Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Basescu&Udrea&Johannis

Se inchide DTH-ul T-Mobile Tv Ceh...

Gagica vrea sa voteze Monica Maco...

Vreau sa fiu Presedinte
 2X diseqc 4/1 amiko & diseqc ...

nu merge google/bing

ADP si toaletarea copacilor

ETOP - Atlantic routes
 De ce judecam mai mereu oamenii d...

Problema DVD Writer

Upgrade video la PC preistoric

Un SMS - motiv (in plus) sa merg ...
 Laptop gaming-3000 lei

Statie Grafica brand sau PC din p...

Ati primit si voi asa ceva de la ...

Procesor 32/64 biti
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema Canon Pixma MP160 (Cartusuri)

  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#19
shaddow3333

shaddow3333

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 02.03.2007
  • ID membru: 149,676

dupa ce am reincarcat a 3 a oara cartusele si am introdus in imprimanta imi de erroare E,5 adica nu mai recunoaste cartusele si scrie ca trebuie schimbate sau cerneala nu e buna sau nu sunt introduse bine...
de introdus , sunt introduse bine si cerneala este in el.
cerneala o fi de vina????
dar a mai fost reincarcat de 2 ori......
nici nu mai scaneaza.... de ce ???
cand nu are cerneala nu face nici ooperatiune?
scanarea nu necesita cartusele , sau da???
o fi windowsul de vina?????
am windows xp new edition
dar chestia e ca nu functioneaza nici atunci cand nu e legat de calc. ar trebui sa faca xerox asa ca cred ca nu windowsul e de vina. astept sugestii, informatii...
de fapt am avut windows sp3, si atunci am instalat windowsul xp, si intre timp reincarcam cartusele la imprimanta...
am instalat softul , am introdus cartusele, deja sa afisat e, 5 pe monitorul imprimantei. am oprit imprimanta , am facut legatura cu calcul, am pornit a finalizat instalarea , si tot nu a mers....
acu tre sa cumpar alte cartuse daca nu gasim nici o solutie...
lampret de 3 cartuse poti lua inca o imprimanta...
este vreun soft in imprimanta , sau se poate decoda sa recunosaca toate tipurile de cerneala?
eu am cerneala speciala pt acest tip de cartus la fel si cele colorate.... pg 40, cl 41
oricum nu cred ca sa stricat imprimanta ca aceasta eroare se refera la cartuse, si abia are 30 de zile.....
care stie remedieri sa ma ajute
please...
mersi anticipat

#20
vidi

vidi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 26.02.2006
  • ID membru: 67,617
[quote name='onlyone' date='Jan 8 2007, 07:11' post='2288098']
Nu e chiar asa cum zic ei.
Fa cum iti zic eu si ai 99% sanse sa o rezolvi.
Daca ai dat gauri la partea de sus (si asa cred ca ai facut ca altfel nu prea ai cum) pune seringa goala pe o bucatica de cauciuc cu o gaura cat gaura de la seringa (fara ac) cauciucul evident pe gaura. Sper ca intelegi ce vreau sa zic. Acum vei baga aer in cartus incet, creeand presiune interna. Ai grija sa nu stropesti cu cerneala. Asta va creea presiune si in mod normal va purja prin capete. de fapt prin capul de printare cu culoarea corespunzatoare.
Eu am printat cateva luni cu pg41 golit complet pana sa ma gandesc sa ii fac refill si am patit la fel. Nu iesea cerneala pe duze de loc. L-am tratat cu apa fierbinte, cu toate cele .. nu a vrut. Cu toate ca purja chipurile nu este recomandata, eu iti zic sa o faci. La mine a fost nevoie de mai multe cicluri de purjare pana cand cartusul a ajuns sa nu se mai infunde. (A continuat sa se infunde odata la 2 zile). Acum printeaza ca nou.
Eu printez foarte mult pe negru (mii de pagini pe luna) asa ca refillul este singura optiune viabila ca si cost si de aceea am uitat sa fac refillul la color (il folosesc f rar)
[/quote

Ti-am urmat sfaturile (mie nu imi iese albastru si galben imi iese doar rosu la un HP DESKJET 3550 ) si tot nu merge tot rosu iese. Am incercat ceva in paint , am facut o pagina albastra complet si una galben complet si cand ii dau print mi le scoate rosii (de fapt un roz) . Ce as putea sa fac? Mentionez ca nu e prima data cand incarc cartusul le-am incarcat si pe cel color si p ecel alb negru mai mereu si nu am avut niciodata problema asta (si am imprimanta de mai bine de 4 ani)

Edited by vidi, 02 March 2007 - 18:39.


#21
cr1stache

cr1stache

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 05.11.2005
  • ID membru: 52,385
  • Locație: Ploiesti-Bucuresti
Si eu am avut aproximativ aceeasi problema, vinovata era cerneala albastra si galbena care ramasese in jurul duzelor, iar imprimanta incerca sa compenseze. Ca sa rezolvi problema iei niste vata inmuiata in apa calduta si stergi in jurul duzelor, mai ales intre corpul cartusului si acea panglica cu contacte la partea de jos

#22
shaddow3333

shaddow3333

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 02.03.2007
  • ID membru: 149,676
nu este infundat cartusul, curge normal cerneala din el.......

#23
shoru

shoru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 18.03.2007
  • ID membru: 156,277
eu am o problema cu scanner-ul de la mp160 . Nu mi-l recunoaste, desi am instalat toate driverele. Chiar si cand apas butonul SCAN de pe imprimanta nu se intampla nimic. Cineva mi-a spus ca poate fi de la cablul USB. Voi ce ziceti? :(

#24
Ciubex

Ciubex

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,675
  • Înscris: 03.02.2005
  • ID membru: 30,037
  • Locație: Iasi / Romania
Poti folosi imprimanta doar ca simplu copiator, adica sa copii si sa printezi direct, fara calculator?
Poti imprima fara probleme documente de pe calculator?
Daca raspunsul la acestea este afirmativ, atunci sunt sanse ca problema ta sa fie de la cablul USB folosit.

Cu o asemenea problema m-am confruntat si eu, insa la mine procesul de scanare era cateodata dus pana la capat, alte ori era intrerupt in timpul acestuia, caz in care imi dadea o eroare, ceva de genul: canon scangear cannot communicate with scanner code 2,155,0.
Textul era putin mai mare, dar cuvintele cheie erau cele de aici. Rezolvarea acestei probleme a fost prin schimbarea cablului de date folosit cu unul de o calitate mai buna.

Edited by Ciubex, 13 June 2007 - 00:40.


#25
eugen_mt

eugen_mt

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 17.05.2007
  • ID membru: 180,919
problema mea este alta. am reancarcat cartusul negru si acum nu mai recunoaste nici un cartus(se aprind toate beculetele la imprimanta ca la poul de craciun). imi da si o eroare E15. are cineva vreo idee?  Pls.

#26
rockafela

rockafela

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.01.2007
  • ID membru: 134,788
  • Locație: Brasov
Salutare am o mica problema, am mp160 de 30 de min si deja are o problema: dupa ce scaneaza imi apare pe partea stanga a imaginii o dunga de jos pana sus, daca trag la imprimanta ce am scanat tot ramane dunga, mentionez ca daca folosesc functia de copiator dunga dispare si e totul ok, care sa fie problema?

#27
flowrent

flowrent

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,033
  • Înscris: 09.07.2005
  • ID membru: 41,049
E luat cumva din KKfour ? Si-a luat un prieten si s-a dus direct la service ca nu-i mergea scanerul :(
Promotiile astea sunt cu dus si-ntors .....la service :D

#28
internet225

internet225

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 465
  • Înscris: 08.06.2005
  • ID membru: 38,487

View Postrockafela, on Jul 1 2007, 21:03, said:

Salutare am o mica problema, am mp160 de 30 de min si deja are o problema: dupa ce scaneaza imi apare pe partea stanga a imaginii o dunga de jos pana sus, daca trag la imprimanta ce am scanat tot ramane dunga, mentionez ca daca folosesc functia de copiator dunga dispare si e totul ok, care sa fie problema?

din ce zici tu,pare a fi problema de soft

#29
grigoruta80

grigoruta80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.05.2007
  • ID membru: 185,551
sal.incearca sa vezi daca cablu de conexiune e usb 2.0
ar trebui sa mearga

#30
yokota

yokota

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 28.03.2005
  • ID membru: 33,379
Pentru marea majoritate a imprimantelor sau multifunctionalelor, in cazul nostru MP160,
se gasesc instructiuni foarte clare pt reincarcarea cartuselor si DEZACTIVAREA monitorizarii
continutului de cerneala, pe urmatoarele pagini:

http://www.cartuseon...p;cod=bki-9040d  pentru cartusul negru
http://www.cartuseon...p;cod=bki-9041c  pentru cartusul color

http://www.inktec.co...d...OR=2&KInd=2
aici gasiti inclusiv filmulete cu etapele unei incarcari corecte trebuie sa va identificati cartusul
specific imprimantei/multifunctionalului dvs, in cazul de fata... Black Canon PG-40, 50
si Color Canon CL-41, 51

Bafta si toate cele bune tuturor.

#31
gabicen

gabicen

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,918
  • Înscris: 27.06.2006
  • ID membru: 83,939
  • Locație: Bucuresti

View Postyokota, on Sep 2 2007, 08:22, said:

Pentru marea majoritate a imprimantelor sau multifunctionalelor, in cazul nostru MP160,
se gasesc instructiuni foarte clare pt reincarcarea cartuselor si DEZACTIVAREA monitorizarii
continutului de cerneala, pe urmatoarele pagini:

http://www.cartuseon...p;cod=bki-9040d  pentru cartusul negru
http://www.cartuseon...p;cod=bki-9041c  pentru cartusul color

http://www.inktec.co...d...OR=2&KInd=2
aici gasiti inclusiv filmulete cu etapele unei incarcari corecte trebuie sa va identificati cartusul
specific imprimantei/multifunctionalului dvs, in cazul de fata... Black Canon PG-40, 50
si Color Canon CL-41, 51

Bafta si toate cele bune tuturor.

Salut,

Eu am IP1700 si nici un buton din likurile de sus nu se gaseste pe imprimanta mea.
Este reclama (permisa de moderator) sau misto?

Cu stima,

#32
yokota

yokota

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 28.03.2005
  • ID membru: 33,379

View Postgabicen, on Sep 5 2007, 00:26, said:

Salut,

Eu am IP1700 si nici un buton din likurile de sus nu se gaseste pe imprimanta mea.
Este reclama (permisa de moderator) sau misto?

Cu stima,
Nu cred ca nu ai butonul "OUT OF PAPER" pe imprimanta, dar probabil e mai usor sa crezi
ca cineva nu are alta treaba decat sa faca misto (sau reclama) pe forum in loc sa dea sfaturi utile.
Al treilea link te ducea catre pagina unui producator de refill kitt-uri, unde gaseai filmulete cu
procedura de umplere si de apasare a butoanelor de pe imprimante/multifunctionale.
Unele au si butonul "OK" si "Out of paper", altele au doar "Out of paper" .
Hai, mai fa un efort sa incerci sa aplici procedura corecta si mai postezi dupa aceea.
Ne-ar fi util tuturor sa reusesti, si sa ne dai eventuale detalii si sfaturi vs. critici.
Toate cele bune.

P.S. Cred ca IP1700 are butoanele ca cele gri din partea dreapta-sus (vezi poza)
"Out of paper" cred ca te prinzi si singur care este...

:lol: ...si tocmai tie ti s-a parut ca fac reclama , care semnezi prin alte thread-uri cu "Gabi
consumabile.org" ....  :D

Attached Files


Edited by yokota, 09 September 2007 - 23:30.


#33
nicu_studio

nicu_studio

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.01.2007
  • ID membru: 126,766
Attached File  Reset_Canon_Pg_40_41_50_51.pdf   286.92K   936 downloadsAttached File  Reset_Canon_Pg_40_41_50_51.pdf   286.92K   936 downloads1.pdf]

View Postshaddow3333, on Mar 2 2007, 14:29, said:

dupa ce am reincarcat a 3 a oara cartusele si am introdus in imprimanta imi de erroare E,5 adica nu mai recunoaste cartusele si scrie ca trebuie schimbate sau cerneala nu e buna sau nu sunt introduse bine...
de introdus , sunt introduse bine si cerneala este in el.
cerneala o fi de vina????
dar a mai fost reincarcat de 2 ori......
nici nu mai scaneaza.... de ce ???
cand nu are cerneala nu face nici ooperatiune?
scanarea nu necesita cartusele , sau da???
o fi windowsul de vina?????
am windows xp new edition
dar chestia e ca nu functioneaza nici atunci cand nu e legat de calc. ar trebui sa faca xerox asa ca cred ca nu windowsul e de vina. astept sugestii, informatii...
de fapt am avut windows sp3, si atunci am instalat windowsul xp, si intre timp reincarcam cartusele la imprimanta...
am instalat softul , am introdus cartusele, deja sa afisat e, 5 pe monitorul imprimantei. am oprit imprimanta , am facut legatura cu calcul, am pornit a finalizat instalarea , si tot nu a mers....
acu tre sa cumpar alte cartuse daca nu gasim nici o solutie...
lampret de 3 cartuse poti lua inca o imprimanta...
este vreun soft in imprimanta , sau se poate decoda sa recunosaca toate tipurile de cerneala?
eu am cerneala speciala pt acest tip de cartus la fel si cele colorate.... pg 40, cl 41
oricum nu cred ca sa stricat imprimanta ca aceasta eroare se refera la cartuse, si abia are 30 de zile.....
care stie remedieri sa ma ajute
please...
mersi anticipat
   Foloseste instructiunile din atasament,merge  sigur,la mine a mers.

#34
terror_fcs

terror_fcs

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.11.2007
  • ID membru: 243,731
  • Locație: Focsani, Romania
Nicu_Studio, amice, sau amigos mai bine, par interesante intructiunile alea (pdf-ul) pe care zici ca le-ai urmat cu succes, dar ce te faci cu noi astia care NU STIM SPANISH??? Hai las-o incolo, totusi e un forum in romaneste, acu` nu zic musai romana, dar macar o engleza, acolo...maine-poimaine vine altul si posteaza in araba, sau mai stiu eu in ce limba; la ce bun un post in spaniola? :thumbdown:  NU zic ca nu am inteles nimic, dar nu totul.  Pls revino cu o traducere, este un subiect care intereseaza pe multi si daca zici ca la tine a avut succes resetarea, impartaseste metoda si altora. Bafta!

Edited by terror_fcs, 02 January 2008 - 18:04.


#35
mmanolash

mmanolash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 06.02.2006
  • ID membru: 64,802
  • Locație: Bacau
ce facem? cum pacalim imprimantele astea pana la urma?

#36
stanciusorin2008

stanciusorin2008

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 31.01.2008
  • ID membru: 282,081

View Postmmanolash, on Jan 9 2008, 23:30, said:

ce facem? cum pacalim imprimantele astea pana la urma?

Fratele meu am sapat si eu pe net de mi-a venit rau...urata treaba da ui aici cum se fenteaza.
http://budihlm.blogs...mp150mp160.html

Eu am incercat si merge ca noua. Sa-ti fie de folos!
P.S. E4...asta era eroarea la mine...le-am reumplu si ...noroc bun sa mai porneasca. Am rezolvat-o cum o sa vezi in link.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users