Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
zdrobitor / tocator fructe

morogan bou diana vaca

Joaca cineva FIFA 14 - Ultimate T...

Problema inmatriculare masina
 Formatare baterie?

Cele mai bune parfumuri pentru fe...

Interferente lirice

Afisare rezultate sport
 [UPDATE] Firmware TP-LINK

Mufe pentru ventilatoare ( sata /...

Smart tv 4k Android

De cate wifi-uri este nevoie?
 A murit Szobi Csech

Notebook pana in 7100 RON?

Lenovo G550 se incalzeste destul ...

Cum s-a promovat tpu.ro ?
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Electrica auto Alarme auto

  • Please log in to reply
703 replies to this topic

#217
ATrica

ATrica

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 06.04.2009
  • ID membru: 440,072

SALUT !

Va rog sa-mi dati ceva sfaturi / indicatii pentru achizitia si montarea unei alarme pentru SKODA OCTAVIA II 1.9 TDI ( fabricatie martie 2007 ), inclusiv telecomanda pentru inchiderea centralizata.

Are din fabrica inchidere centralizata doar pe cheie.

Ce model de alarma imi recomandati, eventuale preturi, service pt montaj, la un pret rezonabil (max 600 lei - o fi rezonabil ?)
Ce marca si model de alarma se monteaza pe SKODA OCTAVIA la livrarea initiala ca optional ?

Multumesc !

#218
dulamaa9

dulamaa9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 17.08.2007
  • ID membru: 215,836
@ALARM D mai este pe aici pe forum?
buna ziua.
am inteles ca sunteti electrician auto si ca aveti experienta in instalarea de alarme.
as dori sa imi achizitionez si sa imi instalez o alarma maat modelul acesta http://www.auto100.r...ducts.php?id=28 pe un fiat albea star. as dori sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi:
e indicata aceasta alarma?
stiti la fiat firele unde se conecteaza?
unse se pune alarma?
unde se pune sirena?

eu vreau sa-mi pun alarma si pentru faptul ca vreau sa am telecomanda la inchiderea centralizata(am inteles ca se poate acest lucru).
multumesc mult de tot si astept sfaturile,
              adrian.

#219
mlucian1950

mlucian1950

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.05.2009
  • ID membru: 462,111

View PostALARM D, on Apr 8 2006, 01:04, said:

Deschid acest topic pentru toate persoanele care au probleme de natura electrica la masina, eu sunt electrician auto, montator alarme auto, experienta in domeniu 7 ani.  va multumesc ca ati deschis topicul si astept sa va ajut.
Salut , am doua intrebari , daca nu te superi :
Pe o skoda octavia tour era montata alarma maat 679... la un moment dat alarma nu mai lucra cum trebuie ( asa credeam eu ) , adica nu mai inchidea usile , doar le deschidea ...
Am cumparat un modul de comanda inchidere centralizata cu cheie baioneta , pe care am gravato la un centru dupa cheia originala a masinii .
Cind am demontat alarma si am incercat sa leg noul modul in locul alarmei  am constatat urmatoarele :
-- alarma era legata la o mufa in stinga jos ( in partea din fata , sub un ornament , sub tragaciul de capota , unde sint cu totul doua mufe )
-- comanda pe care o dadea alarma era de punere la masa a doua fire din mufa ( am inteles bine ? asa functioneaza la octavia ? )... facind comanda asta manual nu functioneaza decit deschisul usilor , deci      alarma , zic eu nu era defecta .
Fiindca nu am notat nicaieri cum erau legate firele la alarma , intrebarile ar fi urmatoarele :
==  fiindca inchiderea centralizata a masinii lucreaza la incuiat daca apas pe butoanele de la amindoua usile din fata , si la descuiat daca descui de la minerele usilor , deci daca dau comanda mecanic ,  banuiesc ca e vorba de ceva electric in usa din stinga a masinii ...  poti sa-mi spui : firele care vin la motorasul din usa soferului ce rol au , ca sa stiu ce sa caut ca defect ? sau cum sa dau comanda electrica de incuiat -descuiat ? ( modulul dispune pentru fiecare comanda incuiat -descuiat de cite un releu basculant cu trei picioruse , deci poate inchide sau deschide )
==  fiindca banuiesc ca alarma ( maat 679 ) nu avea nimic poti sa-mi spui care este schema de legare a iesirilor alarmei , sau unde pot gasi  schema electrica a ei
Multumesc si astept ajutor , daca se poate ....

#220
ATrica

ATrica

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 06.04.2009
  • ID membru: 440,072
SALUT !

Reiau rugamintea postata acum vreo 10 zile.

Va rog sa-mi dati ceva sfaturi / indicatii pentru achizitia si montarea unei alarme pentru SKODA OCTAVIA II 1.9 TDI ( fabricatie martie 2007 ), inclusiv telecomanda pentru inchiderea centralizata.
Are din fabrica inchidere centralizata doar pe cheie.

Ce model de alarma imi recomandati, eventuale preturi, service pt montaj, la un pret rezonabil (max 600 lei - o fi rezonabil ?)
Ce marca si model de alarma se monteaza pe SKODA OCTAVIA la livrarea initiala ca optional ?

Am mai cercetat piata si unii zic ca trebuie neaparat modul CAN, care costa vreo 400 lei. Mi-ar placea VIPER 350 HV, dar cu CAN ajunge deja la 8-900 lei - cam mult. Se poate fara CAN ?

Multumesc !

#221
mlucian1950

mlucian1950

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.05.2009
  • ID membru: 462,111
[quote name='mlucian1950' date='May 22 2009, 18:04' post='6524176']
Salut tuturor,
Am o singura intrebare : stie cineva care sint firele pe care sa dau comanda inchis/deschis pentru inchiderea centralizata la Skoda Octavia ? si comanda este cu punere la masa sau cu plus de comanda ?!



#222
polstel

polstel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.03.2007
  • ID membru: 156,388

View PostALARM D, on Apr 8 2006, 01:04, said:

Deschid acest topic pentru toate persoanele care au probleme de natura electrica la masina, eu sunt electrician auto, montator alarme auto, experienta in domeniu 7 ani.  va multumesc ca ati deschis topicul si astept sa va ajut.

Salut. Vin și eu tot cu o problemă. Am dus mașina la reparat că era stricată cutia de viteze și când s-o iau nu mai merge alarma. Meșterii de acolo în frunte cu patronul au zis că ei nu știu și că să mă duc la cei care au pus-o dar acei care au pus-o nu sunt nici în oraș cu mine și au pus-o acum aproape 10 ani ....
Eu cred că meșterii erau enervați de alarmă și nu au știut cum să o închidă mai repede și acum probabil că nu mai știu să o pună la loc. Asta în cazul în care nu mi-au stricat-o :confuzzled: .
Am o mașină renault megane classic și alarma este de la SECO-LARM Enforcer 300C. Am căutat butonul Velt dar nu l-am găsit ... Unde să îl mai caut? Sau ce pot să îi fac să revină alarma. Precizez că atât de la butonul de la cheia mașinii cât și al telecomenzii masina se închide și se deschide, însă nu mai chițăie deloc.
Mulțumesc anticipat pentru ajutorul tehnic.

Edited by polstel, 25 May 2009 - 12:34.


#223
Sima2k

Sima2k

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,664
  • Înscris: 08.08.2004
  • ID membru: 21,035
  • Locație: Bucuresti
se pricepe cineva la alarmele UNGO ?

am o alarma d-asta pe masina, pusa de fostul proprietar, care se pare ca a luat-o razna !
imi da ceva batai de cap si incep sa n-o mai suport :
1. telecomanda se pare ca merge dupa zona geografica in care ma aflu :)) . daca sunt in Giurgiu pot sa deschid masina de la 20-30 metrii dintr-o singura apasare de buton; cum ajung in Bucuresti, de fiecare data trebuie sa dau 2-3 ture masini si sa apas de 100 de ori ca sa se deschida.
2. cand inchideam masina, inainte facea "piu", acum, face repede "piu-piu".
3. alarma canta cum vrea ea, cateodata ii dau un bobarnac si incepe sa cante cam o secunda; cateodata dau si cu pumnul in ea.. si nimic !

o fi de la vrun reglaj ceva? ce-o fi patit?
bateria la telecomanda am schimbat-o si degeaba, tot face figuri..

Attached Files



#224
iulian_2233

iulian_2233

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 15.02.2007
  • ID membru: 142,739

View Postpolstel, on 25th May 2009, 13:49, said:

Salut. Vin și eu tot cu o problemă. Am dus mașina la reparat că era stricată cutia de viteze și când s-o iau nu mai merge alarma. Meșterii de acolo în frunte cu patronul au zis că ei nu știu și că să mă duc la cei care au pus-o dar acei care au pus-o nu sunt nici în oraș cu mine și au pus-o acum aproape 10 ani ....
Eu cred că meșterii erau enervați de alarmă și nu au știut cum să o închidă mai repede și acum probabil că nu mai știu să o pună la loc. Asta în cazul în care nu mi-au stricat-o :confuzzled: .
Am o mașină renault megane classic și alarma este de la SECO-LARM Enforcer 300C. Am căutat butonul Velt dar nu l-am găsit ... Unde să îl mai caut? Sau ce pot să îi fac să revină alarma. Precizez că atât de la butonul de la cheia mașinii cât și al telecomenzii masina se închide și se deschide, însă nu mai chițăie deloc.
Mulțumesc anticipat pentru ajutorul tehnic.




vezi sa nu iti fi taiat firu de la sirena asa am patit si eu cu alarma
cand miam schimbat amortizoarele si rulmentii fata

butonu valet ar trebui sa fie pe consola volanului sau daca nu sar putea sa nu il ai deloc montat si atunci e probl

dar de ce nu te duci la cineva care chiar se ocupa de montat alarme nu e musai tot la aia care tiau montato pe masina

#225
cryss1205

cryss1205

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 24.04.2008
  • ID membru: 318,780
Salut.  Stie cineva ce alarma auto este aceasta. Am gasit-o montata pe masina si nu imi merge. Unde as putea gasi schema electrica a alarmei. tks ;)

Attached Files


Edited by cryss1205, 06 June 2009 - 12:52.


#226
pety69

pety69

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 18.07.2007
  • ID membru: 203,640

Poate cineva sa ma ajute cu ceva documentatie pentru un Renault Kangoo 1998,benzina 1,2.Sunt interesat de orice aveti dar schema electrica,motor etc.Multumesc anticipat. Eventual un raspuns pe pety69@yahoo.com.

#227
comialarm

comialarm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 12.03.2007
  • ID membru: 153,809

View Postionut799, on 3rd April 2009, 14:19, said:

salut,am si eu o alarma portman am 376 dar nu mai merge telecomanda a doua.Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare? Cred ca nu o mai recunoaste alarma sau ceva de genu
Incearca link-ul asta sa descarci manualul si sa iti programezi telecomenzile.  http://portman-usa.c...adpdf/AM376.pdf

View PostATrica, on 22nd May 2009, 21:53, said:

SALUT !

Reiau rugamintea postata acum vreo 10 zile.

Va rog sa-mi dati ceva sfaturi / indicatii pentru achizitia si montarea unei alarme pentru SKODA OCTAVIA II 1.9 TDI ( fabricatie martie 2007 ), inclusiv telecomanda pentru inchiderea centralizata.
Are din fabrica inchidere centralizata doar pe cheie.

Ce model de alarma imi recomandati, eventuale preturi, service pt montaj, la un pret rezonabil (max 600 lei - o fi rezonabil ?)
Ce marca si model de alarma se monteaza pe SKODA OCTAVIA la livrarea initiala ca optional ?

Am mai cercetat piata si unii zic ca trebuie neaparat modul CAN, care costa vreo 400 lei. Mi-ar placea VIPER 350 HV, dar cu CAN ajunge deja la 8-900 lei - cam mult. Se poate fara CAN ?

Multumesc !
Poti sa pui o alarma Wintec 625. Eu o am de 3 ani si e super buna. Vezi detalii si demo pe www.nettrading.ro

#228
Lowrider

Lowrider

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,209
  • Locație: Brasov
am primit o alarma si ic Type R, si daca tot a fost gratis am zis s-o pun pe masina (o supernova), pentru ca oricum vreau s-o vand, iar urmatoarea masina in mod sigur va avea ic , asa ca nu am de ce s-o tin degeaba prin casa.
am fost la un service s-o monteze, dar am o mare problema: la 20-30 sec dupa ce am dezarmat-o, se armeaza singura. va dati seama ce show am si acasa si la munca in momentul in care trebuie sa ies din masina: opreste motorul, cauta butonul de dezarmare, iesi si armeaza iar, alarma scotand bipurile de rigoare.
am cautat pe net si am gasit o posibila cauza: firul care trebuia sa duca la contact (+ACC de pe schema din manual) nu a fost legat acolo (sau nu a fost legat deloc). imi poate explica cineva un pic mai clar cum se face chestia asta? banuiesc ca trebuie sa demontez capacul de plastic de sub volan, corect?
a doua cauza poate fi data de faptul ca supernova nu are senzor de deschidere usa, asa ca desi eu deschid usa si intru in masina, alarma "nu-si da seama". pot pune vreun buton sau ceva de genul cu care sa pot suplini acest neajuns?
nu vreau sa mai merg la acel service, asa ca am 2 solutii: ori mi-o repar singur (ca oricum nu am garantie), ori merg la alt service (sincer, nu stiu la care sa mai merg, pt ca aici in bv am dat numai de "meseriasi" atat la service-uri mici cat si la service-uri gen Casa Auto - cu cei de la CA as umple 2 pagini de forum numai povestind despre cum au refuzat sa ofere garantie unui Ford Focus cumparat de ai mei din Germania, cu 5.000km la bord, desi dealerul de acolo ne-a asigurat ca beneficiem de garantie oriunde pe teritoriul UE)

#229
rppoe

rppoe

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 09.08.2008
  • ID membru: 357,736
  • Locație: Constanta
Lowrider, problema ta este sigur de la senzorul de usi deschise, alarma e proiectata dupa dezarmare daca nu se deschide nici o usa sa se armeze inapoi dupa 30 secunde. Asa ca macar la usa de la sofer monteaza un switch, cu toate ca mi-e greu sa cred ca nu ai o plafoniera legata la usa aia.

Edited by rppoe, 13 June 2009 - 14:48.


#230
Lowrider

Lowrider

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,209
  • Locație: Brasov
e supernova europa... n-am nici macar turometru  :D
pot pune un buton pe bord pe undeva prin stanga volanului? daca da, ce fel de buton sa fie? cu revenire, fara , cu cate picioruse, cum le leg?
sper sa nu par pisalog, dar inainte sa ma apuc de umblat pe acolo, vreau sa fiu sigur ca stiu tot ce trebuie stiut, sa nu fac vreo minune (desi nu e rocket science, nu se stie niciodata ce se poate intampla)


L.E. am fost la masina si m-am uitat, pt ca mi-a adus aminte ca intr-adevar am plafoniera :)
am switch-ul pe partea soferului. cum leg firul respectiv la switch?

Edited by Lowrider, 13 June 2009 - 15:30.


#231
andrei_yow

andrei_yow

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.03.2009
  • ID membru: 434,922
  • Locație: pitesti
ce  pot  sa  fac  la  alarma  k9 mundial  sa  mearga  de la  distanta  cat  de cat  aceasta  pe  care  o  am eu  nu  merge  decat  de  langa  geam  cu  toate  ca  am  pus  baterie  noua

#232
andrei_yow

andrei_yow

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.03.2009
  • ID membru: 434,922
  • Locație: pitesti
salut  ma  numesc  andrei  si  pe  fordu-ul  meu  am  o  alarma  k9 mundial  care  nu  mai  merge  decat  de  foarte aproape   de  langa  geam cu  toate  ca  am  pus  baterie  noua  ce  as  putea  sa  fac  te  rog  daca  ma  poti  ajuta

#233
rppoe

rppoe

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 09.08.2008
  • ID membru: 357,736
  • Locație: Constanta
Lowrider, pai daca stii care este firul de la alarma care se leaga pe minus la usi (de obicei e de culoare verde), pur si simplu il conectezi la cu firul care vine de la switch-ul din usa, este unul singur, cauta undeva in stanga e o gaura, ca sa-ti fie mai usor desurubeaza switch-ul de pe stalpul usii si misti de el sa descoperi firul. E cel mai bine asa nu merita sa montezi un buton separat pt asa ceva. Dar sa stii ca alarma ta nu va funtiona decat pe partea de soc sau doar la deschiderea usii soferului.

andrei,  banuiesc ca te referi la telecomanda alarmei tale, ea de la un moment dat a-nceput sa fuctioneze doar de aproape sau cum? In general cauza e bateria telecomenzii, incearca si cu a-2-a telecomanda daca o ai daca nu, trebuie cautat cum se pot reprograma telecomenzile, daca e posibil acest lucru la alarma ta, te-ar putea ajuta o firma care monteaza alarme, sau sa cauti undeva manualul alarmei tale.
Later edit: am gasit aici discutie despre alarma ta, mai jos undeva e si manualul, dar trebuie sa-ti faci cont pe forumul ala sa-l poti descarca  http://www.hyundaicl...?showtopic=2380

Edited by rppoe, 15 June 2009 - 10:02.


#234
valerika_str

valerika_str

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.09.2008
  • ID membru: 371,902
  • Locație: Rosiori de Vede
Salut! Am o alarma Viper 300 ESP montata pe masina mea si am inteles de la un coleg care monteaza alarme ca ii lipseste antena (cu receiver, nu ia semnal de la telecomenzi), asa am cumparat masina fara aceasta antena care probabil era montata pe parbriz care fusese recent schimbat. Intrebare: gasesc sa cumpar de undeva o antena care s-o pun in locul aceleia originale? Multumesc

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users