Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sos potrivit pentru carnea de miel.
Last Updated: Dec 09 2016 12:41, Started by
Gabi_Gabone
, Dec 08 2016 19:28
·
0
#1
Posted 08 December 2016 - 19:28
Buna seara, as dori si eu o reteta de sos potrivita pentru masa de craciun, felul principal fiind mielul. De obicei fac un sos cu ulei, boia, usturoi si rozmarin. La inceput, ung tigaia si carnea de miel cu ulei, dupa care o frec cu boia de ardei dulce si pun vin sau apa. In urmatoarea etapa infig 3-4 catei de usturoi in carne si pun rozmarin in cantitate mai mare ( 6-7 fire de rozmarin). As dori, daca se poate, alte sosuri potrivite pentru miel.
|
#2
Posted 08 December 2016 - 19:40
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/jxBkkNOyDSA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Acest sos din videoclip este cel mai ok... [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/57UYRkay1c4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Sau tocana de miel de mai sus... Edited by xmanyacs77, 08 December 2016 - 19:49. |
#3
Posted 08 December 2016 - 20:08
Salut. Da si nu, pentru ca nu stiu cat e de fresh sau de intepator. E bine ca are multe legume, dar se poate face ceva mai light, carnea de miel fiind foarte slaba.
Tocana e buna....foarte apetisant. |
#4
Posted 08 December 2016 - 20:58
[ http://savoriurbane.com/wp-content/uploads/2016/03/Miel-la-cuptor-cu-iaurt-si-usturoi-reteta-Savori-Urbane-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Testat de mine, mi mi s-a parut extraordinar. |
#5
Posted 08 December 2016 - 21:19
#6
Posted 09 December 2016 - 11:54
Importanta este si garnitura mielului. Eu stiu o reteta destul de easy pentru miel. Ceapa marunt taiata caramelizata cu putin zahar, dupaia adaugi pasta de tomate, si vin rosu. La foc ridicat lasi sa scada vinul si sa isi piarda din tarie. Cand scade bine mai pui putin vin si repeti asta de 2-3 ori. Dupa ce a scazut a 3 a oara adaugi fond de gaina si niste rosmarin tocat sa isi elimine uleiul. Lasi sa scada si adaugi sare/piper si servesti.
|
#7
Posted 09 December 2016 - 12:41
business11, on 09 decembrie 2016 - 11:54, said:
Importanta este si garnitura mielului. Eu stiu o reteta destul de easy pentru miel. Ceapa marunt taiata caramelizata cu putin zahar, dupaia adaugi pasta de tomate, si vin rosu. La foc ridicat lasi sa scada vinul si sa isi piarda din tarie. Cand scade bine mai pui putin vin si repeti asta de 2-3 ori. Dupa ce a scazut a 3 a oara adaugi fond de gaina si niste rosmarin tocat sa isi elimine uleiul. Lasi sa scada si adaugi sare/piper si servesti. O sa incerc si reteta ta, dar aceeasi reteta pe care am scris-o in postare se poate folosi si la curcan, numai ca nu pui rozmarin. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users