Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
laptop nou

home workout

William Branza PRESEDINTE!

PC-ul nu boot-eaza, se reseteaza ...
 Problema cu PC-ul la pornire!

Va puteti da seama daca o voce es...

Spalare incalțari la maș...

Ce inseamna R.I.P. ?
 A disparut internetul

Tabla interactiva cu ecran taiat

card digi hd

Vodafone, bruiajul din Ucraina cr...
 Farmacie online sau portal cu pro...

Baterie defecta?

Camera video cu 2 C.C.D.-uri

De ce in Romania nu se introduce ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Upc limiteaza accesul la anumite site-uri !

  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1
disease34

disease34

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 08.03.2006
  • ID membru: 68,871

salut,

de ce limiteaza Upc [ e vorba de abonamentul nou de 4mb/s ] accesul la Iplay.ro , sharerector.ro ?

in special la siteurile de torrenti. Pai daca e acces nelimitata , nelimitat sa fie fratilor ! Ce-i cu politica asta de ...?
Pleteste omu` un sac de bani - pe motiv ca e trafic nelimitat si cand colo...canci ! De parca suntem niste copii tampiti carora parintii le limiteaza accesul la site-uri porno.

Chiar asa?

#2
roșu

roșu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 622
  • Înscris: 29.12.2006
  • ID membru: 119,577
De când au prins un val nou de conectări. Sperăm la un val de de-conectări.

#3
disease34

disease34

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 08.03.2006
  • ID membru: 68,871

View Postroșu, on Mar 21 2007, 22:19, said:

De când au prins un val nou de conectări. Sperăm la un val de de-conectări.



adica?

#4
roșu

roșu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 622
  • Înscris: 29.12.2006
  • ID membru: 119,577
Adică le merge prea bine.
PS: ambele site-uri menționate de tine sunt DOWN. Testat pe un clicknet.
Nu cred să limiteze accesul la anumite site-uri că ar fi primul ISP și ar da tare rău la imagine.

Edited by roșu, 21 March 2007 - 21:28.


#5
disease34

disease34

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 08.03.2006
  • ID membru: 68,871

View Postroșu, on Mar 21 2007, 22:23, said:

Adică le merge prea bine.
PS: ambele site-uri menționate de tine sunt DOWN. Testat pe un clicknet.
Nu cred să limiteze accesul la anumite site-uri că ar fi primul ISP și ar da tare rău la imagine.


Ei, uite, ca nu-i asa...am testat si eu acuma cu net de la RDS si functioneaza ambele.

#6
hîhî

hîhî

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 18.02.2007
  • ID membru: 144,249
  • Locație: Iași
sharereactor.ro nu-mi merge de pe RDS.

#7
dawin45

dawin45

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 804
  • Înscris: 06.01.2007
  • ID membru: 122,868
filmu asta explica tot

#8
s_cristian

s_cristian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 02.09.2004
  • ID membru: 22,548
Poate l-a închis Poliția, etc.

Cum ai ajuns la concluzia că l-a închis UPC ?

Dă un ping din exterior pe iplay și vezi ce pierderi mari au. Au mai fost floodați și acu vreo lună.

Edited by s_cristian, 21 March 2007 - 23:35.


#9
tomycta

tomycta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 22.07.2005
  • ID membru: 42,045
  • Locație: unknown
si la mine iplay merge super super greu :( pe cand la rds se incarca instantaneu

#10
peus

peus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,423

View Posttomycta, on Mar 24 2007, 19:08, said:

si la mine iplay merge super super greu :( pe cand la rds se incarca instantaneu

Nasol tare cu UPC-ul asta si la mine in Iasi nu mege aprope deloc, am pierderi mari de pachete cand dau ping in ip ul celor de la Iplay desi pana ieri trageam cu 112-118kB/sec la abon standard. Cred ca au pus deja limitare . Am vb acum cu un amic in Canada si la el s-a deschis pagina instantaneu....

#11
mdf

mdf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 11.01.2007
  • ID membru: 125,813
Da, si mie imi merge (daca porneste) extrem de greu iplay, si asta din cauza carnatilor de la UPC.

#12
peus

peus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,423

View Postmdf, on Mar 24 2007, 23:13, said:

Da, si mie imi merge (daca porneste) extrem de greu iplay, si asta din cauza carnatilor de la UPC.
ei si atunci ce putem face ? ca de OPC nu se sinchisesc ei...

Edited by peus, 24 March 2007 - 23:19.


#13
mdf

mdf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 11.01.2007
  • ID membru: 125,813

View Postpeus, on Mar 24 2007, 23:18, said:

ei si atunci ce putem face ? ca de OPC nu se sinchisesc ei...
Nu stiu, deocamdata foloseste proxy atunci cand vrei sa intri pe iplay.

#14
peus

peus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,423

View Postmdf, on Mar 24 2007, 23:21, said:

Nu stiu, deocamdata foloseste proxy atunci cand vrei sa intri pe iplay.
pai care e proxy-ul ca nu stiu ?

#15
ever_forever

ever_forever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,226
  • Înscris: 03.02.2006
  • ID membru: 64,350
dovada ca sunteti paranoici:

accesat http://iplay.ro cu net de upc, dupa cateva incercari de page not found, s-a incarcat pana la urma
Attached File  iplay.JPG   87.95K   100 downloads

incercare de signup pe iplay.ro
Attached File  iplay2.JPG   66.15K   101 downloads

trace route la iplay.ro:
Attached File  tracert.JPG   140.38K   119 downloads

dupa ce pachetul de date iese din astral, fara probleme, intra in fibernet
la intrare in fibernet, pierderi de pachete mai mereu, si pe parcurs iar pierderi pana la destinatie

trace route de pe net la iplay.ro, totul ok

incercare de accesare pagina www.fibernet.ro, nu merge
accesare printr-un proxy de pe net, totul ok
traceroute la www.fibernet.ro, pierderi de pachete la intrarea in fibernet si pe parcurs

traceroute la rdsnet.ro, totul merge snur

concluzia:
rutarea pachetelor din upc la alti isp din romania se face direct, prin bucuresti, conexiune directa, nu se iese prin aorta din ue
ei bine, se pare ca fibernet astia au probleme la conexiunea cu upcul, si implicit orice sait gazduit pe webhosturi si servere cu net de la fibernet, are probleme de accesare pentru ca se pierd pachete

ca e problema de la upc la conexiunea cu fibernet, ca e problema de la fibernet, conteaza mai putin, important e ca:
UPC NU BLOCHEAZA ACCESUL LA NICI UN SAIT !!!

inchideti acest topic oameni buni, nu mai alimentati paranoia

#16
Maranello

Maranello

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 27.10.2004
  • ID membru: 24,966
Testat:

Site-ul iplay.ro nu poate fi accesat de pe 3 abonamente diferite UPC, in schimb merge perfect prin orice proxy.

#17
roșu

roșu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 622
  • Înscris: 29.12.2006
  • ID membru: 119,577
UPC/RDS nu au peering prin ronix și de aici o calitate mai slabă la ei pentru netul în .ro.

#18
ever_forever

ever_forever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,226
  • Înscris: 03.02.2006
  • ID membru: 64,350

View Postroșu, on Mar 27 2007, 17:01, said:

UPC/RDS nu au peering prin ronix și de aici o calitate mai slabă la ei pentru netul în .ro.

pai ronix aia e o abureala
cei trei mari isp (astral, rds, romtelecom) au peering intre ei, si merge brici netul intre ei, iar restul de "isp-isti" ori au peer cu cei trei mari (sau cumpara net de la ei), ori accesarea lor se face prin net extern, si merge bine pt ca netul extern merge brici la cei trei mari

acum faza cu iplay.ro e urmatoarea:
fiber net astia au peering cu upc, pt ca din astral intra pachetul de date direct in fibernet, dar e problema la conexiunea cu ei, draq stie care e cauza
daca s-ar fi facut accesarea fibernetului prin extern, mergea totul ok, se incarca pagina iplay.ro imediat

deci..., ori sunati la tehnic  si semnalati problema, ori accesati saiturile cu net de la "fiber net" prin extern, cu un proxy, de exemplu http://www.tunnelproxy.com/

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users