Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare monitor LED FullHD (2...

problema instalare windows

digimobil si blackberry

redimensionare partitie
 Power Bank-ul intra in stand-by

desktop animat

CanoScan N670U

cpu usage 100%
 Proza scurta

Problema garantie

eroare partitie

Avatar cu initiala nickname'ulul
 Formele

The fake_fake_fake(2013)

Curiozitate Antivirusi

Lenovo A8 (A806)
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu stiu cum sa fac sa scap de Deep Freeze

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Karinel

Karinel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.04.2007
  • ID membru: 169,476
  • Locație: Brasov / Romania

Deci , am dat shift apoi 2click .. imi da eroare,am incercat alte metode imi da eroare .. ce sa fac ?!

#2
nasorum

nasorum

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,419
  • Înscris: 19.11.2005
  • ID membru: 54,236
  • Locație: Iași / Cluj-Napoca
Shift+CTRL+ALT+F?

F? ... adica nu mai stiu exact care, parca F4 sau F5. Incearca cu toate... pana iti apare fereastra de la DF.

#3
Karinel

Karinel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.04.2007
  • ID membru: 169,476
  • Locație: Brasov / Romania

View Postnasorum, on Jun 1 2007, 16:39, said:

Shift+CTRL+ALT+F?

F? ... adica nu mai stiu exact care, parca F4 sau F5. Incearca cu toate... pana iti apare fereastra de la DF.
nu mere' <_< :cursing: :death:

Attached Files


Edited by Karinel, 01 June 2007 - 16:14.


#4
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
  • ID membru: 55,154
http://www.faronics.com/faq/
To disable Deep Freeze:
Hold down the shift key and double-click on the Deep Freeze icon. Alternatively, you can press Crtl-Alt-Shift-F6. You should now see a password dialog.
Enter your password and click OK. If you have not yet entered a password you should be able to click OK without entering anything. You should now see a dialog with boot options.
Select "Boot thawed" and click OK. This will disable Deep Freeze on the next reboot.
Reboot your machine. After the machine reboots you are ready to uninstall Deep Freeze.

To uninstall:
Locate the installation file you used to install Deep Freeze to this machine. By default the name of this file is called "DF5Std.exe" for versions 5.X and "DF6Std.exe" for versions 6.X.
Run the installation file (DF5Std.exe or DF6Std.exe).
Select the option to "Uninstall"
The software should uninstall and reboot the machine. When the machine reboots, Deep Freeze should be uninstalled.

#5
alexandrudicu

alexandrudicu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,161
  • Înscris: 06.04.2006
  • ID membru: 72,622
  • Locație: Sibiu
Poate omul se referea cum scapa de deep freeze daca si-a uitat parola. In acest caz trebuie sa-ti iei hardisk-ul si sa-l bagi in alt calculator, si sa-ti stergi C-ul de pe cel cu Deep Freeze, si sa-ti pui iar Windows. Daca incerci sa pui un alt hdd pe calculatorul cu Deep Freeze, nu merge deoarece nu ai acces la safe mode, nici la F8, De ce folosesti Deep Freeze ???? Cam asa am patit eu cu cineva care si-a uitat parola.

#6
Karinel

Karinel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.04.2007
  • ID membru: 169,476
  • Locație: Brasov / Romania

View Postalexandrudicu, on Jun 1 2007, 23:09, said:

Poate omul se referea cum scapa de deep freeze daca si-a uitat parola. In acest caz trebuie sa-ti iei hardisk-ul si sa-l bagi in alt calculator, si sa-ti stergi C-ul de pe cel cu Deep Freeze, si sa-ti pui iar Windows. Daca incerci sa pui un alt hdd pe calculatorul cu Deep Freeze, nu merge deoarece nu ai acces la safe mode, nici la F8, De ce folosesti Deep Freeze ???? Cam asa am patit eu cu cineva care si-a uitat parola.

faza e k nu imi amintesc sa fi pus eu vreo parola :(

#7
Karinel

Karinel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.04.2007
  • ID membru: 169,476
  • Locație: Brasov / Romania

View Postqueensoft, on Jun 1 2007, 18:11, said:

http://www.faronics.com/faq/
To disable Deep Freeze:
Hold down the shift key and double-click on the Deep Freeze icon. Alternatively, you can press Crtl-Alt-Shift-F6. You should now see a password dialog.
Enter your password and click OK. If you have not yet entered a password you should be able to click OK without entering anything. You should now see a dialog with boot options.
Select "Boot thawed" and click OK. This will disable Deep Freeze on the next reboot.
Reboot your machine. After the machine reboots you are ready to uninstall Deep Freeze.

To uninstall:
Locate the installation file you used to install Deep Freeze to this machine. By default the name of this file is called "DF5Std.exe" for versions 5.X and "DF6Std.exe" for versions 6.X.
Run the installation file (DF5Std.exe or DF6Std.exe).
Select the option to "Uninstall"
The software should uninstall and reboot the machine. When the machine reboots, Deep Freeze should be uninstalled.


faza cu By default the name of this file is called "DF5Std.exe" for versions 5.X and "DF6Std.exe" for versions 6.X.
Run the installation file (DF5Std.exe or DF6Std.exe).
Select the option to "Uninstall" nu mere' :|

#8
anonimulno01

anonimulno01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 682
  • Înscris: 04.09.2006
  • ID membru: 95,297

View Postalexandrudicu, on Jun 1 2007, 22:09, said:

In acest caz trebuie sa-ti iei hardisk-ul si sa-l bagi in alt calculator, si sa-ti stergi C-ul de pe cel cu Deep Freeze, si sa-ti pui iar Windows. Daca incerci sa pui un alt hdd pe calculatorul cu Deep Freeze, nu merge deoarece nu ai acces la safe mode, nici la F8...
da cu CD butabil si format c: ce are?
fara alte complicatii (bagat hdd la alt comp etc etc) ca din cate zici tu... daca il baga la alt comp tot tb sa stearga c:
apropo... chiar nu poti avea access la SAFE MODE daca ai Deep Freeze? Nu folosesc programul si nu stiu in detaliu cum se manifesta...

Edited by anonimulno01, 02 June 2007 - 17:58.


#9
BlueMe

BlueMe

    the One & Only

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,252
  • Înscris: 19.02.2005
  • ID membru: 30,994
  • Locație: Bucharest
Cauta pe forum, s-au dat deja toate solutiile posibile.

#10
iulyus2004

iulyus2004

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 26.06.2008
  • ID membru: 341,567

View Postanonimulno01, on 2nd June 2007, 18:57, said:

da cu CD butabil si format c: ce are?
fara alte complicatii (bagat hdd la alt comp etc etc) ca din cate zici tu... daca il baga la alt comp tot tb sa stearga c:
apropo... chiar nu poti avea access la SAFE MODE daca ai Deep Freeze? Nu folosesc programul si nu stiu in detaliu cum se manifesta...
nu trebuie sa va plimabati cu hdd....daca aveti executabilul dati-i din nou dublu click si va va aparea uninstall...si ati scapat foarte simplu

#11
balama

balama

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 376
  • Înscris: 30.07.2010
  • ID membru: 612,152

View Postqueensoft, on 1st June 2007, 17:11, said:

http://www.faronics.com/faq/
To disable Deep Freeze:
Hold down the shift key and double-click on the Deep Freeze icon. Alternatively, you can press Crtl-Alt-Shift-F6. You should now see a password dialog.
Enter your password and click OK. If you have not yet entered a password you should be able to click OK without entering anything. You should now see a dialog with boot options.
Select "Boot thawed" and click OK. This will disable Deep Freeze on the next reboot.
Reboot your machine. After the machine reboots you are ready to uninstall Deep Freeze.

To uninstall:
Locate the installation file you used to install Deep Freeze to this machine. By default the name of this file is called "DF5Std.exe" for versions 5.X and "DF6Std.exe" for versions 6.X.
Run the installation file (DF5Std.exe or DF6Std.exe).
Select the option to "Uninstall"
The software should uninstall and reboot the machine. When the machine reboots, Deep Freeze should be uninstalled.
Aveam instalat Deep Freeze, si a trebuit sa instalez VLC. Am dat Ctrl+Alt+Shift+F6, am introdus parola, am ales "Boot Thawed", "OK", am restartat compul, am instalat VLC, totul OK, am dat Ctrl+Alt+Shift+F6, am introdus parola, am selectat "Boot Freeze", am dat restart.
Deep Freeze functioneaza (am facut proba, am copiat un fisier pe desktop, si dupa restart a disparut), deci, functioneaza dar nu-l mai vad in Tray. Nu mai pot intra nici cu Ctrl+Alt+Shift+F6.
Ce mai trebuie facut sa reapara?
Am nevoie de ajtor.
Multumesc.

P.S.
Nu vreau sa scapt de Deep Freeze. Am postat aici sa nu mai deschid alt subiect.

Edited by balama, 09 November 2010 - 00:41.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users