Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laborator Java

online stock market

web shop. Low price. Antiqes. New...

acces clicknet mail de pe interne...
 formular taxe USA

Informatica Cluj sau Timisoara

Unde gasesc monitor de 12-13-14&#...

Intreruperi arhitectura 8086.
 Sfat achizitie telefon

Livrarea "gratuita" tocma...

De ce firmele europene si america...

Ce SSD sa aleg ?
 emitator fm 2n3904

probl la windows xp la pornire comp

Recomandare achizitie masina

Mai face cineva pixel art?
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum dezactivez Windows Genuine Advantage?

  • This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

#1
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,851
  • Înscris: 21.12.2006
  • ID membru: 117,849
  • Locație: /etc/init.d/

Cum dezactivez windows genuine advanced? , cand ma joc imi apare des pe mijlocul ecranului un patrat in care scrie "you may be a victime softweare ...blabla" si asi vrea sa il dezactivez , stie cineva cum?

#2
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
  • ID membru: 55,154
S-a mai discutat. Warez. NU vei primi raspuns pe aici.

#3
antinVidia

antinVidia

    I'm deranged.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,686
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,440
  • Locație: Pitesti

View Postpuya4ever, on Jun 9 2007, 10:44, said:

Cum dezactivez windows genuine advanced? , cand ma joc imi apare des pe mijlocul ecranului un patrat in care scrie "you may be a victime softweare ...blabla" si asi vrea sa il dezactivez , stie cineva cum?

Cine te-a pus sa-l instalezi . Automatic Updates ....Download updates for me, but let me choose when to install them........si nu mai ajungi in situatia asta.

Edited by antinVidia, 09 June 2007 - 10:33.


#4
xxvirusxx

xxvirusxx

    Backdoor

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,223
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238
Bifeaza Show hidden files intri in windowssi cauti $NtUninstallKB905474$ intri in el si o sa gasesti spuninst.exe dublu click pe el si gata.

#5
pimpf

pimpf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 29.05.2007
  • ID membru: 185,577
  • Locație: Piacenza,Italy

View Postqueensoft, on Jun 9 2007, 10:19, said:

S-a mai discutat. Warez. NU vei primi raspuns pe aici.
Asa e....ai vazut?

#6
_Gio_

_Gio_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 576
  • Înscris: 11.06.2006
  • ID membru: 81,560
Pe viitor, daca vrei sa nu te mai frece cu update-ul ala si sa nu mai ai probleme din astea, faci asa: creezi un fisier cu extensia .reg si scrii in el exact asa:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\WindowsUpdate]
"DisableWindowsUpdateAccess"=dword:00000001

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoWindowsUpdate"=dword:00000001

Il rulezi, dai yes, ok si gata. Merge sigur pentru windows xp sp2.

Daca vrei update-uri din nou (nu stiu de ce ai face asta dar ma rog), schimbi amandoua valorile din 00000001 in 00000000 si-l rulezi iar. :peacefingers:

#7
exorcistul

exorcistul

    just listen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,538
  • Înscris: 31.05.2006
  • ID membru: 79,923
  • Locație: Romania

View Postqueensoft, on Jun 9 2007, 08:19, said:

S-a mai discutat. Warez. NU vei primi raspuns pe aici.
Nu e nici un warez .

#8
dan_ghetau

dan_ghetau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 970
  • Înscris: 09.03.2007
  • ID membru: 152,586
si daca am un crack la wga il introduc si apoi sint atent sa debifez la instalare ce tine de wga si gdi+ tools...
sau pur si simplu la automatic updates sint la fel de atent si nu aleg (bifez) wga?
Eu am un crack de pina intr-un mb...exe.
trebuie sa urmez neaparat pasii de mai sus sau il pot foflosi?Vreau sa fac updateuri...
deci daca nu bifez si aleg sa nu ma mai intrebe,nu mai am probleme sau oricum trebuie sa fac ce a zis xxvirusxx???
si ultima cifra nu e 4 ci 1 la mine...

Edited by dan_ghetau, 26 June 2007 - 17:13.


#9
dan_ghetau

dan_ghetau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 970
  • Înscris: 09.03.2007
  • ID membru: 152,586
evident ca nu...
pur si simplu nu voi mai bifa gdi+ tool si wga la updates...
Am si linux dar intrebarea e pt xp...e suficient sa fac asa?

atunci de ce se chinuie unii sa scoata crackuri la wga?daca merge fara bifare...???

Edited by dan_ghetau, 26 June 2007 - 17:33.


#10
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
  • ID membru: 139,332
  • Locație: AntiMalware HQ

View Postdan_ghetau, on Jun 26 2007, 18:32, said:

evident ca nu...
pur si simplu nu voi mai bifa gdi+ tool si wga la updates...
Am si linux dar intrebarea e pt xp...e suficient sa fac asa?

atunci de ce se chinuie unii sa scoata crackuri la wga?daca merge fara bifare...???

off topic...intotdeauna a fost un razboi microsoft vs. hackers...

daca dai la automatic updates express install mai mult ca sigur se instaleaza si wga

#11
antinVidia

antinVidia

    I'm deranged.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,686
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,440
  • Locație: Pitesti

View Postdan_ghetau, on Jun 26 2007, 18:32, said:

evident ca nu...
pur si simplu nu voi mai bifa gdi+ tool si wga la updates...
Am si linux dar intrebarea e pt xp...e suficient sa fac asa?

atunci de ce se chinuie unii sa scoata crackuri la wga?daca merge fara bifare...???


Automatic Updates .... bifezi : "Download updates for me, but let me choose when to install them".
De fiecare data cand sunt noi update-uri disponibile , windowsul le descarca , iar apoi iti arata update-urile care au fost descarcate.......alegi custom install si bifezi din lista doar ce ai nevoie sa instalezi.

#12
dan_ghetau

dan_ghetau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 970
  • Înscris: 09.03.2007
  • ID membru: 152,586
asta stiu,nu voi bifa gdi+ tool si wga ...
niciodata nu aleg express ci custom...
intrebarea mea e daca e suficient atit si pentru ce perioada...stiam ca la 30 zile se intimpla ceva...
si de ce se chinuie unii sa scoata crackuri cu wga?pentru lenesii care dau express?
Sa inteleg ca e suficient sa nu le bifez pe cele 2...
Multumesc.

#13
Manny AC

Manny AC

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,249
  • Înscris: 01.05.2006
  • ID membru: 75,839
  • Locație: Bucuresti

Quote

si de ce se chinuie unii sa scoata crackuri cu wga?pentru lenesii care dau express?
Nu e vorba de lenesi ci este vorba de nepricepere(sau batuti in cap: mess, mirc, wmp si atat).
Mult mai greu sa umblii la Automatic Updates .... bifezi : "Download updates for me, but let me choose when to install them" si sa bifezi custom si nu express, click pe next, debifat gdi+ tool si wga, clik pe install, decat un dublu click pe un registru sau pe un executabil.

#14
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,962
  • Înscris: 29.04.2006
  • ID membru: 75,529
  • Locație: localhost/root
Toata discutia asta este despre Windows nelicentiat, so why bother?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users