Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou
 La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...

Strategie investie pe termen lung...
 Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul

A fost lansata Fedora 40
 Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?

transport -tren
 

Cea mai buna reteta de slabit

- - - - -
  • Please log in to reply
1776 replies to this topic

#1477
KelCooper

KelCooper

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,407
  • Înscris: 01.08.2011
"Pentru sport, diete si tot tacamul...iti trebuie mult timp liber, foarte multi bani si o gramada de rabdare...ei bine, n-am nici una dintre cele 3."

La tine-i alta problema. Pentru sport se gaseste intotdeauna timp(daca ai scuza asta atunci cauta problema in alta parte), zero bani(la fel, cauta problema in alta parte) si rabdare? Ce-i aia rabdare? Daca-l iei pe nu in brate din prima si cauti scuze care nu au legatura cu realitatea nu ai nici o sansa sa slabesti sanatos.

Off
@richelieu
Trei ani am avut abonament la Upground dar nu cred sa ne fi intalnit vreodata. Ora 7 nu e ora de facut sport :)

#1478
Donna13

Donna13

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 03.06.2015
Eu am intrebat ceva, astept raspunsri pe subiect, daca are cineva. Daca nu, e ok. Hai sa nu ne dam cu parerea despre stilurile de viata adoptate. Am inteles, sanatos ar fi sa...insa eu vreau sa iau pastile. Cred ca am scris cat se poate de clar. Daca eram destul de ambitioasa intrebarea mea era "ce diete eficiente cunoasteti?". Asa ca, va rog, ma puteti ajuta cu raspunsuri sau cum a fost HolyGigi, cu idei. Comentariile de genul "nu esti in stare" sau "ai alta problema" nu sunt decat de domeniul unui prieten sau unui psiholog ;)

#1479
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,472
  • Înscris: 04.05.2006
Ok then :). Take care

#1480
light_flame

light_flame

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 08.05.2015
Cea mai eficienta reteta de slabit: iei o gura de ceai dimineata si o inghiti seara! :)

#1481
EdmondDantes

EdmondDantes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 18.06.2007
@Donna13
am vazut ca nu te intereseaza dietele si regimul de viata sportiv desi asta e calea sanatoasa. usor si rapid nu exista. asadar....vrei pastile?
poate ceva termogenice te-ar ajuta dar nu fac minuni ( a se citi nu fac cam nimic) in absenta activitatii fizice, hai sa fim seriosi oricine are 30 de minute pe zi sa faca macar cardio la o bicicleta stationara.
citeste putin aici
http://www.cristianm...cut-animal-cuts

eu tin minte ca am folosit ceva de genul acum multi ani intr-o vara, eram prin liceu, se numeau fat burners plus si avea si carnitina. acu' nu stiu sa-ti zic daca au functionat pentru ca in perioada aia aveam timp de sala la greu, inotam la strand , jucam fotbal  si mancam carne legume oua si branzeturi si as fi slabit oricum. cred ca ofereau mai mult un confort psihic

#1482
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,472
  • Înscris: 04.05.2006
Orice pastila din asta de accelerare a metabolismului, funcționează doar împreună cu o dieta. Nu văd cum un termogenic din acesta sa accelereze metabolismul cu mai mult de un 10%, ceea ce înseamnă maxim 200kcal/zi. Ori dacă tu ai un necesar caloric de 1800 sa zicem și bagi în tine vreo 2500 (și e foarte ușor sa atingi cifra asta), e tot degeaba, nu vei slabi. Pastilele astea eu le-aș lăsa cel mult pentru ultima parte a slăbitului, atunci când organismul devine rezistent și mai ai 2-3kg dr dat jos.
Ori la 21 de ani, asta nu ar prea trebui sa se întâmple.
Dar...domnișoara vrea soluții rapide și facile. În glumă i-aș recomanda Pronto, inamicul grăsimii :)

#1483
EdmondDantes

EdmondDantes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 18.06.2007
cred ca era Axion :D

anyway uite aici o comparatie pentru variantele produsului Lipo 6 al  celor de la Nutrex, e unul pe care il recomanda chiar si in lipsa activitatii desi mi se pare neverosimil
http://www.prozis.co...ra-concentrate/

Edited by EdmondDantes, 05 June 2015 - 10:09.


#1484
HolyGigi

HolyGigi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 30.06.2005
Eu n-am incredere in nici o cura de slabire care ma face sa cumpar un produs anume. Daca eu pot sa slabesc doar daca iti cumpar ceaiu/pastilele/infuzia ta, ceva e putred la mijloc. Ori esti tu prost ca ai impresia ca ai dreptate, ori eu ca te cred.

Daca ar exista cu adevarat o pastila minune care o inghiti, si dupa aia poti manca fara oprire, n-ar fi peste 63% din americani obezi.

#1485
EdmondDantes

EdmondDantes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 18.06.2007
Asta o stim toti care am avut sau avem de-a face cu titlul sectiunii dar produsele astea se vind pentru ca majoritatea cauta scurtatura si cumva se autoconving ca ele vor functiona ca in reclama. Eu m-am uitat pe eticheta unui Lipo din astea si am vazut ca au in mare parte in componenta mirodenii picante alimentare, cunoscute ca au efectul de a creste temperatura interna

#1486
skeptikal

skeptikal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 23.02.2008

View Postrichelieu, on 11 mai 2015 - 21:08, said:

acum ti-am vazut reply-ul.  Cazi si tu in capcana aia in care, gandind simplist, te rezumi la a face un simplu bilant energetic. Nu iei insa in calcul mai multe aspecte, cel mai important fiind ca anumite alimente necesita un consum mai mare din partea organismului pentru a fi digerate, decat altele. Se poate ajunge chiar si la asa numitele calorii negative, adica unele alimente aduc un aport caloric mai mic decat necesarul pentru digestia lor inselor. (Oul fiert tare de exemplu).
Pe urma, lasand la o parte consumul, mai e si aspectul sustenabilitatii unei diete pe termen mai lung. Intr-un fel rezisti cand mananci carne de 2000kcal, in alt fel cand mananci 3 batoane de snickers....

In primul rand caloriile negative nu exista. Este un mit propagat de diversi guru, pentru a vinde naivilor carti cu afirmatii fabulatorii . Are tot atata valoare ca si gaselnita cu dietele detox. In al doilea rand reprezinti in mod gresit pana si teoria originala, care se refera la produse vegetale bogate in fibre si presupus a fi costisitoare pentru organism de a le metaboliza, cu un cost energetic mai mare decat al caloriilor pe care le contin, ajungandu-se la nazbatia asta cu caloriile negative. Nu a fost niciodata vorba despre oua. Si chiar de ar fi fost, cum crezi tu ca ar functiona toata treaba ? Mananci un ou si ai 50 calorii lipsa ? Mananci 10 oua si ai deficit 500 de Cal ? Introduci mai multa energie intr-un sistem si la final iti da cu minus ? Ale naibii oua cum incalca ele legile fizicii !

Orice aliment va furniza mai multa energie decat energia necesara metabolizarii lui. Cea mai mare energie se pierde cu metabolizarea proteinelor (aproape 30 %), urmeaza carbo (aproape 8-10%) si cel mai putin cu grasimile (maxim 3 %). Grasimile sunt cel mai eficient metabolizate.

Coca Cola si Nestle au fost date in judecata pentru afirmatii false legate de caloriile negative, intrucat au pretins ca anumite bauturi determina un consum mai mare de energie decat energia continuta, au fost nevoite sa incheie o intelegere cu procurorii si sa plateasca bani pentru a nu se ajunge la proces. In realitate pretentia lor se baza pe faptul ca acele bauturi erau de fapt stimulente, datorita continutului mare de cofeina, ceea ce poate duce la o usoara crestere a metabolismului.

Edited by skeptikal, 25 June 2015 - 19:41.


#1487
skeptikal

skeptikal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 23.02.2008

View Postproxtu, on 07 mai 2015 - 16:52, said:

Ca să tragi bine de fiare ca să pui mușchi în cetoză e nevoie de ceva mai multă adaptare, o perioadă mai lungă de cetoză în care să tragi până mușchii scheletali trec și ei pe corpi cetonici și poți trage cu aceeași forță cu care tragi pe carbohidrați.
Deci e cam greu și durează. Peter Attia face asta, dar și el ia ceva carbo speciali (Generation UCAN) care nu-l scot din cetoză: Introduction to Superstarch – Part I, Introduction to Superstarch – Part II.

Mai simplu și mai lejer e să ieși din cetoză, dar să limitezi carbo la 60-80g/zi. Dacă ai un program OK, cu suficientă pauză de refacere, vei avea destui carbo pentru a trage tare.

Informatiile pe care le prezinti cu privire la adaptarea la cetoza sunt eronate. In primul rand ca adaptarea la cetoza presupune renuntarea la folosirea corpilor cetonici de catre muschi, intr-o proportie semnificativa, si nu cresterea utilizarii corpilor cetonici, asa cum afirmi tu. Practic muschii incep sa foloseasca acizii grasi si corpii cetonici inca din primele zile de cetoza, renuntand la glucoza, pentru a proteja creierul, care inca foloseste semnificativ glucoza in primele zile de keto. Treptat pe parcursul adaptarii, care dureaza 3-4 saptamani, creierul va inlocui o parte semnificativa de glucoza cu corpi cetonici, insa nu total, aprox 25 % din necesarul zilnic va fi suplinit de glucoza, chiar si dupa keto adaptare. Muschii vor renunta treptat la corpii cetonici si vor trece aproape exclusiv pe acizi grasi. Acest lucru se intampla, la fel ca in cazul renuntarii la glucoza, pentru a proteja creierul, in caz contrar intrand in competitie pentru corpii cetonici cu creierul, riscand sa lase sistemul nervos fara sursa de energie, cu consecinte posibil letale.

Trebuie precizat si, ca in caz de efort fizic, muschii devin un consumator mare de energie, caz in care daca ar folosi corpi cetonici ar lua din combustibilul destinat creierului. Mai trebuie adaugat si faptul ca nu exista vreo modalitate de stocare a corpilor cetonici, cum e cazul glicogenului, acestia trebuind produsi in flux continuu prin lipoliza, beta oxidare si cetogeneza, procese mai lente decat eliberarea de glucoza din rezervele de glicogen, deci orice ar diminua fluxul de corpi cetonici, cum ar fi consumul acestora de catre muschi, ar pune in pericol creierul. Practic adaptarea la cetoza presupune trecerea creierului si a intregului sistem nervos de la glucoza la corpi cetonici si a celorlate tesuturi, inclusiv muschii, de la corpi cetonici si acizi grasi, la acizi grasi aproape exclusiv si renuntarea la corpi cetonici, pentru a nu intra in competitie cu creierul si a proteja sistemul nervos, lucru vital pentru supravietuire, intrucat creierul in cetoza nu poate folosi decat corpi cetonici, pe cand muschii pot folosi si acizi grasi. Motivul pentru care creierul trece de la glucoza la corpi cetonici este acela de a creste sansele de supravietuire in caz de foamete, rezervele de grasime fiind mult mai mari si mai extins utilizate decat rezervele de tesut muscular.

De aceea acest mecanism asigura supravietuire pana la 1 an a persoanelor obeze si pana la 60-70 de zile in cazul persoanelor cu greutate normala, in cazul lipsei totale de hrana. In cazul in care creierul ar folosi glucoza supravietuirea ar fi de maxim 2 saptamani, in cazul unei persoane cu greutate normala, pentru ca ar trebui catabolizati muschii pentru a obtine glucoza.

Iata cateva capturi din carti care se ocupa de acest subiect:

Attached File  Keto adaptare 1.png   111.65K   14 downloads
Attached File  Keto adaptare 2.png   164.28K   16 downloads
Attached File  Keto adaptare 3.png   164.87K   16 downloads
Attached File  Keto adaptare 4.png   71.69K   11 downloads


Mai afirmi ca dupa adaptare o persoana va trage cu aceeasi forta ca si in cazul consumului de carbo, afirmatie eronata. Este de ajuns sa citesti literatura in domeniu ca sa-ti dai seama ca pe keto efortul anaerob este afectat si performantele sunt inferioare acelora obtinute prin consumul de carbo, doar efortul aerob pare a fi mentinut dupa keto adaptare. Chiar si Peter Attia, pe care-l citezi recunoaste asta:

Ketosis – advantaged or misunderstood state?

Quote

Does ketosis offer a physical performance advantage?

Like the previous question this one needs to be defined correctly if we’re going to have any chance at addressing it. Many frameworks exist to define physical performance which center around speed, strength, agility, and endurance. For clarity, let’s consider the following metrics which are easy to define and measure

Aerobic capacity
Anaerobic power
Muscular strength
Muscular endurance

There are certainly other metrics against which to evaluate physical performance (e.g., flexibility, coordination, speed), but I haven’t seen much debate around these metrics.

To cut to the chase, the answers to these questions are probably as follows:

Does ketosis enhance aerobic capacity? Likely
Does ketosis enhance anaerobic power? No
Does ketosis enhance muscular strength? Unlikely
Does ketosis enhance muscular endurance? Likely

.......

Clearly, in the highly controlled setting of a perfused rat heart, ketones offer an enormous thermodynamic advantage (28%!). But what about in aggregate human performance? There is no reason to believe that therapeutic levels of B-OHB (either through nutritional ketosis or by ingesting ketone esters) would increase anaerobic power, since the anaerobic system does not leverage the Delta G improvement I’ve outlined here. Same is true for muscular strength. However, there is reason to believe that aerobic capacity and muscular endurance could be improved with sufficient B-OHB present to compliment glucose.


Iar despre Attia care consuma "carbohidrati speciali" ma apuca rasul. S-a terminat cu puterea cetonelor ? Nu mai sunt ele autosuficiente sa sustina efortul fizic ? Mi se pare ironic cu acesti apostoli ai cetozei ajung sa consume carbohidrati, desigur "speciali", pentru sustinerea efortului fizic. Ce e "special" la acesti carbo ? Ca sunt extrasi din amidon de porumb ? Ca au indice glicemic mic ?

Desi este posibil sa faci sala pe keto, se ajunge la scaderea greutatilor si la scaderea intensitatii exercitiilor, cu impact asupra performantei. Cauza este lipsa carbo, care reprezinta substrat energetic pentru metabolismul anaerob, specific culturismului. Singura modalitate de a pastra intensitatea este de a consuma carbo inainte de antrenament, adica metoda TKD ( targeted ketogenic diet ) sau incarcarea de weekend, adica metoda CKD ( cyclical ketogenic diet ).

Consultarea forumurilor de culturism cu postarile din ultimii ani duce la aceeasi concluzie cu ce am expus eu aici. Singura modalitate in care se poate face sala pe keto este in cazul incepatorilor, pentru care orice impuls va duce la anabolism, insa cand lucrurile vor intra in ritmul lor firesc performantele vor fi afectate pe keto. Ceea ce face Peter Attia cu acei carbo "speciali" nu e decat TKD cu carbo cu indice glicemic mic. Nimic revolutionar si nimic nou ( parca era si o reclama la niste biscuiti, tot ceva cu carbo cu asimilare treptata ). Exista pe piata un tip de amidon asemanator, inainte de aparitia UCAN si mai sunt si alte produse similare.

Cine se uita pe site-ul celor de la UCAN va observa din limbajul folosit ( insulina, glicemie ) ca targetul lor este comunitatea low carb. Ce este uimitor este cum au ajuns low carberii sa cumpere carbo la pret de caviar, la aproape 3 dolari portia !!! Dar ma rog, atata timp cat sunt "speciali" !!!




View PostHolyGigi, on 03 iunie 2015 - 16:02, said:

Asta e unul dintre partile bune ale dietei asteia. Mancand grasime si proteine, creierul elibereaza un hormon - se numeste leptina - care practic it spune "gata, nu ma incape nimic". Daca mananci carbohidrati, e secretata mai multa insulina si asta inhiba leptina. D-asta daca mananci slanina te saturi imediat, dar o inghetata ar incapea fara probleme, oricand.

Oricum, iti sugerez sa-ti bagi o aplicatie de numarat caloriile pe telefon, gen My Fitness Pal. Nu e perfecta, dar  e mai buna decat nimic. Daca esti cum eram eu anul trecut cand n-aveam nici cea mai mica idee cat inseamna 500 de calorii, asta e cel mai important prim pas. Chiar daca te apuci de o dieta, o ti 2 luni, dupa care te opresti, tu tot o sa realizezi ca o portie de cartofi mari de la McDonalds au la fel de multe calorii ca un Big Mac - informatia asta o sa iti fie utila oricand.
Sau ca o stica de cola de 0.5ml are de 10 ori mai mult zahar in ea decat ai tu in sange in mod normal.


Nu stiu de unde iti iei informatiile, insa afirmatiile tale despre leptina, carbo, grasimi, proteine si insulina nu sunt adevarate. Leptina este un hormon secretat in principal de tesutul adipos si nu de creier cum afirmi. Leptina actioneaza in creier la nivelul hipotalamusului prin receptorii existenti in acesta. Unul dintre rolurile sale este de a semnala creierului nivelul de energie existent la nivelul tesutului adipos. Cand tesutul adipos creste, creste si leptina semnalizand hipotalamusului care reduce senzatia foame si creste satietatea, astfel se reduce tesutul adipos, cand tesutul adipos este redus, acest lucru semnalizeaza hipotalamusului un deficit de energie, actionand pentru a reduce satietatea si a creste senzatia de foame, pentru a aduce tesutul adipos la nivel normal. In acest fel se regleaza un nivel normal al greutatii si al tesutului adipos.

Relatia dintre macronutrienti si eliberarea de leptina este urmatoarea:
- proteinele nu au efect de stimulare a leptinei


A high-protein diet induces sustained reductions in appetite, ad libitum caloric intake, and body weight despite compensatory changes in diurnal plasma leptin and ghrelin concentrations.

In acest studiu au fost administrate 3 diete:
-15 % proteine, 35 % grasime si 50 % carbo
-30 % proteine, 20 % grasime si 50 % carbo
-30 % proteine, 20 % grasime si 50 % carbo ad libitum

Primele 2 diete au avut calorii egale. A doua dieta a avut dublu calorii obtinute din proteine si cu toate acestea leptina a ramas neschimbata, contrar a ceea ce afirmi ca proteinele stimuleaza leptina. A trea dieta, tot cu 30 % proteine, a dus chiar la scaderea leptinei, insa efectul se poate datora deficitului caloric de aproape 450 cal, produs datorita efectului proteinelor de suprimare a foamei si a reducerii tesutului adipos.

Quote

Satiety was markedly increased with the isocaloric high-protein diet despite an unchanged leptin AUC. Mean (+/-SE) spontaneous energy intake decreased by 441 +/- 63 kcal/d, body weight decreased by 4.9 +/- 0.5 kg, and fat mass decreased by 3.7 +/- 0.4 kg with the ad libitum, high-protein diet, despite a significantly decreased leptin AUC and increased ghrelin AUC.

Dar poate consideri ca datorita scaderii caloriilor din grasimi si a nivelului ridicat de carbo leptina n-a crescut. Insa realitatea este alta:
-grasimile scad leptina
-carbohidratii cresc leptina

Carbohidratii dintre toti macronutrientii reprezinta cel mai puternic stimulent al leptinei.

Leptin response to carbohydrate or fat meal and association with subsequent satiety and energy intake

S-a masurat efectul asupra leptinei a 2 mese: una continand aprox 80 % carbo si alta continand 80 % grasimi. Leptina a cresut semnificativ dupa masa continand carbo


Quote

Spontaneous intake was measured at a buffet meal at 9 h postprandially. In both genders, leptin response was higher after the carbohydrate meal than after the fat meal and while fasting.


Effects of short-term carbohydrate or fat overfeeding on energy expenditure and plasma leptin concentrations in healthy female subjects

In acest studiu s-au testat diete hipercalorice u grasimi sau cu carbo drept majoritatea caloriilor. Din nou carbo au un efect de stimulare a leptinei, gresimile nu stimuleaza leptina.

Quote

CHO OF (carbohydrate overfeeding) increased plasma leptin concentrations by 28%, and 24 h EE by 7%. Basal metabolic rate and the energy expended during physical activity were not affected. FAT OF did not significantly change plasma leptin concentrations or energy expenditure.


Role of adipose tissue in body-weight regulation: mechanisms regulating leptin production and energy balance.

Quote

Changes in glucose metabolism may also explain the observation that high-fat meals lower 24h circulating leptin levels relative to high-carbohydrate meals in human subjects, suggesting a mechanism that may contribute to the effects that high-fat diets have in promoting increased energy intake, weight gain and obesity.

si de asemenea...

Insulin is the major regulator of leptin production by adipose tissue. Insulin infusions increase circulating leptin concentrations in human subjects.

Dupa cum vezi nici afirmatia ta ca insulina suprima leptina nu este adevarata. Insulina stimuleaza eliberarea de leptina.


Nutritional regulation of leptin in humans.


Quote

There is convincing evidence that insulin increases leptin synthesis and secretion, probably through an insulin-dependent effect on glucose metabolism. This effect of insulin is possibly mediated by the hexosamine pathway.


Insulin-stimulated leptin secretion requires calcium and PI3K/Akt activation.

Quote

Insulin increases leptin secretion as early as 15 min without affecting the leptin mRNA level.
We conclude that insulin stimulates leptin release through the PI3K/Akt pathway and that Ca2+ is required for robust Akt phosphorylation and leptin secretion.


Relationship of serum leptin levels with body composition and sex steroid and insulin levels in men and women

Quote

"We studied a large, population-based cohort of 345 men (23 to 90 years), 137 premenopausal women (21 to 54 years), and 212 postmenopausal women (34 to 94 years), including 47 women on hormone replacement therapy (HRT). Serum leptin levels were related to body composition as assessed by dual-energy x-ray absorptiometry (DEXA) and to circulating sex steroid and insulin levels. Serum leptin levels remained significantly higher in women versus men even after adjustment for fat mass, and leptin levels were significantly correlated with fat mass independently of age. By univariate analyses, logarithmically transformed serum leptin levels correlated positively with bioavailable estrogen ([E] estradiol plus estrone) in postmenopausal women not on HRT, and negatively with total and bioavailable testosterone (T) levels in men. Serum insulin levels were directly related to leptin levels regardless of gender and age. By multivariate analyses, fat mass, lean mass, and insulin levels were the strongest predictors of leptin levels in all groups. In addition, bioavailable E entered the model in the postmenopausal women not on HRT. These studies indicate that the fat mass, lean mass, and insulin level are the major determinants of the serum leptin level in adults."

Insulina si leptina sunt 2 hormoni care prezinta niveluri ridicate in obezitate, datorita rezistentei organismului la actiunea acestora. Proteinele chiar daca nu stimuleaza eliberarea de leptina, se pare ca au o actiune de crestere a sensibilitatii hipotalamusului la actiunea acestui hormon.

Edited by skeptikal, 25 June 2015 - 20:13.


#1488
marian187

marian187

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.08.2015
cea mai buna reteta de slabit e sa faci antrenament cu greutati intens cu repetari elevate si medi 12/20 sa bagi cardio minim 30 min dupa antrenamentul cu greutati sau dimineata si bine inteles alimentatia scazuta in carbo raport proteina si grasimi sanatoase sa fie cat de cat un echilibru 1.1 zic eu.

#1489
osd321

osd321

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 29.09.2014
dietele nu slabesc,dietele incetinesc metabolsimul  ,adica in prima faza slabesti apoi pui dulu pe tine ,trebie sa duci un stil de viata sanatos ,cu putine calorii  si miscare cat poti   , un stil de viata sanatos cuprinde proteine  ,grasime,  carbohidrati buni  ,acei carbohidrati saraci in calori ,grasimi naturale ca unt ,nuci etc  daca vrei sa slabesti singra modalitate e infometarea suna drastic dar nu am auzit cazuri in care sa slabesti 20 de kg in 3 luni prin sport e prin infometare da slabesti ,pentru a evita infometarea manci proteine care tin de foame nu multe ca si proteinele ingrasa  mtotul ingrasa ,totul e sa manci cand simti cu adevarat ca ti foame ,adevarul e ca mancam mult aiurea din lacomie  ,suntem lacomi ,lenesi  , in realitate omul daca consuma si 500 de calorii poate trai  ,o shaorma are vreo 2500  de calori   ,infometarea e sanatoasa ucide celulele cancerigene,prelungeste durata vietii

View Postmidelic, on 27 august 2006 - 11:16, said:

Ce inseamna dieta hipocalorica?In termeni energetici.

Un exemplu:
Intake _____________Consumat___Total
Carbohidrati=2000 Kcal  ;  2500 kcal ;  -500   + foame constanta
--------------------------------------------------------------------------------
Grasimi   = 1500 Kcal  ;  2500 Kcal ;   -1000  - foarte usor de tinut
saturate

proteinele tin mai mult de foame decat grasimiile dovedit stiintific [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6Km9z8tzNeo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#1490
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,497
  • Înscris: 30.10.2003
Stiti care e faza? Ca de slabit e oarecum usor, ca stii ce sa faci. Cred ca mult mai greu e sa iti mentii greutatea dorita. Nu mai poti avea calorii in deficit, dar nici prea mult sa nu mai mananci.

#1491
HolyGigi

HolyGigi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 30.06.2005
Multe prostii in postu asta.

View Postosd321, on 16 septembrie 2015 - 12:20, said:

,acei carbohidrati saraci in calori

Nu exista asa ceva, orice carbohidrat are fix 4 calorii pe gram.

View Postosd321, on 16 septembrie 2015 - 12:20, said:

daca vrei sa slabesti singra modalitate e infometarea

Nu e aia e solutia. Daca te infometezi, o sa rezisti 2-3 zile, o sa te simti ca dracu apoi si in ziua 4-5 sigur bagi in tine ca spartu ca simti ca nu mai poti. D-aia marea majoritate a oamenilor care incearca sa slabeasca printr-un deficit caloric mare (peste 30%) dau rateu.

View Postosd321, on 16 septembrie 2015 - 12:20, said:

in realitate omul daca consuma si 500 de calorii poate trai

Da, dar pentru cat timp? Si de ce ai face asta, visul tau in viata e sa ajungi sa arati ca prizonierii din Auschwitz? Sa nu poti merge de oboseala si sa te simti tot timpul rupt?

#1492
cipan

cipan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 10.02.2006
Excelent postul tau, skeptikal. De altfel, informatiile se gasesc in cartea lui Lyle McDonald, care, din punctul meu de vedere, are abordarea cea mai stiintifica posibil dintre toate cartile scrise despre keto.

#1493
ImJustKiddin

ImJustKiddin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 14.06.2010
Cea mai eficienta si mai usoara metoda de slabit din punctul meu de vedere este sa nu mai mananci deloc pentru cateva zile (i.e bei numai apa). Mai faci si miscare. Dai jos imediat toate kilele nefolositoare. Nu recomand asta persoanelor cu un IMC < 20.

Ca sa obtii extreme mai trebuie sa faci si eforturi... pentru unii nu e usor a elimina vreo mancare din dieta. Dar fara suferinta si durere nu exista castig. La fel ca la sala.

#1494
HolyGigi

HolyGigi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 30.06.2005
Da, e cel mai bine asa.

Nu oferi corpului nimic din care are nevoie pentru a fi sanatos (proteine, micro-nutrienti, acizi grasi). Te simti ca dracu, esti obosit din cauza lipsei de calorii si pierzi si masa musculara.

Asta e dieta d-aia proasta din reviste de femei, "10 pasi simpli pentru o silueta perfecta in doar 2 zile".

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate