ul...? Eu ma gandeam sa-l duc la garantie....DECI?Ce sa fac?

Edited by sebastian98, 04 July 2007 - 20:40.


#2
sebastian98

sebastian98

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,739
  • Înscris: 04.09.2006
  • ID membru: 95,210
  • Locație: Iasi
UP!!! Cineva?

#3
bit 61

bit 61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,758
  • Înscris: 17.09.2005
  • ID membru: 47,400
Ai retea wireless ?

#4
sebastian98

sebastian98

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,739
  • Înscris: 04.09.2006
  • ID membru: 95,210
  • Locație: Iasi

View Postbit 61, on Jul 5 2007, 07:19, said:

Ai retea wireless ?
Nu...nu am..net-ul e prin cablu si altceva wirless nu am...Dar cred ca e de la mousepad. Al meu e lucios si cineva mi-a spus ca la mouse optic nu e bun mousepad lucios..si intradevar l-am pus pe ceva care nu era lucios si a mers mai bine.DECI de la asta sa fie?

#5
apollo_expert

apollo_expert

    Inactive Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 12.06.2004
  • ID membru: 18,177
  • Locație: Constanta
Incearca-l pe o coala A4, vezi cum se misca. Suspectez si eu padul care il ai. Ciao. B)

#6
sebastian98

sebastian98

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,739
  • Înscris: 04.09.2006
  • ID membru: 95,210
  • Locație: Iasi

View Postapollo_expert, on Jul 5 2007, 08:54, said:

Incearca-l pe o coala A4, vezi cum se misca. Suspectez si eu padul care il ai. Ciao. B)
Da pad-ul era...acum merge....dar totusi nu prea sunt obisnuit cu laserul....si mi se pare cam ciudat....terbuie sa mai instalez programul de pe www.logitech.com(producator)? Ca imi merge si asa..

#7
bit 61

bit 61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,758
  • Înscris: 17.09.2005
  • ID membru: 47,400
Daca functioneaza corect nu instala un nou driver.

#8
sebastian98

sebastian98

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,739
  • Înscris: 04.09.2006
  • ID membru: 95,210
  • Locație: Iasi

View Postbit 61, on Jul 5 2007, 11:55, said:

Daca functioneaza corect nu instala un nou driver.
Pai....merge destul de binishor...nu prea is obisnuit...am mai avut Wirless de la Logitech dar cu bila..

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users