Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Serena(2014)

Gandaci minusculi pe pereti

[TEMA]Siruri de caractere

Celeron N2830 vs Celeron 2957U
 Dacia logan ( Daca am gresit cate...

Lenovo A328

Filtru EMI

Windows XP/7/8 pe 1GB RAM?
 panou fotovoltaic fara conexiuni

Ce model de adaptor wireless sa c...

Constructie 60 mp fara ziduri des...

32 BITI sau 64 BITI pe un PC slab?
 Laptop 3500lei

Sfat achizitie Pc

Psihologia - una dintre cele 7 &#...

Masina 3500 Euro
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Coduri pt telecomenzi Pilot

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
valiro

valiro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 637
  • Înscris: 18.06.2005
  • ID membru: 39,302
  • Locație: scarbit... plecat...

Am un junghi de telecomanda Pilot P1620 si vreau sa o fac sa mearga pe un alt junghi de televizor Philips FSQ Vision din 1900 toamna si nu stiu codul care trebuie pus pe telecomanda. Stie cineva de unde se pot lua codurile astea sau ce trebuie sa fac?
Thx.

#2
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
  • ID membru: 17,878
incearca pe site'ul asta www.videohelp.com
am avut si eu o problema asemanatoare cu un dvd player region 2 si cu telecomanda lui ...  l-am facut region free si acum telecomanda de la dvd merge si la tv.

#3
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
  • ID membru: 2,181
  • Locație: Bucharest
http://www.telecomen...ge=searchRemote
unul dintre sedii e chiar in magazinul unirea, etajul 3, in stanga la depozitoul de calculatoare.

#4
unique2

unique2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 15.07.2006
  • ID membru: 86,693
incearca 102, 103, 105, 111, 112, 133, 136, 155, 156, 175,, 183, 184, 185, 192, 207, 475, 505, 535, 551, 574, 568, 615, 617, 620, 622 Succes

#5
valiro

valiro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 637
  • Înscris: 18.06.2005
  • ID membru: 39,302
  • Locație: scarbit... plecat...
o sa incerc dar nu prea stiu pe ce butoane sa mai apas inainte sau dupa ce bag codul. Vad eu.
Thx.



#6
Mappy

Mappy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 11.11.2004
  • ID membru: 25,652
  • Locație: Brasov
Am obosit cat am cautat codurile pentru telecomanda PILOT 4024. Am aruncat, din greseala, cartea ei mai demult si acum ma chinuiesc sa o reinstalez pe un alt TV dar nu mai am aceste coduri. Stiti undeva sa fie postate? Eu nu gasesc dar mai caut.

#7
doktorofsat

doktorofsat

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008
  • ID membru: 310,872
Cel mai bine ar fi sa vii cu o poza a telecomenzii respective.Egzista d e asemnea si tlc pilot care au codul din 4 sau 5 cifre.Dar nu asta e important.La marea majoritate codul corect se cauta astfel:

se apasa simultant butoanele SET+TV1 si tii asa vreo-4-5 secunde
apoi apesi iarasi set
de obicei egzista un led care incepe sa clipeasca

se apasa repetat la interval de 1 secunda butonul POWER pana ce tvu se va stinge :)

#8
Dani70

Dani70

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 02.01.2009
  • ID membru: 402,758
  • Locație: Cluj-Napoca
Telecomanda Pilot P 4024 nu este universala ci este o telecomanda dedicata pentru mai multe modele TV Sony si Thorn-Ferguson. Datele le-am luat din catalogul Pilot editia 2005.

#9
Mappy

Mappy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 11.11.2004
  • ID membru: 25,652
  • Locație: Brasov

View PostDani70, on Mar 26 2009, 21:45, said:

Telecomanda Pilot P 4024 nu este universala ci este o telecomanda dedicata pentru mai multe modele TV Sony si Thorn-Ferguson. Datele le-am luat din catalogul Pilot editia 2005.
Multumesc. Asa este, intre timp am rezolvat in alt fel.

#10
andonieandrei

andonieandrei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 31.07.2008
  • ID membru: 354,591

Eu am alta problema, am o telecomanda universala care pana ieri mergea partial, adica mergea butoanele pentru volum, butoanele pentru canale (1,2,3...fara Ch+ sau -) si cel de pornire oprire, aseara m-am incapatanat sa o fac sa mearga toate butoanele, doarece aveam nevoie sa reglez unele canale, am apasat Set+TV1 si am lasat sa caute cam 2 min, in tot acest timp apasam pe butonul power constat, la interval de 1 sec, cum scrie mai sus, deoarce trebuia sa plec undeva, am intrerupt procesul (am scos bateriile) si dupa aceea am incercat sa il sting de la butonul telecomenzi, dar nu mai raspundea la nici o comanda, astazi am cautat cartea telecomenzi, si acolo spune sa tin apasat Set+Power, am incercat si asa, dar cred ca nici macar nu intra in modulul de cautar, deoarece led-ul nu sta aprins. Ce e de facut?

Telecomanda este Pilot SUPERTEL URC 2002-p

Edited by andonieandrei, 29 April 2010 - 19:57.


#11
mirciosan

mirciosan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.03.2007
  • ID membru: 159,144
  • Locație: (Buc)BD.Dimitrie Cantemir+Bd.Marasesti

View Postdoktorofsat, on 15 februarie 2009 - 16:27, said:

Cel mai bine ar fi sa vii cu o poza a telecomenzii respective.Egzista d e asemnea si tlc pilot care au codul din 4 sau 5 cifre.Dar nu asta e important.La marea majoritate codul corect se cauta astfel:

se apasa simultant butoanele SET+TV1 si tii asa vreo-4-5 secunde
apoi apesi iarasi set
de obicei egzista un led care incepe sa clipeasca

se apasa repetat la interval de 1 secunda butonul POWER pana ce tvu se va stinge Posted Image


EGZISTA?????? Le-am auzit pe toate!Posted Image

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users