Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ustensile bucatarie
#1
Posted 10 December 2016 - 22:14
Buna seara, am o intrebare : Care marci de ustensile pentru bucatarie sunt cele mai bune? De exemplu, pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, etc, etc. Cele de la bucatarie shop, in Bucuresti, sunt foarte scumpe.
|
#2
Posted 10 December 2016 - 22:33
Da trebuie sa fie un brand anume pentru o amarata de pensula de silicon? Sau pentru ce ami zici tu acolo? Trolling cumva?
|
#3
Posted 10 December 2016 - 22:47
Alea pe care ti le permiti si nu trebuie sa le schimbi la 2 saptamani.
Eu am gama VÖRDA de la ikea si pentru mine sunt ok. Edited by arg, 10 December 2016 - 22:49. |
#4
Posted 10 December 2016 - 22:55
Inafara de tigai si cutite, nu cred ca merita cu adevarat sa investesti in ustenstile de bucatarie, fiindca daca nu esti un "chef" nu prea o sa simti diferenta dintre ustensile. Daca discutam de tigai, pentru mine Tefal-urile pe piata din Ro sunt sfinte, iar cutitele sunt de la un brand japonez, comandate de pe amazon si sunt foarte multumit de ele.
|
#6
Posted 10 December 2016 - 23:09
Eu folosesc un cutit Victorinox pentru operatiunile mai delicate si vreo 2 cutite clasice, comune pentru restul operatiunilor. In rest, instrumentar comun de hipermarket, nimic deosebit.
Cred ca merita sa ai cel putin un cutzit mai de calitate in bucatarie pentru ca il folosesti zilnic si uneori chiar ai nevoie sa taie bine. In rest, o oala de inox mai mare pentru ciorba (sa incapa si oasele, cand fac o ciorba mai dichisita), o oala ovala mai inalta cu capac din vitroceramic cat sa incapa un pui grill la cuptor, o tigaie TEFAL comuna, vreo doua forme de paine din aluminiu (mai gatesc uneori paine in casa)... chestii comune, dar functionale. |
#7
Posted 10 December 2016 - 23:21
#8
Posted 10 December 2016 - 23:23
liviu_np, on 10 decembrie 2016 - 23:21, said:
A draqu limba. Doua forme din aluminiu pentru paine era greu de scris...? Eu le am din tabla emailata si cu teflon pe interior, bune si rezistente. de ani de zile facem friptura la cuptor in ele. p.s. tabla este mai groasa decat cea de la cratita. Edited by arg, 10 December 2016 - 23:27. |
#9
Posted 10 December 2016 - 23:26
Gabi_Gabone, on 10 decembrie 2016 - 22:14, said:
Buna seara, am o intrebare : Care marci de ustensile pentru bucatarie sunt cele mai bune? De exemplu, pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, etc, etc. Cele de la bucatarie shop, in Bucuresti, sunt foarte scumpe. vrei sa spui mojar ? sa fie unul greu din piatra |
#10
Posted 10 December 2016 - 23:27
Gabi_Gabone, on 10 decembrie 2016 - 22:14, said:
......., pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, ........ Ai uita de elastice pentru borcane .... MarianG, on 10 decembrie 2016 - 23:26, said:
zdrobitor de usturoi? vrei sa spui mojar ? sa fie unul greu din piatra |
|
#11
Posted 10 December 2016 - 23:35
Gabi_Gabone, on 10 decembrie 2016 - 22:14, said:
Buna seara, am o intrebare : Care marci de ustensile pentru bucatarie sunt cele mai bune? De exemplu, pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, etc, etc. Cele de la bucatarie shop, in Bucuresti, sunt foarte scumpe. MarianG, on 10 decembrie 2016 - 23:26, said:
zdrobitor de usturoi? vrei sa spui mojar ? sa fie unul greu din piatra cred ca la asa ceva se refera [ http://img.kibodio.com/250x250/19/19b322867e91979970172ca94b8ba1d8.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by stlk, 10 December 2016 - 23:32. |
#12
Posted 10 December 2016 - 23:44
#13
Posted 11 December 2016 - 06:17
Vrei sa devi mare master chef si incepi cu instrumentarul ?
|
#14
Posted 11 December 2016 - 08:29
balauru69, on 10 decembrie 2016 - 22:33, said:
Da trebuie sa fie un brand anume pentru o amarata de pensula de silicon? Sau pentru ce ami zici tu acolo? Trolling cumva? Nu, nici vorba, numai ca as vrea ceva de calitate, nu? Iti trebuie chiar si o pensula amarata ca sa iti reuseasca mancarea sanatosa si buna. Parerea mea. stlk, on 10 decembrie 2016 - 23:35, said:
...gasesti din astea prin supermarketuri, eu am de pe la Lidl cleste de spart nuci,aparat de feliat pepene/ananas etc si au fost bune si la pret si la calitate (*gasesti si ce ai enumerat tu mai sus). cred ca la asa ceva se refera [ http://img.kibodio.com/250x250/19/19b322867e91979970172ca94b8ba1d8.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Da. Multumesc mult . |
#15
Posted 11 December 2016 - 08:48
|
#16
Posted 11 December 2016 - 09:01
motanu_mic, on 11 decembrie 2016 - 06:17, said:
Vrei sa devi mare master chef si incepi cu instrumentarul ? Un bucatar adevarat lucreaza cu un minim de instrumentar , nu are nevoie de te mir ce " rasini " de scule ... Pina si usturoiul ala de care se facea vorbire , se piseaza cu " pisalogul " de lemn intr-o cana ... |
#17
Posted 11 December 2016 - 10:10
Blancone, on 10 decembrie 2016 - 22:55, said:
Inafara de tigai si cutite, nu cred ca merita cu adevarat sa investesti in ustenstile de bucatarie, fiindca daca nu esti un "chef" nu prea o sa simti diferenta dintre ustensile. Daca discutam de tigai, pentru mine Tefal-urile pe piata din Ro sunt sfinte, iar cutitele sunt de la un brand japonez, comandate de pe amazon si sunt foarte multumit de ele. Spune si tu fratilor tai de forum, marca aia japoneza ! |
#18
Posted 11 December 2016 - 10:18
Ia ustensile care iti plac. Mancarea iese buna de la ce bagi in oala nu de la ustensile.
Eu usturoiul il tai cubulete mici. Cutite de la chinezi, le ascut pe polizor si pasla si taie brici. Pensula am una cu 2 lei pentru vopsele, dar de obicei ung cu mana direct, imi place mai mult mai ales ca tavile le ung cu untura nu cu ulei. Oale simple si ingrediente bune, e tot ce e necesar pentru mancarea buna. Edited by PoeOvidiu, 11 December 2016 - 10:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users