Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou
 

Stelian Fulga escroc sau nu?

- - - - -
  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#37
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,407
  • Înscris: 14.02.2008

View Posttitast, on May 9 2008, 11:08, said:

Am citit in diagonala prostiile pe care le scrieti numai pentru ca - probabil tineri fiind - aveti prea mult timp la dispozitie si va jucati de-a "forumistii".Este buna aceasta inventie (forumul de discutii) cu singura precizare ca acest instrument-puternic - trebuie folosit cu stiinta si cu buna credinta.
Ca sa nu lungesc prea mult vorba: daca unii dintre voi ati gasit bazaconii prin Internet despre Stelian Fulga este pentru ca le-au scris altii...ca voi, care nu fac decit sa isi dea cu presupusul ca sa semneze pe un forum.
Daca ati fi fost de buna credinta v/ati fi dus la cabinetul Fulga din Bucuresti cu o ora inainte de deschidere si ati fi putut intilni acolo oameni din toata tara care revin pentru ca stiu ca el i-a ajutat ca se afle in viata.V-ar fi spus ei, din experienta, ceea ce voi nu reusiti sa intelegeti si luati in deridere pentru ca va lipsesc, uneori, o bruma de cunostinte despre viata (asta apropo de opinia
unuia dintre voi privind suspiciunea aplicarii de reginuri alimentare cu referinta la grupa de singe).
Argumentul meu ? Trebuia sa ma operez in serviciul oncologic si dupa 6 luni de tratament am eliminat natural tumora.Ma simt excelent si nu am avut nici o clipa problemele pe care mi le-ar fi cauzat medicina alopata.
Asa ca, mai deschideti ochii catre lumea reala, baieti - si apoi vorbiti.
Si inca ceva : Stelian Fulga face mult bine (chiar si domnisoarelor care vor ca sa slabeasca, rezultatul este garantat) dar nu este Dumnezeu.Daca ajungi prea tirziu acolo sau nu tii regimul in mod corect, nu da vina pe Fulga,

Sa va lumineze Dumnezeu mintile sa fiti capabili de a intelege mai mult !
Auzi,baiatu'(sau mai fato,ca nu stiu daca esti dicotiledonat sau stai jos cand faci pipi)mai citeste si tu 'in lung de linie',ca uite daca citesti in diagonala vezi numai prostii!
Aia cu oameni din toata tara a fost tare!sa-i fi vazut tu pe oamenii'din toata tara'cum stateau la coada la FNI,Banca Turco-Romana,Caritas etc.,si ce convinsi erau ca lucreaza pt.ei(in timp ce dorm).
Si eu ma mir cum ma-sa am reusit sa traiesc pana acum'fara o bruma de cunostinte despre viata',asta apropo de prostia cu regimurile asociate grupelor de sange!
Si chestia cu tumora e misto!Cred ca a iesit singura ca nu te mai suporta!Poti sa ne spui si pe unde a 'evadat'?
Si vezi ca lumea reala e in partea aialalta!E ca la vectori:suportul e bun,dar sensul e gresit!
Totusi cine esti:nea Stelica,ing.Natalita,sau seful PR a' lu' nea Stelica?Si apropo de nea Stelica:eu sunt convins ca el face bine,doar pacientii saracii fac prost!
V-ati deschis agentie matrimoniala,de faceti apel sa va caute domnisoarele?
Si contul l-ai creat doar ca sa apari si tu pe forum,sau l-ai gasit pe jos si nu stiai ce sa faci cu el?

#38
realdexter

realdexter

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 05.12.2006
faza tare e ca astia care ii iau apararea acestui animal ordinar au conturi pe softpedia gen ,,nnnn,, si se afla la primul post pe acest forum. Asa se nimeri ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

#39
grp

grp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 08.08.2004

View Postrealdexter, on Jun 10 2008, 11:57, said:

faza tare e ca astia care ii iau apararea acestui animal ordinar au conturi pe softpedia gen ,,nnnn,, si se afla la primul post pe acest forum. Asa se nimeri ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Si in plus puteti apela la guru bivolaru (ce nume predestinat...) pentru un tratament cu pisat de mijloc si o spirala care o sa va ajute cu siguranta  :rolleyes:

Sau puteti apela la mine si va prescriu eu un tratatament de slabit pe baza de foame, apa si repaos... si il fac si ieftin.

Of Doamne, de aia ne merge cum ne merge, pentru ca sunt din ce in ce mai multi astia cu "har", "specialisti" au aparut in toate domeniile....

#40
alfamoto

alfamoto

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.08.2008
Chiar aseara l-am vazut la TV cum se lauda si vreau sa va spun si eu ceva. Am comandat acuma cativa ani, prin telefon, produsele lui Fulga. Cand am mers dupa pachet, toata posta mirosea puternic a menta. Una din sticlutele din plastic nu era capsata bine. Lichidul ala galben, care el zice ca e extras din "arbore de Camerun" avea un gust foarte rau si i-ti provoca greata. Am renuntat rapid la tratament, cu toate ca cheltuisem ceva bani. Cartea lui 'A doua sansa cu Stelian Fulga" e o copie fidela, mi-am dat seama imediat pentru ca aveam si originalul, iar el ia schimbat doar coperta.
Imi pare rau de oamenii bolnavi si necajiti, care isi dau banutii la individul asta.

#41
rox

rox

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 28.11.2004
nenea asta e ala care nu e in stare sa zica "toxoplasmoza" corect, afirma ca "e un virus ca si SIDA" si ca "avem viermi in ochi" sau ca " de la limba pina la anus tubul digestiv are mai multe ramuri: plamini, stomac, etc"  da' cica da tratamente pentru ea?
Daca nenea asta vindeca ceva eu sunt Isus.

#42
ripperu

ripperu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 03.12.2004
rezon!

daca vrea totusi preietena lu' domnu' coleg de forum sa slabeasca....sa ia herbalife
dar trebuie sa scoata bani din buzunar...
si Cristoiu a luat, si n-a murit

dimpotriva... e mai verde si mai nesimtit ca niciodata

am zis!

#43
adi-florescu

adi-florescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 06.03.2008

View Postalfamoto, on Aug 2 2008, 13:30, said:

.... Cartea lui 'A doua sansa cu Stelian Fulga" e o copie fidela, mi-am dat seama imediat pentru ca aveam si originalul, iar el ia schimbat doar coperta. ...

Nu am inteles. Dupa ce e copiata cartea lui Fulga? Care e originalul?

Edited by adi-florescu, 03 August 2008 - 19:45.


#44
adiser

adiser

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.08.2008

View Postadi-florescu, on Aug 3 2008, 20:24, said:

Nu am inteles. Dupa ce e copiata cartea lui Fulga? Care e originalul?
Originalu e HRANA VIE o speranță pentru fiecare scrisa de Ernst Gunter
Detalii
[ http://sharemobile.ro/share/11/mare_Hrana_vie_o_speranta_pentru_fiecare_Ernst_Gunter.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#45
cicoleta

cicoleta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2007
Una tot ca Fulga este o doctorita pe nume dr. Angela Hagar Haimovich ,o ESCROACA INTERNATIONALA !!!
Bunica mea a avut cancer la colon cu metastaza pe ficat...in disperarea ei,a cautat sa se salveze,pe langa tratamentul standard pentru bolnavii de cancer....si a gasit-o pe doctorita dosului de rahat,o doctorita care i-a prescris tot felul de solutii de Plafar,amestecate si in cantitati putin mai mari care se spuneau ca opresc tumorile in crestere si ii intaresc sistemul imunitar-celebrele Immunoforce si Tumorless-  si in plus, un regim alimentar slab.
A scuturat-o bine de bani pe bunica mea,ea la randul ei,a  tratamentul cu sfintenie,ca deh,bani multi -produse de calitate - dar ca urmare,la toate eforturile ei, bunica mea a slabit atunci foarte rau,nu mai avea putere,sistemul ei imunitar era la pamant.
La nici jumatate de an,bunica mea a aflat ca are metastaza pe uter,iar mai apoi i s-a dus la creier..iar apoi a murit.
Imaginati-va ca ...desi stiu ca nu sunt vinovati intru totul,"doctorii" astia  de rahat,de faptul ca bunica mea a murit,ma doare cand imi amintesc ,cum au jucat-o ,cum au pus-o pe drumuri,au chinuit-o,au mintit-o ca o va face bine iar ea a alergat agatata de orice idee salvatoare,pentru ca isi dorea foarte tare sa traiasca.
Si mai ales,au scuturat-o de bani,bani pe care putea sa ii foloseasca,pentru un alt tratament medicamentos,etc..care o ajuta realmente.
Sunt convinsa ca ce a luat bunica mea,de la doctorita asta de 2 lei,Haimovich , i-a apropiat moartea si i-a ingreunat-o!

Era sa uit,am fost si eu o data la un naturist,homeopat,care face si acupunctura,celebrul domn doctor TUTU CODRUT,un fumacios,sta intr-o camaruta ca o debara,fumeaza la greu..si eu m-am dus la el sa ma fac bine...eram foarte racita,ca era iarna cand am ajuns la el,si se uita in ochii mei,si ma intreaba daca ma droghez..
Imi baga un deget in gat si mi spune ca am nodul al tiroida desi eu cu o luna mai devreme imi facusem analize si am facut si ecografie la spitalul militar-tiroida era micutza si fara pb.
Imi spunea ,desi treceam printr-o perioada grea,ca ar fi bine sa ma apuc de "treaba"mai des cu prietenul..
Mi-a facut un calcul de bani pentru tratamentul lui  cu tincturi,bineinteles,de ajungeam la 1200 ron pe luna - bani pe care nu ii puteam da niciodata.
Si eu vroiam doar acupunctura..ca cica..te mai revigoreaza,etc..dar mai apoi am citit ,ca un tip de  hepatita este rezistent si la spirt...si ghiciti - acele sunt dezinfectate cu spirt.
Cam atat despre experientele mele cu astfel de escroci!
Have a nice day!

Edited by cicoleta, 22 August 2008 - 12:23.


#46
r@zvan

r@zvan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,126
  • Înscris: 01.01.2007

View Postalfamoto, on Aug 2 2008, 13:30, said:

Chiar aseara l-am vazut la TV cum se lauda si vreau sa va spun si eu ceva. Am comandat acuma cativa ani, prin telefon, produsele lui Fulga. Cand am mers dupa pachet, toata posta mirosea puternic a menta. Una din sticlutele din plastic nu era capsata bine. Lichidul ala galben, care el zice ca e extras din "arbore de Camerun" avea un gust foarte rau si i-ti provoca greata. Am renuntat rapid la tratament, cu toate ca cheltuisem ceva bani. Cartea lui 'A doua sansa cu Stelian Fulga" e o copie fidela, mi-am dat seama imediat pentru ca aveam si originalul, iar el ia schimbat doar coperta.
Imi pare rau de oamenii bolnavi si necajiti, care isi dau banutii la individul asta.

Are you thinkin' what I'm thinkin'? :scared:  :puke:

#47
f.marinescu

f.marinescu

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.06.2007
Voi nu vedeti ce fata de borat are?
Este in cercetare in mai multe dosare.
Ataca oameni, este bolnav psihic.
Spre ex. vecinul sau Danut Constantonof, cu acesta s-a batut pe un loc de parcare, si i s-a facut plangere penala la sectia 9.
Conduce ca un disperat si agreseaza soferii. Are Jeep-uri negre cu numar FUL, si vila in sudul Bucurestiului, comuna Berceni, la 2 km de centura, pe stanga, cea cu doua garaje, iar vila este galbena cu acoperis albastru.
Semn ca in Romania sunt multi oameni disperati sau fraieri, care apeleaza la acest sudor bolnav psihic.

#48
Nvs681

Nvs681

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 232
  • Înscris: 26.05.2005
Cred ca ar trebui sa se vorbeasca mult de domnul Fulga.Dar nu pe forumuri ci la tribunal.Iar el ar trebui sa vindece detinutii!!!Din spatele gratiilor.

#49
koss_x_treeme

koss_x_treeme

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 776
  • Înscris: 01.10.2007
Stiu o persoana care s-a simtit mai bine de cand a urmat tratamentul. Acum nu stiu ce sa zic. E cam nesimtit si incult omul. Acum ca e efect placebo alea alea, nuj.

#50
alex_serv57

alex_serv57

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 27.03.2008
Fratilor eu am lucrat la el acasa   ca electrician si  stiu pe propia piele ca o data ce a vazut treaba terminata ,  a spus pur si simplu  " IESI CA NU MAI ITI DAU NICI UN BAN "  .     Si uite asa am luat  "teapa " de aprox. 3000 Ron .
E un mare excroc !!!

#51
teo15

teo15

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 875
  • Înscris: 10.09.2009

View Postalex_serv57, on 22nd October 2009, 20:50, said:

Fratilor eu am lucrat la el acasa   ca electrician si  stiu pe propia piele ca o data ce a vazut treaba terminata ,  a spus pur si simplu  " IESI CA NU MAI ITI DAU NICI UN BAN "  .     Si uite asa am luat  "teapa " de aprox. 3000 Ron .
E un mare excroc !!!
pai si tu ai acceptat.Eu ma faceam ca nu am auzit si ii ziceam ca mai trebuie sa fac ceva si ii stricam toate instalatiile.

#52
DSpider

DSpider

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 03.05.2007
Chiar acum cateva ore am terminat de scanat cartea d-lui Fulga si vreau sa va zic ca era plina de greseli gramaticale. Multe cuvinte erau despartite aiurea (to-xine, pute-rea, etc)... La un moment dat o mai da si in bara cu î in loc de â (cînd, sînge, etc - ca pe vremuri). Autorul trebuia sa apeleze la un editor. Sau macar LA O EDITURA ! Dupa cum se poate observa, cartea NU are ISBN, nu este inregistrata, nu apartine de nicio editura. Acele cuvinte gen "to-xine" mai mult ca sigur au fost copiate din alte surse conform discutiilor de mai sus.


Pana si pe coperta a mancat un Ă din "CĂLUGARII":

[ http://img19.imageshack.us/img19/1994/fatafn.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

NU dati banii pe aceasta carte. V-am atasat-o mai jos. Luati-o, cititi-o si nu credeti tot ce zice acolo.
O puteti considera o lectura usoara, sarind peste retete (sau adaptandu-le, suplimentandu-le eventual).

Attached Files


Edited by DSpider, 22 November 2009 - 18:07.


#53
agnessdesign

agnessdesign

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 02.07.2008
mda...si dezamagire, dar intr-un fel nu ma mir;...ei, eu vroiam sa apelez la dl. fulga pt. acele picaturi care te ajuta sa te lasi de fumat si asta numai la recomandarea cuiva, ca altfel, eu nu am auzit de el pana acum; un amic, electrician, mi-a spus ca fuma aproape 3 pachete de tigari pe zi (cam greu, dar nu am comentat) si ca a apelat la dr. fulga pt. tratament; i s-au prescris niste picaturi (nu stiu ce contin ca nu mi-a spus) dar ideea e ca omul a spus ca dintr-un tratament recomandat de 7 zile, el dupa numai 3 zile a reusit sa stea printre fumatori fara sa simta nici o pofta. Acum nu stiu ce sa cred, m-am gandit ca totusi un om care fuma atat de mult si dupa 3 zile sa fie ca si nefumator practic, sa fie ceva de capul picaturilor respective, pt. ca amicul meu are 6 luni de cand s-a lasat si a zis ca nici nu a mai fost tentat intre timp; dar dupa ce am citit toate astea nu mai stiu ce sa cred. El a spus ca l-au costat picaturile cam 100 ron acu' 6-7 luni, cat or fi acum nu mai stiu.
as fi ajuns sa dau banii pe ele, pt. ca vreau sa ma las de fumat, iar chestia cu vointa nu a mers, nici cu reducerea nr. de tigari pe zi...este intr-adevar un drog pana la urma si nu e foarte usor sa scapi de el...
daca a mai folosit cineva asemenea picaturi si doreste sa impartaseasca si la altii, i-as fi recunoscatoare; pt. mine a devenit o problema si vreau sa scap cat mai repede...
in rest, nu pot decat sa urez multa sanatate si putere celor care sufera, indiferent de boli, si sa ii sfatuiesc, din experienta, sa foloseasca terapia naturista ca o ultima varianta, pt. ca ajuta, dar placebo este in proportie de 70 %, dupa parerea mea; dar  e doar o parere...
see ya

#54
anaki

anaki

    IES-CONSULTANTA DE SPECIALITATE

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,255
  • Înscris: 17.03.2009

View Postagnessdesign, on 2nd December 2009, 10:33, said:

mda...si dezamagire, dar intr-un fel nu ma mir;...ei, eu vroiam sa apelez la dl. fulga pt. acele picaturi care te ajuta sa te lasi de fumat si asta numai la recomandarea cuiva, ca altfel, eu nu am auzit de el pana acum; un amic, electrician, mi-a spus ca fuma aproape 3 pachete de tigari pe zi (cam greu, dar nu am comentat) si ca a apelat la dr. fulga pt. tratament; i s-au prescris niste picaturi (nu stiu ce contin ca nu mi-a spus) dar ideea e ca omul a spus ca dintr-un tratament recomandat de 7 zile, el dupa numain proportie de 70 %, dupa parerea mea; dar  e doar o parere...
see ya
Am auzit si eu pe cineva ca a luat picaturi ,s-a lasat o luna, doua,dar dupa aceea a fumat din nou(omul avea si chestia cu bautul)Am inteles ca tratamentul nu este scump ,dar daca nu este eficient sa vina cineva(care a respectat intocmai tratamentul) sa spuna clar-Omul este un escroc!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate