Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung S3 Neo, LG L90 sau Huawei...

Recomandare placa video AMD Radeo...

IA romaneasca

REGULAMENT / GHID AL ARIEI LINUX
 anxietate generalizata / prietena...

Nu pot trimite mesaje...

Salariul Referent Clasa a-III-a

mouse gaming
 System Roll Back (Windows Vista) ...

Cum sa citesc mai repede?

Nume ceas

Oferte loializare Telekom
 Recomandare mouse v-track

Pot sa ma transfer de la un liceu...

Tableta Eboda

Oneplus One sau Nexus 5
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu imi apare drive-ul stick-ului

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
bone_collector

bone_collector

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 17.06.2005
  • ID membru: 39,184
  • Locație: Romania, Sibiu

Am un Corsair Flash Voyager 1GB , acasa il pun frumos in USB , il accesez din MyComputer (de ex) si totul e ok , la servici insa il pun in USB , imi apare la Safely Remove Hardware (adica winxp il vede) dar nu imi apare in MyComputer sau oriunde altundeva.

#2
euroschneider

euroschneider

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 20.12.2006
  • ID membru: 117,617
  • Locație: Sibiu - Romania
Incearca doo variante, cu care am rezolvat si eu o problema identica:
1. restarteaza calculatorul si lasa stick-ul in fipt in slot, va trebui sa-l vada ca new hardware
2. mergi in control panel la add new hardware -> mass storage si evtl. autodetect.

Daca nu merge nici una din variante, atunci cred ca nu mai am solutie. Probabil cei mai avizati vo putea da raspunsuri mai complexe! :D

Atat am putut... Bafta!

#3
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,631
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288
Daca ai drive-uri mapate in retea probabil nu ai sa-l vezi in lista . Disk-ul H: (de ex ) o sa arate ca un disk mapat dar o sa fie de fapt stick-ul .

#4
starpom

starpom

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,953
  • Înscris: 06.09.2006
  • ID membru: 95,567
  • Locație: Bucuresti

View Postbone_collector, on Dec 20 2006, 16:07, said:

Am un Corsair Flash Voyager 1GB , acasa il pun frumos in USB , il accesez din MyComputer (de ex) si totul e ok , la servici insa il pun in USB , imi apare la Safely Remove Hardware (adica winxp il vede) dar nu imi apare in MyComputer sau oriunde altundeva.

intra in device manager si vezi daca apare acolo si e depistat corect adica nu are semnul "!" galben.

#5
dorel_b

dorel_b

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.01.2007
  • ID membru: 129,198

View Postbone_collector, on Dec 20 2006, 16:07, said:

Am un Corsair Flash Voyager 1GB , acasa il pun frumos in USB , il accesez din MyComputer (de ex) si totul e ok , la servici insa il pun in USB , imi apare la Safely Remove Hardware (adica winxp il vede) dar nu imi apare in MyComputer sau oriunde altundeva.


aceeasi problema
nu "vede" niciun fel de flash, mp3 sau memeory card
"depisteza" da' nu apare ca si device

Edited by dorel_b, 17 January 2007 - 23:20.




#6
radupe

radupe

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 31.03.2005
  • ID membru: 33,664
  • Locație: Cluj
Vezi ca s-ar putea ca la servici pe PC sa nu ai pt userul cu care te loghezi drepturi de administrare, ceva similar am patiti si eu la servici cu un angajat care avea aceeasi problema si pe care am rezolvat-o asa, iar dupa aceea merge pe orice user (din fericire eu sunt admin-ul!!!)

#7
Nic

Nic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 14.01.2004
  • ID membru: 10,211
  • Locație: Bucuresti

View Postcspot, on Dec 20 2006, 16:25, said:

Daca ai drive-uri mapate in retea probabil nu ai sa-l vezi in lista . Disk-ul H: (de ex ) o sa arate ca un disk mapat dar o sa fie de fapt stick-ul .

:peacefingers: Verifica asta, exact asa se intampla. Daca ai mapari facute, stick-ul are prioritate si "fura" drive letter-ul asa ca poti incerca sa dai click pe una din maparile existente.

#8
aeon

aeon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,206
  • Înscris: 05.08.2002
  • ID membru: 1,739
  • Locație: Bucuresti
sau dai clic dreapta pe my computer- manage
te duci la disk management  si asociezi ce litera vrei la stick (tot cu clic dreapta , change drive letter).. e foarte probabil ca windowsul sa nu-i asocieze automat litera, sunt patit de cateva ori

#9
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    There is no spoon.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,754
  • Înscris: 28.06.2005
  • ID membru: 40,180
  • Locație: Imperiul Eternului de Necuprins
salut,

daca nu ai rezolvat intre timp, iti spun cum rezolv eu aceasta problema (pt ca si la mine face la fel: acasa merge, iar la birou nu il afiseaza, desi am drepturi de admin pe statie)

pur si simplu deschid Task Manager caut serviciul explorer, il selectez si apoi End Task. In acel moment o sa dispara tot de pe monitor, mai putin Task Manager. Apoi selectezi File>New Task (Run) scrii explorer si apesi ok.
O sa vezi in My computer USB Stick-ul.

Cu respect,
EU

#10
filu

filu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 13.02.2005
  • ID membru: 30,610
  • Locație: Medias

View Postsfantu.dracu, on Feb 2 2007, 10:58, said:

salut,

daca nu ai rezolvat intre timp, iti spun cum rezolv eu aceasta problema (pt ca si la mine face la fel: acasa merge, iar la birou nu il afiseaza, desi am drepturi de admin pe statie)

pur si simplu deschid Task Manager caut serviciul explorer, il selectez si apoi End Task. In acel moment o sa dispara tot de pe monitor, mai putin Task Manager. Apoi selectezi File>New Task (Run) scrii explorer si apesi ok.
O sa vezi in My computer USB Stick-ul.

Cu respect,
EU
Merci o sa incerc si eu varianta asta. Cand ajung la servici maine

#11
aeon

aeon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,206
  • Înscris: 05.08.2002
  • ID membru: 1,739
  • Locație: Bucuresti

Quote

sau dai clic dreapta pe my computer- manage
te duci la disk management si asociezi ce litera vrei la stick (tot cu clic dreapta , change drive letter).. e foarte probabil ca windowsul sa nu-i asocieze automat litera, sunt patit de cateva ori
ce am zis eu ai incercat ? azi am avut aceeasi problema si tot asa am rezolvat

Edited by aeon, 06 February 2007 - 16:26.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users