Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Fructe murate?
Last Updated: Sep 28 2016 17:37, Started by
u-k
, Sep 26 2016 19:24
·
0
#1
Posted 26 September 2016 - 19:24
A bagat careva fructe la murat?
Am aflat ca se baga si fructe la murat, ce sa zic mai mult? M-ar interesa ceva ex. de ceva fructe care sunt bune de murat, care sunt gustoase dupa ce se mureaza. |
#2
Posted 26 September 2016 - 19:31
Pepeni mici, pere, gutui sunt excelente in saramura.
Nu am incercat niciodata sa le murez separat, doar in combinatie cu morcovi, telina, gogonele, etc. Edited by pasilla, 26 September 2016 - 19:35. |
#4
Posted 26 September 2016 - 19:36
Se pastreaza vitaminele, dar despre gust, eu nu sunt deloc incantata...
|
#5
Posted 26 September 2016 - 19:44
Pepene verde mic=un deliciu,mai ales când e murat bine și e copt puțin se separa miezul de coaja.
|
#6
Posted 26 September 2016 - 19:45
#8
Posted 26 September 2016 - 20:18
Am pus si au fost bune, pere, mere, pepene verde mic, prune, struguri.
Ridichile mici, roșii, nu sint fructe, dar merg si ele si ies bune. |
#9
Posted 26 September 2016 - 20:24
#10
Posted 26 September 2016 - 20:32
|
#11
Posted 26 September 2016 - 20:50
Mere, pere, gutui, piersici, caise, pepene rosu. Cu exceptia pepenelui, toate le-am murat cand era fructul aproape copt, ca sa fie tare.
|
#12
Posted 26 September 2016 - 20:52
se pot pune si gutui.eu pun pepeni,pe langa ei si cateva mere,pere si gutui.plus gogonele cat mai roz,conopida si frunze de telina.
|
#13
Posted 26 September 2016 - 21:10
Voiam sa mai scriu si eu, dar s-a scris/adaugat cam tot ce aveam de zis.
Doar poate o sfecla rosie, pentru culoare si zahar. Si niste radacina de hrean, ca sa tina componentele tari. Edited by cccbbb_2, 26 September 2016 - 21:10. |
#14
Posted 26 September 2016 - 21:19
Eu am pus mere golden cu gogonele, conopida, morcovi, telina, castraveciori. Merele au fost foarte bune, nu s-au muiat de loc pana primavara tarziu.
|
#15
Posted 26 September 2016 - 22:03
Lamai. Da nu le halesti ca atare, faci diverse mancaruri cu ele.
|
|
#16
Posted 27 September 2016 - 08:39
u-k, on 26 septembrie 2016 - 19:24, said:
A bagat careva fructe la murat? Am aflat ca se baga si fructe la murat, ce sa zic mai mult? M-ar interesa ceva ex. de ceva fructe care sunt bune de murat, care sunt gustoase dupa ce se mureaza. Gogonelele.Astea se mureaza de sute de ani. Apoi pepenii verzi. Merele si perele murate sunt delicioase. crisstonne, on 26 septembrie 2016 - 20:18, said:
Am pus si au fost bune, pere, mere, pepene verde mic, prune, struguri. Ridichile mici, roșii, nu sint fructe, dar merg si ele si ies bune. Rosiile au fost si raman fructe. |
#17
Posted 27 September 2016 - 08:39
Sa incerci piersicile si caisele. Merg la friptura de rat sau lana. Am vazut ca se pot mura si capsunile, daca le murezi de verzi.
|
#18
Posted 27 September 2016 - 10:22
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users